10
maj
Seneste opdatering: 12/5-08 kl. 0201
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

mange  udlændinge  kender  ikke Christianshavn. Eftersom der er svenske læsere tilstede, skal jeg måske  skrive “udlændinge” i citationstegn. En “fremmed” er en ven, der  endnu ikke har truet dig på livet, eller voldtaget dig.  Nogle vil mene det er for sort .   De  kører videre over broen og tror København er  “derinde” på den anden side af Knippelsbro. Strøget, hvor de indfødte kun kommer  når de skal til tandlæge. Selv svenskere kender ikke Christianshavn, bortset  lige fra  Cornelis Vreeswiljk. De  styrter ned i Nyhavn og drikker alt for dyre  øl.   Grundtvig var præst Christianskirken  i 7 år, fra 1832- 1839.  Jeg er selv døbt i Vor Frelser, bydelens anden  pragtkirke. Barok og 100 år ældre. Jeg blev dog ikke  konfirmeret, for jeg er  et tvivlende – nogle vil sige “tvivlsomt” –  menneske.  Christianskirkens gallerier er  imponerende. At tænke sig at sidde  der i 17 og 1800 tallet, længe  inden der var tænkt på præst Flemming Pless og hans omfangsrige tilgivelse.  Foto 1 fuld str. Fotos © Snaphanen

(Vor Frelsers Kirke ses her i baggrunden, “Såsom i en spegel”  –  fuld  størrelse)

Polis: »Vågar vi titta i backspegeln om 10 år? «

 Beslut som, för stunden, gav kortsiktiga politiska och mediala poäng kommer att visa sig ödesdigra.Om 10 år står vi med problem upp till halsen.Vad talar jag om? Jag talar naturligtvis om konsekvensen av den handlingsförlamning som råder när det kommer till att agera handfast och resolut mot brottslingar.

Om man inte kriminaliserar medverkan av organiserade brottsaktiva grupper, så kommer de få ett alldeles för starkt fotfäste och således vara här för att stanna. Det ska vara extremt jobbigt att vara medlem i sådana gäng. Priset skall betalas med långa fängelsestraff. Jag talar inte om vård, snarare om förvaring.

Om man inte börjar utvisa kriminella invandrare i större utsträckning, så kommer det att utgöra ett enormt bekymmer i framtiden. Jag vill inte se raskravaller i Sverige, vilket är ett möjligt resultat av ett sådant vrede.

Om man inte börjar ta i med hårdhandskarna mot kriminella ungdomar, så kommer vi aldrig att komma någonstans. Om man aldrig inser att världen har förändrats, så är man en förlorare. Om man inte råder bot på den nya folksjukdomen “lättkränkthet”, så står vi snart inför en obotlig epidemi. Folk tycks bli programerade till att bli kränkta av det mesta. Gud förbjude att den rejäla människan dör ut, ty jag ogärna lever i ett samhälle som utgörs av lättpåverkade mjukryggar. Skrivet av A Yrke:POLIS Aftonbladet blog

“Kvindefjendtlige” – den var  ny

Tror pokker om ikke svensk politik og MMS media, kan gøre en fjendtlig, sådan i al almindelighed. Og hvis Europas  sidste kommunister  skulle  ryge  ud af parlamentet, så var det på allerhøjeste tid. (de skal samle 4 %, ikke  2 som i Danmark)

Sverigedemokraterna gör entré i riksdagen – kristdemokraterna åker ur. Så skulle det se ut om det vore val idag och Demoskops aktuella opinionssiffror också blev valresultat. Sd får 4,2 procent hos Demoskop, kd 3,8 procent.Enligt en rundringning tidningen Expressen låtit göra vill inga partier ha med Sverigedemokraterna att göra. Partiet beskrivs som både främlingsfientligt och kvinnofientligt.Om sverigedemokraterna kommer in i riksdagen är det en helt öppen fråga hur en kommande regering skulle se ut. Politiska bedömare utesluter inte en historisk kompromiss med en koalition mellan socialdemokraterna och moderaterna.

Vänsterpartiet kan åka ur riksdagen
Vänsterpartiet ligger på gränsen till att åka ur riksdagen efter valet.
Enligt Synovate Temos nya mätning får partiet bara 3,6 procent av rösterna vilket är den lägsta siffran sedan april 1994.    Expressen  Dagen.se  og GoV: Newspaper Reporting: Subtle as a Brick

Politisk motiveret overfald på Jesper Langballe

KOMMENTAR FRA ET ØJENVIDNE:
   
Af Lars Hedegaard,
formand for Trykkefrihedsselskabet

Mens pressen med jævne mellemrum kan berette om den berømte højreekstremistiske vold, der synes at lure som en latent trussel mod alle demokratisk sindede mennesker, fortsætter venstrefascisterne med den voldsudøvelse, som de rutinemæssigt griber til hver gang, de møder noget eller nogen, de ikke bryder sig om.

Nu er det gået ud over folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, Jesper Langballe som torsdag aften blev slået ned uden for den københavnske beværtning Byens Kro af en person, som Langballe selv betegner som en “ungdomshustype”.

Tilfældigvis var Jesper Langballe i selskab med Sapphos reporter, som ikke så selve overfaldet, men talte med ham umiddelbart efter.

Overdænget med slag
Vi var otte, der nød en øl på Byens Kro i Møntergade 8 i det indre København efter at have været til reception på Gyldendal i anledning af udsendelsen af festskriftet til Bent Jensen. Ca. kl. 21.30 gik Langballe ud for at ryge. Han kom imidlertid hurtigt tilbage og fortalte, at han var blevet slået ned af en mandsperson, der gav til kende, at han havde bemærket, hvem han var og derefter overdængede Langballe med knytnæveslag. Heldigvis undgik folketingsmedlemmet at blive ramt i hovedet, men havde dog være nede og ligge.

Efter at Jesper Langballe fredag formiddag havde orienteret sin folketingsgruppe, blev han overtalt til at anmelde overfaldet til politiet, og blev derfor undersøgt af en læge. Han lader ikke til at have fået fysiske men.

Jesper Langballe – grinede han efter overfaldet?
Efter overfaldet gik Sapphos reporter ud på gaden, hvor der havde samlet sig en gruppe, som lod til at have set overfaldet, og som muligvis kendte overfaldsmanden, der i mellemtiden var forduftet. I gruppen var der tre-fire personer, der tydeligvis tilhørte beværtningens stampublikum. En af dem var stærkt oprevet over, at et sådant overfald kunne foregå i Danmark. Flere af de andre tog imidlertid parti for voldsmanden og sagde, at de ikke ville vidne, da Langballe selv havde fortjent sine tæsk. Senere kom en person, der før overfaldet havde siddet sammen med overfaldsmanden uden for beværtningen, ind og overfusede Langballe, der var gået tilbage til selskabet. Det lykkedes med nogen forsinkelse af få bartenderen til at smide ballademageren ud. Kort tid efter fulgtes Langballe og Sapphos reporter hjem i en taxa.

Selskabets øvrige deltagere blev siddende og bestilte en ny omgang, indtil bartenderen rådede dem til at fortrække, idet der var blevet ringet til de autonome, som åbenbart var på vej med et tæskehold. Hvor han så vidste det fra.

Som i Weimar
De aviser, politikere, kulturpersonligheder og meningsdannere, der i årevis har fremstillet medlemmer af Dansk Folkeparti som urene, svin, udyr, usle kryb, sataner, nazister og en vognlæs lort, kan nu i rigt mål høste frugterne af deres indsats. Og de kan med stolthed fremhæve, at de ingenlunde står tilbage for det, som Josef Goebbels og hans brunskjorter udrettede i Berlin under Weimar-republikkens sidste år.

Sin vane tro, når der er tale om formodentlige venstreekstremisters overfald på folk, som Politiken ikke bryder sig om, men tvært imod har gjort sit til at lægge for had, lyder den overskrift, som man fredag eftermiddag kunne læse i Politikens internetudgave: “Bartender: Langballe grinede efter overfald”.

Denne opfattelse skyldes ejeren af Byens Kro, Ralf Simon Larsen, der passede baren torsdag aften. Det hele var vist ikke så slemt, som folk har gjort det til, siger har til Politiken. I hvert fald smilede Langballe, da han efter overfaldet kom ind ad døren.

Ingen af syv, der var sammen med Jesper Langballe bemærkede ringeste morskab hos hos den overfaldne, der tvært imod virkede stærkt chokeret.

Trods de forsøg på at neddysse sagen, som utvivlsomt vil komme i medierne, er der grund at håbe, at politiets og PET for en gangs skyld får held til at pågribe en af de politisk motiverede voldsmænd, der synes at have haft frit spil gennem længere tid.

Eller skal vi sige: viser vilje til at pågribe voldsmanden. Der er næppe tvivl om, at mange af værtshusets stamgæster ved, hvem han er.

Ifølge den danske grundlovs § 34 er Folketinget ukrænkeligt.
“Enhver, der antaster dets sikkerhed eller frihed, enhver, der udsteder eller adlyder nogen dertil sigtende befaling, gør sig skyldig i højforræderi.”
 

Sappho.dk

Langballes overfaldsmand stadig på fri fod

Ulighed for loven

Så er det nu et åbenlyst faktum – der er ikke lighed for loven i Danmark. Og vold og trusler betaler sig. Jo stærkere du er, jo mindre tør politiet gribe ind over for dig, se http://politiken.dk/indland/article506986.ece

I det lys skal vi også se overfaldet på en næsten 70-årig mand forleden, Medlem af Folketinget Jesper Langballe, der blev overfaldet af en person, han selv beskrev som en autonom type, og hvis tilknytning til de autonome og ungdomshuset synes fastslået ved sagens fremstilling, se http://www.180grader.dk/nyheder/Jesper_Langballe_sl_et_ned_af_bumser.php

Jeg agter at rejse disse sager for justitsministeren. Den passivitet, borgerne i København udsættes for, så snart det drejer sig om autonome eller indvandrerbander er simpelthen helt uacceptabel.    Søren Pind.dk

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
queer jihad
queer jihad
14 years ago

Jesus var tvivlende på korset.

Det er vel netop kristendommens styrke: At gud i den yderste stund tvivlede på sit eget projekt.

Gertrud Johnsen
14 years ago

Der er såmänd også mange köbenhavnere, som ikke kender Christianshavn.

I Christianskirken (oprindelig kaldet Frederiks tyske kirke) holdes der festgudstjeneste på Norges nationaldag den 17 maj kl. 12. Hvorfor ikke möde op og bagefter – kl. 13 – gå med i 17.-maj toget over Christianshavns vold til Den norske Kong Håkons Kirke, hvor festlighederne fortsätter.

Karsten, Objektivist
Karsten, Objektivist
14 years ago

Mht overfaldet på Langballe: Jeg har igennem mine 25 år i politiet ofte i voldssager i den “lette ende” (uden åbne sår mv.) set den forurettede optræde nærmest opstemt og smilende. Jeg har altid tolket dette som en reaktion på, at være sluppet helskindet fra den meget ubehagelige hændelse – et lettelsens humør. Men tag endelig ikke fejl, alvoren vil indfinde sig, og bevidstheden om hvad der kunne være tilføjet af fysisk skade, vil lægge sig tungt…også for en robust og frejdig fyr som Langballe. Dette her er eet af de mest klokkeklare politiske overfald jeg nogensinde har set. DET… Read more »

Højrebladet Komet
14 years ago

Kære broder, jeg er også døbt i Frelserkirken. Gode fotos, jeg har selv øvet mig i at fotografere i Christiankirkens krypt. Hvilken iso indstilling vil du anbefale til krypt fotografi? Jeg mener blitz ødelægger atmosfæren sådanne steder.

nimu
nimu
14 years ago

Vedrørende overfaldet på Jesper Langballe:
Som Lars Hedegaard fremfører: Folketinget og dermed dets medlemmer er ukrænkeligt.
Den der har udøvet et voldeligt overfald på et medlem af Folketinget har gjort sig skyldig i højforræderi. Derfor bør politiet -nej ikke bare bør, men skal, sætte alle resourcer ind på at anholde den pågældende og stille ham for retten.
Og vi vil ikke høre et ord om problemer som følge af politireformen.
Her er tale om et uhørt overgreb; et direkte anfald mod selve folkestyret !

Janne
Janne
14 years ago

“Enligt en rundringning tidningen Expressen låtit göra vill inga partier ha med Sverigedemokraterna att göra. Partiet beskrivs som både främlingsfientligt och kvinnofientligt.Om sverigedemokraterna kommer in i riksdagen är det en helt öppen fråga hur en kommande regering skulle se ut.” Det lader til at Sverige bevæger sig i samme retning som Danmark. Forhåbentlig har det lille svenske parti en lige så karismatisk og sej førstedame m/k som Dansk Folkeparti har, for så vil det gå partiet helt godt. Men der er f…… mange seje kampe partiet skal igennem. At partiet bliver kaldt for kvindefjendsk kan vel ikke være anderledes i… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

aketisk = asketisk

Janne
Janne
14 years ago

“Jeg blev dog ikke konfirmeret, for jeg er et tvivlende – nogen vil sige “tvivlsomt” – menneske. Christianskirkens gallerier er imponerende. At tænke sig at sidde der i 17 og 1800 tallet.” Jeg kan godt lide at du er tvivlende. Det kommer der rigtig meget godt ud af. Og så synes jeg godt om at du skriver “”tvivlsomt” – menneske”, for så bliver du helt filosofisk. Det er der måske plads til netop fordi du er tvivlende. Tvivl endelig videre. :o) M.h.t. kirkerummet ovenover. Der er jo lavet en hel by inde i kirken. Pompøst og aketisk på en og… Read more »

Daniel Eriksson
14 years ago

Vi har stora problem med vänstervåldet i Sverige, och det gullas nåt fruktansvärt med dom från etablissemangets sida. Se dessa artiklar:

http://falkblick.nu/?p=212

http://falkblick.nu/?p=192

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x