11
maj
Seneste opdatering: 11/5-24 kl. 1122
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

”Uden tryghed, ingen frihed. Det følger logisk heraf, at med overvågning stiger friheden” (justitsminister Nick Hækkerup)

I de kommende år vil antallet af nummerpladescannere – de såkaldte ANPG scannere – blive fordoblet på de danske veje. De kan ikke bare scanne nummerplader, men også se hvem der sidder i bilerne. Billederne bliver gem, så man kan se hvem der sad i bilen for 60 dage siden, og om registreringsafgiften var betalt. Det lavede den tidligere politibetjent Lars Kragh Andersen ovenstående video om på You Tube.

Det skulle han ikke have gjort, for en eller anden myndighed henvendte sig til You Tube og fik videoen taget ned. Han ved endnu ikke hvilken, men noget tyder på, at overvågningssamfundet er fuldstændigt selvkørende. Kan vi overvåges, skal vi overvåges. I forgårs lavede Kragh Andersen så denne video om nedtagningen: Staten forhindrer danskerne i at se min video om masseovervågning.

Politiet øger antallet af nummerpladescannere markant og Christian har fundet alle politiets nummerpladescannere.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frankly Frank
Frankly Frank
2 months ago

Off topic – En ung mand forklarer virkeligheden for Nancy Pelosi:

https://twitter.com/i/status/1788965604096950381

Skjoldungen
Skjoldungen
2 months ago

Lidt lys i mørket: har nogen nogensinde hørt om et offentligt IT-system, der virket?

flinke
flinke
2 months ago

Min gamle far var imod registrering of samkøring fordi:
Hvad sker der hvis de forkerte får fat i det?

Kære far. Du havde ret.

De forkerte har fat i det, og de tilføjer hele tiden mere.

Michael Laudahn
Michael Laudahn
2 months ago

Indtil for et antal år (eller årtier?) siden var jeg overrasket over retsvæsenets svigten ved manglende handling i situationer som denne. For dem, der måske ikke mere er bevidst om det: Retsvæsenet har også som opgave at omprøve lovligheden af officielle vedtægter, endog om noget selve regeringen foretager sig er i overensstemmelse med grundloven. Men denne del synes er blevet glemt i løbet af tiden. Idag er jeg ikke overrasket over noget som helst nyt tegn på totalitarisme mere. YT-blokkade af clips: Jeg fandt denne her https://www.youtube.com/watch?v=sJHdKzwkWVU som jeg synes virker som grænseområde-udspejding ved ‘flygtninge’ og bedte dem at undersøge… Read more »

Bastardo
Bastardo
2 months ago

Når ansigtsgenkendelse er fuldt implementeret, sørger Justitsministeriet også lige for et maskeringsforbud i køretøjer. Så ruller det, så ruller det.

trackback

[…] Øget masseovervågning af danske bilister […]

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x