17
feb
Seneste opdatering: 18/2-24 kl. 1536
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Billede fra Pixabay

…når deres lande er blevet ødelagt?

Af Peder Jensen

Den nationalkonservative regering i Ungarn har været under pres fra EU i årevis, fordi de er imod stor ikke-europæisk immigration. Ungarerne peger på, at EU’s immigrationspolitik skaber utryghed og ustabilitet i mange europæiske lande. Ved at acceptere et stort antal illegale immigranter hvert år, tilskynder EU også indirekte til fortsat stor ikke-europæisk immigration til Europa.

Ungarns udenrigsminister Péter Szijjártó udtalte den 13. februar 2024, at en radikal ændring af EU’s immigrationspolitik er nødvendig for at sikre europæerne og deres sikkerhed. Bruxelles’ åbne migrationspolitik skaber en reel fare for, at “europæerne vil miste Europa”, hævdede han.

Det er desværre ikke en overdrivelse. Hvis de nuværende tendenser fortsætter, kan Europa reelt ophøre med at være europæernes hjemland.

Jeg har tidligere skrevet at de migrationer, vi oplever nu, er de største og hurtigste i menneskets historie. I omfang overstiger de langt den såkaldte folkevandringstiden, som vi forbinder med Vest-Romerrigets fald. Dengang handlede det også i høj grad om migration inden for Europa. Nu strømmer fremmede folkegrupper fra andre kontinenter ind i Europa på daglig basis.

Halvdelen af ​​den svenske befolkning har overvejet at flytte fra deres nuværende hjem

Ifølge en undersøgelse fra 2023 følte hver femte svensker, at deres område er blevet mere usikkert. Samtidig oplyste et snævert flertal (51 pct.) af svenskerne, at de selv har overvejet at flytte til et andet sted som følge af den øgede usikkerhed. Millioner af svenskere føler sig ikke længere godt tilpas i deres egne nabolag.

At halvdelen af ​​den svenske befolkning har seriøst overvejet at flytte fra deres nuværende hjem på grund af frygt for vold og kriminalitet, ville have været helt utænkeligt for 50 år siden. På det tidspunkt var Sverige stadig et sikkert og relativt etnisk homogent land. Nu er Sverige et multikulturelt immigrationsland med eksplosiv voldskriminalitet blandt importerede klankulturer.

Det store spørgsmål er: Hvor skal borgerne bevæge sig hen for at undgå problemerne? Usikkerhed og vold er ofte særligt udbredt i storbyerne, men voldskriminalitet breder sig udad til mindre byer, og endda små kommuner. Det bliver stadig sværere at finde steder i Sverige, hvor man kan slippe for kriminalitet og utryghed. Det samme gælder nu mange vestlige lande.

Masseindvandring destabiliserer hele det franske samfund

Lad os illustrere dette med nogle eksempler fra Frankrig. I sommeren 2023 blev det franske samfund igen rystet af store optøjer. Arabiske og afrikanske immigranter var særligt aktive deltagere i hærværket.

Pierre Brochand, tidligere chef for den franske efterretningstjeneste (DGSE), har gentagne gange offentligt advaret om, at ikke-europæisk masseindvandring destabiliserer hele det franske samfund. Immigration kan føre til et sammenbrud af samfundet og måske kaste Frankrig ud i intern krig, frygter han.

Ifølge Pierre Brochand kan et sted mellem 100.000 og 200.000 mennesker have deltaget i den meget omfattende vold i franske byer i juni og juli 2023. Intet lignende er sket siden den franske revolution i 1789, hævdede han.

Der var også optøjer blandt immigranter i Frankrig i 2005, men dengang forekom disse primært i visse forstæder til store byer. I 2023 blev selv små franske provinsbyer ramt af optøjer.

Den oprindelige befolkning er udsat for hetz, chikane, vold, voldtægt eller mord og terror.

Grunden til dette er naturligvis, at den store indvandring i løbet af en generation har fortrængt landets oprindelige befolkning i endnu flere kommuner. Og udskiftningenen af ​​befolkningen fortsætter.

Det samme fænomen sker over store dele af Europa, fra Grækenland til Irland. I et ubehageligt stort antal tilfælde er den oprindelige befolkning også udsat for hetz, chikane, vold, voldtægt eller direkte mord og terror.

19. november 2023 i Crépol i Frankrig blev 16 år Thomas Perotto stukket ihjel ved en landsbyfest af en bande, der ifølge øjenvidner råbte anti-hvide slogans. Crépol har et par hundrede indbyggere. Selv i små franske landsbyer kan man blive udsat for etnisk baseret aggression og vold.

Når den indfødte befolkning på et helt kontinent gradvist bliver fordrevet fra deres historiske hjemlande, mister deres sikkerhed, deres kulturelle arv og nogle gange deres liv, skulle man tro, at internationale organisationer som FN ville protestere. Det gør de åbenbart ikke, når den indfødte befolkning er europæisk og har hvid hud.

Migranter, der ikke kan lide Europa, har stadig etniske hjemlande,  de kan vende tilbage til

Europæere, der mener, at EU forsvarer deres interesser, er stort set skuffede. Magteliten i EU tillader masseindvandringen at fortsætte, uanset hvor meget besvær og lidelse den volder indfødte europæere. Tværtimod forsøger EU at indføre skærpet censur på sociale medier som Twitter for folk, der kritiserer immigration.

Egyptiske, nigerianske eller pakistanske migranter, der ikke kan lide Europa, har stadig etniske hjemlande, som de kan vende tilbage til. Hvis de nuværende tendenser fortsætter, er det kun et spørgsmål om tid, før etniske franskmænd er en minoritet i Frankrig, englændere er en minoritet i England, tyskere er en minoritet i Tyskland og italienere er en minoritet i Italien. De har ikke længere et fædreland.

Har vi europæere en forpligtelse til at give vores forfædres land væk til fremmede folk fra andre kontinenter, som infiltrerer Europa og ofte er aktivt fjendtlige over for os?

Hvor skal vi europæere flygte hen, når vores lande er blevet ødelagt ? Bliver europæere globalt hjemløse ?

Alle europæere må nu seriøst stille sig selv disse spørgsmål. Hvis ikke, er det et åbent spørgsmål, om den europæiske civilisation i genkendelig form vil overleve det næste århundrede.

Snaphanen i samarbejde med Document

Se også Pede

Bokanmeldelse av Renaud Camus: «Dere skal ikke erstatte oss!»

4.3 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning.
Skåning.
3 months ago

En lille pröve.
 
Mange takk              Den vil vi gerne have.       
 http://www.youtube.com/watch?v=ri233-4Yeg4&t=14s
 

Last edited 3 months ago by Skåning.
Anders
Anders
3 months ago

Det er ikke planen at europæerne skal flygte.
De skal bare dø.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
3 months ago
Reply to  Anders

Lige netop. Anders er klogere end den typiske vælger.
Meget klogere. Han har gennemskuet Chr.borg og EU.
For vælgernes og befolkningernes liv og helbred angribes
nu på så mange forskellige måder, at millioner af borgere
vil blive ramt af tidlig død. En masseudryddelse kan ikke
undgå at blive resultatet af Borgens og EUs ideologiske
og åndsformørkede politik.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
3 months ago

Spørgsmålet i Peder Jensens indledende
artikel bør rettes til: Vil vores civilisation overleve
i genkendelig form de næste fem år? WEF, WHO,
EU, FN og lokale partier har store planer som de
starter op med om få uger. Totalitære planer så
skrækkelige at de overgår enhver fantasi.

(USA vil om mindre end et år fra nu kunne være
et totalt “1984” diktatur, hvis democrats, LGBTQ,
BLM, transerne, marxisterne og ekstremisterne
lykkes med at “vinde” valget)

Marcus
Marcus
3 months ago
Reply to  Anders

Absolut korrekt.
Derfor de importer millioner af “soldater” fra helle verden.
Så den blive gjort hurtig og effektiv.
Der er flere som siger at stoppe velfærd systemet. Fejl. De er her for at blive.
Ingen velfærd ? Hurtige de starter at plyndre. De er parate for at gøre alt.
Er vi også ?
Eller vi købe anti-depressive piller og vent for vores tur til slagter?

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
3 months ago

Ja det er et godt spørgsmål at stille. Jeg har lige besøgt en større tysk by et par dage, omkring 250.000 indbyggere. Jeg holder for rødt i udkanten af centrum og der går et flok mennesker over vejen. Primært yngre mennesker 18-20 år gamle. Ikke en af dem var tyskere, negere, arabere nogle asiater og diverse blandinger.

Politik er endt som en kollektiv psykose
Politik er endt som en kollektiv psykose
3 months ago

Kommunisme, woke feminisme og islamisme er tre vanvittige, barbariske og blodtørstige ideologier som er populære og moderne i vide kredse i disse år. Men nutidens vælgere, europæere, danskere og svenskere stemmer med glæde på partier hvis politik ikke vil bringe disse vælgere andet end elendighed, fattigdom, terror og død. Bare partierne og bevægelserne kalder sig noget andet end de tre nævnte. Hvis de kalder sig humanister, klimareddere, ligestillings- forkæmpere, fredsvenner, dyrevenner, naturfredningsfolk, Folkekirkens nødhjælp, Red Barnet, Europas tænketank, Midter-partiet, de Moderate eller De svages venner, så er det for vælgerne ligegyldigt hvor mange radikale kommuni- ster eller anti-danske ekstremister der… Read more »

Peer
Peer
3 months ago

Det er egentlig ganske enkelt; minimere velfærden og de tærende vil som græshopper trække mod nye rigere habitater…

OT: Det er med behag jeg ser hvad jeg for flere år siden har skrevet her: Kvinder skal ikke have stemmeret.

Marcus
Marcus
3 months ago
Reply to  Peer

Før de trækker til andre habitater, spiser de alt i Europa. Kun efter, når de starter at sulte, måske løber de i andre steder.
Men, som deres “bog” siger…de kan have slaver. Så måske en del af os blive slaver så de kan have et flot liv. Resten, gødning.

Ole
Ole
3 months ago
Reply to  Peer

Danskerne vil dø af sult på gaden før muslimerne, der allerede har den kriminelle organisation på plads til at leve 100% af kriminalitet, vil rejse videre.

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
3 months ago

Vi kan jo altid glæde os over vores effektive og stærke forsvar 😂😂🤡🤡

Vores kloge statsminister gør alt for at komme på den russiske radar.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/foerst-kunne-de-ikke-skyde-og-nu-kan-de-ikke-sejle-mystiske-fejl-rammer-forsvarets

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Vederstyggeligt at se krigsskibe misbruge vores store nationalhelte Knud Rasmussen og Mikkelsen i krigsretorik, frygteligt i alt sin gru om efter sin død få sit navn på et krigsskib, det stik modsatte af hvad Knud Rasmussen og Ejnar Mikkelsen stod for, derfor de blev nationalhelte og elskede på Grønland såvel som i Danmark.

Så forstår man da udmærket at disse krigsskibe hverken kan sejle eller skyde, de er ikke andet end en vederstyggelighed, en hån imod Knud Rasmussen og Ejnar Mikkelsen hvor og når de dukker op!

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
3 months ago

Så blev det en lesbisk neger, som vandt det, der stadig kaldes melodigrandprix.

Det er ikke noget jeg selv så, men jeg kan læse mig frem til at negeren var udvalgt på forhånd.

Bastardo
Bastardo
3 months ago

Det er det, som de kalder “public service” i det tvangsfinancierede DR. “Public” betyder forsvarsløse kvinder og børn, som skal opdrages til gode passive “borgere”.

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
3 months ago
Reply to  Bastardo

For at det ikke skal være løgn så er det Brygmanns søns kones søster.

Der blir i familien, ren nepotisme, så kender vi dem igen.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Er sortskindet bisk, leptisk eller nøgen gnasker…

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
3 months ago

Det woke vesten er fortabt, det må stå klart selv for en dansk tåbe. Nogen af os er så heldige at have kontakter i Østeuropa, men tror man på systemet og er så naiv at man tror på en rosenrød alderdom i Danmark så vil man blive skuffet. Et sundhedsvæsen, som er brudt sammen på grund af bureaukrati og negere og araberes utømmelige efterspørgsel på sundhedsydelser. En ældrepleje, der bygges på asiater, robotter og en enkelt eller to overvægtige danskere og ellers er generelt underbemandet. Et retssystem, som er underdrejet på grund af muslimske vaneforbrydere. En kommune, der primært bruger… Read more »

SVM regeringen har tabt tusindvis af vælgere
SVM regeringen har tabt tusindvis af vælgere
3 months ago

En realistisk beskrivelse af hvordan de gamle partier
er ved at omdanne Danmark til en mellemting mellem
en bananstat, en galeanstalt og et rædselskabinet.
Vælgerne flygter væk fra S, V og M, men hvis de går
over til SF, R, EL, Alternativet og K er vi jo ligevidt.

Kristian
Kristian
3 months ago

De normalt tænkende europæere kan formentlig få lov at flygte til Sibirien. Rusland mangler mennesker og foretrækker folk med et verdensbillede inden for den traditionelle kristne civilisation. Dvs. wokeister, der elsker kønsskifte på børn, homoægteskaber, aborter, rugemødre, tvungen organdonation, aktiv dødshjælp osv., vil næppe være velkomne.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Kristian

Hvad er der galt med aktiv dødshjælp?

Marcus
Marcus
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Kan du ikke se i Europa ? Den er statet. Flere og flere hjælper med aktiv dødshjælp.

SVM regeringen er næstekærlig og varmhjertet
SVM regeringen er næstekærlig og varmhjertet
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Efter S, M, V regeringens mening er der ikke spor
i vejen med aktiv dødshjælp. Den er tværtimod et nyt
og stort velfærdsgode, som snart vil blive udbredt
til både personer, firmaer, brancher og kommuner.
Den vil kunne spare så mange penge, at der bliver
råd til skattelettelser og flere kanoner og granater
til Ukraine. Vores regering er både rigtig og klog.
Aktiv dødshjælp er blot endnu et redskab i den politiske
værktøjskasse, et smart og fremsynet værktøj der
også vil skaffe mere plads til de kulturfremmede.
En ægte win-win situation.

Kristian
Kristian
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Der er det galt, at man selv skal tage ansvar for sit selvmord, hvis man vil begå sådan et. Ved aktiv dødshjælp får man medinddraget andre i mordet. Det kan man ikke belemre andres samvittighed med.
Dette forudsætter selvfølgelig, at man mener, selvmord er forkert og en synd. Det mener jeg, og det mener den ortodokse kirke, som er ved at være den eneste kirke tilbage på jorden, der fortjener navnet kirke.
Men lægerne kan lade være med kunstigt at forlænge fuldstændig uudholdelige liv. Det er noget andet.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

En paraply er når det regner.
Aktiv dødshjælp er når de utilregnelige regner død over os.

Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago

Vi har en totalt uduelig statsminister, som har et kæmpe Napoleons-kompleks, og som føler sig stor og grandios, når hun sådan holder møde med zelenski’ og måske taler med demente pædo-Børge i Det Hvide Hus. Jeg fatter ikke, hvordan vi som nation er endt med så lave og uintelligente individer til at styre landet?? Vi har politikere, som med store, dumme hestegrin bærer ved til bålet, hvorpå skal brændes endnu flere ukrainske soldater og muligvis en stor del af Europas befolkning i en evt atomkrig ml USA og Rusland/Kina. Priserne på alting stiger, fordi hun vil være ‘vigtig’ i visse… Read more »

Last edited 3 months ago by Fru Olsen
SVM regeringen har tabt tusindvis af vælgere
SVM regeringen har tabt tusindvis af vælgere
3 months ago
Reply to  Fru Olsen

Ja, nu vil regeringen plus SF, EL og K have priserne
højere op på alt muligt, via nye afgifter. De synes at
inflationen er for lille, selvom den er på 20-25%. De
vil også til at diktere hvad vi skal spise. Med løgne
om co2 som påskud, vil de gøre oksekød, bilkørsel,
varme, vand og lys mv. dyrere. Og de vil have ram på
landbrug og virksomheder med mere bureaukrati og
masser af nye regler.

Den vil også slå os ihjel med lumske, totalitære og
udspekulerede metoder. Det fremgår af videoer hos
Youtube og twitter X.

Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago

Ja, jeg ved det. Fupsen & Co må være Schwabs kæledægger. Gad vide, om de har personlig vinding af at være så artige? Svaret er selvsagt.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

Globalisme medfører bizarre tidsrejser: Den islamiske invasion er i grunden et ulykkeligt sammenstød mellem to tidsepoker. De islamiske grupperinger rundt omkrig i Europa udgør en tidslig/rumlig transformation fra det 7’ende til de 21’ende århundrede. Millioner af personer fra middelalderen har under en rejse ind i fremtiden, også flyttet sig rumligt fra mellemøsten/centralasien til Vesten. Resultatet af den tidslige rumrejse viser at det ikke kan gennemføres med succes. De tilflyttede kan simpelthen ikke indpasses et andet i en anden epoke. Send dem tilbage igen, før verden bryder sammen. Den amerikanske forfatter Mark Twain har glimrende belyst den omvendte situation i bogen… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Jeg læste ikke sidste afsnit, da jeg ikke forestiller mig, der stå noget jeg ikke allerede ved.
Danmark har åbenbart brug for et par års mellemintensiv borgerkrig i et vesteuropæisk land, før gennemsnitsalderen vågner, og siger N E J til levebrødspopulisternes brug af politiske poster som springbræt til internationale topposter.
I følge statistikker har jeg “udløb” om 15-2] år, og spørgsmålet er om jeg ønsker at blive ældre. Hvem ønsker at bo på plejehjem med bevæbnede vagter ved døren, der kontrollerer hvem der kommer ind.

Stop Den Muhamedanske Folkevandringstsunami!

Last edited 3 months ago by Anders Bo
Marcus
Marcus
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Hvem stopper den tsunami?

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Marcus

Jeg har et fattigt håb, om at danske kvinder tids nok besinder sig, når det gå op for dem, hvad de udsætter børn og efterslægten for.
Det er jo kvinderne, der holder Radikale Venstre og resten af socialisterne ved magten.

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
3 months ago

Sjovt at se når de lyver og glemmer at koordinere teksten under fotoet med overskriften LOL:

https://www.fla.de/sydslesvig/nyheder/67794/igen-flere-tusinde-pa-gaden-til-demoer-mod-hojreekstremisme

Ole
Ole
3 months ago

Flensborg Avis elsker hærgende muslimer

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
3 months ago

Iran.

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x