6
mar
Seneste opdatering: 6/3-19 kl. 1710
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NĂ„r jeg hĂžrer ordet ‘Brexit’, bliver jeg fjern i blikket. Da Douglas Murray for nylig i KĂžbenhavn blev spurgt om det, sagde han: “Must we talk about that?”

Om fire mĂ„neder, er det tre Ă„r siden englĂŠnderne stemte i den illusion, at deres demokrati stadig betĂžd noget, men nej. Demokrati er kun i vejen for den flomme af snyltere, der lever storslĂ„et af at fortĂŠlle andre, hvordan de skal leve. Derfor har de givet det til EU, som har ekspederet det direkte i papirkurven. For at blive i terminologien: Hvad der endnu fungerer, kan en politiker ikke fucke up? Men denne sang er for god til at forbigĂ„. Se ogsĂ„ Bombshell Claim — May’s Secret Brexit Betrayal Pact with Merkel.

“Luk grĂŠnsen og trĂŠd ud af Flygtningekonventionen”

Det er nye tider pÄ venstreflÞjens hoforgan i Store Kongensgade 40:

MÄlt pÄ BNP er intet andet land i verden lige sÄ flygtningebelastet som Danmark. Vi er det vÊrste offer for Flygtningekonventionens konsekvenser. De samlede udgifter for flygtninge og ikkevestlige indvandrere er pÄ ikke mindre end 33 mia. kr. ifÞlge beregninger fra Finansministeriet. Det er ikke bare i Är. Det er hvert eneste Är frem mod 2100.

PÄ trods af at Sverige modtog markant flere asylansÞgere i 2015, brugte landet kun 1,35 pct. af deres BNP pÄ samme omrÄde, ifÞlge Sveriges Rigsrevision. Forklaringen pÄ forskellen overrasker mig ikke. Mens svenskerne Ärligt skal smide 85.000 kr. efter hver asylansÞger, bruger vi mere end 220.000 kr. pr. asylansÞger, der krydser vores grÊnse, ifÞlge en beregning af finanslovsforslaget 2016.

For det fÞrste kan vi lade os inspirere af Japans udlÊndingepolitik. Danmark er nÞdt til at afvise alle flygtninge ved grÊnsen. Selv om mere end 5.000 syrere sÞgte om asyl i Japan, udstedte man blot 11 opholdstilladelser til syriske flygtninge. Det pÄ trods af, at Japan ogsÄ har underskrevet Flygtningekonventionen.

For det andet Ăžnsker jeg et totalt stop for udstedelsen af permanente opholdstilladelser. Denne lĂžsning er mulig uden at bryde Flygtningekonventionen.

Den sidste lÞsning er hÄrd, men nÞdvendig. Vi bliver nÞdt til at melde os ud af Flygtningekonventionen. Information Danmark bÞr lukke grÊnsen for flygtninge og trÊde ud af Flygtningekonventionen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x