5
maj
Seneste opdatering: 6/5-18 kl. 1146
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Den tredje maj höll Dominic Driman ett föredrag hos Klippans unga muslimer. Hans budskap var klart och tydligt. Uppdraget Ă€r att göra Sverige muslimskt.”Vi Ă€r i Sverige endast för att sprida islam”.

Med lidt uheld kan Sverige vĂŠre muslimsk fra 2060

Klippan er en mindre by pĂ„ 8000 indbyggere lidt Ăžst for Helsingborg, hvor Dominic Driman selv bor. De allermindste samfund i Sverige er nu islamiserede. Det er enhver troende muslims pligt at sprede islam med ethvert middel – vold sĂ„vel som Dawa. Denne skĂ„nske muslim er altsĂ„ blot troende, ikke ‘ekstremist.’ Man ser hans forbindelse til den kommunale, danske islamist, Khalid Alsubeihi.

Islams mÄl er altid at dominere

Der er 2.3 mio fremmede i Sverige og cirka en mio muslimer. Der er altsÄ virkelig lÊnge til, muslimer er i flertal. Men  islam behÞver ikke at vÊre i flertal, for at dominere et land. De var cirka 15 procent i Al-Andaluz, og kunne alligevel dominere det i over 700 Är. Islam vil vÊre 15 procent i Sverige omkring 2060 dvs. Sverige kan vÊre et muslimsk domineret land tidligst om 40 Är, men vi ser, hvordan islam pÄ alle parametre undergraver landet lÊnge inden, for islams mÄl er altid at dominere. Individuelle muslimer kan mene noget andet, men ogsÄ de er underlagt ortodoksiens terror.

Konturerne af en kommende religionskrig, er vanskelige ikke at fÄ Þje pÄ. Alle burde gyse, men de fleste er sÞvngÊngere, snart gÄr de igen hen og stemmer pÄ den vÊrste samling landsforrÊddere i Sveriges tusindÄrige historie. Om tyve Är, er Sverige som Libnon var, da borgerkrigen brÞd ud. Jeg ved hvordan det var, for jeg var der i 1969, og hÞrte mit livs fÞrste maskingevÊrknitren seks Är, inden det brÞd rigtig lÞs.

Fra 2038 kan alt ske. Det har vĂŠret nyttelĂžst at advare, og det er formentlig allerede i dag mindst ti Ă„r for sent, at gĂžre det. At LĂžfven igĂ„r ymtede noget om, at Sverige skulle tage fĂŠrre migranter, og EU flere, kommer ikke til at ĂŠndre det fjerneste ved det. Vejen tilbage fra, hvad svenske politikere har gjort, er meget lĂŠngere, end den tid de har, til at forebygge virkelige katastrofer. LĂžfven skal vĂŠre glad, hvis han mister magten, Moderaterna skal grĂŠde, hvis de fĂ„r den. Ingen af dem vil forstĂ„ mit velmente rĂ„d. (Se hvad tilfĂŠldige tyrkere pĂ„ gaden mener i en vox-pop om ikke-muslimer: “SlĂ„ dem alle ihjel.”)

Dan Park fylder 50 Ă„r

Uwe Max Jensen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x