4
mar
Seneste opdatering: 5/3-08 kl. 1411
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

  Socialdemokratisk hjemsendelsescheck i P1 politisk debat, min 51:00 , fra programmets start. En lige så gratis omgang for Helle Thorning, som det var for Søvndal. HT vil dog gerne medgive at hendes  parti bærer en del af skylden for  miséren idag – storsindet.:

HTS:  Alle de mennesker der bor i Danmark, med udenlandsk baggrund, de skal have et valg. De skal vælge om de ønsker at være en del af det danske samfund, med alle de normer og regler vi har i det danske samfund, eller om de i virkeligheden hellere vil være et andet sted. Og det er et budskab, til dels til dem der er tilhængere af Hizb ut-Tahrir; hvis de har så meget imod vores styreform, og alt den frihed vi har i Danmark, så kunne det måske være en god idé og være et andet sted, men det er også et tilbud til dem der aldrig rigtigt er faldet til, som måske kom i 70’erne og egentligt ikke er så glade for Danmark og hellere vil hjem.

Hvorfor ikke forhøje hjemsendelseschecken, og give dem et tilbud så man reelt skal vælge om man ønsker at være i Danmark og være en del af det danske samfund, eller om man i virkeligheden hellere vil være et andet sted. […]

Jeg siger ikke at de skal rejse til et andet land med en check. Jeg siger at hver enkelt borger, der er i Danmark, helst skal være her af de rigtige årsager; fordi de ønsker at leve i Danmark, fordi de godt kan lide Danmark og danskerne eventuelt. Så det her er et bud om at hver enkelt skal gøre op med sig selv om man egentlig har lyst til at være i Danmark med alt det demokrati vi har, alt den frihed vi har. Er det det man ønsker? Og derfor skal hjemsendelseschecken være af en størrelse, så det bliver et reelt valg for de her borgere som måske ikke engang ønsker at være i Danmark. Hvorfor skal de være her?

Monokultur: Helle Thorning Schmidt vil af med islamP1 politisk debat

Integration forfra: Deltag eller forsvind,  Kvoteflygtninge ikke længere muslimer  , Kommune betaler for to koner i to boliger,  (foto: HUT demo, Snaphanen, fuld størrelse )

HUT__feb_2008_021.jpg

Det racistiske Danmark på psykiaterbriksen

Erfarne  swedologer kan med det ene øje lukket se af deltagerlisten, hvad dette drejer sig om: politik kogt ned  til den mindste  moralbestanddel af et “gated-vänster-community” på SVT. Uden den mindste tanke for menigmand. Introspektionen er  fraværende. Er de uvidende om, hvad der foregår ?  Næppe. De plejer  karriere, de skal tale sådan, ellers er de  out of business. Det er derfor, de er forhadte. De  mest ædruelige af dem, Rakel Chukri og Dilsa Demirbag-Sten, lyder som Frank Aaen på en dårlig dag. Det er selskabet, der gør det. RUC professor Dencik lyder som om han længes  hjem til “landet annorlunda“.  Måtte han få sit ønske  opfyldt.   “Kultur  anvendes vældig  ubehageligt, man burde sige race i Danmark.”   For mig er det en slags  underholdning, jeg  er vant til at Danmark bliver nedgjort fra officielt hold, hvorimod uakademiske Medelsvensson ser os danske  helt anderledes (besøg de svenske  debatfora der endnu ikke  er lukkede). Orwell gælder stadig: de  intellektuelle er de værste forræddere, de overlever deres egne samfundseksperimenter.

Vad händer i mångkulturens Danmark? Samtal om mångkultur och identitet i det nya Europa. Medverkande: Lars Dencik, professor i socialpsykologi, Rakel Chukri, journalist, Dilsa Demirbag, debattör och Per Wirtén, chefredaktör Arena. Programledare: Elisabeth Ohlson Wallin. video  30 minutter 

 Surrend: Kunstnere,  journalister eller reklamefolk ?

Jan Egesborg : Former journalist at the danish newspaper: B.T. Former freelance-journalist at: Nordjyske Stiftstidende, Danish Radio and Television, Jyllands-Posten.Former Copywrither/PR at the danish advertising agencies: Andersen & Blæsbjerg, CA, Kunde & co, ABC Public Relations, Esense. Pia Bertelsen ,education: Journalist from Roskilde University, Former journalist at Danish Radio and Television and TV2. Surrend. org.

….eller det hele på én gang ? Der er i al fald et par interessante aspekter ved det spørgsmål. 1) hvorfor nævner ingen aviser at Surrend først og fremmest er journalister? Egesborg var 43 år inden han havde sin første udstilling. Gør det nogen forskel ? Måske ikke. Verden er fuld af amatørkunstnere, som IKEA kan tapesere deres vægge i Älmhult med. 2) De tre fag overlapper hinanden, både i vores bevidsthed og i udøvernes ambitioner. Men er politisk reklame og journalistik kunst, bare fordi Surrend påstår det? Når jeg kaster et blik henover det de har lavet, er det en påhitsomhed som jeg genkender fra reklamebrancen, ikke fra kunsten i den forstand som den fine forfatter og kritiker, salig Poul Vad definerede den. Men Vad var også en særdeles udsøgt kritiker, der f.eks. ikke var voldsomt imponeret af Picasso, men derimod af Hammershøi. Er Surrend så begavet påhitsomhed ? Tjah, bøh, bum, bum. At ville “hugge roen af Dronningen fordi monarkiet er udemokratisk“, eller at sige “dumme” til alle religioner er måske heller ikke videre dybsindigt. Eller pave Johannes Paul d. II som pædofil ? Eller “alle færinger er skabsbøsser” ? De “kreative ” hjemme på bureauet klasker sig på lårene af grin og snupper endnu en “vores øl “.

It was an explosive situation. We don’t want to be part of the current Islamophobic tendency in Europe. We weren’t trying to provoke Muslims.” ( citeret af Fl. Rose, der heller ikke synes replikken er videre smart) virker også mest som en sætning, der kunne forekomme i Egesborgs forhenværende avis BT, “så sker der noget”.

Hvis jeg skulle besvare spørgsmålet i overskriften, ville jeg sige: Mest reklamefolk, bare med en større frihed og en mindre indtægt. Det er der ikke noget galt i. Marcel Duchamps og Andy Warhol var også gode påhittere, der gik over i kunsthistorien alligevel, dog som mere formuende, må man tro. Denne gang har Surrend dog fået deres femten minutters berømmelse, og får de tilmed en fatwa, bliver den berømmelse betydeligt længere, PBUT – Pigs be unto them. Men giv mig til enhver tid en ærlig, virtuos rugbrødstegner som Kurt Westergaard eller Franz Füchsel, uden fikse påfund eller honette ambitioner. Eller Lars Vilks, der ikke bare er interessant, men også rigtig morsom. Forresten genåbner galleriet i Berlin idag. Folk vil strømme til satiren.

ps: I Nyhedsavisen (ikke online) siger prof. Bjørn Nørgaard, der åbenbart ikke har haft tid til at sætte sig nærmere ind i udstillingen:

“I stedet for at nøjes med at finde den første den bedste muslim og skrige ham ind i hovedet, at Muhammed er en idiot, som jo er det surrend gør, når de skriver “Dumme Sten”, burde kunsten samle civillisationerne”.

Det havde jeg nær helt glemt. Seid umschlungen. Og selv om hele denne historie begynder at blive noget trættende, og stadig sværere at finde nye vinkler på, skønt mængden af absurde argumenter virker uendelig, skal det da lige med at Flemming Rose idag kaldes “en tysk officer” i Wall Street Journal. Jeg som troede , han var en del af den store , sionistiske verdenssammensværgelse………

Hønserøvene

–  hele englekoret der var ude  og  svinge moralkrabasken over Jørgen Leth  i Tagstillingmand , ligner   SF´s folketingsgruppe af bløde fløjelsmænd suppleret med hans hellighed Tøger Seidenfaden, der  påstår at sexköpslagen virker  i Sverige. Han kunne  vel lige  tage  og undersøge det først. Når ingen andre lande  har annekteret den, er det fordi de er for kloge til at lovgive imod virkeligheden. Hvad  rager andre menneskers sexforretninger  stillingsmandslingene ? Hvad  blir det næste de skal stikke deres snuder i ? Og modsigelse tåler de heller  ikke. Kordrengene kan slå følge  med de snerpede  islamister, for det er dem de ligner. Jeg har taget stilling, og det er imod den autoritære fims, der  hørmer fra det initiativ. Giv mig til enhver tid Georges Simenon, der punktligt  besøgte  sit bordel en gang om dagen. Han levede i virkeligheden. Det var den han skrev om. Kan Seidenfaden sige det samme?  Har alle de  prægtige  “tagstillingmænd” aldrig gjort noget de ikke måtte for deres kone , deres  over-jeg eller deres partiprogram ?

Som sømand  har jeg set flere  bordeller indefra end de fleste, uden nogensinde at købe andet end øl. Frie mennesker indretter selv deres liv. I Sverige derimod, blev en erfaren, pålidelig oberst fyret fra sit job for at have besøgt et bordel i Bosnien. Måske købte han også kun øl – pivo, men det var ligegyldigt. For de skinhellige  er alt  ganske enkelt: Han “udnyttede” en kvinde. Etpartistatens  fangarme  nåede ham og tværede ham ud. Antagelig røg  familien med i købet.

 Liberal debattør udelukket fra kampagne imod prostitution

Muslim population in European prisons

Er det hetz mod en trængt minoritet at bringe disse oplysninger? Eller er det bare den ubesmykkede virkelighed, som bør frem i lyset, fordi dette angår os alle? Jeg står ikke overraskende for det sidste synspunkt, vel vidende at vandene straks deler sig over dette emne. Jeg tror dog på at små nålestik af virkelighed i det lange løb kan skabe tvivl hos dhimmierne og apologeterne, fordi det var på denne måde at jeg selv kom i holdningsmæssig bevægelse. I øvrigt er jeg i dette spørgsmål helt undtagelsesvis på linje med Eva Smith, der i Carsten Ringsmoses og Kirsten Damgaards artikel nedenfor citerer hende for at sige, at “Vi skal vide hvad der er i vejen, før vi kan behandle problemet… vi gør ikke nogen af parterne en tjeneste ved at holde mund … der er både kulturelle og sociale årsager til deres kriminalitet. Derfor må vi tage en debat i stedet for at skjule tallene” (BT 1. okt. 1998 ). Så for de gode, anstændige mennesker der måtte læse med på denne onde højreorienterede blog med et forkvaklet menneskesyn, er dette dagens lille dosis kognitiv dissonans (LFPC):

Estimating the percentages of Muslims in prisons across Europe is not simple. In some cases, such as Sweden, collecting such data is illegal. In many cases, the numbers are only estimates.

I linked to my sources, but note that not all sources have the same reliability level. EUMAP – EU Research program, NEWS – mentioned in the news.

Belgium – 16% (12.8% Moroccans, 3.1% Turks) (EUMAP)

Denmark – 20% (NEWS)

England+Wales – 8% (NEWS)

France – 50%-60% (NEWS, NEWS)

Germany – 18% foreigners, lowest estimate for Muslims – 5% (EUMAP)

The Netherlands: 20%, youth prisons – 26% (EUMAP)

Spain – 70% (NEWS)

Muslim population in European prisons

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Henrik’s suggestion, the text below was translated by TB from a transcript at Snaphanen of a Danish Public Radio broadcast. The speaker is Helle Thorning-Schmidt, the leader of the Danish […]

trackback

[…] [42] Snaphanen.dk 4. marts 2008 “Helle Thorning: ‘Hvorfor skal de være her?’”. Link: http://snaphanen.dk/2008/03/04/surrend-kunstnere-journalister-eller-re klamefolk/ […]

Adde
Adde
16 years ago

För svenskar som blivit intresserade av svenska journalisters analys av danska förhållanden rekommenderar jag:

Bok: Bortom stereotyperna: Invandrare och integration i Danmark och Sverige:
http://www.makadambok.se/hedetoft.htm

Forum: Tittar-kommentarer till SVT:s debattprogram “Vad händer i mångkulturens Danmark?”:
http://forum.svt.se/jive/svt/thread.jspa?threadID=21301&tstart=0

Avhandling: Immigration as a political issue in Denmark and Sweden:
http://www.agendasetting.dk/papers/uploaded/312007153552.pdf

Adde
Adde
16 years ago

För svenskar som blivit intresserade av svenska journalisters analys av danska förhållanden rekommenderar jag:

Bortom stereotyperna: Invandrare och integration i Danmark och Sverige:
http://www.makadambok.se/hedetoft.htm

Tittar-kommentarer till SVT:s debattprogram “Vad händer i mångkulturens Danmark?”:
http://forum.svt.se/jive/svt/thread.jspa?threadID=21301&tstart=0

Jonny
Jonny
16 years ago

Den som vill se ett gäng vänstermänniskor sitta och idissla sina “svenska” åsikter och värderingar rekommenderas följande…

SVT:s Beckman, Ohlson & Can:
Vad händer i mångkulturens Danmark?
Samtal om mångkultur och identitet i det nya Europa. Medverkande: Lars Dencik, professor i socialpsykologi, Rakel Chukri, journalist, Dilsa Demirbag, debattör och Per Wirtén, chefredaktör Arena.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1073041

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x