5
apr
Seneste opdatering: 5/4-24 kl. 1620
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamiseringen vil skride frem i takt med den muslimske ummahs mangfoldiggĂžrelse

Af Lars Hedegaard

I det venstreorienterede medie Zetland har Mahamad-Bakher Sabah skrevet en lang artikel om den 41-Ă„rige Ăžkonom Eva Gregersen, som ifĂžlge forfatteren har sat nyt liv i indvandringsdebatten – tilmed i en sĂ„dan grad, at politikerne er begyndt at lytte til hende. Som Sabah bemĂŠrker, er det lykkedes hende at skabe de sager, som andre taler om. Hun er altsĂ„ mere end blot debattĂžr.

Eva Gregersen har udfoldet enorme bestrĂŠbelser pĂ„ at forstĂ„ de herboende muslimers tankegang – sĂŠrligt nĂ„r det gĂŠlder deres holdning til det liberale demokrati. GĂ„r de ind for det, eller foretrĂŠkker de et andet samfundssystem? En mĂ„ling, der ikke er nĂŠvnt i artiklen, viser, at 77 pct. af dem helst vil af med demokratiet og erstatte det med et teokratisk regime styret efter Koranens regler.

Mahamad-Bakher Sabahs artikel bliver til en lÊngere frem og tilbage om, hvad muslimer egentlig mener med, hvad de siger, og hvad de mener med det, som de ikke siger. Man bliver ganske forvirret og fÄr lyst til at spÞrge, hvorfor danskere skal bryde deres hjerner med at gÊtte sig til muslimers hensigter. Det eneste, vi med sikkerhed kan vide, er, at Muhamed har bemyndiget muslimer til at lyve og forstille sig, hvis det tjener islams interesser. Vi aner derfor ikke, om de er oprigtige. Det gÞr vi som udgangspunkt heller ikke, nÄr det gÊlder danskere, men i det mindste lever vi i en kultur, der ikke ophÞjer lÞgn og forstillelse til et bÊrende princip og en anbefalelsesvÊrdig adfÊrd.

Langt nede i artiklen bliver Sabah konkret: Kun syv til ni pct. af de herboende muslimer kommer i moskeerne, og her har Eva Gregersen talt med de mest religiĂžse af de religiĂžse – et lillebitte mindretal. Hun har altsĂ„ fĂ„et et misvisende indtryk af, hvad den brede muslimske ummah gĂ„r ind for. De mange, der ikke tilhĂžrer dette lillebitte mindretal, er muslimer pĂ„ ”alle mulige mĂ„der”, mĂ„ vi forstĂ„.

MÄ jeg som historiker foreslÄ en anden metode end at bryde sin hjerne med muslimernes rige eller fattige indre? Denne bestrÊbelse har nu stÄet pÄ i mange Ärtier og har skaffet smÞr pÄ brÞdet for mangen en journalist og ekspert, men fÞrer ingen steder hen.

Man skal nemlig ikke hĂŠfte sig ved, hvad folk siger om sig selv, men ved, hvad de gĂžr.

Og vi kan konstatere, at muslimsk indvandring uvégerligt medfþrer en spontan adskillelse mellem de rettroende – muslimerne – og de vantro – kristne, jþder, buddhister, hinduer, ateister og andre, som Muhamed har lovet at eliminere, indtil Allahs religion hersker overalt. Vi kan derfor regne med, at Danmarks islamisering vil skride frem i takt med den muslimske ummahs mangfoldiggþrelse.

Hvis det ikke var tilfĂŠldet, skulle vi forvente, at en masse muslimer vil vende ryggen til Muhameds ideologi, som har Ăždelagt ethvert samfund, hvor den har vundet indpas.

UdlĂŠndingedebatten var dĂžd og borte. Hende her er en af dem, der har vĂŠkket den til live. MĂžd Eva Gregersen

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Ethvert vestligt land skal mĂ„les pĂ„, hvorledes landets magthavere ytrer sig om deres bestande af muslimer, holdt op imod hvordan disse bestande ter sig. Typisk omtaler det vestlige lands magthavere deres muslimbestand som ‘borgere’, i hĂ„b om at vi ikke kan gennemskue dette lurvede trick. Lige sĂ„ typisk insisterer magthaverne pĂ„, at muslimsbestanden er en ‘berigelse’ og skal kompensere for et hypotetisk farligt svind i den civiliserede del af landets befolkning. Magthaverne efterkommer normalt sin bestands krav om en luksustilvĂŠrelse i vĂŠrtsnationen uden forpligtelser. Magthaverne efterlever samtidig underdanig underkastelse under bestandens krav om, at den civiliserede del af befolkningen skal… Read more »

Anders
Anders
1 month ago

Denmark’s criminal convictions national origin list shows ‘interesting’ statistics:

https://www.youtube.com/watch?v=1NPPx35qhmU

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Hvis ikke vesten vil/kan anvende den nĂždvendige magt – om det sĂ„ bliver taktisk A-vĂ„ben – overfor bĂ„de muhamedanere, radikale og andre socialister, kan vi tilslutte os de andre pĂ„ civilisationernes mĂždding! Efter hvad jeg kan regne mig frem til, er der nu omkring 10% muhamedanere i FĂžderationen*, og det vides imperisk at vĂŠre “vendepunktet”. Det er en mĂŠrkelig fornemmelse at “lĂŠnges” efter egen dĂžd med vendingen: “Men det kommer jeg heldigvis ikke, til at opleve.” I fĂžlge familiestatistikken har jeg omkring 30 Ă„r tilbage af livet, sĂ„ spĂžrgsmĂ„let er, hvor heldig jeg egentlig skal fĂžle mig? Hvis der ikke… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago

Ære vĂŠre Eva Gregersen, – der holder fast.
din tale skal vĂŠre JA JA og NEJ NEJ. oprigtighed og trovĂŠrdighed. tak.

Europa blev reddet af en polsk rytterhĂŠr i 1683
Europa blev reddet af en polsk rytterhĂŠr i 1683
1 month ago
Reply to  Dragen

Hvad er det vi skal ĂŠre? Hvad har damen udrettet?
Hedegaard kalder det vist lirum-larum. Har hun brugt
flere Är pÄ at forstÄ islamisterne? Man burde kunne
forstÄ dem efter et par timers lÊsning af hvad der er
skrevet i historiebÞgerne eller pÄ nettet om sÞrÞver-
togter i Middelhavet og op til Island. Og sÄ er der de
mange beretninger om hvordan muslimer og islamister
har angrebet og terroriseret Europa siden Ă„r 1200. Man
kan begynde med krigen mod Ungarn og stormen pÄ
Wien i 1683.

Limewood
Limewood
1 month ago

Sovjets kommunistiske parti havde 20 mio. omkring medlemmer ud af en befolkning pĂ„ smĂ„ 300 mio., hvilket svarer til 6 – 7%. af befolkningen. I 1944 var 8 mio. ud af en befolkning pĂ„ ca. 80 mio. tyskere medlem af NSDAP svarende til 10%. SpĂžrgsmĂ„let er sĂ„, hvor mange, der passivt stĂžtter dette regime og hvor mange, der aktivt gĂ„r i mod det. Der fremfĂžres ofte, at der er begĂ„et diverse grusomheder i kristendommens navn. Slagnummeret nu om dage er kolonihistorien, slaveriet og imperialismen. Kritikken kommer i sĂŠrlig grad fra marxistisk side pĂ„ universiteterne og strĂžmmer derfra ud i den… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Limewood

Jeg stÞtter den individuelle frihed. Passivt som aktivt. Men jeg har sÄ heller ikke vÊret betalende medem af central intelligens servisering eller nord atlantisk treats. Jeg holder mig til organisationen Danmark.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
1 month ago
Ole
Ole
1 month ago

Bare der ikke kommer en fanatisk lastbil forbi…

Nielsen
Nielsen
1 month ago

https://www.bitchute.com/video/m1CbTEUX9Qz4/
35 min. Another freudian slip by a news anchor
OG
thehighwire dot com episode 366 Reality Bites
Om bl.a. asociale medier

DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
DK er en bananstat med kurs mod total katastrofe
1 month ago

Hej , den lille artikel-serie 1-4 under foregÄende
blogemne er pÄ i en forkert rÊkkefÞlge. Kan der
rettes op pÄ det? PÄ forhÄnd tak.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x