21
nov
Seneste opdatering: 29/5-10 kl. 1708
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Statistisk sentralbyrå (SSB) sin statistikk for befolkningsveksten for 3. kvartal 2007 viser en rekordstor innvandring. I løpet av de tre første kvartalene i 2007 har innvandringen vært på hele 43 762 personer.

HRS og Honest Thinking

“Systemhotande  verksamhet”

“Et  angreb på demokratiet”, ikke første gang  man hører den replik:

Bomb mot åklagare “ett angrepp mot demokratin”
Reaktionerna är starka idag efter att en åklagare i Trollhättan utsatts för ett sprängattentat. Åklagaren arbetar med organiserad brottslighet och man misstänker att det är därför attentatet riktade sig mot just henne.

TV klip :  Bomb mot åklagare “ett angrepp mot demokratin”

Sverige är kört

jeg tog fejl igår. Ulf Nilsons anmeldelse  og også gemt (sparad) her intakt. pdf. Uppsala Nya  Tidning må passe  bedre på, hvad de  publicerer i fremtiden.

Sarkozy: ”Det är för många muslimer i Europa”

Sarkozy till attack under ett möte med Reinfeldt
Under ett möte med Fredrik Reinfeldt i Paris chockade Nicolas Sarkozy sin omgivning. Med en lång antimuslimsk monolog. – Det finns för många muslimer i Europa, sa Frankrikes president.   AB og Sarkozy et les musulmans

”Islam är kärnan till Mellanösterns problem”

–Ett av de största problemen i Iran är att man använder Koranen som lagbok. Regimen är otroligt hård och gammalmodig, de accepterar inte ens andra muslimer än Shiamuslimer.Reza Zare har aldrig känt sig som en muslim innerst inne. Men han är född till det och i Iran var det omöjligt att avsäga sig islam.

–Friheten att välja religion är en av de saker i det svenska samhället som jag värderar högst.Men att konvertera från islam till kristendom är inte friktionsfritt, har det visat sig. Reza Zare har fått kritik från olika håll och han har även blivit hotad flera gånger.

–Iranier och araber i Lund har stoppat mig på stan och sagt att jag kommer att dödas om jag återvänder till Iran.Men Reza Zare har också muslimska kompisar från både hemlandet och andra områden som accepterar hans val.Han säger att han inte har något emot muslimer, det är religionen islam som han har svårt för.Eller som han själv utrycker det: ”Islam är kärnan till Mellanösterns problem”.

Reza Zare valde kristendomen i Sverige

Migrants squeezing UK- Economists in jobs warning to Brown

THE most important economists in Britain are warning the PM mass immigration IS harming the job market.

News of the  world

Artists too frightened to tackle radical Islam

Britain’s contemporary artists are fêted around the world for their willingness to shock but fear is preventing them from tackling Islamic fundamentalism.    Times Online

Bullshit , racister og “brandet Danmark”

en dansk beskrivelse af det svenske journalister konsekvent kalder  “den danska sjuka“. Oh,  at være  kunstner. Forhåbentlig begår Lyngbo ikke selv hjerneflugt. Han blir´ ikke sådan at erstatte. Men skulle det gå så galt, så tag til Birmingham, Antwerpen,  Amsterdam eller Malmø. Det rette element for åndspersoner, her forstået som så åndfulde, at de ikke  behøver vide noget om det, de  skriver om., for eksempel de milliarder kroner  indvandringen hidtil har kostet Danmark. Noget de der sælger sig som velfærdens  forsvarere (S, R og SF) ikke særlig forhippede efter at komme ind på.

Teaterdirektør Martin Lyngbo skriver i dagens klumme om racistiske pensionister og snotdumme journalister
»Danmark styrer lige mod et samfund af racistiske pensionister med friværdi. Men hvad skal man bruge frivær­di­en til, når alle de kvalificerede mennesker er rejst?«

Ikke mere om valget, nærmest tigger chef­redak­tøren. »En klumme til på tirsdag, men vi giiider ikke at høre mere om det valg!«  Det kan han sagtens sige. Men godt. Så skriver jeg ikke om valget. Jeg skriver ikke om de bekymrede blikke, jeg møder, hver gang jeg er i udlandet. Hvad er det, der sker i Danmark? Har I fået muslimer på hjernen? Har I slet ikke opdaget, at hele verden kæmper om den kvalificerede arbejdskraft? At indvandring og multikulturelle samfund er den eneste måde at tjene penge på, efter at al produktion er rejst til Asien? At småracistisk lovgivning er den sikreste måde at ødelægge brandet Danmark på, som er det, vi skal leve af i fremtiden?

Metroxpress___Ikke_mere_valg__2007_11_20_23_50_49.jpg

Jeg skriver ikke om det store nationale svindelnummer: Det er lykkedes regeringen at bilde kongeriget ind, at resten af verden var enige med os under karikaturkrisen. At vi stod fast på de umistelige frihedsrettigheder og den slags.

Bull­shit! Resten af verden ser en nation, der vanemæssigt omtaler muslimer fuldkommen på samme måde, som man omtalte jøder i 1930’ernes Tyskland. Resten af verden ser til i vantro.

Jeg skriver ikke om, at det igen lykkedes at vinde valget ved at køre good cop/bad cop på vælgerne. Anders Fogh får lov at fremstå som uskyldigheden selv. Samtidig med at hans beskidte venner begår systematiske karaktermord på oppositionens nøglepersoner og skaber gigantiske skræmmekampagner. Og den snotdumme presse spiller bare med på melodien.

Jeg skriver ikke om valget. Eller om hvordan de klogeste af mine venner i øjeblikket taler seriøst om, hvor de skal emigrere til. Eller om TrygFondens nye undersøgelse, der dokumenterer, at de velintegrerede af nydanskerne også planlægger at emigrere. Det kaldes hjerneflugt.

Danmark styrer lige mod et sam­fund af racistiske pensionister med friværdi.
Men hvad skal man bruge friværdien til, når alle de kvalificerede mennesker er rejst? Til at importere ren­gøringspersonale og sygeplejersker fra Filip­pin­er­ne, selvfølgelig! Og hvad gør man, når friværdien er brugt, produktionen er i Asien, og alle de kloge og innovative er rejst til Canada? Hvad gør man så?
Dan­mark som Europas Florida. Bare uden det gode vejr. Super. Det skriver jeg ikke om. Jeg tror, jeg skriver om kæledyr. Eller fladskærme. Eller julemad, der ikke feder. De ting, der virkelig betyder noget. Det tror jeg, at jeg gør.

Metroekspress

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Matti
Matti
14 years ago

“Bull­shit! Resten af verden ser en nation, der vanemæssigt omtaler muslimer fuldkommen på samme måde, som man omtalte jøder i 1930′ernes Tyskland. Resten af verden ser til i vantro.”

Vad Finland beträffar , detta är humbug. Danmark har mycket bra rykte i Finland.

Lars Findsen På Crack (islamofob)
Lars Findsen På Crack (islamofob)
14 years ago

Hvis Martin Lyngbo skulle vælge at emigrere fra os underlødige gammeldanskere, bliver der da i givet fald ikke tale om hjerneflugt. Bliv, bliv, bliv dog i Danmark, Lyngbo. Intet ville glæde mig mere end at vide, at dén virkelighed du og dit medløbermiljø fortrænger, en dag vil indhente dig som den vil indhente os alle, såvel jer sofistikerede kunstnere betalt af foragtelige gammeldanskeres indkomstskat, som os skaffedyr.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x