14
apr
Seneste opdatering: 15/4-24 kl. 1812
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Thank you very much for giving me this valuable opportunity to send my message about human rights abuse in the time of COVID-19. My name is Masayasu Inoue, Professor Emeritus of Osaka City University Medical School. My specialty is Molecular Pathology and Medicine.

The pandemic was used as a false pretext by the WHO to drive vaccinations of all peoples in the world. A plan was set up to shorten the time to develop vaccines, which usually takes longer than ten years to less than one year. Operation Warp Speed. This operation was used to cover up the misconceptions of the genetic vaccines. Under the pretext of saving time, an extremely dangerous method was selected. That is, intramuscular injection of viral genes to produce toxic spike proteins directly in human tissues to stimulate immune system. Se videre på Substack.

Professor Inoue har også forstået den politiske side af vaccinesagen. I går lørdag var der i Tokyo en stor demonstration imod WHO’s pandemitraktat. Det er mere, end der har været i København. Også om Japan handler dr. Campbells seneste om vacciner og cancertal. Til søndagslytning har der hobet sig nogle vigtige videoer op, som jeg bringer uden at kommentere hver enkelt særligt, for weekenden har været travl. Møde og overnattende gæster fra udlandet.

Jeg kan godt lide Naomi Wolf, en “liberal” der satte sandheden over sine venstreorienterede venner gennem mange år, som til gengæld forlod hende. Hun er en time hos Tucker, og det er lykkedes mig at finde den hele selvom den egentlig kun er for abonnenter.

Naomi Wolf hos Tucker

Den svensk-tyske kræftlæge Ute Krüger: “Man vil ikke vide”

Dr. Ute Krüger patologen fra regionalsygehuset i Kalmar har optrådt her 4-5 gange, og hun må hædres for sin uforfærdethed. Hun er værd at lytte til. En helt alarmerende øgning af 5-6 kræftformer. I Tyskland er f.eks malignt melanom øget for yngre mænd med 120 %. Hjernetumorer for mænd er  øget med 35%. Hendes ærlighed kaldes “sabotage.” Hun har sagt op i systemet og startet sin egen klinik. Hun har fået nok af dets løgnagtighed.

COVID-19 Vaccine Injuries From Around The World

Der er stadig mennesker, der tror at der er nogen diskussion om vaccinernes farlighed. Det er længe siden, der var det. Det er ikke længere til diskussion blandt videnskabsfolk. Der er én mening om det, ikke to, og hvis man tror, der er to, har man ikke at sig ind i det og tilmed ladet sig hjernevaske af politisk motiverede journalister.

Hvis du kender nogle, du vil bruge tid på at overbevise om deres vildfarelse, skal du vise dem denne film. Det er hårdt at overvære alle disse invaliderede mennesker, og det er helt ubegribeligt at vi nu i over fire år har ladet de skyldige i dette fortsætte ustraffet.

Man kan ikke nok foragte medierne for deres rolle i, at det har kunnet lade sig gøre, og den bliver deres død, hvis den nogensinde bliver gjort begribelig for befolkningen. Disse medier og deres journalister savner helt åbenbart fantasi til at se, hvad det kan komme til at betyde for dem, at have deltaget i en af historiens mest dødelige forbrydelser. Vi må håbe, de bliver  klogere. De må håbe, de ikke gør.

Under videoens link er der et orige af flere film om vaccineskadede, hvis du ikke synes at denne er rigeligt.

Ed Dowd:  Government & Media Pretending Massive Health Crisis Not Going On

Her tales blandt andet om virologen Geert Vanden Bossche’s forudsigelse om massedødelighed og om den seneste døds- og invaliditetsstatistik.

Edward Dowds hjemmeside.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
15 days ago

Ja, det er meget afslørende hvad der lægges frem her. Sammen med hvad der ellers findes på nettet virker det nu til at være soleklart og ubestrideligt, at “pandemien” var falsk, at “vaccinerne” var falske, at nedlukningen og restriktioner og aflivningen af 17 millioner mink en skandale af kolossalt omfang. Dog uden konsekvenser for de politikere og andre som håndterede covid-affæren så utrolig dårligt og inkompetent som det efterhånden er klarlagt. Der er ikke længere nogen tvivl om at dansk politik er blevet til en afsporet, giftig, pervers, løgnagtig og ondskabsfuld størrelse. Det kan ses af samarbejdet med WEF og… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
14 days ago

Det kommer I ikke til at læse om i vestlige medier.

DavidK
DavidK
14 days ago

Så er det godt vi har Snaphanen 🙂 Det er ret vildt, og temmelig forbløffende, at ikke ét eneste medie “tør” behandle denne sag. Man skulle tro at de opsigtsvækkende proklamationer og påstande fra horden af professorer, læger, ansatte i medicinalindustrien, bedemænd, sygepejersker osv, ville være en oplagt mulighed for lidt seriøs graverjournalistik. Om ikke andet for at “afmontere myter” – men emnet er åbenbart ikke interessant nok, det virker som om det slet ikke eksisterer. De sidste par års Cavling-priser: 2023, for at afdække ventetider for kræftpatienter i Aarhus 2022, for programmer om en somalisk pige, der måske ikke… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
15 days ago

WUHAN LAB IS A LIMITED HANGOUT – DR MARK BAILEY TALKS TO GARETH ICKE | MIRROR
https://www.bitchute.com/video/yA0PNxCGj5YK/

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
14 days ago

Husk at nødværge stadig (lidt endnu) er en rettighed vi har.

Hvis en junkie på gaden vil stikke dig med en nål så må du forsvare dig med den nødvendige (læs dødelig) magt, du ved ikke om han/hun har sygdomme eller hvad der er i sprøjten.

Det samme gælder hvis en læge/ansat i sundhedsstyrelsens vil stikke dig med en nål, indeholdende en væske som du enten ikke ved hvad er eller du ved indeholder noget dødeligt.

Last edited 14 days ago by Ham der gerne vil standse ulykken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x