12
apr
Seneste opdatering: 12/4-24 kl. 1526
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Som reaktion på partiets sløje meningsmålinger er USA’s demokrater og deres venner i medierne og blandt Trump-hadende republikanere begyndt at udslynge stadigt mere afsindige beskyldninger mod den tidligere præsident. Joe Biden siger, at Trump vil dræbe millioner af amerikanere, vicepræsident Kamala Harris udtaler sin frygt for, at præsidentvalget i 2024 kan blive USA’s sidste demokratiske valg, for hvis Trump vinder, vil han afskaffe demokratiet. Den tidligere republikaner, Liz Cheney, er helt sikker på, at hvis Trump skulle vinde, vil han aldrig forlade Det Hvide Hus, men slå sig op som diktator på livstid. Og for ikke at blive sat i skyggen af disse kraftige udtalelser, meddeler tv-personligheden, Whoopi Goldberg, at Trump vil genindføre slaveriet.

Hvorfor blev han så ikke diktator og slaveejer, da han var præsident? Det spørger ingen journalist fra mainstream-medierne om. De er derimod mere end villige til at udsprede det rygte, at Trump vil gennemtvinge et føderalt forbud mod abort, uagtet at han netop har tilkendegivet, at abortlovene er en sag for hver enkelt stat og ikke et føderalt anliggende. Han er således i overensstemmelse med den amerikanske højesteret.

Sådan lyves der dagen lang, og man spekulerer på, om der snart er mere, man kan anklage Trump for. Han er allerede blevet kaldt agent for Rusland, sexforbryder, berigelseskriminel, krigsmager og værre end Hitler, så hvad skal demokraterne snart finde på?

Og hvorfor vedkommer det os her i Danmark? Det gør det, fordi der netop nu i USA foregår et gigantisk politisk eksperiment, der givetvis vil få de europæiske eliter til at kopiere en eventuel demokratisk succes.

Eksperimentet er: Kan man gennem en bevidst politik ødelægge et land og forarme befolkningen og samtidig vinde valg uden at have andet at tilbyde end had til sin modstander? Vi kender det også fra Europa. I mange år drejede svensk politik sig om had til Sverigedemokraterne, i Danmark var det Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti, i Tyskland er det Alternative für Deutschland, og i England er det en person med initialerne T.R.

Bemærk: Eliterne løser aldrig problemer. De skaber problemer, som de håber at kunne profitere af, og fylder befolkningen med løgn i forvisning om, at den er for dum til at opdage, hvad der går for sig.

I går bemærkede tv-værten fra Fox News, Laura Ingraham, at langt flere multimilliardærer støtter Joe Biden end Donald Trump (hvilket er underligt i betragtning af, at USA’s demokrater gør sig til af at være den lille mands parti). Hun spurgte derefter den republikanske senator, Josh Hawley, hvad de superrige troede, de fik ud af at støtte Biden.

Hawleys simple forklaring var, at de globalistiske plutokrater tjener på at forarme den amerikanske arbejder- og mellemklasse og berige Kina. Det er i deres økonomiske interesse at eksportere arbejdspladser til Kina og give fanden i amerikanske arbejdere, og de ved, at Trump ville stoppe denne trafik, hvis han skulle blive valgt. Derfor bliver han overdænget med den ene vanvittige beskyldning efter den anden. Derfor investerer George Soros og andre med dybe lommer hundreder af millioner i at binde befolkningen historier på ærmet.

Man skal ikke gøre tingene mere indviklede, end de er.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Når en nation bryder sammen, kan der ske uhyggelige ting. Det så man i zarens rusland, hvor afstanden mellem rig og fattig blev ganske grotesk. Forud for 1917 revolutionen var gået omkring 50 år med voksende tegn på voldeligt sammenbrud. Overklassens moralske degeneration og underklassens sociale desperation udløste Ruslands kollaps. Der er mange ligheder mellem Ruslands sammenbrud og den nært forestående amerikanske sociale implosion. Den samme iskolde ligegyldighed over for samfundets plebejere. Den senile præsident Biden importerer løs med illegale migranter for at få billige slaver til industrien, inden han selv bliver losset ud på historiens losseplads i efteråret. For… Read more »

Piotr
Piotr
1 month ago

DNC/demokraterne er i total panik, de ved de er bagud på det hele og at de står til at tabe magten. Alt hvad de vælter over på DJT, øger blot hans vælger tilslutning, fordi amerikanske borgere udmærket kan se, at det politisk motiveret og korrupt hvad DNC disker op med af anklager. Folk i panik er farlige, de kan finde på hvad som helst, derfor vil der inden længe komme et attentat på DJT, DNC har gjort det før, i 1963, mod en af deres egne. Inden November i år, ringer Obama til CIA, så bliver det fixet, DJT er… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago

De kalder dem deplorabels . Dvs menigmand . Ordinary people . Og det kan man godt forstå . De betragter sig selv som elite. Og ønsker at opretholde den status og distance ifht. Alm. Mennesker . Arbejdere , underordenede generelt , funktionærer mm.

jdm
jdm
1 month ago

USA’s demokrater gør sig til af at være den lille mands parti

USA’s demokrater lever på deres renomme at have været den lille mands parti. Partiet nu afskyer de små mænd.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x