24
okt
Seneste opdatering: 24/10-19 kl. 1929
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nadine Morano is a French politician who serves as a member of the European Parliament for the party The Republicans (the party of former President Nicolas Sarkozy). In the following video Ms. Morano makes some spirited and politically incorrect responses to the questions of Jean-Jacques Bourdin, who hosts an eponymous television program on BFM TV. The context for the discussion is the recent controversy over a woman in hijab who entered a session of a regional parliament. Nadine Morano: “The Hatred Today is on the Side of Those Who Slit Throats”.

“De har Ăždelagt landet nĂŠsten fuldstĂŠndigt”

TilfĂŠldet Sverige viser, at “multikultur” er en mĂ„de at sende en befolkning ud i permanent konflikt/krig. I Sverige kan man nu efter vedtagne definitioner tale om et folkemord pĂ„ egen befolkning. Det bliver nĂŠppe alvorligere.

Man skal ikke stramme sproget, men hvad en Reinfeldt eller Tony Blair har gjort, opfylder alle kriterier for landsforrĂŠdderi gennem tusind Ă„r – og de er blevet stenrige pĂ„ det. Det passer ogsĂ„ pĂ„ det klassiske forrĂŠddermotiv – penge. Deres opdragsgivere var ikke en fremmed stat, som det var for The Cambridge Five, det var globalister, storkapitalister, FN og EU, og det er dem, der nu har gjort dem til mangemillionĂŠrer.

Skal man – og lyt med, Lars LĂžkke og andre danske politikere gennem 36 Ă„r -vĂŠre forsonlig overfor personer, der pĂ„fĂžrer en nationsoplĂžsning og stor fare? Jeres gerninger kan nĂ„ at indhente jer, og I undervurderer groft vreden imod jer.

De burde befinde sig i et fĂŠngsel allerede. Jeg Ăžnsker dem et meget langt liv, sĂ„ vi kan nĂ„ at straffe dem, – hvis vi har overlevet deres forrĂŠdderi til den tid og stadig findes som folk. Den tid rinder hastigt ud for svenskerne. Hvis de vil forsĂžge at overleve som flertal i deres land, sĂ„ er det nu. Det er allerede meget sent. De er udrydningstruede – af dem de helt fejlagtigt tog for deres egne.

”Socialdemokraterna har förstört det hĂ€r landet nĂ€rmast fullstĂ€ndigt”

Det Ă€r dags att vi en gĂ„ng för alla bryter Socialdemokraternas maktkartell och ser till sĂ„ att det dröjer mycket, mycket, lĂ„ng tid innan de över huvud taget Ă€r i nĂ€rheten av att Ă„terta makten. De har förstört det hĂ€r landet nĂ€rmast fullstĂ€ndigt. Och inget tyder pĂ„ att de vet vad de gör – vilket Ă€r mycket negativt för samhĂ€llsutvecklingen och för de som bor i vĂ„rt land. ”Socialdemokraterna har förstört det hĂ€r landet nĂ€rmast fullstĂ€ndigt”.

Se ogsÄ: Svenskere er flygtninge i deres eget land og Sverigedemokraterna nÀra bli Sveriges största parti. Den svenske lÞgnepresse mÊrker straffen fÞr politikerne: 2018 sÀmsta Äret för svensk dagspress og KrD Svenske tilstande? SÄdan har kriminaliteten udviklet sig i Sverige.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
4 years ago

… skyldige politikere i fĂŠngsel? Hvorfor dog fĂžde pĂ„ dem? Hvad gjorde man her ved landsforrĂŠdere i 1945?

Filuren
Filuren
4 years ago

Det kan tolkes som en opfordring til vold, og det kan jeg desvĂŠrre ikke risikere at skulle hĂŠfte for. *Steen

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Filuren

Nei, ikke Filuren men sussebassa som skrev dette…hmm Steen..undskyld Filuren.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Soros er en helt ufatteligt Led karl! Han har givet over 8,5 mio USD til NGO’er i Italien pĂ„ Ă©t Ă„r, for at holde strĂžmmen af afrikanere og arabere til Europa vedlige. Hans livsmĂ„l er, iflg denne artikel, at ĂždelĂŠgge USA, men han lader da isĂŠr til at ville ĂždelĂŠgge Europa. De mange penge er ogsĂ„ gĂ„et til politiske partier, og det er jo interessant; hvilke kommunister modtager mon stĂžtte i DK…? Soros mener, at der er store penge i at skabe kaos, og det bĂžr ogsĂ„ mane til eftertanke, at Soros stĂžtter den kunstige, hysteriske klimasag; han er hĂžjst… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Fra “BBC news” i dag: “Bosnia is now a major route into the EU – 45,000 migrants have arrived in the country since the start of 2018.” Derudover er det eneste BBC kan prĂŠstere, er en jammerklage over Bosnien som “flaskehals” for uinviterede unge muslimske mĂŠnd. Det kunne aldrig falde BBC ind, at de unge vandrefugle bare kan vandre hjem igen, hvis de er utilfredse med betjeningen. EU kunne ogsĂ„ gĂžre det stjerneklart for de 45000, at de er uvelkomne snyltegĂŠster uden undskyldning for asyl – de komme kun for at nasse. Sveriges Reinfeldt og Jan Guillou har pĂ„stĂ„et, at… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Husk pĂ„ hvem der hjalp de albanske og bosniske muslimer til sejr over serberne: JĂžde-anglo alliancen. I John Norris’ bog, Collision Course, beskrives det hvordan mange lande i den europĂŠiske del af NATO var stĂŠrkt skeptiske overfor angrebet pĂ„ Serbien. I Sydeuropa sĂ„ man et skĂŠbnefĂŠllesskab med de ortodokskristne serbere, tyskerne betvivlede albanernes motiver, selv franskmĂŠndene var modvillige – serberne var trods alt gamle allierede. Angloerne derimod, reprĂŠsenteret af de afskyelige personager krigsforbryderne Tony Blair og Bill Clinton, tungt akkompagneret af magtfulde jĂžder som Samuel Richard Berger (sikkerhedsrĂ„dgiver for Bill Clinton) bag kulissen, var ikke til at stoppe. Serberne skulle… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Filuren

Glem ikke Georg Soros. Hvad var egentlig ‘jĂždernes’ motiv til at hjĂŠlpe det muslimske Bosnien? Hvorfor hjalp de semittiske arabere Hitler imod de andre semitter, jĂžderne?
Man beskylder de ekstreme venstrefascister (enhedslisten, SF, kommunister, antifa) for at vÊre antisemittiske; men det er de ikke overfor de semittiske muslimske arabere, tvÊrtimod kan de ikke fÄ nok af muslimsk samvÊr.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Jeg er uhyggelig bange for at Sverige ikke bliver islamfri, men svenskerfri!

der Adler
der Adler
4 years ago

Man bÞr nÄr tid kommer, igen Äbne Undallslund Plantage (ved Viborg), og 2.Redan pÄ det nuvÊrende Christiania (tidligere BÄdsmandsstrÊde Kaserne), for det der er sket de sidste 4-Ärtier, er landsforrÊderi i reneste form.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x