25
sep
Seneste opdatering: 25/9-22 kl. 0812
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Regime change’ i Rusland? Er globalisterne bag den demente Joe Biden blevet vanvittige? Er EU og NATO? Vesten frygter ‘klimaforandringer’ om 50-100 Ă„r, men ikke udslettelse af alt liv pĂ„ jorden i morgen.

DĂžd over diktatoren!

Af Lars Hedegaard

Vi er klar til at tage Iran tilbage! DĂžd over Khamenei! RĂ„bene gjalder i Iran, og der er direkte kampe mellem demonstranter og regimets vĂŠbnede bĂždler.

Se godt pÄ billederne i nedenstÄende link, for sÄdan ser en revolution ud. Revolutioner bryder ud, nÄr folk sÊtter mÄlet hÞjere end deres personlige sikkerhed. Og det er, hvad vi nu oplever i mere end 100 iranske byer.

Det er ikke sikkert, at frihedskÊmperne vinder i denne omgang, og tusinder vil sandsynligvis dÞ for forbryderregimets kugler eller i mullahernes torturkamre. Men det faktum, at nogen var modige nok til at gÄ pÄ gaden og konfrontere undertrykkerne, vil ikke blive glemt, men tjene som ansporing for nye oprÞrere. FÞr eller siden bliver Iran frit.

I dag har vi nÊppe fantasi til at forestille os konsekvenserne, den dag prÊstestyret bliver sat pÄ porten. Pludselig er hele verdenssituationen Êndret. Slyngelstaternes klub vil miste et magtfuldt medlem. Iran vil ophÞre med at vÊre verdens ledende sponsor af terror. Landet vil formentlig ophÞre med at true sine naboer. Irans kvinder fÄr lov til selv at bestemme, hvordan de vil gÄ klÊdt, og landets snylterklasse af imamer gÄr en hÄrd tid i mÞde.

En iransk revolution vil ogsÄ fÄ dybtgÄende konsekvenser i Vesten, hvor islams talrige forsvarere og bortforklarere vil fÄ tÊppet revet vÊk under sig. VenstreflÞjen, der ikke har haft meget at sige om den iranske ondskab, men meget om Vestens, vil stÄ afklÊdt tilbage. Og jo mere, der kommer frem om prÊstestyrets ugerninger, des mere svÊkket vil de vestlige islam-apologeter blive.

Alt stÄr pÄ spil i disse dage, og kommer omvÊltningen ikke nu, vil den komme senere.

Som Bob Dylan sang: ”Don’t speak too soon for the wheel’s still in spin.”

Protestors clash with Revolutionary Guard in northern Iran, torch IRGC base: reports

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Nielsen
Benny Nielsen
1 year ago

Jeg kan forstÄ pÄ min ene nabo, der er noget ved musikken i hÊren, at militÊret og politiet har fÄet besked pÄ at forberede sig pÄ at blive sat ind mod civile uroligheder i de kommende uger og mÄneder.

Men hvilke uroligheder er der mon tale om? Og sjovt, at det kommer netop som Mette Frederiksen stÄr for at skulle udskrive valg. PÞnser hun pÄ et sÞdt lille statskup?

Jones
Jones
1 year ago
Reply to  Benny Nielsen

4. Oktober bliver der afholdt demonstration

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Slyngelstater sĂ„som Sverige og Danmark der fornĂŠgter sit eget folk, sĂŠtter islamisk immigration over alt og alle, bygger moskeer hurtigere end vi andre kan bygge en kostald. Vi ligger hĂžjst pĂ„ listen over slyngelstater, i denne sammenhĂŠng er Iran ikke noget sĂŠrligt, jeg har aldrig hĂžrt om svenske tilstande i Iran, men jeg har set og hĂžrt om svenske tilstande i bĂ„de Sverige og i Danmark, om etnisk udrensning, om at sparke pĂ„ uskyldige og fornedre den der allerede ligger ned. Vi er under etnisk udrensning en islamisk magtovertagelse af bĂ„de Danmark og Sverige, vi er ved at drukne i… Read more »

K. Finnsen
K. Finnsen
1 year ago

Nu er det jo ikke staterne, der bygger moskeer og heller ikke muslimerne selv eftersom de er for dovne til det, men derimod svenske og danske hÄndvÊrkere, hvilket de naturligvis burde lade vÊre med. SÄ i stedet for at svovle over diverse politikere, er det nok bedre at tage en kammeratlig snak med de entreprenÞrer, som Äbenbart ikke har noget imod at falde deres landsmÊnd i ryggen.

Et sÄkaldt vink med en vognstang kan sikkert fÄ dem pÄ andre og bedre tanker.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago

Det er svĂŠrt for folk at forstĂ„, at alt liv pĂ„ jorden kan vĂŠre udslettet i morgen. Klimaforandringer, som mĂ„ske sker om 50 – 100 Ă„r er nemmere at forholde sig til. Det foregĂ„r ligesom i et mere adstadigt tempo, og meteorologerne, som uophĂžrligt skriger menneskeskabte klimaforandringer, hvilket de jo bliver betalt for at gĂžre, dem kan man heldigvis slukke for.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Atomkrig er vel det eneste, man ikke behÞver frygte. Bliver den smidt i nÊrheden, smelter vi ned i asfalten pÄ splitsekunder, og det er endegyldigt slut. En ret human dÞd. Den tror jeg faktisk jeg vil foretrÊkke frem for at blive halalslagtet som vores to piger i Marokko. Det ender med at blive en hverdagsbegivenhed her i landet takket vÊre, en uden historisk sidestykke, landsforrÊderisk magtklasse.

I. Hansen
I. Hansen
1 year ago

Det bliver interessant at se, hvornÄr man vender pÄ en tallerken og pludselig ser Biden som den store frelser og helt.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ja,sÄ hÄber jeg kun pÄ at det hele ikke kommer til at lÞbe ud i sandet, ligesom det arabiske forÄr for nogle Är siden.
Gid at dette mÄ vÊre begyndelsen til enden for den muhammedanske dominans.
Det er sĂ„dan, at alt oprĂžr helst skal komme”indefra”og ikke fra resten af verden.
Derfor skal vi holde os langt vĂŠk fra denne kamp.
Derfor skal vi, hverken sende tropper eller krigs materiel derned.
Vi har, hidtil blandet os sÄ rigeligt i tidligere vÊbnede konflikter. TÊnk pÄ konflikten mellem Rusland og Ukraine.

Lennie
Lennie
1 year ago

2 Tessalonikerbrev kap 5. “For when they shall say, Peace and safety; then sudden destruction cometh upon them, as travail upon a woman with child; and they shall not escape.” I Åbenbaringen stĂ„r der, at 1/4 af jordens befolkning skal dĂž. . Det er sandsynligvis usa, der starter atomkrigen, og de tager sandsynligvis Europa med som mĂ„l! Een konkurrent mindre. . SĂ„ er det osse nemmere at indfĂžre det totalitĂŠre system, som man kan lĂŠse om i Åbenbaringen kap 13 og 18. Dyrets mĂŠrke. Det hele er profeteret i Bibelen.

Dag I
Dag I
1 year ago

“RĂ„bene gjalder i Iran”

Som sÄ mange andre pÄ de breddegrader, har de det kun i kÊften.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago

Jeg er alvorlig bange for, at vi enten ender som slaver i et techno-fascistisk system styret af de globale rotter, eller ogsÄ taber de selvsamme globale rotter det hele pÄ gulvet og det ender udi i atomkrig. Det sidste scenarie kan vÊre det, vi ser konturene af.

Det sĂ„kaldte “Vesten” vil ikke acceptere at miste magten og det gode liv pĂ„ bekostning af alle os andre nuvĂŠrende semi-slaver.

Lennie
Lennie
1 year ago

Synes lige, I skal ha denne spritnye med fra sky news australia, om pĂŠdo Biden, han, som er ved at kaste os ud i atomkrig! Se iĂžvrigt det norske site Sokelys.com, som ogsĂ„ har virkeligt gode artikler. Her er prĂŠsident PĂŠdo BĂžrge, “the creepiest and weirdest thing Biden has said” https://youtu.be/OdmIiYzKKy4 Det er helt sindssygt, at man har sĂ„dan et sygt svin som prĂŠsident!

F. Hansen
F. Hansen
1 year ago
Reply to  Lennie

“om pĂŠdo Biden, han, som er ved at kaste os ud i atomkrig”

Jeg syns os bare, at Biden skal rejse til Moska og fortĂŠlle Putin et bar borgerlige ord.

Lennie
Lennie
1 year ago

Lige lidt at grine ad i denne syge verden: “the best explanation for what’s going on in the World” – Rodney Borman https://youtu.be/yN2y-p-vM4k

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x