1
maj
Seneste opdatering: 1/5-14 kl. 2130
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tryghed,” “retfĂŠrdighed” og “demokrati” er nogle af de vigtigste ord i det svenske sprog. Jeg ved ikke, om det tĂŠnkes pĂ„ den himmelske retfĂŠrdighed,  den juridiske eller en helt tredje, magtelitens mere vilkĂ„rlige for eksempel.

Det skulle man dog ikke tro, nĂ„r man iagttager landet delvist udefra. Udefra ser vi en stenhĂ„rd politisk censur, og et land hvor fire ud af ti kvinder er bange for at gĂ„ ud alene i mĂžrke, og ti procent aldrig gĂžr det og med ret god grund. I de stĂžrre byer er tallet naturligvis meget hĂžjere, for ingen rigtige svenskere er bange for mĂžrke skove pĂ„ landet. Husk det, tryghed og  demokrati – og feminisme, naturligvis. Feminisme betyder “fyld landet op med voldelige patriarker, der regner kvinder for lort og iĂžvrigt slĂ„r dem ihjel i snesevis om Ă„ret.” NĂ„, nu kan man se den udemokratiske og truende reklamefilm her, det er nok ‘de hvide mĂŠnd’, den er gal med. Det er ikke nemt, at vĂŠre mand i Sverige, det er heller ikke nemt at vĂŠre kvinde, men det er af forskellige grunde.

“Vi vidhĂ„ller att det bör finnas en demokratisk princip, givetvis, men mĂ„ste ocksĂ„ titta pĂ„ konsekvenserna. I det hĂ€r fallet uppfattar vi att vĂ„r personal kĂ€nner sig hotad, och dĂ„ fĂ„r det gĂ„ före.”

“SD-reklamen skulle visas inför samtliga filmer pĂ„ repertoaren inklusive familjefilmer. Den aktuella reklamfilmen visar fyra vita mĂ€n, en busschaufför, en hamnarbetare, en grafisk formgivare och en produktspecialist, som stĂ€ller sig bakom SD:s politiska budskap till tonerna av rockmusik.” GP.SE

De kommende politiske mord i Danmark

Jeg ville selv have skrevet noget lignende i anledning af arrestationen af “den formodede pistolmand fra Pelargoniavej”, skal han vist hedde nu, og retsvĂŠsnets besynderlige opfĂžrsel, det tilbagevirkende navneforbud, der kun kan skyldes en neglebidende politisk politi ledelse,  men nu gjorde Jalving det. Nogen kommer til at dĂž pĂ„ grund af islam, dvs i virkeligheden multikulturpolitikerne, og vi ved det allesammen. Det er om at holde krudtet tĂžrt, bĂ„de for de hidtidige ofre, der har overlevet,  men isĂŠr for de kommende.

Jeg er ked ad at sige det, men i vores dumsmarte tolerance gennem mere end 30 Är har vi inviteret sÄ mange potentielle terrorister ind i landet og finansieret deres paralleltilvÊrelse via velfÊrdsstat og babymos, at vi snart sagt selv er ude om det.

En sĂ„kaldt talsmand for herboende somaliere var ”chokeret”. Nok en overdrivelse. Alle med Ăžjne og Ăžrer har for lĂŠngst opdaget, at ikke blot moskĂ©er, men tillige en lang rĂŠkke arabiske ”kulturforeninger” i praksis fungerer som rekrutteringskontorer for hellig krig, fĂžrst i MellemĂžsten, siden her.

Alligevel bygges der nye moskeer over det ganske land, ligesom der hĂŠldes millioner og atter millioner i ”foreningslivet” i “udsatte omrĂ„der” – under multikulturalismens spraglede faner og til liberale og socialistiske politikeres opstemte taler om, hvor godt det er, at vi er lige forskellige og fra alverdens forenede nationer. Alle os, der betragter dette cirkus udefra, vĂ©d godt, at det alt sammen er bullshit, men det lyder sĂ„ bedĂ„rende.

Imens kan Lars Hedegaard, Kurt Westergaard, Lars Vilks og andre kan tale med om, hvordan det er at vĂŠre mĂ„l for mĂŠnd med islamiske hensigter, og listen vil naturligvis bliver lĂŠngere og lĂŠngere, mens godtroende journalister og andre idioter vil fortsĂŠtte med at tro pĂ„ det bedste i hvert eneste skyldigt menneske og opfordrer alle til at tale pĂŠnt og anerkende alle for deres sĂŠrheder. Men ĂŠrligt talt: Hvem tror i deres vildeste fantasi, at islamismen forsvinder af sig selv? D’herrer og damer, den skal bekĂŠmpes ligesom kommunismen og fascismen. Lynkursus i bullshit

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
9 years ago

Enkel och oförarglig SD-video. Skulle ha varit Ă€nnu bĂ€ttre om SD behĂ€rskade svenska sprĂ„ket 🙂

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Steen

Pistolmanden fra Valby- nej, Pelargonievej ligger i Frederiksberg Kommune, meget tÊt pÄ kommunegrÊnsen til KÞbenhavns kommune.
Lokaliteten pistolmanden optrÄdte pÄ er ikke en del af KÞbenhavn som Valby er. MÄ jeg venligst prÊcisere.
http://www.bt.dk/krimi/efter-drabsforsoeg-tung-dyne-af-chok-over-pelargonievej

Frederiksberg er omringet af kĂžbenhavnere.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x