30
apr
Seneste opdatering: 30/4-24 kl. 0837
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Basil Valentine, den norske professor Glenn Diesen og Lars Hedegaard pĂĄ australske TNT

I december 2023 meddelte Sydafrika, at de ville indklage Israel for den Internationale Domstol for “folkedrab” mod befolkningen i Gaza. Omkring 35.000 er dræbt, herunder 70% kvinder og mindreĂĄrige. Nu tilføjer Krigsforbryderdomstolen i Haag (ICC) en anklage mod Benjamin Nethanyahu og andre medlemmer af hans regering for krigsforbrydelser. I øvrigt ogsĂĄ nogle Haamas-folk.

Det skyldes ikke den sidst fundne massegrav ved hospitalet Nasser Medical Complex i Khan Younis, men tidligere massegrave og andre forhold. Bla. at sulte palæstinensere ihjel pĂĄ 280 kalorier om dagen. Nethanyahu forsvarer sig med, at 1) det er nogle andre, der har dræbt de seneste 3-400 fundne lig (bagbundne, med mærker af tortur og mange i hospitalstøj), og 2) det er Israels legitime ret til selvforsvar og 3) anklagen er “antisemitisme.”

Jeg  skal ikke udmale detaljerne, dem kan man høre først i programmet hos en oprørt Basil Valentine. (minut 6:55). Hvis det passer, hvad vi hører og ser, så ser vi nu en jødisk hær, der opfører sig omtrent som nazistiske Einsatzgruppen i Ukraine i årene 1941-1944. Det havde jeg ikke ventet at skulle opleve. Israel er, ifølge betragtere jeg støder på og respekterer, i stigende grad ved at blive gjort til en paria af Nethanyahu.

Politologen professor Glenn Diesen taler om Ukraine-krigen og norsk/vestlig pressepropaganda. Jeg kendte ham ikke, hvilket først undrede mig, men han mĂĄ selvfølgelig være blevet gjort til en ikke-person, nĂĄr han mener ‘det forkerte’ om USA’s stedfortræderkrig i Ukraine. Det er meget interessant for os, der med stigende undren følger, hvad der er sket med vestlige medier.

Til sidst er det Lars Hedegaard, og alene på grund af den dårlige mobil-lyd er det desværre en skuffelse.

Nasser Medical Complex i Khan Younis

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
17 days ago

Hvis nogen anklager Benjamin Nethanyahu og andre medlemmer af hans regering for krigsforbrydelser, gør de det nok for at tage gas på jøderne.
Sidder der tyskere i ‘krigsforbryderdomstolen’ i Haag? Hvor mange amerikanere er dømt for krigsforbrydelser i Haag?

Dan Christensen
Dan Christensen
17 days ago

Vores eliter har erklæret os krig – uindskrænket udryddelseskrig.
De europæiske befolkninger har ikke levet op til eliternes forventninger om vores totale overgivelse under islam. Hvis vi skal tages til nåde igen og skånes for demografisk udryddelse, gælder det derfor om at starte øvelser i numseløft og knalde panden i gulvet.
EU vil givetvis arrangere tvungne gratis kurser i for de abnormt genstridige etniske europæere, som nægter at afskrive demokratiet og den personlige frihed.

Bastardo
Bastardo
16 days ago

I begyndelsen vil Buksetrolden arrangere GRATIS kurser på gadeplan for dem, der godt vil være med til at tage godt imod vore udenlandske besøgende. Suppehøns af alle køn vil flokkes om imamerne. Senere vil det inkluderende initiativ blive omtalt rosende i medierne, og TVA vil senere blive indledt med en kort intro til bønnens velsignelser. Alt i fredsvenskabelig ånd.
Efterhånden vil der blive set skævt til dem, der ikke vil deltage i den fælles udvikling hen imod en mere fredsommelig verden. Vil I da ikke gerne have fred?, vil vi blive spurgt.

OG SĂ… VIL DE SLĂ… TIL.

NustopperIfanme
NustopperIfanme
13 days ago

Lars har før taget grumme fejl.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
17 days ago

David (smovs) må vi bede om dine bemærkninger?

Nielsen
Nielsen
17 days ago

Man behøver hverken være jøde, muslim eller kristen, for at sympatisere med den ene eller den anden i en krig. Hvis en taler muslimernes sag, og en taler jødernes sag, har globalisterne og bank kartellerne nået deres mål. At splitte folk. Del og hersk er et gammelt trick. Prøv at se https://www.bitchute.com/video/qBmQ0RwSP0RB/ Den er blevet filmatiseret og kan købes på https://jonesplantationfilm.com/
Idenne tid vi nu er vidner til, kan Samuel sammenlignes, med vaccinemodstandere.

Anders
Anders
17 days ago

Det er velkendt at jøderne skriger i smerte imens de slår (ihjel).
De stabler bjerge af lig, hvorfra de råber op om holocaust mod alle verdenshjørner.
Intet nyt i det.

En anklage er ingen dom. Vi mĂĄ afvente dom/beviser
En anklage er ingen dom. Vi mĂĄ afvente dom/beviser
17 days ago
Reply to  Anders

Hamass er en organisation der er kendt for at
myrde alle som de ikke synes om- Hvor er beviserne
for hvem der er skyldige i de 400 dødsfald?

Anders
Anders
17 days ago

Israel er et jødisk domineret område, som er kendt for at undertrykke og dræbe palæstinensere med løs hånd.
Her har du beviserne:
https://youtu.be/BHOJ7T_IjyE?si=qCUNTF7I6nySOhlV

Der er flere meninger om hvad der er sket
Der er flere meninger om hvad der er sket
16 days ago
Reply to  Anders

Hodja har en video om sagen.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x