24
apr
Seneste opdatering: 25/4-24 kl. 1213
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To svenskere diskuterer på en australsk kanal

Blandt andet World Peace Index, hvor Sverige er faldet ned på en 28 plads, den kommende musikfestival og jødernes situation i Malmø med mere på den ret korte tid. Ingrid Carlquist og den helt utroligt produktive Pelle Taylor. Minut 37:15.

En hollandsk kanal har dette introducerende interview med Pelle Taylor (på engelsk) om alverdens spørgsmål, og når jeg hører det, er det næsten som at høre mit eget syn på den komplicerede verden, vi lever i: Pelle Taylor advarer om svensk NATO-medlemskab: ‘Fører til krig’. Det kommer rundt om mange andre ting. Det er et par måneder gammelt:

“Tyskland er et Sverige for voksne”

“If the battle for civilization comes down to the wimps versus the barbarians, the barbarians are going to win.”
Thomas Sowell

Se den bekendte Henrik Jönssons 29 minutter. SÅ slemt er det blevet, når en befolkning ikke er voksen nok til at gribe ind, når hærværksmænd er i gang med at rive deres land ned og væk under fødderne på dem. Det er ikke så lidt.

Børn og unge tror, at de betingelser de fødes ind i er evige og uforanderlige, men voksne mennesker må vide, at betingelserne også afhænger af deres ansvarsfølelse. Var svenskerne modne til folkestyre? “Næppe,” må man sige.

I hundredevis af advarsler har de fået uden at få hænderne op af bukselommen, og nu betales prisen i form af vold, død og tiltagende fattigdom. På de over 60 år, jeg er kommet i Sverige, er det en deroute så stejl, at der ikke kan findes noget lignende i nyere tid.

Hvorfor foretager de sig ikke noget mod hærværksmændene nu, mens mange af dem  endnu lever? Hvorfor vil de stadig ikke gribe ansvaret for deres og deres efterkommeres liv ? Venter de på Godot, mirakler eller Gud? Barbarerne er ved at vinde, tiden går.

Akademimedlemmet Horace Engdahl havde for år tilbage en bemærkning, der både var morsom, klog og uhyggelig: “Tyskland er et Sverige for voksne”. Uhyggelig fordi den får mig til at tænke på Goldings “Fluernes Herre,” hvor en samling skoledrenge får til opgave at opretholde civillisationen, og mislykkes kapitalt.

Sverige i den forløbne generation er en parallel. Hvad de nu må se, er om der kommer en ny generation, der giver helt slip på en tusindårig nation, eller som er en opbyggende generation.

At tidsånden og Danmark har en rem af huden, ser man af at en cand.mag. på Litteratursiden tror, at William Goldings roman bla handler om, hvorfor “børn er så onde mod hinanden.” Åhhh…..sig det ikke passer! Det viser, at rigtig gode bøger er som at holde et spejl op foran læseren, de viser hvor meget der er inde – i ham altså.

“Huvudet på spiken,” af Horace Engdahl. Svenskerne er “fredsskadede” af 200 års fred og 100 års velfærd. Der findes ikke i landet nogen erfaring for, at de goder man ejer, kan mistes igen.

Det bliver ikke nemt at overleve. Måske er det derfor, de pludselig er blevet så krigeriske og har meldt sig ind i krigsalliancen Nato lige inden lukketid. Jeg syntes, jeg var garvet, men dette var lige ved at ryste mig.

Sky News Investigates Sweden’s deadly gang war

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sverige og DK bliver til barbariske bananstater
Sverige og DK bliver til barbariske bananstater
1 month ago

Politik er efterhånden ikke andet end bluff, hykleri, uduelighed og tomme løfter. VORES CIVILISATION VIL STYRTE SAMMEN SOM ET GLASPALADS RAMT AF KANONKUGLER Men svenskerne og danskerne er dagdrømmere og søvngængere. De elsker deres tv-apparater, biler og fikse klima- og multi-kulti idéer højere end deres børn. Og 35 år i træk har flertallet ikke evnet at gennemskue at deres egne politikere ikke har andet til dem end løgnepropaganda, falskhed og forræderi, katastrofe og undergang. De næste kapitler i vores historie vil af flere grunde blive fyldt med idioti, statsterror og død. Demokrati består kun når mange har VILJE til at… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Sverige er ved at blive forvandlet af immigration. Sveriges magthavere ønsker, at landet skal være en “humanitær stormagt”; men det ender som en multikulturel gylletank. Hvis den nuværende tsunami af immigration fortsætter, vil svenskerne om få årtier blive en minoritet i deres eget islamificerede land. I øjeblikket har kun ca. 25 % af de asylansøgere og pårørende, der ankom for mange år siden, fuldtidsjob. Udenlandskfødte personer, 20 % af befolkningen, modtager næsten 60 % af socialbistanden. Velfærdsstaten er og vil være under et enormt pres. Svenske socialtabere smides under bussen for at skaffe billige lejligheder og jobs til de numseløftende… Read more »

Sverige=Hamass land og DK får nok samme skæbne
Sverige=Hamass land og DK får nok samme skæbne
1 month ago

Her i 2024 har nok 25% arabisk og afrikansk baggrund. Og længe inden svenskerne bliver en minoritet, vil de blive angrebet voldeligt på over 100 forskellige brutale og ødelæggende måder. Ja, det er jo forlængst begyndt, og for hver måned stiger antallet af angreb og overgreb. Malmø, Gøteborg, Uppsala, Stockholm osv. som før i tiden var yderst fredelige byer, er nu områder med skyderier, knivstik, på- satte brande, svindel og trusler, ødelagte biler og butikker, indbrud, hærværk, dødsbilister, stenkast, voldtægter og bombeeksplosioner. (Hodja og Youtube har meget om hvad der foregår rundt om af terror og omsiggribende galskab og kriminalitet)… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Der var engang en teorí fremme om, at når muslimprocenten i et land kom over 20, ville muslimerne uvægerligt begynde på en borgerkrig, både væbnet og demografisk, som i bedste islamíske tradition vil blive grusom og til den bitre ende. Sverige ligger nu på denne grænse.
Goodbye Sweden – direkte fra humanitær stormagt til kalifat:-(

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x