11
maj
Seneste opdatering: 12/5-24 kl. 1130
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan FN og nationale politikere sælger vore lande til illegale migranter

En helt ny dokumentar der havde premiere i forgårs, og som handler om de 10 mio. illegale indvandrere Joe Biden regeringen har sluppet ind i sin korte tid ved magten, men også det meget bredere perspektiv i, hvad FN foretager sig mod nationerne. Danske medier har slet ikke beskæftiget sig med spørgsmålet, til trods for, at det der foregår i USA, kvalitativt er nøjagtigt det samme, Europa har været udsat for i 40 år. Men medierne er købt, de er nationalstatens fjender. I USA er det blot gået meget, meget hurtigere. Og hvad handler det om? Det handler om at opløse nationalstaterne og bane vejen for en verdensregering under FN.

Det Epoch Times finder ud af på sin dokumentarrejse i The Darien Gap, er at det ikke der er de mexicanske karteller, der står bag masseinvasionen af USA, men USA selv og FN via FN’s pagt om migration, The Global Compact on Migration, som Lars Løkke Rasmussen underskrev i Marrakesh i december 2018. Det er således FN, EU og vore egne nationale politikere, der sælger vore lande og folkestyret væk til en ikke-valgt verdensregering. I kan også se filmen og traileren her for 4 dollars, hvis I vil støtte dem, der har lavet den,

“The Illegal Migrants that are pouring into our countries are in fact UN soldiers”

Jim Ferguson  og John O’Looney har en særlig ide om nogle migranter, der invaderer England fra Frankrig. De skal sættes ind af WHO mod befolkningen ved den næste “pandemi,” når den skal tvinges til at modtage de næste sprøjter, der skulle være ankommet allerede. Om de har noget at gøre med migranterne i Darien Gap, er ikke til at sige. Pandemitraktaten skønner de vedtaget sidst i maj, og vaccinetvangen rullet ud først i juni. Dramatisk scenarie hvis det holder. I dag ser det ud som om Storbritanien nægter at underskrive pandemitraktaten. Hør endelig de 35 minutter nederst:

“these are UN Soldiers and they will be deployed by the World Health Organisation (WHO) when they announce the next Pandemic Lockdown”

The Black Watch a Scottish Infantry regiment based in Perth Scotland has been instructed to train illegal migrants to carry out crowd control and other measures to force compliance within the British population in the event of a civil uprising of the population against the government.

There are bird flu Avian influenza H5N1 vaccines being flown into the UK right now ready to be used on the British Public!

UK Businessman John O’ Looney raises the alarm and says he has conclusive evidence that these UN soldiers are being trained by British forces who are being ordered to do so by globalist’s infesting the British Government.

John has stated that he has surveillance and video evidence of what is going on along with detailed vehicle and registration numbers of the vehicles that are in use.

The details that are emerging suggest that British Forces will be sent abroad to fight Russia in Ukraine that will effectively leave no patriotic soldiers within Britain to protect the British population and that Illegal migrants will be issued Uniforms and given powers by the Globalists to Police, control and order the British people to stay at home and will have the powers to get physical and arrest anyone who does not comply.

This explains why Canada, The United States, Australia, New Zealand and parts of Europe are all facing the same plan by the Globalists.

These Illegal migrants have no loyalty to the host countries and will gleefully follow orders from the globalists to subjugate and control the people in our respective countries.

This is a betrayal of biblical proportions.

Its time to get prepared and its time to resist.

UK refuses to sign global vaccine treaty that undermines its sovereignty forcing it to give away 20% of jabs

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago

Hvis migranterne vil invadere og erobre os, får vi sådan set have ret til invadere og erobre migranternes hjemlande. Når dette er gennemført, kan vi sådan set lettere returnere de uønskede migranter tvangsmæssigt. De fleste illegale migranter ‘assimilerer’ sig med lokale socialkontorer – udenfor socialkontorerne ‘integrerer’ de sig i vantro områder, hvor der er ret til fri plyndring. For at migrere stiller man sig op på stranden og venter på den næste Soros-betalte NGO-færge. Ved ankomsten til nærmeste land der flyder med socialhjælp og honning, får de illegale migranter en gratis mobil, fribillet til evig ferie og et velforsynet plastickort.… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
14 days ago

Jamen du skal da være velkommen til at tage til Somalia.

Talk the talk, walk the walk.

Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago

Er det ikke der, at indbyggerne kaldes somikler?

Squawk the squawk, dawk the dawk. (In Danish: skræp dit skræp, læg dit snit).

Nielseen
Nielseen
13 days ago

Når vi kritiserer, må vi kunne tåle kritik.

Indsæt selv andre eller dit foretrukne stedord.

Dan Christensen
Dan Christensen
13 days ago
Reply to  Nielseen

Alle generaliseringer er falske.
Jeg kan godt lide kritik, men det skal være på min måde.

Margrethe
Margrethe
14 days ago

1: I praksis er jeg bange for, at det er inderligt ligegyldigt om det enkelte land underskiver den nok så berømmelige traktat eller ej. Globalisterne gør, hvad der passer dem. Hvad hjalp Sundhedsloven og Oveidokonventionen os sidste gang, de var i gang med at presse deres giftige injektioner i os alle? Jeg vil gætte på, Australien, New Zealand, Canada osv. også har underskrevet samme konvention. Den beskyttede nul og en hat. 2: På arbejde kom jeg forbi et TV, der kørte på TV2 News. Det var et indslag med Allan Randrup, der var blev interviewet om “banebrydende ny forskning”, der… Read more »

En-saaret-dansk-kriger
Margrethe
Margrethe
15 days ago

Jim Ferguson: De invaderende horder påstås her at være FN/WHO soldater. “Et forræderi af bibelske dimensioner”:

https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1789317957488685195

Margrethe
Margrethe
14 days ago

Nu skal vi selvfølgelig heller ikke helt fortvivle. Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Der er gymnastik at hente for lattermusklerne, når hele verden forvandles til en psykiatrisk afdeling. Husk lyden:

https://twitter.com/wideawake_media/status/1789572935646072882

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
13 days ago

Svenskar (och även danskar och alla övriga européer?), ÄR inte längre (bara) svenskar “kulturellt”. De är ÄVEN till mycket stora “kulturella delar” också “Amerika-svenskar”.  Eller de ÄR alltså idag till stora och själv-valda delar “svensk-amerikaner”. PRECIS som också Japaner, kineser och också thailändare och övriga ASIATER alltmer, för varje tiotals-år som går och inom en 100-årsperiod DÅ mer och mer och sakta men säkert OCKSÅ kommer att vara; – Amerika-japaner?  Eller också även då – “Amerika – koreaner”? Osv? Liksom; Amerikan-kineser. Amerikan-japaner. Amerikan-afrikaner. Amerikan-tyskar. Amerikan-italienare. Amerikan-spanjorer. Amerikan-kongoleser. Amerikan-somalier. Amerikan-polacker. Amerikan-irländare. Amerikan-danskar. Amerikan-irakier. Amerikan-skottar. Amerikan-iranier. Osv., osv., osv. ALLA de svenskar… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x