27
apr
Seneste opdatering: 27/4-08 kl. 1707
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Styleislam.com

Young Muslim designer wears his heart on his chest
You are likely to see these messages not only on T-shirts but also on bags, mugs, mouse pads and even bibs. Other messages include, “Keep smiling, it’s sunnah,” “Terrorism has no religion,” “Drop love, not bombs,” “Worship the Creator, not the creation,” “Hijab supporter,” “Make Çay not War,” Jesus was a muslim”, “Go halal,” and “Ummah: be a part of it.” All these and more are available on StyleIslam.com, the Web site of designer, 33-year-old German-born Turk Melih Kesmen…..”Our non-Muslim customers are mostly intellectuals who support and approve of this self-confident initiative of Muslims.

 Tyrkiske Zaman i Tyskland    (PS: Jeg benytter  igen lejligheden til at glæde mig over at svindelordet “islamofobi”, i Danmark  kun er  slået  igennem på den yderste venstrefløj, f.eks. : Pelle Dragsteds islamofober i Enhedslisten . Ord former  tanker og tanker og idéer former verden, på ondt  og godt.)

»Jag älskar mitt land så mycket att jag vill dela det med alla«

(det må være “læse-let versionen” med et lix tal under 35. Unge svenske borgerlige (Moderater) i en gang “mångfaldsnationalism”. Tjulahopsasa, Reinfeldt light, hvis han ellers kan blive lettere, og så taler vi slet ikke om, hvordan verdens næstrigeste land 1945, er blevet til nordens  fattigste  2008……

Det är dags att uppdatera svenskheten, göra det enklare att bli svensk. Svensk är den som bor i Sverige, har svenskt medborgarskap och ställer upp på enkla principer om respekt och jämlikhet.
Vi måste börja tillåta bindestreck till svensk. Finlandssvensk har vi redan, men varför inte turk-svensk, afro-svensk, homo-svensk, jude-svensk, blatte-svensk, dansk-svensk och småstads-svensk? Vi måste bort från antingen eller till både och. Nu bygger vi en gemenskap i att vara svensk, istället för att använda det som ett sätt att skilja oss åt.
Ibland tänker vi på höga bidrag, många förtidspensionärer och ungdomsarbetslöshet som typiskt svenskt, en slags välfärdsnationalism. Nu är det dags för mångfaldsnationalism!

Ingen välfärd utan invandring!
Invandringen kan vara med och stärka ekonomin på i princip två sätt: Antingen genom att bidra med kunskaper och vilja att arbeta inom nya områden, eller genom att ha med sig eller locka med sig kapital till investeringar. Vi bör satsa på båda grupperna!

Bekämpa rasism
Vi måste alla våga stå upp för de idéer vi tror på och aldrig vika för rasister. Sverige är rikt och fantastiskt tack vare att vi är olika.
Välkommen till Jag älskar Sverige!

“Karzai: Taleban er vores fjende” – så Karzai er ‘moderat’?

Afghanistans præsident er ikke mere kosher end en medisterpølse. Mainstreammedierne, herunder JP, vil imidlertid gerne spinne en historie fra den udørk hvor danske udsendte kæmper med livet som indsats, så det fremstår som om der er en ‘moderat’ version af islam der er allieret mod en ‘fundamentalistisk’ version. Fra ‘demokratiske’, ‘moderate’ Afghanistans forfatning:

Followers of other religions are free to exercise their faith and perform their religious rites within the limits of the provisions of law. In Afghanistan, no law can be contrary to the beliefs and provisions of the sacred religion of Islam.

Medierne kan ikke præsentere den trøstesløse virkelighed som den er: At det som Hamid Karzai repræsenterer er uendeligt langt fra noget vi vil opfatte som demokrati, pluralisme og moderation. Det store flertal er ikke klar til at høre om dette, men skal helst fodres med fordrejninger og illusioner (LFPC).

Under en ceremoni i Kabul åbnede gerningsmænd ild mod Hamid Karzai.

Det skete, da han inspicerede en militærparade, og Karzai og flere afghanske ministre blev hurtigt evakueret. En person blev dræbt og 11 såret, heriblandt et medlem af parlamentet, oplyser en talsmand for det afghanske forsvarministerium.[…]

I en tv-tale fordømte præsident Karzai efterfølgende attentat-forsøget.
“I dag har Afghanistans fjender, der modarbejder landets sikkerhed og fremskridt, forsøgt at forstyrre en ceremoni og har skabt kaos og terror,” sagde præsidenten.”Heldigvis har afghanske militærstyrker omringet og arresteret de ansvarlige,” tilføjede Karzai.Taleban har taget ansvaret for attentatet. Det oplyser Reuters.[…]

Karzai: Taleban er vores fjende

 Integration og assimilation ‘noch einmal’
Af: Thue Kjærhus

Man må insistere på, at samfundet og staten fokuserer på de vestlige værdier og et dansk nomos. Integration er nemlig ikke gjort med, at indvandrerne får et arbejde. Nej, integration må være tilknyttet et nomos
Forrige klumme, jeg skrev, handlede om begreberne assimilation og integration. Meget af det tankegods, jeg inddrog, var hentet fra bl.a. Arendts hovedværk: Det totalitære Samfundssystems oprindelse (1950).

Da jeg i sin tid skrev speciale på Samfundsfag om antisemitismen og det jødiske Holocaust og i den sammenhæng behandlede begreberne assimilation og integration, havde termerne ikke helt samme betydning som i dag. Hos Søren Krarup (som altid er stærk i sin begrebsafklaring), og blandt nutidige skribenter, er begrebet integration: Et tankesæt, hvor indvandrere skal mødes kulturelt med flertalsbefolkningen på halvvejen ‘halvt tysk, halvt tyrkisk’. Begrebet er derved de senere årtier radikaliseret og gjort til indtægt for et multikulturelt projekt.

Hvis vi anvender begrebet, som det er blevet kutyme, er det indlysende, at Krarup må være modstander af integration. Konsekvenserne af integration vil nemlig i så tilfælde føre til etablering af en række parallelsamfund uden fælles nomos. Et sådant opdelt samfund ønsker hverken grundtvigianere eller kulturkonservative.

Ikke jævnbyrdige
Når jeg har talt om integration og assimilation, så har afsættet været et andet.I den klassiske forståelse af begrebet integration, sådan som integrationsprocesserne f.eks. udfoldede sig i Tyskland og Frankrig i det 19. århundredes jødiske historie, indeholdt termen et republikansk tilsagn (Frankrig, herom ved lejlighed) og et nomos (Tyskland).

Den jødiske kultur i det 19. århundredes Tyskland mødtes således ikke med flertalskulturen på halvvejen. Der var ikke tale om, at kulturerne blev forstået som jævnbyrdige. Der var f.eks. ingen jødiske fordringer om, at flertalskulturen skulle acceptere jødiske leveregler eller jødiske konventioner i det offentlige rum.

Nej, ved integration forstod man, at man kunne leve jødisk i hjemmet og tysk uden for hjemmet. Man tilegnede sig et tysk nomos og blev som sådan identisk med den tyske historie og kultur.

Mange integrerede jøder var derfor meget patriotiske og fædrelandskærlige. Ja, faktisk var det sådan, at de integrerede jøder i Tyskland (dvs. de jøder, som fastholdt deres mosaiske tro parallelt med et tysk nomos), havde langt flere faldne end flertalsbefolkningen i Første Verdenskrig (relativt).

Begrebet assimilation indebar i det 19. århundredes jødiske univers, at man forlod jødedommen og blev kristen, eller indifferent over for det religiøse. Zionismens første fortalere havde deres afsæt blandt de assimilerede jøder.

Mange jøder valgte i det 19. århundrede at forlade den jødedom, som havde sit afsæt i traditionerne i ghettoerne: Ghettojødedom var uden et tysk nomos, fordi jøderne her havde levet isoleret fra det tyske samfund. De tyske jøder forlod ghettoen ved afslutningen af det 18. århundrede og begyndelsen af det 19. århundrede. De blev herefter op gennem det 19. århundrede integreret i Tyskland med et nomos. Andre blev, som omtalt assimileret.

Det er i øvrigt her værd at bemærke, at de assimilerede jøder paradoksalt nok ofte var fremmede for et tysk nomos.Og hvad vil jeg så sige med det? Jo, jeg vil gøre gældende, at en muslimsk integration må betyde tilslutningen til et dansk nomos, hvilket bl.a. må indebære, at man må have et afklaret forhold til Israel, USA og de vestlige værdier.

Eller sagt mere nuanceret: muslimerne må afspejle den samme politiske spredning og mangfoldighed som flertalsbefolkningen har til vestlige værdier – også i udenrigspolitiske spørgsmål.

Der må være et nomos
Hvis muslimerne i Europa fastholder deres massive anti-amerikanske og anti-israelske holdninger, så vil det nemlig kunne ændre den vestlige udenrigspolitik kvalitativt.

Hos os der tilhører Centrum-Højre, vil en sådan udvikling, hvor muslimer og venstrefløjen finder sammen i en antiamerikansk og anti-israelsk blok være bekymrende. Ja, katastrofal.

Konklusion: Centrum-Højre må i spørgsmålet om integration derfor insistere på, at samfundet og staten fokuserer på de vestlige værdier og et dansk nomos. Integration er nemlig ikke gjort med, at indvandrerne får et arbejde. Nej, integration må være tilknyttet et nomos.  Information

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Pål
13 years ago

Muhammed was a fake?

Group
Group
13 years ago

Hvad ville der ske hvis der havde stået
Muhammed was a Christian ?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x