19
jul
Seneste opdatering: 19/7-17 kl. 2005
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Saudi Arabia—whose election to UN women’s rights commission was justified by Swedish FM Margot Wallstrom—detains this woman for short skirt.  UN Watch

Det er klart, at islam kommer til at modernisere sig, men desvÊrre ogsÄ, at det vil tage hundrede Är og skal foregÄ pÄ EuropÊisk grund. Det bliver blodigt. NÄr muslimer bliver veluddannede og fÄr adgang til internet, vil flertallet forhÄbentlig reagere med at forlade troen eller opfinde den sÊkulÊre kulturmuslim, men et stort mindretal bliver hypervoldelige. Alle sindelagsundersÞgelser peger pÄ det.

Her demonstrerer en moderne saudisk kvinde pÄ et symbolladet sted: Wahabismens historiske kerneland. (svarende til omtrent Jelling, Frilandsmuseet eller Den Gamle By). FrÊkkere kunne det ikke vÊre, MÄske slipper hun med offentlig piskning. Saudi Arabian woman who wore miniskirt in viral video has been arrested, state television claims. Daniel Greenfield: Dresscode in Saudi Arabia.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
6 years ago
Lenn
Lenn
6 years ago

Hun lever nok ikke lĂŠnge endnu… Saudi er et uhyggeligt land, og det er uforstĂ„eligt, at Merkel og Trump begge overdĂŠnger dette regime med vĂ„ben af bĂ„de den ene og anden art. LĂŠg mĂŠrke til indgangen til shoppingcentret, hvor der kun sidder mĂŠnd udenfor. Da jeg boede i Saudi, oplevede jeg, hvordan vi kvinder mĂ„tte fortrĂŠkke til smĂ„ baglokaler pĂ„ cafĂ©er, helt uden vinduer, for mĂŠndene mĂ„tte endelig ikke kunne SE kvinder (sĂ„ fĂ„r de nemlig kamelpisset galt i halsen)!! Kun mĂŠnd mĂ„ sidde udenfor. Jeg har endda set saudiske kvinder i fuld niqab, som spiste – ogsĂ„ bag nedrullede… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago
Reply to  Lenn

Godt indlĂŠg, Lenn.
Det er befriende at lÊse en sÄdan beretning fra en kvinde, der kender til virkeligheden.
Ellers er det jo primÊrt smÄ kommunistpiger, betonlebbere, batikhekse og andet skrammel, der udtaler sig umÄdeligt skrÄsikkert om, hvilken herlig forordning man har for disse fÞdemaskiner. Det skulle jo angiveligt vÊre sÄ vidunderligt at bÊre sÊk over hovedet.
Pudsigt at du nĂŠvner det med at spise. Den har jeg luret lidt pĂ„, hvordan de tackler, hvis der nu stĂ„r en liderbuk og bivĂ„ner optrinnet. 🙂

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  KnudMadsen

Tak, Knud 🙂 Ja, jeg kunne egentlig godt fortĂŠlle en del om, hvordan ‘expats’, som man kalder udlĂŠndinge i Saudi, lever. Det er rigmandsliv af dimensioner, men det er ogsĂ„ creepy at vĂŠre dernede, og det onde mĂžrke der er fĂžlbart. Minareternes kalden pĂ„ djĂŠvelen fra den tidlige morgen giver myrekryb! Ellers var det noget med at tale i koder i telefonen, nĂ„r man fx ville bestille hjemmebrĂŠndt vin (jeg turde ikke gĂžre det, men briterne gjorde, og en britisk kvinde fortalte, hvordan hun havde smuglet smĂ„ flasker whiskey med fra UK engang, ved at putte flaskerne ind i trusser… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x