9
nov
Seneste opdatering: 10/11-19 kl. 2012
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gamle svenskere er for dyre i Fremtidslandet

Nej, jeg bruger ikke ordet “ĂŠldre.” Nogle af disse er  hundrede Ă„r gamle. Hvis ikke det var sket adskillige gange, ville man simpelthen tro det var lĂžgn, at gamle svenskere sĂŠttes ud for at give plads til sĂ„kaldte flygtninge. Det er det, der er sket i tidligere tilfĂŠlde. Adskillige gamle er dĂžde af flytningerne.

PÄskuddet er, at bygningerne er i meget dÄrlig stand og trÊnger til renovering, skÞnt politikerne ikke kan fremlÊgge tekniske rapporter der understÞtter pÄstanden, og ingen af deres beboere kan bekrÊfte, at de fejler noget. De aktuelle servicehuse er fra 1983 og ser sÄledes ud.

Sandheden er selvfÞlgelig, at svenske kommuner pÄ grund af kriminelt inkompetente politikere katastrofalt mangler penge, og de gamle er de mest lavthÊngende grene at plukke. Se den mad, gamle fÄr serveret. Vent og se, nÄr disse forbrydere kommer til at spare pÄ bÞrnene.

SVT er en samfundspatologi

I dette Swebtv- program kommer de gamle selv til orde, og de er alt, alt for civilliserede over for de politikere, vi ogsÄ ser. Videoen er en enestÄende dokumentation af et selvherligt bureaukrati, og stats-SVT ville aldrig drÞmme om at lave sÄdan en. Det bider stort set aldrig de hÊnder, der fodrer det, derfor er det kun interessant som en samfundspatologi, der koster over 8 mia. kr. og som de gamle kunne have brugt  meget bedre.

LĂŠg mĂŠrke til politikeren, der minut 45. bliver voldsomt ophidset over at blive filmet til et offentligt mĂžde (!) SĂ„dan reagerer en nomenklatura, der trĂŠnger voldsomt til at blive afsat. Demokratiet findes, for at man kan afsĂŠtte magthaverne uden at myrde dem. Ellers er man henvist til det, de gamle romere havde lov at gĂžre med en diktator.

Det har svenskerne desvÊrre vÊret 40 Är om ikke at opdage. De stolede pÄ magten lÊnge efter, at man ikke kunne stole pÄ den lÊngere. Et svÊrt misbrug af tillid. Man mÄ nÞdvendigvis fÞle med disse gamlinge. Det er slemt at skulle risikere at dÞ af sin tillid, det er det ultimative nederlag for al menneskelighed.

NĂžrrebros KrystalnĂŠtter
af Henrik M. Jensen

LÞrdag kl.16 er der kaldt til samling pÄ Kultorvet for at mindes Krystalnatten i 1938, da jÞdiske forretninger og synagoger i Tyskland blev angrebet af stormtropper fra Tysklands nationalsocialistiske arbejderparti.

Bag demoen, der Ăžnsker at fremme “tolerance, dialog og ytringsfrihed”, stĂ„r bl.a. Byggefagenes Samvirke og forskellige jĂždiske organisationer. Og bag opfordringer til at mĂžde op stĂ„r bla. netavisen Arbejderen (med rĂždder i DKP-ML, som stĂžttede det stalinistiske Albanien) og “De autonomes infoservice”.

Ikke kun i Tyskland

Men da krystalnatten ikke kun er noget, som skete i Tyskland i en fjern fortid, burde demoen bevĂŠge sig fra Kultorvet og videre ud ad NĂžrrebrogade, hvor deltagerne kan mindes de sanselĂžse voldsorgier, der fandt sted i 90’erne og nullerne, hvor “autonome” stormtropper smadrede og plyndrede snesevis af forretninger.

Og demoen kunne sÄ passende slutte sit fakkeltog foran restaurant The Barn for enden af NÞrrebrogade, hvor en iransk flygtning med liberale anskuelser for kun en mÄned siden blev jaget ud af NÞrrebro til lyden af klirrende glas, fordi hun ikke mente det samme som bydelens voldelige ekstremister.

Men denne aktualisering af demoen pÄ Kultorvet sker naturligvis ikke, fordi den delvis er overtaget af netop de selvsamme mÞrke krÊfter, som stod og stÄr bag NÞrrebros krystalnÊtter.

Alternativ demo

SÄ skulle man Þnske at mindes Krystalnatten i 1938 uden at vÊre i selskab med voldelige ekstremister, kan man i stedet gÄ pÄ Israels Plads lÞrdag kl. 13, hvor dagen bliver markeret af For Frihed.

Og sĂ„ hĂ„be pĂ„, at denne demo kan vĂŠre i fred for “Afaernes” stormtropper pĂ„ vej til Kultorvet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Jeg har i flere Ă„r funderet over hvordan de kommende sammenbrud i fĂžrst Frankrig og Sverige, vil komme til at se ud, der er efterhĂ„nden ved at tegne sig et billede. I Frankrig har vi undtagelsestilstanden, som Macron har ophĂžjet til lov. Han har ikke kunnet leve med at have en undtagelsestilstand, for han er i sine egne Ăžjne en progressiv og moderne liberal, sĂ„dan omtrent som Radikale Venstre, eller det nye Fremad. I Sverige er staten ved at miste magtmonopolet, der er Ă„benlyst omrĂ„der hvor banderne bestemmer, eller lad os kalde dem ved rette ord, klanerne. Kassen er ved… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  steen

Du har flere gange nĂŠvnt at historien sker i spring, 1. Verdenskrig, som med lynets hast udviklede sig efter en sommer, hvor ingen anede urĂ„d, murens fald, som ingen havde set og Sovjetunionens sammenbrud. Men spĂžrgsmĂ„ler er nok snarere hvornĂ„r vil den bestemmende klasse (jeg nĂŠgter altsĂ„ at kalde den eliten) indrĂžmme at nu er sammenbruddet her? Macron ophĂžjede sammenbruddet til lov. Hvor voldsomme begivenheder skal der til, fĂžr man ikke lĂŠngere kan kalde det uroligheder? Berlingske skriver at antallet af bombesprĂŠngninger i Sverige ligger pĂ„ niveau med et land i krig! Er det ikke nok til at tale om… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Tror du overser forskellene. 1) Verdenskrig 1914-18 udviklede sig, fordi stormagterne kĂŠmpede om magten. Aspirerende magtblokke gjorde sig gĂŠldende. 2) Verdenskrig 1937-45 fordi aksemagterne udfordrede Det Britiske Imperium, herredĂžmmet over havene samt den finansielle og samfundsmĂŠssige orden. 3) Sovjetunionen faldt som fĂžlge af rivaliseringen med supermagten USA. 4) MellemĂžsten ligger i ruiner, da man Ă„bent har lagt sig ud med Israel-USA. AltsĂ„, storkrig nĂ„r der direkte bliver stillet spĂžrgsmĂ„lstegn ved den overordnede autoritet og globale politiske retning. Hvem har interesse i et fransk eller svensk sammenbrud? BĂ„de Frankrig og Sverige gĂžr jo som lydige duksepiger fuldstĂŠndig hvad de fĂ„r besked… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  steen

FrĂ„n 1631 och fram till och med 1796 – totalt 166 Ă„r – tog Sverige emot subsidier, alltsĂ„ ekonomiskt stöd, frĂ„n Frankrike i genomsnitt mer Ă€n vartannat Ă„r. Och under nĂ„gra av de perioder dĂ„ Frankrike inte betalade tog Sverige emot frĂ„n Storbritannien, Spanien, NederlĂ€nderna eller det Osmanska riket…
https://popularhistoria.se/sveriges-historia/stormaktstiden/stormaktstidens-sverige-helt-beroende-av-bidrag

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

For tyve Är siden var jeg af af dem fra den hjernevaskede venstreflÞj, der ville have trukket pÄ smilebÄndet af dig steen. Tilgiv mig venligst. Jeg vidste ikke bedre.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Den religiĂžse sekt “Skippers Vidner” er vanepsykopatiske voldsfascister

Filuren
Filuren
4 years ago

»Udviklingen er vÊldig alvorlig, sÊrligt den hensynslÞse brug af sprÊngstoffer. Vi har ikke set noget tilsvarende internationalt, og det er et svÊrt og komplekst billede for svensk politi,« siger den svenske rigspolitichef, Anders Thornberg.

https://www.berlingske.dk/samfund/sverige-saetter-kedelig-rekord-vi-maa-kigge-mod-krigszoner-for-at-finde

Poul
Poul
4 years ago

Jeg kan se i linket til de autonome at de lige husker at udnytte krystalnatten til ogsĂ„ at protestere imod kritik af islam, en religion og politisk ideologi som kalder jĂžder for “muterede rotter” og som har opfordret til drab pĂ„ dem uafbrudt i 1.400 Ă„r. Med venstreflĂžjen som venner behĂžver jĂžderne ingen fjender.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Poul

Stram kurs holder iÞvrigt en moddemonstration til de autonomes usmagelige muslimske vÊlgerpleje pÄ kultorvet i morgen kl 16.30. Jeg hÄber at de lÊser samtlige koranvers der handler om jÞderne hÞjt, sÄ alle kan se hvad det er venstreflÞjen stÄr og forsvarer pÄ dagen hvor nazisterne fÞrte det ud i livet.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  steen

Ja de virker desvĂŠrre til at have valgt underkastelse som en overlevelsesstrategi, for jeg tror simpelthen ikke pĂ„ at nogen jĂžde med kendskab til koranen oprigtigt kan mene at mere “mangfoldighed” er lĂžsningen pĂ„ deres problemer. Da jĂžden martin krasnik kaldte rasmus paludan for nazist pĂ„ tv, den samme mand som ifĂžrt kalot har vandret rundt pĂ„ nĂžrrebro med livet som indsats for at forsvare jĂžder, der mistede jeg ogsĂ„ en del sympati for deres sag. De minder lidt om svenskerne, selvvalgte kujoner og ofre for deres egen dumhed. Ironisk nok ville det alligevel vĂŠre selvmord at flytte til malmĂž,… Read more »

Santor
Santor
4 years ago

SÄ undskyldningen er altsÄ at det bliver for dyrt for de gamle at bo der efter en renovering. Det er til at forstÄ. Hvorfor skal husene sÄ bebos af folk hvor mere end halvdelen er pÄ overfÞrsel og ernÊrer sig for Svenskernes skattekroner. Kunne Svenskernes skattekroner ikke udbetales til de gamle som uden undtagelse med garanti har knoklet fra de var under 15 Är og til deres pensionsalder.

Det er den ultimative fornedrelse og det er en Svensk socialdemokratisk regerings beslutning. FĂžj for en flok svin!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Frygtelige forhold. Tror kun det var i Karlstad og Arvika at jeg ikke sĂ„ ĂŠldre svenskere, der samlede flasker fra skraldespandende. Om aften og alene, i tusmĂžrket altsĂ„. Alt imens “de nye svenskere”, kĂžrte rundt i deres smarte biler med enten tĂ„rnhĂžj arabermusik eller techno. Komplet ligeglade med de ĂŠldre etniske svenskere. At svenske pensionister, bogstavelig talt, ser deres land gĂ„ i oplĂžsning, alt imens stĂžtten til dem forringes, reduceres eller helt fjernes. Det er sĂ„ frygteligt at se, i virkeligheden, pĂ„ gaden. Man mangler ord. Mangler ord. Forholdstallet af svenske flaskesamlere, i pensionistalderen, er markant hĂžjere i Sverige end… Read more »

Rene
Rene
4 years ago

Det er en god og vedkommende beskrivelse du kommer med der. Tak for den.
Jeg har bekendte der jÊvnligt kommer i Sverige pÄ afslappende sommerferie weekend ture
. De har ingen forstÄelse for mine alarmistiske beskrivelser af Sverige. De ser ikke de sigende diskrete nÊsten skjulte tegn og situationer som du der beskriver.
de fortĂŠller om naturen roen og freden .
Det hele er slet ikke sĂ„ slemt som jeg VIL gĂžre det til .. iflg dem privilegevante velstillede danskere. SĂ„ tak for iagttagelserne og beskrivelserne . Det er tror jeg … det virkelige og egentlige Sverige.

Poul
Poul
4 years ago

Rasmus paludan taler om venstreflĂžjen og islams forhold til jĂžder foran synagogen i krystalgade, fra 1 time og 20 min her: https://youtu.be/CzPr0Chd-Eo Kan du ikke dele den steen? For danskernes reaktion i videoen senere understreger i den grad behovet.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Poul

De taler over flere omgange, tale nummer 2 pĂ„ kultorvert er bedre da den rammer de islamofile venstreorienterede sellouts direkte, imens de gĂ„r forbi og rĂ„ber nazist…

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x