12
dec
Seneste opdatering: 19/12-20 kl. 2359
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

som er sikret af politiet for hundredetusinder af kroner

Af: Hans Rustad

Verden er blitt et absurd sted: Lars Hedegaard forteller at han nylig har fÄtt beskjed fra huseieren om at leieforholdte er oppsagt. Han bor pÄ hemmelig adresse i en bolig som ser sikret av politiet for hundretusener. Document har selv vÊrt pÄ besÞk. PÄ toppen av det hele er husverten en politimann.

Hedegaard har en barsk humor og har lagt ut en facebookmelding hvor det heter:

Snart skal jeg aflives

Jeg har i dag modtaget en opsigelse af mit lejemÄl, som jeg har haft siden 2014. PET har brugt hundredtusinder pÄ at sikre min bolig mod islamistiske mordere. Nu mÄ de bruge flere penge pÄ at sikre en ny, med mindre de foretrÊkker at jeg bliver ombragt. Min udlejer er politimand, sÄ han har mÄske forbindelser.

Hans venner pÄ Facebook uttrykker bestyrtelse. Flere bemerker at en utleier mÄ ha en god grunn for Ä si opp leieforholdet. Uansett pÄfÞrer de Hedegaard store problemer. Han kan ikke flytte hvor som helst og det er slett ikke sikkert at PET vil gjÞre jobben om igjen. Den hÞyre hÄnden vet ikke hva den venstre gjÞr, eller: Bryr seg ikke.

Ny Hedegaard-bog: SĂ„dan dĂžde Danmark

De fÞlgende essays, artikler og taler udgÞr et forhÄbentligt reprÊsentativt udvalg af mine overvejelser om samfundet og samtidshistorien gennem de seneste 20 Är, efter atjeg blev opmÊrksom pÄ den vestlige verdens dybe krise.

Nogle af teksterne har ikke fÞr vÊret publiceret, eller har vÊret offentliggjort i bÞger eller medier, der ikke er umiddelbart tilgÊngelige, eller som ikke har fÄet nogen stor udbredelse.

En del er oprindeligt skrevet pÄ engelsk og for et engelsktalende publikum. De er her oversat til dansk, samtidig med, at jeg har bortredigeret afsnit, som mÄ antages at vÊre almenviden for danske lÊsere.

Min oprindelige tanke var at lade teksterne stÄ i deres oprindelige form, men jeg har fundet det rigtigst at revidere og opdatere dem i lyset af, hvad der senere skete. Men pÄ intet punkt har jeg skiftet opfattelse. Jeg har prÞvet at undgÄ gentagelser, men det har ikke vÊret muligt overalt, da en tekstjo gerne skulle fremstÄ som et samlet hele uden skelen til, om nogle af oplysningerne eller rÊsonnementerne indgÄr andre steder.

Som man mÄske vil bemÊrke, har der vÊret mÞrke dage, hvor jeg har taget min tilflugt til en sÄ rationel analyse, som jeg kunne opbyde. PÄ andre dage har jeg fornemmet et glimt af hÄb.

Jeg har tilstrĂŠbt en objektiv og evidensbaseret omtale af islam. Det giver ingen mening at rette bebrejdelser mod muslimer for at vĂŠre muslimer – lige sĂ„ lidt som det giver mening at bebrejde psykisk forstyrrede, at de lider af tvangstanker eller hĂžrer stemmer.

NÄr regnebrÊttet en dag skal gÞres op, vil pilen pege pÄ de politikere, embedsmÊnd, folkeforfÞrere, akademikere og medier, der lod alt dette ske, selv om de havde haft Ärtier til at iagttage konsekvenserne. De naturlige og forventelige konsekvenser af ens handlinger mÄ vÊre de tilsigtede, som man derfor mÄ stÄ til regnskab for.

Under NĂŒrnberg-processerne mod de tyske krigsforbrydere efter 2. Verdenskrig blev det slĂ„et fast, at ingen kan unddrage sig ansvaret for ugerninger med henvisning til, at man handlede efter ordre. Som det vil fremgĂ„, har jeg de seneste Ă„rtier beskĂŠftiget mig intensivt med islam og den muslimske indvandring. Det skyldes, at jeg betragter denne udvikling som den vĂŠrste katastrofe, der har ramt landet, siden Harald BlĂ„tand satte den store sten i Jellinge. Fremtidens historikere mĂ„ afgĂžre, hvordan man skal karakterisere de politikere og meningseliter, der Ăždelagde Danmark.

Hvis man ikke har tid til at lĂŠse hele bogen, skal jeg anbefale, at man i hvert fald lĂŠser det sidste bidrag, ”Udblik over afgrunden”, som er et koncentrat af mine tanker her i august 2020.Vi er holdt op med at tale om ondskab, men jeg vil blive ved med at kalde de magthavere onde, der banede vej for ondskaben. Som der stĂ„r i MatthĂŠusevangeliet: I skal kende dem pĂ„ deres frugter. Og for disse frugter skal de stĂ„ til regnskab – i denne verden eller den nĂŠste.

Et sted Danmark, august 2020

Lars Hedegaards nye bog er udkommet, den kan kĂžbes her

Hege Storhaug skriver: Danmarks modigste mand med ny bog (Foto © Hedegaard i EU Parlamentet 2013, Snaphanen dk

VĂ„r tids modigste mann med ny bok

4.3 11 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
E. frederiksen
E. frederiksen
3 years ago

“men jeg vil blive ved med at kalde de magthavere onde, der banede vej for ondskaben”
Til Niels Andersen. – Disse ord kan jeg kun tilslutte mig 100%.
Og til lars Hedegaard. Jeg har uendelig stor respekt for dig og vil fÄ fat i din bog. Tak for din altid store indsata for Danmark.

Niels Andersen
Niels Andersen
3 years ago

“men jeg vil blive ved med at kalde de magthavere onde, der banede vej for ondskaben” … Det er en bekvem men dum og sentimental tankegang, at der er nogle “store”, der tager magten og misbruger de smĂ„ og magteslĂžse. Det er ogsĂ„ noget vrĂžvl, for autoritet kan man ikke tage, den fĂ„r man givet af andre. Enten gennem demokratiske valg, eller fordi folk kan lokkes eller ikke gider gĂžre modstand. Dette forstod Hitler, og den tankegang udviklede han i “Mein Kampf”, hvor han skriver om “masserne”, og hvor nemt det er at forfĂžre dem. Vi er blevet underkuet af… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

NĂ„r de folkevalgte kommer pĂ„ tale, vĂŠre sig Danmark sĂ„vel som i Sverige, “I skal kende dem pĂ„ deres frugter.” PrĂŠcist som om nogen er gĂ„et fri fra et mord, et folkemord! Dette folkemord bliver nu sat i system, 2021 ivĂŠrksĂŠtter George Soros og globalisterne deres store reset, men som der ogsĂ„ stĂ„r skrevet om disse dage: “dagene er onde” alligevel netop disse dage vi oplever nu, som profeterne, de skriftkloge fra gammel tid sĂ„ brĂŠndende Ăžnskede selv at fĂ„ opleve, men sov ind i dĂžden! Her i ugen hvor Ingrid & Maria ogsĂ„ gik ud i et bibelcitat i… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
3 years ago

Danmarks fĂžrste Brugsforening lĂ„ i Thisted i 1866 og Verdens fĂžrste Andelsmejeri i Hjedding ved Varde i 1882, men forskning for folket endte som HĂžfte 42 og udledninger i KĂŠrgĂ„rd Plantage fra medicinal industrien. 
Spejdere havde Landslejr i 2012 ved Holstebro og i 2017 ved DybbĂžl hver gang med 35.000 til 40,000 deltagere – med forĂŠldre som lejrledere, instruktĂžrer og lejrtanter uden pĂŠdagogiske problemer af nogen art, men DSU og DUI-LEJR og VIRKE har ingen landslejre, kun gĂžgl, grĂžnne festivaler og minkgrave som Spejdersport.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x