16
feb
Seneste opdatering: 16/2-24 kl. 1427
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

An exposé on how Hollywood and the mainstream media manipulate the multitudes by spreading propaganda throughout their content. IMDB 2020

En ganske god dokumentar, hvor folk fra det de kalder “industrien” fortæller om Hollywoods nære bånd til politikerne i Washington, og om hvordan ingen kunstnere af nogen art kommer nogen vegne, uden at være kontrolleret af de store rige firmaer, Google, Disney osv. Det gælder også popsangere, skal de unge bare vide. Det er en stor psy-op i udsættes for. “Gør som vi siger, så gør vi dig stor.”

Desværre mistænker vi jo efterhånden, at det samme gælder  for politikere, hvis de vil til tops, og at det er grunden til at alle vestlige “demokratier” er mere og mere visne og formelle. Og pressen der skulle kulegrave dette ikke helt ligegyldige spørgsmål ? Ligeledes. Vi er hurtigt på vej ud af den demokratiske tidsalder, og alle de kvikkeste har opfattet det. De der tror, at de får verden forklaret i medierne, har ikke.

 

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

OT og så alligevel…

Jeg faldt over “en sjov ting” der på under 5 minutter runder et par essentielle fakta om covid og Pfi💀💉. Måske SnapsHansen laver et opslag med den? 🤔

https://www.bitchute.com/video/sed7FVhfNN6p/

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Den så jeg også nogen tid siden. Den er rigtig god. M.h.t. “Out of Shadows”, savnede jeg en lydfil, fra det pizzeria i Washington, hvor man tydeligt hører John Podestas stemme, i en situation som tydeligvis er ubehagelig for en anden person.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Jeg forstår ikke helt dit svar…

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Det refererede til filmen i denne post. Jeg synes jeg så en længere version af den inden denne. Lydfilen behøver ikke at have kommet fra Mike Smith. Jeg ved at jeg hørte den omkring tidspunktet, hvor pizzarestauranten i washington blev afsløret, som en pædofilicentral. Der var også et firma, som solgte møbler til priser som kunne være 100 gange højere for møblet, end hvis du havde gået ned i wall mart og købt et lignende møbet. Den (lydfilen) indeholdt foruden podestas stemme et barns, som man ikke kan være i tvivl om ville væk fra situationen/John Podesta. Whitney Webb har… Read more »

trackback

[…] har tidligere bragt Hollywood hjernevasker dig som link i BLANDEDE BOLSJER, men dokumentaren er så informativ, at den fortjener et selvstændigt […]

trackback

[…] har tidligere bragt Hollywood hjernevasker dig som link i BLANDEDE BOLSJER, men dokumentaren er så informativ, at den fortjener et selvstændigt […]

trackback

[…] lad os igen-igen tage et kig på Hollywood-manualen beregnet på at indoktrinere seerne godt og grundigt. Sådan har det altid været, men propagandaen er i dag så massiv og fuld af løgn, at stadig […]

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x