5
apr
Seneste opdatering: 5/4-24 kl. 1236
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmmanden Pelle Neroth Taylor interviewer Naomi Wolf: “Det er værre end dr. Mengele, og målet er depopulation.” (fra minut 19-31)

Det er lige før jeg må sige, “næsten igen på højrefløjen vil debattere dette med mig.” Stå aldrig til søs, lad de andre stå, så kommer vi om tyve år når det er risikofrit.” Det er min erfaring fra at skrive om Sverige fra 2001,  men det er ikke en klage, blot en konstatering af verdens tilstand. –  Naomi Wolf taler om Pfizerpapirerne, som hun publicerede på Daily Clout, og som viste, at Pfizer og amerikanske myndigheder udmærket vidste, hvor invaliderende og dødelig Covid-vaccinen var. Hun taler om skaderne på kvinder, og drabene på fostre, der har udgjort 70 procent af ofrene for vaccinen. “Verdens værste brud på menneskerettighederne.” Efter Wolf følger en samtale med prof. emer. Peter Phillips om Ukraine, Larry Fink (Black Rock) og World Economic Forum. (Pelle har også en samtale med Rachel Ehrenfeldt, der var i Trykkefrihedsselskabet i 2011 og talte om lawfare. Her taler hun om George Soros og hans financiering af illegale “flygtninge” og af Hamas.)

One of the world’s most influential feminists, Dr. Naomi Wolf doesn’t just comment on the world’s most pervasive problems, she aims to solve them. Dr. Wolf is a bestselling author, columnist and professor. She is a graduate of Yale University and received a doctorate from Oxford. She is co-founder and CEO of DailyClout.io, a successful civic tech company. A charismatic personality with a passion for activism, Dr. Wolf has long challenged conventional narratives on gender, foreign policy, economics, and journalism. In her speeches and seminars, she exposes the threats to liberty and democracy, providing audiences with the tools to fight back against powerful institutional forces. Wolf has written eight bestselling works of nonfiction X: @naomirwolf

Era of Champions – Onkologen William Makis’ speech in Ontario, Canada on Oct.28, 2023

Kortere VIDEO på 31 minutter – Era of Champions – Dr.William Makis’ speech in Ontario, Canada on Oct.28, 2023

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
1 month ago

Bedømt ud fra hvad der har været at finde på nettet ang. Canada under Justin Trudeau, ser det ud som om demokratiet i landet er blevet udhulet og ødelagt indefra, så demokratiets facade er blevet bevaret, mens virkeligheden er et diktatur ledet af en rødfascistisk tyran. Som støtter den ek- streme og menneskefjendske bevægelse LGBTQ+ og andre grupper på den yderste venstrefløj. Det er hårrejsende ting som nettet har fortalt om LGBTQ angreb og overgreb på børn og forældre, og om hvad der er foregået uhyggelige forbrydelser mod folkesundheden på “pandemi” og “vaccinations”-området. Bl.a. har der været historier om snesevis… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Ved du Justins fader hed Castro, og reagerede Cuba på nogenlunde samme måde?
På nettet kan du finde et billede af ægteparret Trudeau og Fidel Castro fra ca 9 måneder den bette Justin afgiver sine første antidemokratiske skrig! 😁

DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
1 month ago

kapitel 3 Fra ugens P1 udsendelser: En udsendelse hvor der tales om “giftig maskulinitet”. Og om at 7 af 10 kvinder føler sig krænket af mændene. Hos de yngre kvinder er det vist noget med 8 eller 9 af 10. Udsendelsen fastslår at mænd ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, at de er primitive, dumme, uopdragne, sexistiske og uhøflige. Grundlaget for beskyldningerne er en “undersøgelse” hvor nogen har stillet nogle kvinder nogle spørgs- mål udformet af vistnok “Kvinfo” (?) En anden udsendelse handlede om at mænd græder alt for lidt. Og det tyder selvfølgelig på at de… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

TFS – trykkefrihedsselskabet skriver:
“Trykkefrihedsselskabet anklager politi og retsvæsen for at bedrive statsautoriseret politisk forfølgelse af nationalkonservative og islamkritikere for at undertrykke debatten om truslen fra islam og islamisk terror. Og vi spørger: Hvad er forskellen på disse billeder? Hvorfor er der forskel på retten til at dokumentere disse rædsler? Og hvordan kan et bærende princip som “lighed for loven” trædes så eftertrykkeligt under fode?”
Svaret på spørgsmålet lyder: Lovene er lavet af magthaverne, for at holde magthaverne ved magten.
-Ikke hekseri, alene sund fornuft.
https://www.trykkefrihed.dk/trykkefrihedsselskabet-anklager.htm

DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
1 month ago

2. kapitel: Hvis vi betragter DRs program-politik, kan man godt få en mistanke om at foretagendet betragter sig selv som spydspidsen i en plan eller langstrakt aktion der går ud på at feminisere, fordumme og hjernevaske danskerne, i en grad så man kan vende op og ned på samfundet, så det kan blive et jordisk paradis for den herskende klasse, speed-snakkerne, de klima-kloge, verdensfrelserne, de snu, de voldelige, de intrigante og arrogante, hyklerne og mestrene i tag- selv-borde med kogt valgflæsk, de globalt næstekærlige, feministerne, islamisterne, kommunisterne og de selvopofrende, heltemodige og ovenud gavmilde humanister. Det er jo dem som… Read more »

DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
1 month ago

Nogle mennesker er måske ikke forbrydere i juridisk eller klassisk
forstand, men de er så perverse, løgnagtige, aggressive og langt
ude på overdrevet, at de medvirker til at nedbryde, korrumpere
og afskaffe den civiliserede samfundsorden. De kalder sig selv
progressive og humanistiske, men er fjender af alt med traditioner,
kultur, demokrati, normalitet, privatliv og menneskelige relationer.
Helst skal alt være styret, overvåget og dirigeret af staten og dem
selv. Gerne ned i de mindste detaljer. De går ikke af vejen for
magtmisbrug, svindel og indoktrinering hvis det kan hjælpe dem
fremad mod deres egoistiske eller totalitære mål.

Dragen
Dragen
1 month ago

Jeg har en god ven , igennem 30 år som har arbejdet som gartner, det meste af sit voksne liv. Han kan fortælle om nepotistiske netværker i den almennyttige boligselskabs verden , der også underminerer al ordentlighed og reel indsats. Det drejer sig IKKE om pædofili men bare, at man reelt har taget en sektor som gidsel, for at sikre egne indkomstmuligheder. Det er ren karriere-egoisme. Det er langsomt blevet en sektor med meget få konkrete og praktiske folk , men tilgengæld et væld af chefer og overordenede. En grotesk forvaltning af skatteyderpenge, til et administrations lag af teknokratiske underligheder… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Det er med UDPRÆGET skadefryd, jeg nyder KNALDET, da kostens baghoved rammer scenegulvet! 😇 Hør hvilket KVALMENDE SAVL, der forlader kosten, før “Skaberens straf rammer”! Fra 4:00 => https://www.bitchute.com/video/urUtcLsy3IWR/ Og minsandten om der ikke lige efter “Halløj I Kosteskabet”, er en dansker der – også – modtager velfortjente straf franeden. 😈 Nogle gange er jeg en ONDSKABSFULD SATAN, og nogle af de gange NYDER jeg det! 🥳 Et jævnaldrende møbarn jeg spiller elektronisk med henne ved Inder Nethe, har lige mistet sin knapt 60-årige svigerinde. Pludseligt uforklarligt dødsfald efter et simpelt enkelt – VELOVERSTÅET! – kirurgisk indgreb – 4 Pfi☠️💉.… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Flot produktion af Dissident 7

DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
1 month ago

Kapitel 4 Det kan måske lyde ret uskyldigt med den feminisering, vildledning og fordummelse som DR tydeligt tilstræber, hvis man ser på hvordan næsten samtlige udsendelser manipulerer til fordel for “progressiv” politik. Men se hvordan den slags politik har forvandlet Gøteborg, Malmø, Uppsala og Stockholm til terror-zoner og hele Sverige til det farligste land i Europa at opholde sig i, bortset fra Ukraine. Eller prøv at studere hvordan danske mænd undertrykkes, diskrimineres og er gjort retsløse i et omfang, så de er kun er på tålt ophold i deres eget land og i deres egne hjem og familier. Og yderligere… Read more »

Danmark er en bananstat med kurs mod total katastr
Danmark er en bananstat med kurs mod total katastr
1 month ago

Er det muligt at ordne rækkefølgen så
kapitlerne 1-4 ikke står i vild uorden? På
forhånd tak.

Mini-serien 1-4 ordnes med et enkelt tryk
Mini-serien 1-4 ordnes med et enkelt tryk
1 month ago

Ja, tryk på “Oldest” fremfor “Most voted”.

Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
1 month ago

Rettelse: ..og om hvad der er foregået af uhyggelige forbrydelser….

Danmark er en bananstat med kurs mod total katastr
Danmark er en bananstat med kurs mod total katastr
1 month ago

Hvis man trykker på “oldest” fremfor “most voted”
får man den lille serie 1-4 i den rigtige rækkefølge.
Den handler om hvordan vi snydes og snigløbes af
vores egne radio- og tv-apparater.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x