8
apr
Seneste opdatering: 20/4-24 kl. 0214
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Du skal ikke eje noget, det skal vi.”

(Klik hovedlink for ar se video)  Denne video Monopoly fra oktober 2021 havde jeg dengang på grund af tip fra en læser. Jeg ville for en gang skyld gentage den, fordi jeg syntes at den var så pædagogisk og enkel at forstå. Meget af det var nyt for mig dengang, men det er det ikke længere. Den giver et overblik over de år vi har gennemgået siden dengang, og den egner sig både for dem, der har lært noget i disse år, og for dem der først skal prøve at have et overblik over situationen nu. For en gangs skyld kommer der en reprise.

Ejer en procent af befolkningen virkelig 99 procent af rigdommene? Er medierne virkelig sĂĄ korrupte og ejet af sĂĄ fĂĄ pengeinteresser? I sĂĄ fald er det let at gætte, hvem der nu skal til at “eje resten og være lykkelige.” Hvis blot noget af dette som siges her er sandt, sĂĄ fĂĄr vi overblikket over tidens samlende, helt store spørgsmĂĄl. “Følg pengene og demokratiets opløsning,” og det starter dokumentaren med. Det er sandelig længe siden man sagde: “Intet demokrati uden privat ejendomsret,” Men nu er denne elites mĂĄl ogsĂĄ snarere det modsatte af demokrati.

Globalisternes kamp mod demokratierne og kampen for at lave en verdensregering pĂĄ FN’s fundament. Der er ikke større emner. Alt andet – vacciner, krige, klima, el-biler, insekter, mediernes og politikernes løgne – er udløbere af den.

Den varer kun en time. Prøv at se, om ikke der går en prås op for dig. Hvis ikke Stop World Control har helt og aldeles ret, så er der i al fald elementer i tiden der peger på, at de ikke vurderer helt skævt. Se på effekterne og regn baglæns:

“Hvis du ikke forstĂĄr en handling, skal du iagttage dens konsekvenser,” sagde den schweiziske psykiater Carl Jung. Hvis du ikke forstĂĄr, hvorfor en farlig vaccine ikke trækkes tilbage efter sĂĄ lang tid, kan du nu gætte det. Hvis du ikke kan forstĂĄ en tabt og fuldstændig nyttesløs Ukraine-krigen – følg pengene. Hvis samtiden virker aldeles fornuftsstridig, sĂĄ er nøglen formentlig her.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
23 days ago

“Du skal ikke eje noget, det skal vi.”
Dette er alle skattevæseners motto.

Nielsen
Nielsen
23 days ago

Godt spørgsmål.
At the moment Jerome Powell.

Dan Christensen
Dan Christensen
23 days ago

PĂĄ en eller anden finurlig mĂĄde fik Karl Marx altsĂĄ ret.
Han mente at have bevist teorien om kapitalens tendens til global akkumulering af kapital på færre hænder som en uafvendelig konsekvens af samme kapitals totale frihed til at appellere til menneskers iboende egoistiske grådighed.
Kapitalisterne siger selv: “Expand or die”. NĂĄr de siger det, mĂĄ det jo være rigtigt?
Selv de spirituelle religioner er kapitalistiske – Paven er verdens rigeste. Skulle han praktisere hvad han prædiker, burde han dele sin rigdom med verdens fattigste.

Nielsen
Nielsen
23 days ago

Bevis en teori, og vend tilbage, når du mener, at have beviserne. Læg dem frem til fri diskussion, og genvurder din bevisførelse.

Svend Giønge
Svend Giønge
23 days ago

Guds bankmand. Særligt hans død taler et tydeligt sprog.
https://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Calvi

Vores demokrati er en klovnebus uden rat
Vores demokrati er en klovnebus uden rat
23 days ago

NĂĄr et demokrati fungerer dĂĄrligt og
bliver til et skin-demokrati, sĂĄ er det at man
får monopoler, røverkapitalisme og gangstervælde.
I Schweitz har de direkte demokrati, og det giver
mange fordele til befolkningen: lavere skat, bedre
velfærd, mindre indvandring af islamister, mindre
kriminalitet og vold, et bedre sundhedsvæsen, et
stærkt forsvar, en bedre familiepolitik mv. Og i
Schweitz giver man ikke statsstøtte til feministerne,
LGBTQ+ og transerne eller røde radiosendere.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x