7
maj
Seneste opdatering: 10/5-08 kl. 1255
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Konference på Christiansborg : Kvindesynet bag tørklædet :Karen Jespersen (V), Minister for ligestilling – Helbredsmæssige konsekvenser af tilhylning : Nina Bjarnason, læge, dr.med. – Børnekonventionen – og tilhylning af børn: Stine Jørgensen, adjunkt, jurist, Københavns Universitet – Tørklæder i skolen? : Lise Egholm, Skoleleder Rådmandsgades Skole, – Grænser for religionen i skolepolitikken? Christine Antorini, Uddannelsesordfører for Socialdemokratiet

Fotos © Snaphanen. Konferencen kommer online på video her i løbet af nogle dage. Konference med glimrende fagfolk og mange politikere blandt tilhørerne, men når det kommer til at have læst på lektien om politisk islam, var der ingen der kunne følge med Lone Nørgaard. Hun fik også som den eneste fortjente klapsalver. TV 2 Nyheder: Tørklæder måske sundhedsfarlige

Avisen.dk side 9: “Når DF siger at alle muslimer skal gasses”

Hun vil være dommer. Og det bliver med tørklæde. Ellers bliver det slet ikke.

»Mit tørklæde er en del af den livsstil, som jeg har valgt at føre. Det vejer tungere end min karriere. Hvis jeg ikke kan få job i Danmark, må jeg flytte til et land, hvor folk er mere oplyste og kan se ud over tørklædet,« siger Sabba Mirza. [..]

Hvad mener hun om den kampagne, som Dansk Folkeparti lige nu fører mod tørklæder i det danske samfund?

»Det er mærkeligt, at folk hopper på det, for hvad bliver det næste så? Vil de hoppe med på den, hvis Dansk Folkeparti siger, at alle muslimer skal gasses? Muslimske kvinder er ikke en trussel – de er med til at berige samfundet. Jeg mener, det er hyklerisk, når man siger, at muslimske kvinder bare går derhjemme med børnene, imens man så samtidig forhindrer dem i at få en uddannelse, fordi de ikke må gå med tørklæde,« forklarer Sabba Mirza og tilføjer, at et forbud mod tørklæder bare vil give endnu større integrationsproblemer i Danmark.

Den rå og brutale sandhed om tørklæder som forties i debatten

Jeg ved ikke om konferencen på Christiansborg omtalte vold mod og skamfering med syre af uindpakkede kvinder, men generelt bevæger debatten om den islamiske apartheidindpakning af kvinder sig ikke ud over sandkassekanten herhjemme. Når S kalder på “nuanceret” debat internt i partiet om tørklæder, handler det ikke om vold og skamfering med syre. Her taler man om “frivillighed” og “stof”.

Her i blogosfæren og på nettet i almindelighed er der imidlertid uanede mængder dokumentation for vold mod kvinder i muslimske samfund, herunder de hyppige “acid attacks” i Pakistan og omkringliggende lande. Billederne af ofrene for disse angreb er for ubehagelige til at gengive her, men enhver kan finde dem i overflod ved at google ‘acid attacks’ eller ‘women islam acid’, uden citationstegn. Her skal kun nævnes, at disse uhyrligheder optræder hyppigere og hyppigere i lande tættere på, f. eks. i Irak eller Libanon, hvor også kristne kvinder trues med død eller lemlæstelse til at indpakke sig i de ’50 gram stof’. Nogle “nuancer” som de måbende mainstreammedier og partier ikke kender til, eller ønsker at vide af:

Tyrkiske teenagepiger skamferet med syre for ikke at være tilstrækkeligt indpakket:

Kvinder i Gaza truet til at bære hijab:

A hitherto unknown group calling itself the Just Swords of Islam issued a warning to Palestinian women in the Gaza Strip over the weekend that they must wear the hijab or face being targeted by the group’s members. Gaza women warned of immodesty

Syreangreb på irakiske kvinder, tusinder af kristne kvinder tvunget til at indpakke sig efter islamiske forskrifter:

More than a year on, prospects are bleaker. Attacks have now expanded from certain geographic locations to the whole country. They have also spread to non-Muslim women. A report by Sahar al-Haideri and Wa’ad Ibraheem for the Institute for War & Peace Reporting tells the story of Christian lawyer Ishaq in Mosul, who received the threat, “wear the veil or face death”. To reinforce the warning, a group of men approached Ishaq on the street on her way to work and threw acid in her face. Attacks like this have frightened thousands of Christian women into wearing the veil. Iraq’s war on women

UK: Skjult kamera i Channel 4-dokumentaren “Undercover mosque” – en imam opfordrer til vold mod uindpakkede kvinder:

Saudi-trained preachers are also promoted in DVDs and books on sale at religious centres and sermons broadcast on websites. These publications and webcasts disseminate beliefs about women such as: “Allah has created the woman deficient, her intellect is incomplete”, and girls: “By the age of 10 if she doesn’t wear hijab, we hit her,” and there’s an extreme hostility towards homosexuals. Undercover mosque

De anstændige, heriblandt de 26 underskrivere af den seneste erklæring mod Dansk Folkeparti, vil aldrig kunne overbevises om at de tager uansvarligt let på et fænomen som kun brutale diktatorer som Atatürk eller Saddam Hussein for en periode kunne holde i ave (LFPC).

Jordans frontalangreb

Sammen med 12 danske avisredaktører står tegneren Kurt Westergaard tiltalt ved en domstol i Jordan for blasfemi, for at have forhånet profeten og for at have forsøgt at splitte det jordanske samfund gennem offentliggørelsen af muhammedtegningerne. Men tegningerne blev skabt af ikke-muslimske danske tegnere på dansk grund og bragt i danske aviser – så lovligheden af tegningerne reguleres ikke af jordansk ret og jordanske domstole. At anlægge retssagen i Jordan er derfor udtryk for en dyb mangel på respekt over for de anklagede, dansk ret og Danmark.

Desuden undlader sagsøger at rejse tiltale mod de imamer, som uden de aktuelt tiltaltes vidende og tilladelse bragte tegningerne til Jordan. Det viser, at hensigten med retssagen slet ikke er at placere et ansvar for den skade, som muhammedtegningerne muligvis har forvoldt, men i virkeligheden er et bevidst frontalangreb på ikke-muslimske danskere som inden for gældende danske regler har benyttet deres ytringsfrihed.

Sagsøger respekterer således hverken den danske ytringsfrihed eller dansk rets gyldighed i Danmark. Det samme gælder en jordanske domstol, som er en del af det officielle Jordan, hvis sagen realitetsbehandles. Sker det, bør sagen få konsekvenser for de officielle relationer mellem Danmark og Jordan, for sidstnævnte anerkender da i praksis ikke Danmarks suverænitet.

Michael Sandfort, Berlingske Tidende , 5.8.2008

»De är väldigt frustrerade men saknar sätt att uttrycka det«

Rosengård: 90 pyromanbrande……..i år :

Lågorna har flammat tätt på Rosengård under våren. Sedan den 1 januari har 90 anmälningar om bränder i området upprättats. 22 mordbränder och 68 rubriceras som skadegörelse. Under samma period i fjor brann det 36 gånger.
– Antalet bränder har eskalerat men vi vet inte varför, säger Börje Aronsson, närpolischef.

Bränderna ökar på Rosengård

psykologen: “Det er angst”:

FÖR BARN SOM VARKEN hemma eller i skolan får behov och problem sedda och lindrade kan uppdämd ångest och frustration få utlopp i lågor.
– De är väldigt frustrerade men saknar sätt att uttrycka det. Då är en eld häftigt. Både farlig och destruktiv men också varm och lite mysig, säger Kristofer Wikstad, legitimerad psykoterapeut och psykolog och verksam vid Socialpsykologiska Institutet i Stockholm. (DN)

Snaphanen: Mon dog ? Rundt om i landet, 3-4 skolebrande dette døgn.

Østrigs mørke hjerte

This ambiguity, or (to put it less kindly) dishonesty, if it really exists, replicates in symbolic fashion the attitude of Austria to its historical record in the 1930s and 40s. Officially, Austria was a victim of Nazi aggression; in reality, it was an enthusiastic participant in Nazi crimes. But whatever crimes Austrians as individuals committed during the war, they committed them as Germans, not as Austrians. They were responding only to force majeure; the Austrian state was not implicated. Dalrymple: Austria and Evil

Man er heldig, hvis man har arvet en historie, der er til at holde ud at leve med. Så er det eneste der påligger én, at passerede den uskadt videre til næste generation, skønt alene det synes at være opgave nok.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimpo
14 years ago

Høns uden haner, det kunne kun blive ligegyldigt. Med Lone som den enlige svale som evnede at lette fra ørkensandet.

Gertrud Johnsen
14 years ago

-“men når det kommer til at have læst på lektien om politisk islam, var der ingen der kunne følge med Lone Nørgaard.”
Nej, sikkert ikke. Det er utyroligt, at man år ind og år ud diskuterer og fatter beslutninger i politikerkredse uden at sätte sig ind i islams basale tanker og forhold. Det er den rene galimatias.
Vi har aldrig nogensinde stået over for en så katastrofal og omvältende magt som islam, opg så har vi så svage og fejge politikere ved roret!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x