15
mar
Seneste opdatering: 15/3-24 kl. 1247
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Polis: Sveriges situation er nu så alvorlig, at vi må meldes ud af EU

“Vi kan ikke have, at EU fortsætter med at påbyde os mere indvandring. Sverige er forlængst fuldt.” Bergströms samlever blev skåret op af indvandrer fra skridtet til panden. Sveriges deroute er gået fantastisk hurtigt. Det er kun 23 år siden, jeg begyndte at skrive offentligt om svensk indvandring og blev betragtet som racist og halvtosset, til idag hvor smertegrænsen for længst er overskredet og landet er inde i en eksistenskamp.

Kan man advare nogen om noget? Min erfaring af disse år er, at det kan man som regel ikke. Derfor må vi også frygte for Danmark, selvom vi demografisk er langt bedre stillet. Men et eller andet sted overskrider man ‘the point of no return,’ og man opdager det ikke før det er for sent længe efter. I Sveriges tilfælde bedømmer jeg, at det skete omkring år 2000. Siden da, kom der over to millioner ekstra fremmede fra underudviklede, voldelige kulturer ind. (Jeg anbefaler også den altid gode journalist: Chris Forsne om vart Sverige är på väg.)

Frihetsnytt intervjuar Anders Bergström som är en före detta polis med 33 år i yttre tjänst. Han har bland annat ingått i några av polisens elitavdelningar. I detta program berättar Bergström bland annat om sina erfarenheter som polis och en fruktansvärd händelse han själv fick erfara.

Den skånske kunstner Paul Jackson truet af muslimer. Medierne turde ikke omtale det.

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
1 month ago

Danmark er om lidt i samme situation som Sverige. Og meget tyder på at danskerne er så naive, svage og konfliktsky, at de stille og roligt vil lade sig fordrive og udrydde. Næsten alle danskere er i dag røde feminister, feminiserede mænd, gak-gak humanister og ligestillings-tosser uden de evner der skal til for at overleve i en kold og skør verden. De tåbelige danske mænd har i 40 år villigt og gladeligt overladt magten til kvinderne, som nu dominerer både partierne, radioerne, tv-senderne, lovgivningen og mange bureaukratier og styrelser. Danske mænd er blevet så bløde, føjelige, slappe og selvudslettende, at… Read more »

Ole
Ole
1 month ago

Svenskerne var sgu da allerede førende i at importere migranter før landet blev medlem af EU i 1995

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

OT men alligevel interessant at se en udefra analysere danske forhold:

https://youtu.be/60kImcnVXAA?si=URvuSxpxexW9VcsT

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Det tager jo ikke 1/2 år, at spole tilbage til “Gode Gamle Dage”, men det kræver memtalitets- og lovændringer. Hvis man udsatte muHamedslimerne – de Y-belastede af slagsen – for GROV VOLD hvor de end blev antruffet – også ved deres bedehuse, vil Vorherre mildne luften for de klippede får. Og her kommer jeg så lige i hug, at man kunne hjælpe de mere krasbørstige og vredladne med at sænke deres BMI ved passende afklip. Dette ville i første omgang udløse bølger – nærmest tsunamier? 🤔 – af frivillig repatriering, og derefter nok udvandringskonvojer hen mod hvor de mentalt høre… Read more »

Danske mænd er til grin for kvindesagskvinderne
Danske mænd er til grin for kvindesagskvinderne
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Se også hvordan de politiserende kvinder
misbruger deres magt til at håne, nedgøre,
mistænkeliggøre og latterliggøre mændene.
F.eks. bruges over halvdelen af sendetiden
i DRs programmer på hvad kvinder mener,
synes, tror og føler. Og mændene trynes i
utallige sager af lovparagraffer og praksis’er
der giver positiv særbehandling til kvinder
og negativ særbehandling til mænd.

trackback

[…] siger den tidligere svenske politimand, Anders Bergström, som forklaring på, at det store flertal af svenskerne bare ser til, mens landet er ved at gå til […]

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Svenskerne er flinke nok, bortset fra disse småproblemer —
Svensken er meget reserveret og giver indtryk af eftertænksomhed, men svensken er også en utrolig kombination af en indre gigantisk selvovervurdering og falsk selvtillid, parret med en underliggende mindreværdsfølelse, som kan forvirre en skandinavisk sydlænding med en mere åben social attitude.
Derfor er svensken langt mere sårbart eftergivende overfor den mere bastante udadrettede overfladiske persona. Det er deres ulykke, at de gerne dyrker den kedsommelige navlebeskuelse som den centrale motivation alle handlinger.
Svensken skal lære at slå fra sig, når nogen klapper dem.

Danske mænd er til grin for kvindesagskvinderne
Danske mænd er til grin for kvindesagskvinderne
1 month ago

Der er nu en video hos Hodja om
at “demokraterne” i USA hader mænd
og kun vil gøre noget for kvinderne.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x