2
apr
Seneste opdatering: 3/4-08 kl. 0026
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wormtongue and King Theoden in The Lord of the Rings:  The Two Towers

 Vesten – handlingslammet over for ondskaben

For at forstå denne bizarre historie fra Wien, byen hvor de invaderende muslimer blev sat på porten i 1683, er der to forhold man skal gøre sig klart: ‘Islamofobi’ er hovedsageligt vestlige politikeres frygt for de reaktioner som infantile og volatile temperamenter i muslimske kredse kan afstedkomme; dernæst, hvor vidt bibliografiske oplysninger om Muhammed er sande eller falske, afhænger fuldstændigt af om de er fremsat i positivt eller i kritisk øjemed. Således er denne autoritative muslimske kildetekst sand i en muslimsk sammenhæng:

Narrated Aisha:
The Prophet engaged me when I was a girl of six (years). We went to Medina and stayed at the home of Bani-al-Harith bin Khazraj. Then I got ill and my hair fell down. Later on my hair grew (again) and my mother, Um Ruman, came to me while I was playing in a swing with some of my girl friends. She called me, and I went to her, not knowing what she wanted to do to me. […]Then she entrusted me to them and they prepared me (for the marriage). Unexpectedly Allah’s Apostle came to me in the forenoon and my mother handed me over to him, and at that time I was a girl of nine years of age. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 234)

Narrated ‘Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death). (Sahih Al-Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 64; see also Numbers 65 and 88)

Henviser en ikke-muslim imidlertid til de samme oplysninger, ja, så er det flere steder i dagens Europa strafbart. Den østrigske politiker Susanne Winter er nu tiltalt for at gøre opmærksom på Muhammeds hang til småpiger, og for de – i en muslimsk sammenhæng sande – forhold, at samme Muhammed var en krigsherre, og islam et totalitært system (via Gates of Vienna):

The Austrian authorities have indicted politician Susanne Winter on charges of incitement and degradation of religious symbols and religious agitation. This offence carries a maximum sentence of two years. Last January, Ms Winter said that the prophet Muhammad was “a child molester” because he had married a six-year-old girl. She also said he was “a warlord” who had written the Koran during “epileptic fits.”

The politician, a member of the Austrian Freedom Party FPÖ, an anti-immigration party which is in opposition, added that Islam is “a totalitarian system of domination that should be cast back to its birthplace on the other side of the Mediterranean.” She also warned for “a Muslim immigration tsunami,” saying that “in 20 or 30 years, half the population of Austria will be Muslim” if the present immigration policies continue.

Following her remarks, Muslim extremists threatened to kill Susanne Winter and she was placed under police protection. Today, the Justice Department in Vienna announced that Ms Winter will be charged with “incitement and degradation of religious symbols” (Verhetzung und Herabwürdigung religiöser Symbole). If convicted she may have to serve up to two years in jail for her opinions. Dispatch from the Eurabian Front: Austria, European Parliament, the Netherlands, Belgium

Mørket sænker sig over Europa. Hvor længe kan Danmark være den lille standhaftige gallerlandsby i et dhimmificeret kontinent? (LFPC)

Paula Larrain, halal-konservativ, træder (lidt) i karakter

Normalt ville jeg ikke betro Paula Larrain andet end at forfatte ugebladenes horoskoper, men blind høne kan også finde korn. Points for i det mindste at forholde sig til den virkelighed som Fitna viser:

Filmen er velformet politisk propaganda produceret af en dedikeret anti-islamist. Mit største problem er ikke, at han har lavet filmen. Mit største problem er, at jeg føler mig handlingslammet. Magtesløs. Formålet med filmen er at gøre os alle vrede, så vi rejser os samlet op mod verdens islamister. Men jeg falder tungt tilbage på kontorstolen. […]Jeg savner også, at den sidste rest af danske kulturrelativister holder op med at tysse på de kritikere, der går i kødet på islamismen. På den måde skærer I jo netop alle muslimer over en kam, og I lammer den interne opposition i de lande, der lever under islamismens undertrykkelse.

Træerne vokser desværre ikke ind i himlen, så Larrain kommer lige med de obligatoriske figenblade – for man skulle jo så nødigt tro noget galt om hende:

… de lande og de ekstremister, der misbruger religionen til at foretage uhyrligheder.

Misbruger? Kan Paula Larrain henvise til bare én mainstreammuslimsk lovskole som eksplicit, troværdigt og konsistent har fraskrevet sig sharia som endemål – også for hende og hendes børn – og som anser ikke-muslimer som ligeværdige med muslimer, og på én eller anden måde har foretaget en hermeneutisk nedtoning af f. eks. vers 9.111, 9.5 og 9.29, snarere end uspecifik afstandstagen fra vold mod uskyldige? Mit gæt: Det kan Larrain ikke, og hun har slet ikke tænkt så langt. Dette er bare en rygmarvsreaktion, man antager at der er tale om “misbrug”.

I USA bruger man stadig Bibelen til at forsvare dødsstraffen. Det er ikke svært at tage afstand fra.

“Man”? Jeg tvivler stærkt på at der i lovgivningen henvises til Bibelen. Og Larrain burde vide, at kristendommen ikke er en lovreligion.

Heller ikke fra den spanske inkvisition eller nutidens drab på abortlæger.

Apologiflosklerne kommer i flok nu. Den spanske inkvisition som ikke forsvares bredt i dag, og som ikke bruges som påskud til uhyrligheder. Og de berømte abortlæger – hvor mange drejer det sig om, højst 5-10? Og helt afgørende: Drabene kan ikke og bliver ikke forsvaret af mainstreamkristne. Galningene har ikke solid kristen dogmatik i ryggen – i modsætning til jihadisterne, som kan henvise til solid mainstream-islamiske tolkninger og traditioner. Mit gæt: Det bliver ikke sidste gang jeg kommer til at pointere disse selvfølgeligheder.

Alligevel vil jeg hellere diskutere det grumme indhold end hans ret til at vise det.  Dagens klumme: Jeg er lammet af Wilders film 

Points til Paula Larrain for dette (LFPC).

»Don´t use  your brain, it will only hurt« 

DOGS – the musical by Lars Vilks ACT II

 JP: Kontroversiel Muhammed-musical i København (kontroversiel er blevet et meget populært ord!)

 Skyld og uskyld

During a question answer session in East London Mosque, preacher Imam Abdul Makin was asked by a niqabi muslima about recent fatwa from a well known Imam .

Naqabi Woman: “One eyed hooked Imam Hamza Mesri said muslims can kill British infidels and have sex with their wives and daughters, Do you agree with him?”

Imam: “It is not what Imam Hamza said nor is there a question of my agreeing with him or not. It is in Quran thus those are Allah’s orders.”

N.W.:  “But why would Allah tell muslims to kill and rape innocent non muslims?”
Imam: “Because Non-muslims are never innocent, they are guilty of denying Allah and his prophet. If you don’t believe me, here is the legal authority, the top muslim lawyer of Britain, Anjem Choudhary (Video).”

London Imam’s Attempt to Carry Out Sunna Gone Awry – vi tar´den lige  igen:   en kuffar er  pr. definition skyldig og  et legitimt mål for vold,  en muslim pr. definition ikke  skyldig. Her  har vi uden tvivl en  væsentlig grund til at vore domstole aldrig har nogen tilståelsessager med selv  de værste tilvandrede, åbenlyst skyldige forbrydere. Man kan sige sig selv, hvilket voldsorgie det må føre til, hvis bare  fem procent   af Europas muslimer deler Koranens og imamens  holdning på dette punkt. Med  sådanne volds- fanatikere har europæerne kun ét valg at træffe : at forsvare sig med ethvert middel,  eller blive  et offer  for dem.  – Robert Spencer  berører emnet, hvorfor vi pr. definiton er skyldige og onde   i de første  ti minutter af min video med ham, specielt fra min 7:50.

SR til hussvalelse – åndelig radio….undskyld: spirituel. 

Andakterna den här veckan hålls av Emerick Adolfsson som är muslim. Emerick läser ur Koranen på svenska.Texterna översätts till arabiska. Adzan (Böneutropet) inleder varje program. Böneutropare är Yusuf Islam (Cat Stevens).

Måndag: Textläsning: Sura 40, sura 16 vers 78 och 36.

Tisdag: Textläsning: Sura 16 vers 120 -123.

Onsdag: Textläsning: Sura 19 vers 51 – 53.

Torsdag: Textläsning: Sura 3, sura 33, sura 41.

Fredag: Textläsning: Sura 41 vers 31-32, 21 och 6. SR P 1 Morgonandakt   uge 14 :   8 minutter

Thomas Nydahl: Skrækeksemplet Birmingham

Det blir en krönika om kulturellt förfall och en nivellering som inte bara handlar om okunskap och nederlag, utan också om det dagliga livets terror från elektroniska och elektrifierade världar. Det blir en krönika om djup vantrivsel i en kultur. Den kultur jag möter i dagens England är på alla sätt ett förebud om vad som väntar oss, eftersom det vi ser i Sverige egentligen bara är små krusningar på ytan av det som tillåtits blomma fullt ut i England: å ena sidan en dekadent västerländsk livsstil som tycks ha vegeterandet som främsta mål, där skränande och elektrifierad popmusik i hemmen och offentliga miljöer, den usla snabbmaten och det eviga digitala tjattrandet i mobiltelefoner blir dessa vardagars utfyllnad, och å andra sidan en snabbt växande och alltmer dominant religiös kultur, där främst islam men också andra sekteristiska religioner tar över moralkodex och offentliga miljöer i form av moskéer, tempel, klädedräkt och socialt uppförande. England visar allt detta i övertydliga och högst vardagliga situationer: på bussar och tåg, i butiker och på restauranger, på gågator och i trafiken, i umgänget mellan människor, i de brustna sociala strukturerna och i den militanta väckelsens krav på anpassning och lydnad.  Nydahls Occident

Kaoskraften 

Heller ikke i USA…………………………

Senest er en af USA’s mest prestigiøse læreanstalter, Harvard University, kommet i ilden for at blåstemple to aspekter af muslimsk praksis. Det ene er, at universitetet har opfyldt en gruppe kvindelige muslimske studerendes ønske om at forbyde mænd adgang till et motionscenter på fastsatte tidspunkter, så kvinderne kan træne uden at blive udsat for mænds blikke. Det andet er, at universitetet i sidste måned tillod, at det muslimske kald til bøn, der hylder Allah som den eneste gud i universet, over flere dage blev sendt ud over læreanstaltens samlingsplads, Harvard Yard.    [..]

Den senere tids spændinger mellem muslimer og ikke- muslimer i USA omfatter blandt andet flere sager om brugen af muslimsk klædedragt. Tidligere på året blev en kvindelig muslimsk eliteløber eksempelvis diskvalificeret fra et stævne i Washington, fordi hendes specialsyede kropsslørende heldragt ifølge stævnets arrangører var i strid med nationale konkurrenceregler. Også kvindelige muslimske politifolks ret til  at tildække sig har været genstand for debat. Andre opsigtsvækkende sager omhandler eksempelvis muslimske taxachauffører i byen Minneapolis i Minnesota, der sidste år uden held søgte om tilladelse til at blive undtaget fra at køre med passagerer, der har alkohol med i bagagen, eller som medbringer hunde, hvadenten de er kæledyr eller blindehunde.

USA strides også om hensyn til muslimer     American Muslims  Demographic Facts

 Henryk M. Broder:  Geert Wilders Is No Right – Wing Populist

For one thing, he’s a radical liberal. For another, what he’s doing at the moment is extremely unpopular. Six years ago, Pim Fortuyn, who was murdered by an animal rights fanatic, was also called a “right-wing populist.” He was indeed very popular –  not because he was “right – wing” but because he insisted on drawing attention to things that the traditional elites of Dutch society had steadfastly ignored.

The label “right – wing populist” resonates negatively today the same way that “communist” did in the ’50s and ’60s, “fascist” did in the ’70s and ’80s and “climate change denier” does today. It saves the speaker from having to engage with the actual content of the argument and makes the bearer of the term solely responsible for the consequences of his or her actions.  [..]

Even UN Secretary – General Ban Ki- moon chimed in to condemn the Wilders film “in the strongest terms.” He said that nothing can justify hate speech or incitement to violence. “The right of free expression is not at stake here. … Freedom must always be accompanied by social responsibility.”
 This is the kind of tone that one waits for in vain when Islamists call for jihad, fanatics massacre non- believers or Holocaust deniers organize conferences.    Spiegel Online

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rettentilselvforsvar
13 years ago

“den eneste risiko du udgør er risikoen for at de spilder deres liv med bønner og puritanisme”

“den eneste risiko de udgør, er risikoen for at de spilder deres liv med bønner og puritanisme”

Rettentilselvforsvar
13 years ago

@ Steen Jeg mener stadig det er unødvendigt at samle indlæggende under samme overskrift, men det er jo din blog og derfor noget du bestemmer 🙂 Hvad angår Paula Larrain, så er det jo typisk af hendes slags, liiiiige at skulle nævne de slemme kristne fundamentalister. Og det er da også rigtig nok, at der er nogle kristne fundamentalister som har hede drømme om at overtage verden og gøre den om til et teokratisk diktatur, men det er nu en gang ikke dem som er faren. De meget få kristne fundamentalister sidder for det meste på deres ende og surmuler,… Read more »

Hip Hop
Hip Hop
13 years ago

Props til Paula Larrain. Man kan næppe gå længere som main stream politiker.

Men hun er jo også flygtning fra Chile og har haft fascismen helt inde på livet, så det er ikke så underligt, at hun er i stand til at identificere islamismen som den fare, den er.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Dhimmificatorer måske med c.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Hvor længe kan Danmark være den lille standhaftige gallerlandsby i et dhimmificeret kontinent? (LFPC)

Så længe der er en galler tilbage.
Eller såfremt der er flere når de slutter sig sammen og laver de større lukkede områder hvor dhimmifikatorer er udelukket fra adgang.

Rettentilselvforsvar
13 years ago

Jeg har godt forstået systemet 🙂 Men det bliver besværligt i længden, og jeg tror også det holder en de fra at kommentere, fordi der er så meget forskellig information at der ikke rigtig kan komme en samlet debat i gang.

Borgerlig bums
13 years ago

Selvforsvar >>> Jeg tror Steen har et system med ét indlæg om dagen, men opdelt med underoverskrifter i fed. Det er ret logisk, man skal bare finde ud af det.. 🙂 Hvis hver nyhed skulle have sit eget indlæg, ville der blive mange.

Rettentilselvforsvar
13 years ago

Jeg ville ikke tro det, hvis ikke jeg gang på gang havde set lignende sager. At fængsle en for at udtale sig om sin holdning, endda en holding der lægger afstand til fascisme? Jeg troede ellers at amerikanerne havde reddet dengang i fyrrerne, for at det ikke skulle gantage sig.

P.S. Vil du ikke være rar ikke at skrive nye ting under den samme overskrift? Det kan godt virke forvirrende 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x