9
apr
Seneste opdatering: 9/4-24 kl. 0653
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

John Kerry’s datter siger, milliarder må dø for den nye verdensorden

Oversat af Ole Gerstrøm

John Kerrys datter, Vanessa, har fejret sin opstigning til bestyrelsen for World Economic Forums Agenda Contributors ved at opfordre den elitære organisation til at omdanne sig til en verdensregering og tage total kontrol over menneskeheden, uanset om “vi, folket” er enige.

Ifølge Vanessa Kerry er tiden moden til et globalistisk statskup, der bruger kontrolmekanismerne i WHO’s pandemitraktat til at skabe en verdensregering, der ikke er ansvarlig over for nogen.

Kerry erklærede, at menneskeheden er blevet “blødgjort” af Covid-pandemien, og skitserede bekymrende planer om at fremme en dagsorden med frygtfremkaldende propaganda om klimaændringer for at terrorisere menneskeheden til at opgive den sidste af vores hurtigt svindende friheder.

I en video henvendt til andre medlemmer af WEF hævdede Vanessa Kerry, at den såkaldte klimakrise nu også er en “sundhedskrise”, hvilket er belejligt for eliten, fordi det tillader deres foretrukne fascistiske agentur, WHO at gribe ind som svar.

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at datteren af klimasvindleren John Kerry, tidl. udenrigsminister i USA, spreder 100% falske nyheder her. NASAs påstande om, at vi lever i det varmeste år, der nogensinde er registreret, er blevet grundigt afkræftet af uafhængige efterforskere.

Forstod du det? Kerry forsøger desperat at få Verdenssundhedsorganisationen ind i debatten. Eliten forsøger stadig at håndhæve WHO’s pandemitraktat, fordi den fjerner nationalstaternes suverænitet og skaber en de facto verdensregering.

At sammenligne klimaændringer med Covid-pandemien er et andet afslørende tegn på, at eliten forbereder sig på at udløse endnu en bølge af tyranniske begrænsninger for offentligheden. (Den globale affolkningsdagsorden er bedre organiseret og bedre finansieret end på noget andet tidspunkt i verdenshistorien.)

Spørgsmålet er, om offentligheden vil falde for skræmmekampagnen igen, eller om den vil rejse sig mod eliten og genvinde sin frihed og suverænitet.

Ifølge Kerry betyder folkets vilje ikke længere noget, og det er på tide, at den globale elite tager total kontrol over menneskehedens fremtid. Det er tid til at acceptere dit digitale slaveri, eje intet og være glad.

Et sådant resultat ville appellere til kernen af ekstreme venstreorienterede teknofascister som John Kerry og hans datter. Ligesom deres kolleger i WEF har de opgivet at foregive, at de ikke helt har solgt deres sjæle til globaliseringens sag.

Vanessa Kerry er fast besluttet på at fortsætte med at skræmme menneskeheden og opfordrer sine kolleger til at holde Covid-19 skræmmekampagner “i spidsen og i centrum” for mennesker.

Dette er en dagsorden, ikke en ønskeseddel

Vanessa Kerry er ikke den eneste, der opfordrer verdens regeringer til at handle for at holde menneskeheden i knæ i kølvandet på Corona-krisen.

FN har truet enhver, der modsætter sig 2030-dagsordenen, og erklæret: “Dette er ikke længere til forhandling. Derfor hedder det en dagsorden og ikke en ønskeseddel.”

Vi har alle de beviser, vi behøver for at bringe disse kriminelle for en international domstol for massemord og forbrydelser mod menneskeheden.

Men først skal menneskeheden vågne op og lugte til stegen – før vi ikke længere har nogen ret til at forsvare os.

Den globale elite griner af os og provokerer os til at se, hvor langt de kan gå ved at afsløre deres planer, før vi rejser os mod dem.

Biden erklærede påskesøndag for “Transkønnedes Dag med synlighed”, før han benægtede det allerede dagen efter. Men som vi alle ved, er dette fuldstændig nonsens.

Det virker underligt, at Biden ikke er i stand til at se på sin egen Twitter-konto for at se sandheden. Selvfølgelig er den største mangel ved dette spørgsmål: Hvem kører faktisk showet? Det er bestemt ikke Joe Biden.

Ligesom kompromitterede ledere i Canada, New Zealand, Australien og Frankrig tager Biden simpelthen sine ordrer ovenfra, og den dagsorden, de alle implementerer synkroniseret – digitalt ID, kontantforbud, love om hadefuld tale – kunne ikke være mere bekymrende.

Ifølge Klaus Schwabs datter Nicole forbereder den globale elite sig på at gennemføre permanente “klimanedlukninger”, hvad enten man kan lide det eller ej – og man må hellere vænne sig til elitens planer om en “ny menneskehed”, for der er ikke noget, man kan gøre ved det.

Covid er en enorm mulighed

Bemærk, at Schwabs datter bruger de samme ord som Vanessa Kerry, når hun siger, at Covid er en “enorm mulighed” for den globale elite til at lancere deres Great Reset-dagsorden.

I en artikel offentliggjort af WEF praler organisationen med, at “milliarder” af mennesker har overholdt dens drakoniske Covid “restriktioner.”

Artiklen med titlen “My Carbon: An approach for inclusive and sustainable cities” antyder, at den samme skræmmetaktik bliver brugt til at pålægge offentligheden yderligere “restriktioner” i forbindelse med klimaændringer.

Ifølge Schwab vil der ikke være nogen privat ejendom i Great Reset. Regeringer kontrolleret af den globalistiske elite vil eje alt.

Disse planer er rent sataniske og modsiger alt, hvad vores samfund er bygget på. Bibelen gør det klart, at privat ejendom er nøglen til skabelse af rigdom. Privat ejendom, eller for at definere den mere præcist – ejendomsretten – er frihedens hjørnesten.

Men eliten har allerede vendt kontakten til Great Reset.

Disse planer implementeres i øjeblikket i større byer rundt om i verden. Indbyggere i Oxford, England, er blevet advaret om, at de vil være forsøgskaniner for de dystre fremtidsudsigter og det generelt sortsynede program, som vil omfatte obligatorisk klimahandling fra næste år.

Forestil dig, at det er år 2049, og befolkningen i Oxford kan ikke forlade deres kvarterer. Hvis dette er tilfældet, sporer et netværk af kameraer, der er installeret år tidligere under dække af trafikaflastning, deres bevægelser. Hvis de afviger for langt fra deres registrerede adresse, trækkes en bøde på £ 100 automatisk fra deres bankkonto.

De eneste biler, der nu er tilladt på vejene, tilhører repræsentanter for verdensregeringen, som utrætteligt patruljerer byen på jagt efter regelovertrædelser.

Det er den fremtid, vi må acceptere for at redde planeten, mener Klaus Schwab og globalisterne. Men takket være folk som dig, der spreder den globalistiske elites sande dagsorden, vågner folk op.

Oxfords befolkning afviser planerne om at spærre dem inde i 15 minutter lange fængselsceller og går på gaden for at kræve, at eliten respekterer deres grundlæggende menneskerettigheder. Skuespilleren Lawrence Fox, der boede i Oxford i ti år, forklarede BBC, hvorfor folk er nødt til at rejse sig mod dette tyranni.

Hvis de med magt kan beslaglægge gårde og drive os ind i 15-minutters byer, der alvorligt begrænser vores daglige adfærd, hvilken slags tyranni vil vi så se i fremtiden?

Denne onde sammensværgelse mod menneskeheden har været planlagt i årevis, og nu er vi vidne til, at den udfolder sig for øjnene af os.

Desværre forstår de fleste i befolkningen stadig ikke, hvad der sker.
..
John Kerrys Tochter sagt, dass Milliarden Menschen für die „Neue Weltordnung“ sterben müssen (Video)

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
21 days ago

Hvis de, der ønsker en “befolkningsreduktion”, er seriøse i den henseende, synes jeg, at de skal begynde med sig selv.

Ligesom jeg synes, at hvis de, der ønsker at “vi” skal leve af insekter skal gå foran og servere den slags til top-møder i EU, USA, WHO, WEF, kongens nytårskur, Alternativets og Enhedslistens gruppemøder, i Danmarks Radios kantine.

Og hvis de folk, der ønsker, at jeg ikke skal eje noget – ikke engang mit eje liv – mener dette seriøst, bør de naturligvis gå foran med deres eksempel.

Last edited 21 days ago by Limewood
Dan Christensen
Dan Christensen
21 days ago
Reply to  Limewood

Randers rebslaaeri blev startet i 1840 og lukkede først for 16 år siden.
Som man sagde i gamle dage i Danmark: Hæng dem ikke i bagateller; gør det i Randers reb.

Viktor børge
Viktor børge
21 days ago

Der er nok nogen i daværende bestyrelse, der ærgre sig.
Når boet skal gøres op er det ikke bare reb, der bliver mangel på, men ved enhver lygtepæl i riget, vil der blive kødannelse.

Kan vi få hendes vilde udtalelse frem??
Kan vi få hendes vilde udtalelse frem??
21 days ago
Reply to  Viktor børge

Har ikke kunnet finde hendes udtalelse om
at milliarder skal udryddes, og ved klik på
(video) skrives “Oops, den er væk”. ???

Dan Christensen
Dan Christensen
21 days ago

Diagnosen hedder “Megalomani”. Den rammer hyppigst politikere og andre lægprædikanter med udfordringer i selvværdet.
De som rammes af ‘megalomani’, bliver sjældent indlagt på andre psykiatriske plejehjem end deres lokale parlamenter.

Vores demokrati er en klovnebus uden rat
Vores demokrati er en klovnebus uden rat
21 days ago

Her er måske forklaringen på at vores demokrati
er degenereret og endt som en parodi på sig selv:
Det er hvert enkelt parti der bestemmer hvem der
kan få lov til at opstille sig som kandidat til folketinget.
Da flertallet i ethvert parti består af underfrankerede
typer som foretrækker og har mest sympati for folk
som ligner dem selv, er det som regel nogle der er
ligeså bøvede som dem selv, der opstilles. På den
måde er partierne langsomt men sikkert sunket ned
til det fjogede niveau hvor de befinder sig i dag.

S Jakobsen
S Jakobsen
21 days ago

Sebastian Klein blev spurgt, om han er bekymret over, at der bliver løsladt en terror-dømt en gang om måneden i dk ( gennemsnitlig ).
Svaret fra ham var nej, men han er bekymret over at vi ( os danskere ) ikke gør nok for at afradikaliserer dem inden de kommer ud i det danske samfund igen.
Muslimer er altid uskyldige i de venstre-ekstreme globalisters tankegang.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
21 days ago
Reply to  S Jakobsen

Nu er jeg ikke sikker på hvem denne Klein er, men er det Jespers søn?

I givet fald så er han selv radikaliseret efter et helt liv i tæt kontakt med DR.

Med andre ord en stakkel 😁

Dan Christensen
Dan Christensen
21 days ago
Reply to  S Jakobsen

Den mest effektive metode til afradikalisering er at lade de løsladte blive integreret med “Det Radikale Venstre”. De radikales tidligere formand Morten Østergård blev hurtigt og heftigt afradikaliseret for unødig håndspålæggelse på damelår – så afradikalisering er demonstrerbart muligt.

S Jakobsen
S Jakobsen
21 days ago

Send kællingen til et horehus i Mellemøsten eller Afrika!

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
21 days ago
Reply to  S Jakobsen

Hvorfor skal det gå ud over negerne?

Svend Giønge
Svend Giønge
21 days ago
Reply to  S Jakobsen

Hvordan er det bedre at tvinge kvinden til det end at hun vil undertvinge andre mennesker ?

Nielsen
Nielsen
21 days ago
Reply to  Svend Giønge

Sådan er kællingepapagøjerne. Giorgia Meloni og Pia Kærsgaard er glimrende eksempler på den slags opportunisme. Bare fordi hun hedder Kerry, er hun ikke mindre intrigant.
redigering grundet fejlstavning af navn

Last edited 21 days ago by Nielsen
Dan Christensen
Dan Christensen
21 days ago
Reply to  Nielsen

De fleste kællinger i politik udbasunerer ofte opportunistiske forslag, men de har altid et fast greb i et kattelem; som bortforklating hvis der går galt.

S Jakobsen
S Jakobsen
21 days ago
Reply to  Svend Giønge

Det var ment som en service for hendes skyld hvis hun skulle ønske det. Jeg betaler biletten.
Hun og hendes far elsker jo det eksotiske.

Bastardo
Bastardo
21 days ago

Danske medlemmer af Young Global Leaders (WEFs Hitlerjugend) er bl.a kongen og dronningen, Ida Auken og Lea Wermelin.
Uerfarne, naive, selvusikre ofre for Klaus Schwab. Men ikke uskadelige

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
21 days ago

Ja når 80 % af en befolkning er totalt hjernevasket, som fx. i Danmark, så er det nemt for en privat organisation (fx. WEF) at overtage kontrollen særligt når MSM og samtlige politikere er på udsalg. Et godt godt eksempel på graden af hjernevask i Danmark er dette eksempel: https://www.dr.dk/nyheder/viden/teknologi/ekspert-om-falske-kendis-annoncer-paa-facebook-alle-kan-blive-ramt-af-den Eksemplet handlet slet ikke om hjernevask, men derimod om hvordan folk snydes via forfalskning af kendte personer i forbindelse med salg af et eller andet eller decideret svindel. Og hvad har det så med sagen at gøre? Joh, de her svindlere er ikke idioter, for de vælger ofte at bruge… Read more »

Bastardo
Bastardo
21 days ago

Der er vel ikke noget, der forbyder Kongeparret at fortryde ungdommens dårskab, og melde sig ud af det dårlige selskab.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
21 days ago
Reply to  Bastardo

Man kan ikke melde sig ud men man kan komme i “bad standing”.

PS De er da hverken unge eller ledere.

Last edited 21 days ago by Den Europæiske Dårekiste
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
21 days ago

F Ö har någon beräknat hur stor befolkning jorden skulle kunna försörja. Beräkningen förutsätter att jorden blir varmare och CO2 i atmosfären ÖKAS till MINST ca 0,08% (mer skulle vara önskvärt). Till saken hör att jorden nyss har varit drabbat av så låg CO2-halt att ett utdöende av kolbaserade livet hade startat. Det är bara att följa effekterna och hur och NÄR alla jordens öknar och stäpper tillkommit. Med 0,08% skulle jorden kunna försörja ca 80000 miljoner, samtidigt som hälften av dagens brukade marker skulle kunna återställas till naturen. Växthusodlare har ca 2,0 % CO2 i sina växthus. Av vikt… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
21 days ago

Hon har helt fel om innebörden av t ex Covid!
Det är inte “mänskligheten” som drabbats, DET ÄR ENBART VÄSTLÄNDERNAS VITA BEFOLKNINGAR SOM ANGRIPS!

WEF m fl tror uppenbart att de kan göra sig gällande och kontrollera de återstående 6,5 miljarderna efter att de dödat Västeuropas ca 1 miljard människor!

Skrattretande – idioter!

Har censur-agenter været på spil?
Har censur-agenter været på spil?
21 days ago

Hvorfor afbrydes videoen inden vi hører hendes
snak om at milliarder af mennesker skal dø for den
nye verdensorden?

Svend Giønge
Svend Giønge
21 days ago

John Kerry er medlem af Scull and Bones (ligesom Bush jr er. Sjovt da de stillede op som præsidentkandidat for hvert sit parti). Her for dem der gider, lidt om forbindelsen mellem Scull and Bones og oprettelsen af Johns Hopkins instituttet i ved dem med “event 2O1”. På engelsk. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3012287/

Kunta
Kunta
21 days ago

De er jo ganske historieløse, man kan kun presse pøblen til en vis grænse så mister man hovedet, men hvis man er afsporet nok, kan alt jo komme som en overraskelse.

Last edited 21 days ago by Kunta
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
21 days ago
26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x