19
apr
Seneste opdatering: 19/4-24 kl. 1848
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Special Advisor Reveals That Barack Obama and Hillary Clinton Are Still Involved Behind The Scenes

James O’Keefe mĂĄ være en af denne verdens bedste  journalister. Konkurrencen er er heller ikke sĂĄ stor som den burde være, i en vestlig journalistik, der er næsten helt korrumperet af magten. O’Keefe er de bange for, der sker noget, nĂĄr han gĂĄr i gang. Lige her kl 09 kom en besked pĂĄ telegram, at ‘offeret’ Tyler Robinson tog sin Linkedin ned.

Mediernes opgave er blevet, at kalde os der insisterer pĂĄ demokrati “en trussel mod demokratiet”

Det sker hver gang, nogen i magthierakiet er gĂĄet i gyngen, og de trænger i den grad til at være bange for befolkningerne og deres journalister. Vesten er stangkorrupt og magten i USA gĂĄr foran os alle dens globaliserede ledere, men medierne er stadig gode til at bilde befolkningerne ind, de lever i demokratier, og at kalde os, der insisterer pĂĄ demokrati, ærlighed og ĂĄbenhed, “en trussel mod demokratiet.”

Det er deres nye, ynkelige opgave, og det må være flovt. De gode der måtte være, er slavegjorte. Der bliver masser at lave for rigtige journalister så længe der er et nogenlunde frit internet. Det vil næppe vare så længe endnu. Nok er de nye herrer uden føling med befolkningerne, men de kan godt regne ud, hvor farlig fri information er for dem.

Selve interviewet (18:32) ligger pĂĄ X-Twitter, Rumble ovenfor er interviewet plus O’Keefes kommentarer, hans opringning til ‘Det Hvide Hus’ mest magtfulde person,’ der lægger røret pĂĄ efter et minut og mange andre ting omkring det kup, han her har lavet her.

Gateway Pundit har en længere, kommenterende artikel: O’Keefe Media Group Uncovers who is Really Running the White House – Special Advisor Reveals That Barack Obama and Hillary Clinton Are Still Involved Behind The Scenes!

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
12 days ago

>Bastardo
Ja tænk blot på Anders Fup Rasmussen, som endte som generalsekretær i North Atlantic Terror Organization det er en trend, som går tilbage til Jens Otto Krag, som jo fik en fed stilling i USA efter at have lokket os die dumme dänen ind i nEUropas forenede stater
>Dan Christensen
Jeg synes at kunne huske at der var noget med at Clinton blev anklaget af nogen for mord i Arkansas, men jeg har desværre ikke gemt noget om sagen.

Dan Christensen
Dan Christensen
12 days ago
Reply to  Nielsen

Det var ikke mord, men han blev vistnok anklaget for at “pille ved” sin sekretær. Men sagen var vistnok for gammel til domfældelse.
Hvorfor er de fleste ledere i USA ledere?

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
12 days ago

“pille” der var tale om fuldbyrdet voldtægt.

Bastardo
Bastardo
12 days ago

In Europe the strongest national states are in the proces of establishing a korrupt “federal” government in Bruxelles.
All national leaders are dreaming of a position in the non-elected swamp; of course “for the good of the people”.
They should be ashamed.

Dan Christensen
Dan Christensen
12 days ago

Fin afsløring – men hvem stĂĄr egentlig bag Barack Obama og Hillary Clinton ?
Ingen af de 2 nævnte ‘bagstræbere’ har meget mere lys i lampetten end Det Hvide Skurs indsatte.
Obama var ‘Lame Duck’ i to fulde præsidentperioder. Hillary har mestendels hældt sĂĄ meget vand ud af ørerne, at hun har fĂĄet øgenavnet ‘Niagara’.

Nielsen
Nielsen
12 days ago

Et svar til Svend Gjønge i sidste post fik i går Waiting for aroval, men er ikke dukke op der, men en anden (linket til) The Highwire er på.
M.h.t dagens emne, vil jeg genposte dit indsatte billede.

Snapphanenupload_Screenshot-2024-04-17-19.38.51
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x