13
dec
Seneste opdatering: 14/12-07 kl. 2022
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem har lige svigtet hvem ? S , SF og R ´s håb er den store kollektive amnesi, og den skal nok stå  dem bi. Det går fint endnu. Idag fredag forlyder det, den 21-årige Osman Hussain  blev dræbt  ved en fejltagelse. Betryggende.

Drabet på en 21-årig mand fra den såkaldte Sjælør-bande natten til torsdag var kun et forvarsel om, hvad danskerne kan forvente at se de kommende år, vurderer integrationsmedarbejdere. Unge kriminelle med indvandrerbaggrund, der søger ind i gadebander, vokser i øjeblikket hastigt. Det siger flere kilder, der kender de kriminelle miljøer i Storkøbenhavn.

»Grupperne vokser lige nu voldsomt. Det er unge, som de sociale myndigheder har svigtet i årevis. Og vi vil se betydeligt flere alvorlige sager de kommende år,« siger integrationskonsulent Fahmy Almajid med henvisning til Nørrebro-drabet.

»Der er en stor gruppe af unge, som myndighederne aldrig har fået fat i. De unge er en tikkende bombe, og vi har ikke set det sidste til dem,« siger Mohammad Rafiq, der mener, at de unge vil være iskolde over for justitsminister Lene Espersens (K) forslag om øgede straffe for våbenbesiddelse. Også den gruppe af unge, der sidder på narkohandelen på Nørrebro, vokser i øjeblikket hurtigt, siger en kilde. Københavns chefpolitiinspektør Per Larsen kalder udviklingen stærkt bekymrende.

»Vi må se i øjnene, at hver gang vi får fængslet én kriminel, så kommer der nye til. Derfor skal vi ikke bilde os ind, at vi løser problemerne på kort sigt trods initiativer,« siger han.

Ledelsen i Københavns Politi besluttede i går med øjeblikkelig virkning at indføre visitationszoner i store dele af Københavns Kommune. En analyse foretaget af politiet i går viser, at der de seneste tre måneder har været 300 hændelser, hvor våben har været direkte involveret og i alt 700 hændelser, hvor våben har været nævnt som en del af hændelsen.

Indvandrerbander i voldsom vækst

 Afslappet

I betragtning af at der alene i 2007 har været 23 skudepisoder i det offentlige rum, og i betragtning af at der forleden aften blev affyret 75 skud i alle retninger i et tætbebygget københavnsk boligområde, synes de ledende politiembedsmænds reaktion en kende afslappet.

Leder : Bandekrig
“EXPO : liknar en fascistorganisation”

Jeg svarede  Expo forleden. Ikke at jeg tror det nytter, før det svenske folk holder  op med at vælge politikere, der financierer sådanne  ideologiproducenter.  Idag svarer Kurt Lundgren :

EXPO : liknar en fascistorganisation Hotets och hatets kultur. Det är Expos livsluft – jag betraktar Expo som en närmast fascistisk organisation – med humanism har den inget att göra.

Det är väl ganska självklart att Expo med ett utpekande av mig som ISLAMOFOB vill a) skrämma mig att hålla tyst och b) implicit tala om för mig att jag kan vara i den största fara om jag fortsätter. Det är som när när MC-gängen säger til åklagaren : Vi vet var dina barn går i skola. Jag undrar och begrundar om jag skall försöka få detta prövat av åklagare… Jag vet att det är fullkomligt meningslöst, men som ett test på det havererade rättssamhället. Nu vet alla som har hatet som idé var en otystad fiende finns – och det är jag.

Detta är ett fascistiskt system för att få fria andar att tystna, ganska raffinerat och långt från det bruna stöveltramp som Poohl antagligen och innerst inne är ganska svag för. Typen känner man igen: upphetsade ser de på nazifilmer, utåt tar de avstånd. Den auktoritära människan, poohlarna, har alltid vart sig lika. Jag har varken brandlarm eller inbrottslarm så det är bara å tutte på.

 “Norge  må tage Sveriges  ansvar”

den svenske minister kunne  begynde med at tage sit eget, nemlig som ansat som sit lands lønnede tjener. Ikke  engang Helsingborg kommune vil befri Bilström for hans  ansvar. Danmark og Finland  går fri for shaming dennegang. Og  “byrde”, hvad er  nu pludselig det at kalde en kulturel og økonomisk berigelse på minus et årligt, trecifret milliardbeløb ?

Sverige har tradisjonelt stått for en solidarisk tradisjon, hvor vi har ønsket å beskytte de menneskene som trenger det. Nå er det på tide at resten av Europa og USA også kjenner sitt ansvar, sier migrasjonsminister Tobias Billström til Dagbladet.no.Han mener at den store flyktningstrømmen til Sverige er en stor belastning for den svenske velferdsstaten.

Norge og resten av verden må bære mer av byrden

 Enklavisering

Around 100,000 youngsters aged 12 to 23 live in Amsterdam. Of this  number, only 38 percent are ‘white’ Dutch people, as figures by the municipal department for research and statistics reveal. Over half of Amsterdam youths aged between 12 and 23 has a non-Western background (52 percent). This is over three times the national average  for this age category (16 percent). ‘White’ Dutch youngsters make up 38 percent and Western immigrants 11 percent in Amsterdam.

 Non Western Youth Now Form Majority in Amsterdam

 Truslernes  kultur

Vi skal ikke føle os for sikre
 De mange bøger fra ind- og udland om Anden Verdenskrig er nyttige, fordi de minder os om, hvor heldig Danmark var. Men også, hvor farligt det er, hvis vi ikke vil se de nye tegn på politisk vold, mener forfatter og historiker, ph.d. Dan H. Andersen
Fra historiker, ph.d. Dan H. Andersens hjørnelejlighed på Nørrebro i København er der udsigt til et Danmark, som slap næsten uskadt gennem Anden Verdenskrig. Han hilser de mange udenlandske og danske bøger om krigen velkommen. De er med til at minde os om, hvor heldige vi har været. Men også, hvor farligt det er, hvis vi sløver hen og ikke ser nye tegn på politisk vold, lige for næsen af os. (foto Snaphanen, 13 dec kl 18:30)

mega_021.jpg

– I bøgerne om Anden Verdenskrig gyser vi over den nazistiske stats intolerance, forfølgelse og vold. Men hvorfor accepterer vi samme type overgreb, når vi møder dem i Danmark i dag? Mens jeg sad og skrev om SS og Hitlerjugend i 1930’erne, om trampende, råbende, krigerigske, dødsdyrkende ungnazister, der spredte skræk og rædsel i gaderne, marcherede de autonome forbi neden for mine vinduer. Under gutterale kampråb smadrede de ruder, væltede biler og satte gader i brand, mens beboerne flygtede for livet. Det var uniformeret virilitet, med sort tøj, kæder og dødningehoveder. Ikke for at skræmme politiet, men os andre, siger Dan H. Andersen.

Med sin nye bog, “Nazimyter” om blodreligion og dødskult i Det Tredje Rige, ønsker han blandt andet at skærpe vores blik for optræk til politisk vold og undertrykkelse.

– I dag er det ikke en “slem” stat i Europa, der udstøder dødstrusler mod anderledes tænkende, men politisk og religiøst fanatiske grupper blandt borgerne. Censur og politisk undertrykkelse er blevet privatiseret. Det accepteres i vide kredse, og det undrer mig, siger Dan H. Andersen.

– Hvor er de ellers åbenmundede kulturpersonligheder og meningsdannere henne, når en lovligt varslet demonstration mod islamisering af Europa angribes og stoppes af voldelige ekstremister?

Lader det sig overhovedet gøre at gå i demonstration i København i dag som højreorienteret, uden at blive angrebet? Og hvor er protesterne, når politikere, kunstnere, politibetjente og integrationskonsulenter, mange af dem med indvandrerbaggrund, må have bodyguard og hemmelig adresse til sig selv og deres familier, fordi de betragtes som forrædere?, spørger Dan H. Andersen.

Han tilføjer, at der er opstået en mærkelig alliance mellem islamister og den ekstremistiske venstrefløj om at angribe politiske og religiøse modstandere.

– Vi har blandt andet brug for bøgerne om Anden Verdenskrig, for at vi ikke skal føle os for sikre. Der skal ikke meget til, før et lands frihed, fred og lykke er væk. Engang gik kvinder i Kabul i lårkort og tog universitetseksaminer. Få årtier senere kørte bander af langskæggede unge mænd rundt i gaderne og piskede kvinder, der ikke gik i burka. Det kunne også være sket for os! Ikke lige dét med de langskæggede mænd i Afghanistan – men med vrede mænd med overskæg i Nazityskland og Sovjet, efter Anden Verdenskrig.

– Med Murens fald og åbne Sovjet-arkiver er der kastet nyt lys over historien. Bøgerne om Hitlers hærgen suppleres med bøger om den sovjetiske indsats i sejren over Nazityskland, og var vi i tvivl før, står det nu lysende klart, at kun bittesmå tilfældigheder hindrede dig og mig i at vokse op under én af de to totalitære regimer. Som at invasionen i Normandiet var mislykkedes eller at de tyske hære ved Østfronten var brudt sammen over for Sovjet lidt tidligere, siger Dan H. Andersen.

– Vi kan godt lide at betragte Anden Verdenskrig som en “god” krig, Montgomery som Danmarks befrier og alt dét der. Det gode besejrede det onde. Den version er på sin vis korrekt, eftersom Nazityskland, et forbryderregime uden sidestykke, blev besejret og udslettet. Men historien er mere mudret, end som så.

– Det var på Østfronten, i krigen mod Sovjet, at de tyske hære blev knækket og led langt de største tab. Der er ingen tvivl om, at USA og England også spillede en afgørende rolle. Både gennem landgangen i Normandiet i 1944, bombningerne af Tyskland og ved at sende kolossale mængder forsyninger til Sovjetunionen. Men uden den sovjetiske indsats er det meget tvivlsomt, om Nazityskland var blevet besejret. Vi blev altså befriet af det ene totalitære massemorderssystem af et andet totalitært massemordersystem. Når det er sagt, er det vigtigt ikke at gå til den anden yderlighed og affærdige krigens udfald med, at det onde sejrede over det gode. En nazistisk sejr var blevet efterfulgt af folkemord på mange, mange millioner i Østeuropa og det daværende Sovjetunionen.

– Tør vi anerkende Sovjets indsats, med 25-30 millioner døde soldater og civile under Anden Verdenskrig? Og samtidig rumme det paradoks, at kun et tilfælde – og få meter – hindrede os i at havne på den forkerte side af jerntæppet og dermed komme under et kommunistisk diktatur? I hvert fald tror jeg, det er sundt lade fortiden oplyse nutiden og nutiden oplyse fortiden, så vi får perspektiv i vores tilværelse, siger Dan H. Andersen.

Han mener, at dét Europa vi har i dag, ser anderledes sympatisk ud, end dengang. At det mere og mere ligner det gamle Europa før Første Verdenskrig. Uden multinationalt tysk og Østrig-Ungarnsk kejserdømme, men med et forenet Centraleuropa og et Rusland af mere naturlig størrelse, tilsat globalisering og et tværnationalt organ som EU, som tæmmer den værste nationalisme.

Ikke mindst synes han, det er utroligt positivt, at vi er blevet genforenet med lande som Ungarn, Slovakiet, Tjekkiet for ikke at tale om De Baltiske Lande.

– Jeg ser mig om i samfundet i dag og glæder mig over mit ufattelige held. Vi lever i et land med mad, fred, uddannelse, demokrati, ytringsfrihed. Det gør flere og flere europæere også. Men tænk på en tysk, jødisk middelklassefamilie år 1910. For dem må verden have set lige så ufattelig sikker og god ud. Et årti senere var Tyskland besejret, en eller flere sønner faldet på Vestfronten, og bevæbnede grupper hærgede i gaderne. Og to årtier senere, i 1940, var familien i eksil eller koncentrationslejr.

Jeg kan ikke tro, Europa igen får noget, der minder om det nazistiske eller kommunistiske diktatur. Men lige nu kan jeg godt blive bange for, hvad jeg vil kalde, dét truslernes diktatur, der stikker hovedet frem i vores samfund. Vi må ikke tro, at det gode liv er lige så urokkelig som Jellingstenen, siger Dan H. Andersen.

KrD

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Findsen På Crack (islamofob)
Lars Findsen På Crack (islamofob)
14 years ago

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg leder med lys og lygte efter små tegn på at MSM begynder at kigge på virkeligheden uden filter, og at forholde sig til de problemer vi her i blogosfæren tager for givet er de overordnede. Historien her om EXPO, denne fra KD, og så denne fra JP: Indvandrerbander i voldsom vækst http://jp.dk/indland/krimi/article1202279.ece ligner lidt det jeg efterlyser, ved at de alle er lettere grænseoverskridende – hvor mange gange er overfaldet på SIADs demonstration blevet taget op i MSM som tegn på en tendens? Næppe mange. Nu gør et par svaler jo ingen sommer, men… Read more »

Andersen
Andersen
14 years ago

Til Dan H. Andersen. Meget apropos blev Jellingestenen ikke taget med i den danske kanon over de ypperste kunstneriske frembringelser. Der blev plads til Solvognen, og så var der et spring helt op til middelalderen.

falkeøje
falkeøje
14 years ago

Uanset hvor vennesæle vore politikere fremstår overfor de trusler, vi står overfor i dag, så er det vores pligt at berede os på, at handling kan blive påkrævet, før vi selv aner det. Vi var længe om at komme i gang, sidste gang i 1943. Men, vi kom dog i gang. Spørgsmålet er denne gang, hvordan? Vi har ingen allierede, der kaster våben ned til os. De vil være til at skaffe – men det koster nogle penge. Så har vi forsvaret. Vil der ikke være nogen gode, danske mænd af den rette støbning, der vil sætte hensynet til et… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x