26
apr
Seneste opdatering: 26/4-24 kl. 0745
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“These people are hellbent on controlling the genome”

Do you know, what the internet of bodies is? If ‘we the people’ are not behind removing corrupt politicians, we are stuck with what we’ve got.” Gæsterne hos dr. Drew er advokaten Tom Renz og den tidligere ansatte i medicinalbranchen, Sasha Latypova. Renz lægger ud med en forklaring/et forsvar for Donald Trumps katastrofale udtalelser om vaccinerne, da de kom. Det er ikke svært at forstĂĄ Trump, nĂĄr man hører dem. Siden følger en meget informativ samtale mellem de to.

Hvorfor RNA, når en supersikker næsespray kunne have gjort det?

Kineserne importerede ikke én mRNA vaccine, og alle de kinesere der faldt om på video, var skuespillere. Nu har vi millioner af døde og skadede. Dr. Campbell har besøg af juristen Julian Gillespie.Det gør han i videoen: Why RNA

Journalisten Jens Mogensen starter nyt medie

Mogensen har i høj grad beskæftiget sig med vaccineskandalen pĂĄ X/Twitter.  Se “Velkommen til Psst!” Noget af det første han har lavet, er en artikelserie om Ursula von der Leyen og Danmarks aldeles spildte og skadelige milliardudgifter til Covid-vacciner. Et lille klip:

Spørgsmålene

Hvad var indholdet i de tekstbeskeder, der blev udvekslet mellem Ursula von der Leyen og Albert Bourla?

Hvorfor mĂĄ vi ikke se beskederne?

Hvorfor sikrede EU sig 1,8 mia. doser vaccine?

Hvorfor er der samme mønster over hele EU, hvor hvert land modtog op til 10 doser pr. borger, der rent faktisk kunne modtage Covid-19-vaccinen, bare i løbet af et år?

Og hvorfor er det overhovedet relevant for dig? Det er blandt andet relevant fordi Ursula Von der Leyens aftale har kostet dig og dine medborgere, og stadig koster dig og dine medborgere, dyrt. Meget dyrt. Danmark skærer ind til benet på hospitaler og plejefaciliteter, mens vi alene i 2022 forærer absolut mindst 3,3 mia. kr. væk til Pfizer. Vi brugte – og bruger – kun en brøkdel af de Covid-19-vacciner, som vi bliver tvunget til at købe, og regningen for det ufattelige spild er milliarder og atter milliarder af kroner. Skatteydernes penge.

Hvor kom tallet 26,5 mio. fra?

Danmark i 2022 er et godt eksempel på det abnorme overindkøb, der er mønsteret over hele EU. Vi købte mindst 26,5 mio doser Covid-19-vaccine til langt over 3 milliarder kroner – kun til 2022. Det er svært at forestille sig, at Danmark brugte bare en enkelt million af de doser, men lad os for eksemplets skyld alligevel gå ud fra det. Det giver mindst 25,5 millioner doser i overskud og mere end 3 milliarder kroner spildt.

Hvor kom tallet 26,5 millioner doser fra? Konkret.

Hvordan kunne Finansudvalget i april ’22 godkende det indkøb?

Hvordan kunne alle partierne stemme for? Læs videre på Artikelserie: Ursulas tavshed kap. 1 (del 1 af 2)

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
9 days ago

betyder det at WHO er mere i problemer , end vi andre tror ?. er svækket og ved at tabe ?The WHO’s PANDEMIC TREATY Is COLLAPSING!!! (youtube.com)

Dragen
Dragen
9 days ago
Reply to  Dragen

Kan nogen der er kloger end jeg se videoen her igennem ?

Bastardo
Bastardo
10 days ago

PĂĄ tide, at EUs revisionskontor tager denne sag til sig og fĂĄr rejst sag imod Ursula von der Løgnhals. – selv om de jo nok ikke afslutter den før hun er død.

  • Morsomt, som alle de rødes SMSer har det med at forsvinde!!!
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
10 days ago

Före Covid sĂĄ kunde mänskligheten i stort sett lita pĂĄ preparat som benämndes vaccin. Preparaten var väl testade. Nu, efter Covid är i stort alla preparat av vaccintyp omvandlade till mRNA-bas eller pĂĄ väg att bli. mRNA är samtidigt en “garanti” för att nya preparat är OTESTADE! Det behövs ju inte enligt de “prejudikat” som instiftades när de experimentella Covid-preparaten nödgodkändes. EN tanke med mRNA-bas är sannolikt att medicinska preparat skall bli billigare, men i verkligheten är Big Pharma sĂĄ giriga att de istället ser chansen att Ă–KA priserna rejält. En kul grej! För nĂĄgra ĂĄr sedan kom det ett… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x