21
mar
Seneste opdatering: 24/3-24 kl. 2215
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Nysvenskere” bedrog gamle svenskere for mindst 25 millioner kroner

Man må formode, at “Sveriges mamma” er en slang for “gamle.” Vi hører den fuldstændige, samvittighedsløse psykopati i fri udfoldelse. En hacker afslørede bedragerne og sendte hele materialet til politiet og Uppdrag Granskning. Det er afslørende at komme helt ind i forbrydernes telefoner og computere. Hvad der kan undre en er, at de gamle ikke bliver mistænksomme over den tykke indvandreraccent hos opringerne.

I et tilfælde får hackeren så ondt af en 82-årig kvinde, at han afbryder hendes samtale med forbryderen netop som hun skal til at overføre 200.000 kroner til ham. Disse masse-politikerimporterede forbrydere demonstrerer i alt hvad de siger og gør, deres dybe foragt for det land, de nu bor i, og det øger kun vores foragt for politikerne. De gamle er rigtignok bedraget af kriminelle, men inden da er de forrådt af politikere.

En liga av bedragare med över tusen offer som riktat in sig på svenska åldringar övervakades av en hackare som kunde följa allt de sa och gjorde. Nu visas klippen i SVT:s “Uppdrag granskning”.

Hackaren, som har valt att förbli anonym för att undvika eventuella repressalier, har tillbringat otaliga timmar med att övervaka ligans aktiviteter och dokumenterat deras bedrägerier. Bevismaterialet har han sedan skickat både till polisen och Uppdrag granskning. De ringer till främst pensionärer och stjäl, ibland några tusen kronor, men minst lika ofta hundratusentals kronor, säger hackaren till Uppdrag granskning. “Vi knullar Sveriges mamma” (Se videoerne)

SVT: Hackaren avlyssnade ligan i månader – delade allt med Uppdrag granskning Se Uppdrag Granskning Hackeren (58 minutter)

Det foregår også blandt “nydanskere,” naturligvis: To mænd har franarret ældre deres kreditkort – politiet frygter, at de er en del af et større kriminelt netværk med speciale i svindel mod ældre mennesker.

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Hvis et eksemplar af ‘herrefolket’ sparker en svensker bagi, vender denne sig om, siger “Förlåta”, giver terroristen sin tegnebog og beder om at få næste spark i ansigtet.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Svindel mod ældre mennesker = livsvarigt fængsel.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Er det ikke en ret bekostelig affære ift henrettelse; eller hvis ens kone er “humanist”, udvisning efter straffearbejde.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Hvad så med ældre menneskers svindel mod yngre ?
Jævnfør en vis geriatrisk platugle, der foregiver at være præsident af de The United Banana Republics of America. Han har fuppet de fleste vestlige naive unge under 75 år med sin skinnende hvidmalede kunstige perlerække i løgneren, som afledningsmanøvre.

Bastardo
Bastardo
1 month ago

SÄPOs højeste prioritet pt er at identificere hackeren med henblik på retsforfølgelse.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Slang eller slang… rabarberne Jepper jo hvad som helst, hvorfor danskerne ikke mere binder deres hunde udenfor butikkerne. De vil jo ikke være bedsteforældre til “s’n no’ed SNASK”!

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

“Bedrog”… Jeg forstår ikke helt?

Det ER jo Allan H – via muHamed – givne rettigheder til at leve af underfolket.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x