11
apr
Seneste opdatering: 11/4-24 kl. 1613
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Baltimore-broen var et cyberattack”

Lara Logan er interessant her, og hun viser at rigtig journalistik ikke længere laves i main-stream medierne,  men nærmest udelukkende udenfor. MSM er blevet en del af magten, og dermed aktører i dens cover-up.

Hendes kilder er de allerbedste inde i Biden-regeringen, det er eksperter der selv som led i deres arbejde har bragt lande til fald med blandt andet cyber-angreb på deres infrastruktur. Hendes udgangspunkt her er, at rederiet er kommet med en juridisk udformet erklæring om, at ingen på skibet eller i rederiet havde noget som helst ansvar for påsejlingen.

Hvad siger skibets  sorte box, kaptajnens log, hvor er lodsen henne og hvem var han og hvor er øjenvidnerne, spørger Logan.

Hvorfor var det Biden-regeringen så magtpåliggende allerede første døgn, – inden nogen havde været ombord på skibet og undersøge log og computere – at sige de selv ville betale for skaderne? Antagelig fordi den ikke ønsker en uvildig eksperundersøgelse af påsejlingen.

Og mønstret som anes, er når denne sabotagehandling sættes i forbindelse med alle mulige andre ulykker i USA. Masseinvasionen over sydgrænsen, skovbrande, hundredevis af brande på kødproducenters anlæg,  kemikaleudslippet i East Palestine og så videre.

Forbind punkterne og drag en foreløbig slutning. Der er en fjende i eller udenfor landet, og Logan påstår ikke at vide præcis, hvem den er, men det snerper hen ad regeringskredse, siger kilderne. Og hvor kan man vente de næste angreb på USA’s infrastruktur? Det har kilderne en kvalificeret mening om.

Se også Ethical hacker says ships are wide open to cyber attack

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mads kering
Mads kering
1 month ago

Det første jeg tænkte og undrede mig meget over, da jeg hørte om påsejlingen!

Var hvorfor man ikke slog “autopiloten” fra, og styrede skibet manuelt!

Sov de ansvarlige og var komplet inkompetente, eller var det med fuldt overlæg!

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Der er muligvis et mønster her:

COMPLAINTS ARE GREAT! ROTHSCHILD’S DEI HIRE. BITCHSCIENCE. WEIRD SWEDES. SALT & CRAPFOOD. COBOL=$$$
https://www.bitchute.com/video/SvrCXPDlT0uV/

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Cat Girl

THE HIJACKING OF JESUS / HUGO TALKS
https://www.bitchute.com/video/s7IT6YfmNEdm/

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

OT –
Gode nyheder vedrørende verdensstaten (1931)

NO CANADIAN GOVERNMENT = DEFACTO
https://www.bitchute.com/video/MMtA9rDw7X9X/

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x