1
dec
Seneste opdatering: 2/12-07 kl. 0308
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

journalisterne kunne  altså ikke  vælte  VKO-flertalet, men hvor mange points fik de flyttet ? Yderst interessant at få procenter på sine fornemmelser. Bør blive en solid kæp i DR´s ligkiste og til den licens, mange betaler  med  stigende kvalme:

Sammenlagt fik regeringslejren 23 point, mens oppositionen fik 118 point!!! Altså 23 indslag med en fordelagtig vinkel for regeringslejren, 118 for oppositionen.

 Analysen af tv-nyhederne om valgkampen efterlader ingen tvivl: Samlet set havde indslagene voldsom slagside til fordel for oppositionen.Der var fem gange så mange gode nyheder for oppositionen som for regeringslejren. Regner man Ny Alliance med til regeringslejren, øges oppositionens forspring med 9 point.Tendensen findes på både DR og TV 2, men der er trods alt mærkbar forskel: TV 2 leverede tre-fire gange flere plusindslag for oppositionen, mens der var syv gange flere på DR!……..Journalister ligger politisk langt til venstre for befolkningen som helhed. Det er et demokratisk problem, hvis disse meget specielle politiske holdninger præger den nøglefunktion, som tv-journalisterne varetager på hele befolkningens vegne.

Pittelkow: DR og TV 2 tog del i valgkampen
Oversigt over tv-indslag i analysen     Fremgangsmåde for analyse af tv-indslag om valgkampen, se også “Samfundskritik eller folke-opdragelse – DR2’s voksen-julekalender”

Man kunne jo kalde  hende “Linda”……

Hvert år når Malmø slår ny rekord i barnfødsler, leder Sydsvenskan er kernesvensk kvinde op. Hvorfor mon det er så magtpåliggende ? For at de tilbageværende svenskere ikke skal få ubehagelige associationer til serbernes kommende skæbne i Kosovo ? Kirkegårdsvandaliseringer er altid ildevarslende (Göteborg). (Majorna har 25 % tilvandrede.)

I början av december väntas Malmö slå nytt rekord i barnafödande. Förlossningarna har ökat de senaste åren från 3707 å r 2004, till 3837 år 2005, till 4057 år 2006 och förväntas bli 4289 i år.

Gravida råds att boka tidigt

»Vissa av Ayaan Hirsi Alis argument låter identiska med islamofobers«

Rakel Chukri kan dog ikke stoppe Hirsi Ali:Om du ser på den islamiska diskursen så är det ren rasism. Det handlar bara om vi och dem. Om du inte är muslim ska vissa rättigheter gälla, om du är muslim gäller andra rättigheter.

Sydsvenskan´s alternative reportage: Ayaan Hirsi Alis hårda kritik mot islam är populär i Danmark, där kulturministern har erbjudit henne en frizon.

 Axess: Ayaan Hirsi Ali möter Tariq Ramadan

Författarinnan Ayaan Hirsi Ali har hotats till livet för sin hårda kritik av islam och dess kvinnosyn. I kvällens Global Axess Special får vi följa den första debatten någonsin mellan Hirsi Ali och den muslimske filosofiprofessorn Tariq Ramadan, som liksom Hirsi Ali väckt starka känslor.

Axess TV

Birthe Rønn- Modsat 

Af Britta Mogensen, antropolog

Birthe Rønn Hornbech (BRH) har vist sig som en rigtig Rasmus Modsat. Og er stolt af at være det. Barnligt måske. Men når man når en vis alder, har man vel lov til at være lidt infantil. 
Nu er det så heldigt, at BRH har talt med ”flere unge kvinder”, som siger, de går med tørklædet af egen fri vilje. Jamen, så er det da klart, at her foreligger en omfangsrig, repræsentativ, videnskabelig undersøgelse, som ikke er til diskussion.
Den ”fri vilje” ville stå til troende, hvis blot én eneste kvinde offentligt erklærede dét, der for langt de fleste er virkeligheden, nemlig at de er tvunget til at hylle sig ind – ikke nødvendigvis altid af familien, men af islamister, herunder imamer, der mener, at hvis en muslimsk kvinde ikke er indhyllet, er hun frit voldtægtsbytte, og jagtsæsonen er året rundt.

 Nogle enkelte få har haft mod til at stå frem i TV og fortælle, hvordan de groft chikaneres i ghettoområder, fordi de nægter at bære tørklæde. Disse kvinder burde BRH hellere se som sin opgave at beskytte. Og det kan hun kun på én måde, nemlig ved at forbyde indhylning af børn samt kvinder i offentlige stillinger.


Men nogle af kvinderne har skam valgt tørklædet af egen fri vilje, nemlig de militante, muslimske kvinder. ”If you can’t beat them, join them” er sloganet for disse. Der følger privilegier med, når kvinder gør fælles front med mænd i disses undertrykkelsesbestræbelser. Ganske vist kun en kort tid, som bl.a. kvinder i de palæstinensiske områder, i Iran og i Algeriet har måttet sande. Når målet er nået, er der ikke længere brug for islamismens fortrop, de militante kvinder, og de vil sammen med deres ”søstre” befinde sig nøjagtigt dér, hvor de hjalp deres undertrykkere til at placere kvinder – uden for samfundet.
Mange af os husker sikkert endnu Asmaa Abdol-Hamid, da hun på Christiansborg Slotsplads holdt tale foran hundredvis af applauderende unge muslimske mænd (det, der normalt kaldes ”kun en håndfuld”) foran et missil med teksten ”En gave fra Israel til børnene i Libanon børn”. Hvilken stolt repræsentant havde disse mænd ikke i AAH.
De militante kvinder har vi bl.a. også oplevet på Syddansk Universitet, hvor kvinder blev moppet væk, fordi de ikke ønskede at indhylle sig. Hvad med dem, BRH?
Mange (dvs. flere end BRH’s ”flere”) har krævet at skifte klasse på deres danskkursus, fordi de som ikke-indhyllede ikke kunne være i fred for de militante kvinder. Hvad med dem, BRH?
Har BRH mon set små muslimske piger, der på en sommerdag (f.eks. under hedebølgen i 2006) er indhyllet fra top til tå, og som tydeligt giver udtryk for deres ubehag ved ikke at kunne bevæge sig frit. Hvad med dem, BRH?
Hvem er det, BRH vil beskytte ved at tækkes islamister? Sig selv? Eller de, der ønsker at demonstrere, at de intet vil have med frihed, muligheder og vores samfund at gøre, men i stedet ønsker sig et khalifat, hvor de håber på fortsat at kunne være med til at undertrykke andre kvinder? Beskyttelsen gælder i hvert fald ikke de kvinder, der ønsker at være en del af dette samfund.
En integrationsminister, der ønsker at integrere danskerne ind i en middelalderkultur, fordi hun har et ”trosfællesskab” med denne, er intet mindre end en katastrofe. Jo før, statsministeren finder ud af det, eller bedre: at BRH selv finder ud af, at hun ikke er den rette på posten og trækker sig, jo bedre for alle frihedselskende kvinder, muslimske som alle andre.
Britta Mogensen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
RasmusE
RasmusE
13 years ago

Ralf Pittelkow sætter sit gode navn temmelig grundigt over styr med sin såkaldte “analyse”. Jeg kunne godt tænke mig at se en socialdemokrat lave tilsvarende latterlige “vurderinger”, gæt hvad han ville nå frem til. Når en borgerlig kandidat siger skatten skal ned, så er det åbenbart et oppositions-venligt indslag??? Når man rapporterer om uenighed mellem K og DF, så er det et oppositionsvenligt indslag??? Når man har en klima-diskussion mellem to politikere fra hver sin fløj, så er det et oppositionsvenligt indslag??? Når man rapporterer om uenighed mellem Kjærsgaard og Khader, er det et oppositionsvenligt indslag??? Det virker som om,… Read more »

Henrik Ræder Clausen
14 years ago

Apropos, så er der mere møgjournalistik her:

http://politiken.dk/politik/article441413.ece

Politiken medregner energiforbrug af danske skibe ude i verden og når frem til at vi er nogen svin.

Tak for kaffe. Det er en sølle tak for at sejle nyttige genstande hen til de folk, der efterspørger dem.

Henrik Ræder Clausen
14 years ago

Fremragende analyse af Pittelkow. Mit læserbrev om privatisering (dvs. effektivt lukning) af DR er afsted, og jeg håber andre følger trop. Nu må der snart ske noget.

Jeg har indimellem argumenteret for at nogen skulle drive en blog bare for at katalogisere de her ting. Pittelkows analyse viser præcist hvorfor – det er en opgave, der kan løses med kendte analyseværktøjer. Og resultatet er overbevisende, helt i tråd med vores daglige opfattelser af de to store stationer.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
14 years ago

Endelig en antropolog, der ikke er helt gak-gak,
og som oven i købet kan tænke selv 😉

FANTASTISK !

Gad vide, hvordan hun er sluppet igennem
nåleøjet …

JensH
JensH
14 years ago

Britta Mogensens artikel burde trykkes i både JP og Berlingske Tidende. Den rammer virkelig lige hovedet på sømmet. Jeg har ikke hørt om Britta Mogensen før, men jeg håber da at hun fremover vil blande sig lidt mere i den offentlige debat.

Dorte
Dorte
14 years ago

Nu da det er muligt at kommentere her på bloggen, vil jeg godt sige tusinde tak for en rigtig god og saglig blog som jeg har læst med stor interesse i et godt stykke tid nu. Jeg kan godt lide den afdæmpede, men slet ikke overfladiske facon, der hersker her i dette svensk/danske “rum”.

Dorte
Dorte
14 years ago

Jeg er helt enig med Britta Mogensen. BRH beskytter islamisterne og svigter små piger og de kvinder der har brug for hjælp til at komme ud af deres tørklædefængsel. BRH er endvidere med sit syn på tilhylning af kvinder med til at få islammission via kvindernes religiøse “flag” ind på offentlige arbejdspladser og institutioner. Det kan blive svært at slippe for det patriarkalske middelaldersyn på kvinder for det vil med det religiøse “flag” på kvinderne og deres leveregler og krav om samme flytte ind på offentlige arbejdspladser, på sygehuse, plejehjem og i skoler.

Hvor stammer Britta Mogensens artikel fra?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x