13
jun
Seneste opdatering: 14/6-22 kl. 0835
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Obama var i Danmark og talte for internetcencur

I danske medier ville han “redde demokratiet.” Her, her og her. Det generede ikke danskerne, der er vilde med Obama pĂ„ grund af den danske presses rapportering. Den citerer nemlig venstreradikale amerikanske i den formening, at de er main-stream. HĂžr Obamacitaterne pĂ„ Obama.org og pĂ„ video nedenfor (norsk)

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg var til et forrygende godt foredrag med statistiker Max Schmeling. Ved hjĂŠlp af hans statistiske analyser, dokumenterede han, hvordan dette vaccinevanvid har vĂŠret helt og aldeles ulovligt. Nu har han skrevet fire gange til Folketinget, og ingen svarer selvfĂžlgelig. Et lys i mĂžrket var det massive fremmĂžde til foredraget. Det var det fĂžrste foredrag, han har holdt, og jeg havde pĂ„ forhĂ„nd frygtet, det var de sĂŠdvanlige 12 Tordenskjolds soldater, der troppede op. Men De mĂ„tte hente ekstra stole ind, og nogle mĂ„tte afvises ved indgangen, fordi der ikke mĂ„tte lukkes flere ind pĂ„ grund af brandregler, eller hvad… Read more »

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Og det er sandt, det du skriver?

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvor det skĂžnt at hĂžre. Hvor jeg er ,- er Mette F fantastisk (jeg kan nĂŠsten ikke holde det ud). SĂ„ at hĂžre fra andre miljĂžer er helt befriende. Jeg hĂ„ber det er ,- som det du beskriver, – starten pĂ„ en opvĂ„gning. Og stort tillykke til ham statistikeren. Det er ikke ofte, at folk med et fag som hans , oplever rockstar status. Men til alle jer – ogsĂ„ dig selv, der har ydet sĂ„ meget x-tra oveni en presset hverdag , hvor er det fortjent med den hĂŠdering. Og den stakkels vaccine- kritiker ,- der som Steen ,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg talte ikke selv med Max Schmeling, men jeg spurgte en af arrangĂžrerne, om der var hĂ„b for at ham fremadrettet laver flere foredrag end det ene i HelsingĂžr. Det var simpelt hen for godt til at vĂŠre en engangsforestilling. De sagde, der ville komme flere, men jeg ved sĂ„ ikke hvor. Det var “Kilderne i SĂ„ne”, der havde arrangeret dette. Jeg kan meget varmt anbefale dig at mĂžde op, hvis han holder foredrag, hvor du har en rimelig mulighed for at deltage. De hundrede kroner var godt givet ud. Jeg kan love, det letter pĂ„ de indre mĂžrke skyer,… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Barry Soetoro, ogsÄ kaldet Obummer, ikke fÞdt i USA ! lykkedes med at narre Amerikas befolkning. Nu har han narret stupide altantÞse, som er lige sÄ dumme som Margrete Auken og Mette Frwderiksen. Negermorderen skulle have vÊret lynchet som Bill Clinton i firserne. Hvordan kan danskere tillade sÄdanne umennesker at komme her?
Er der ikke en lighed mellem Matias Tesfaye og Se mig PandekageĂžret? Jo det er der nok. Vi kan nok vente besĂžg af Heinz Kissinger i nĂŠrmeste fremtid, med den stupiditet som magthavere besidder.

trackback

[…] er pĂ„ 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil pĂ„ [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

Jeg hĂžrer i min Ăžresnegl, at det bl.a. er Facebook den gode Obama Ăžnsker dĂŠmpet lidt ned. Og netop Facebook er der jo mange af ytringsfrihedens vogtere herinde, som Ăžnsker hen, hvor peberet gror. Rent win-win!

Og nÄr man sÄ tager i betragtning, at et venstreorienteret kunstnerkollektiv har klaget over netcensur mÄ man konstatere, at de venstreradikale ikke rigtig kan blive enige om fremgangsmÄden. Dobbelt win-win.

Vicktor BĂžrge
Vicktor BĂžrge
1 year ago
Reply to  K. Madsen

Man skulle ellers tro, at netop du, med dit abnorme behov for opmÊrksomhed, ville vÊre mod netcensur ogsÄ pÄ Fb., men Klara madsen`s veje er uransagelige.

IĂžvrigt, var du meget sjovere som fucktheworldeerection

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

Det man hÞrer dig sige er, at du Þnsker debatten pÄ Spaphanen smadret. ForhÄbentlig er det noget Steen fÄr sat en stopper for.

Anders
Anders
1 year ago

Den kuldsejlede plimsoller hed vist nok Karla.
SÄdan gÄr det med slÞset stuvning og forskubbet last.

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago
Reply to  Anders

Én mere, som Ă„benbart gerne vil have Snaphanen lukket.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  K. Madsen

Splitte dine bramsejl, Karla.
Er skuden sprunget lĂŠk?

Vicktor BĂžrge
Vicktor BĂžrge
1 year ago
Reply to  K. Madsen

At nĂŠvne Karla ved navn, er som at male Muhammed – man mĂ„ deale med konsekvenserne

Anders
Anders
1 year ago

Konsekvenserne fra de forliste vrag i brĂŠndingen, er til at overse.
Havet klarer resten.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x