12
apr
Seneste opdatering: 19/4-24 kl. 2243
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klik hovedlink for at se video  –  Der var et komplet, psykopatisk indvandrermord på en 39 årig svensker i går, en regulær henrettelse, men ret beset, er dette meget bedre? Whistleblower Barry Young blev arresteret af politiet for at offentliggøre data på vaccineområdet, den New Zealandske regering hemmeligholdt. Det var ikke ulovligt, når blot han ikke offentligjorde navne. Et navn har han fået lov til at offentliggøre her af offerets far.

Det er 740 unge New Zealændere under 40 år, som er døde af Covid-vaccinen før november 2023, og som havde fået mindst en sprøjte. Den yngste var seks år. New Zealands befolkning er omtrent som Danmarks – 5.118.700. Danske tal kan formodes at være lignende. Spørg din lokale journalist-kuli, hvorfor han hjælper politikerne med at holde det hemmeligt.

Andrew Bridgen: “Crimes Against Humanity Accountability”

Der er 650 medlemmer af Underhuset i London. Ét hæderligt medlem !

UK MP Andrew Bridgen has filed evidence pertaining to Crimes Against Humanity to Met Police, and is calling for maximum accountability for Bill Gates and the COVID criminals. He joins Maria Zeee on Infowars to discuss.
This originally aired on banned.video: https://banned.video/watch?id=6615dad8f0fe306065143e9a

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ondskaben vinder, hvis de gode svigter
Ondskaben vinder, hvis de gode svigter
1 month ago

Det kan forhåbentligt ikke være rigtigt at der kun er eet hæderligt menneske ud af 650. Nok er verden fuld af slyngler og møgkællinger, men selv har jeg kendt en del vidunderlige og bundhæderlige mænd og kvinder, nogle nærmest helgener og helgeninder, så det må være noget med at mange af parla- mentets medlemmer sidder fast i partiets eller gruppens skruestik, magtapparat eller gruppepres. Men selvfølgelig er det sørgeligt at kun een har haft styrke og mod nok til at gå mod strømmen. Og i længden er menneskeheden og civilistionen dødsdømt hvis ikke flere af de på bunden gode mennesker… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Svenske feminister – af alle køn – har fået det, som de ville.
Danskerne står for tur…

Fremtiden: Terror, totalitære rædsler, massedød
Fremtiden: Terror, totalitære rædsler, massedød
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Ja, nu er det vores tur til at få med grovfilen og den nihalede pisk. Og det bliver ikke bare noget med “svenske” tilstande, det bliver endnu værre. WEF og WHO går jo efter direkte folkedecimering = udryddelse og folkemord, hvis man kan tro nettets læger, virolo- ger og eksperter. Og vores regering vil jo give WHO magt til at fjernstyre vores sundhedsvæsen og “vaccine”-politik. Derudover vil regeringen afskaffe kontanterne, privatlivet og de fleste af familieværdierne, så børnene kan få den rette statslige opdragelse, uden forældrenes skadelige indflydelse. Man har foreløbig opnået at gøre titusinder af børn faderløse, og i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

PS: Jeg finder det “interessant, at “november 2023″ har “fået mindst en sprøjte”.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x