12
maj
Seneste opdatering: 13/5-08 kl. 1728
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

” I want millions”

Karikatur vækker vrede blandt muslimer En canadisk avis er blevet politi-anmeldt af en muslimsk gruppe for at trykke en tegning af en muslimsk kvinde med burka Det er ikke kun danske aviser, som får muslimske grupper på nakken efter at have trykket religiøse karikaturer. Politiet i Halifax, Canada, undersøger for øjeblikket en klage over en karikatur, som medlemmer af en muslimsk organisation mener er en hetz mod muslimer, skriver religionnewsblog.com.

Mistænkt for terror
Karikaturen, som blev trykt i avisen Chronicle Herald den 18. april, viser en muslimsk kvinde i burka, der holder et skilt med skriften, “jeg vil have millioner”. Hun siger “jeg kan give dem til min mands næste træningslejr”.Kvinden på tegningen forestiller Cheryfa MacAulay Jamal, hvis mand Qayyum Abdul Jamal blev arresteret i 2006 i forbindelse med en omfattende anti-terror-razzia. Han blev løsladt igen, da anklagerne den 15. april blev udsat.

Kræver million-erstatning
Ifølge Chronicle Heralds nyhedschef, Dan Leger, fortalte Jamal i et interview, inden karikaturen blev trykt, at hun ville sagsøge regeringen for alt det, hun og hendes familie måtte igennem. Hun skulle efter sigende selv have sagt ordene “jeg vil have millioner”.

(Da det er ved at være noget déjà vu, og vi er lidt trætte i maskerne, har vi kørt tegningen igennem et 100 års aldringsfilter så den nu er fra 1908 og hvis det ikke snart hører op, får alle en tur gennem den maskine, uden stands anseelse……. Den originale 2008 version er her.) KrD

Tørklædeinvasion
Af Mogens Camre, medlem af Europa-Parlamentet (DF)

Racisme
Det politisk korrekte Europa, som ikke kan eller ikke vil forstå, hvad der er målet for den muslimske masseindvandring til Europa, taler meget om racisme. Det er racisme, når en dansker eller en tysker skælder ud over, at muslimer har en meget høj kriminalitetsfrekvens overalt i Europa og forvandler boligkvarterer og skoler til steder, som almindelige europæere flygter fra.

Men de korrekte kan ikke se, at en meget væsentlig del af den muslimske adfærd er racisme rettet mod os. De kan ikke se, at flertallet af muslimer ønsker at forandre de europæiske lande til deres domæne, hvor deres regler og normer gælder.

Jamen, de er et mindretal, siger de korrekte. De kan aldrig true vore demokratier. Gid det var så vel, men det er det ikke, hvad alle, der interesserer sig for den demografiske udvikling, ved. Ifølge FN’s 2002-fremskrivning vil de 25 EU-lande i 2050 have 401 millioner indbyggere mod 451 i år 2000.

De 25 muslimske lande mellem Atlanterhavet og Indien havde i 1950 163 millioner indbyggere. I 2000 havde de 587 millioner, og i 2050 forventes de at være 1.298 millioner – altså otte gange flere end i 1950.

De, som ikke erkender den trussel om islamisering af Europa, som udgår fra denne befolkningsudvikling, vil ikke eller tør ikke se i øjnene, at de fattige, tilbagestående og diktatoriske muslimske lande ser Europa som midlet til deres voksende befolkningsmassers overlevelse. Derfor er de på vej.

Muslimerne og de korrekte, som fortier islams ekspansion, taler for multikulturalisme. Derfor vil de have multikulturelle domstole. Vi andre ved, at islam ikke tolererer vores kultur. Vores accept af islams udbredelse vil føre til, at den europæiske mindretalskultur bliver knust. Vi vil undgå, at Europas fremtid bliver lige så blodig som Mellemøstens. JP DK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
queer jihad
queer jihad
14 years ago

Jeg tror godt, at du kan regne med, at Lisbeth Knudsen er endog meget naiv, hvad angår de her ting.

LFPC
14 years ago

Jeg er målløs over Lisbeth Knudsens parallellisering til nonnedragter. Jeg nægter simpelthen at tro at hun, med højtstående stillinger i medieverdenen bag sig, kan være uvidende om de ting vi fremfører her, om vold, om den islamiske symbolik der ligger i indpakning, og at dette ikke har paralleller i katolicismen – kvinder der bliver slået ihjel for ikke at gå med nonnedragt, hallo? Argumentet er så dumt, at det enten må være udtryk for manipulation eller fortrængning. Jeg kan i hvert fald ikke få øje på andre muligheder. Det samme kan siges om mange skribenter på Kristeligt Dagblad. Jeg lagde… Read more »

Kimpo
14 years ago

“De bruger unge smukke kvinder hver gang og der er næsten noget sensuelt og pirrende ved billederne af piger hvor man kun kan se de smukke øjne. Kristeligt Dagblad får lavet sit eget idylliserende vokskabinet af tildækkede kvinder. De får faktisk kvinder gjort til religiøse objekter. Religiøse kønsobjekter”

Som Latifissen drømmer de søde drømme om verdensfjerne ting.

Janne
Janne
14 years ago

“Ifølge Chronicle Heralds nyhedschef, Dan Leger, fortalte Jamal i et interview, inden karikaturen blev trykt, at hun ville sagsøge regeringen for alt det, hun og hendes familie måtte igennem. Hun skulle efter sigende selv have sagt ordene “jeg vil have millioner”.”

Hvordan vil hun få millioner eller bare 1 kr af nogen? Hvordan vil hun bevise at det er hende på tegningen? Man kan jo netop ikke engang se at det er en kvinde på tegningen. Hvor komisk og underholdende den fanatiske verden kan være. :o)

Janne
Janne
14 years ago

Hverken Lisbeth Knudsen eller Kristeligt Dagblad ville idyllisere og forsvare tørklæder eller hijab til mænd, som de gør til kvinder. Hvorfor mon? Tænker Knudsen og KD, hvis man skal sætte tingene lidt på spidsen, allerede imamsk? ;o)

Janne
Janne
14 years ago

Angående karikaturen af en burka i Canada, så læg mærke til hvad det er for billeder Kristeligt Dagblad viser af burka og hijab klædte kvinder, når der skrives om tørklædeproblematikken. Det er altid meget smukke, unge kvinder der ser ud til at nyde at være næsten eller helt tildækkede. Kristeligt Dagblad idylliserer hermed religiøs uniform til kvinder. De bruger unge smukke kvinder hver gang og der er næsten noget sensuelt og pirrende ved billederne af piger hvor man kun kan se de smukke øjne. Kristeligt Dagblad får lavet sit eget idylliserende vokskabinet af tildækkede kvinder. De får faktisk kvinder gjort… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

“Så blev det endnu en uge, hvor vi må konstatere, at burka-tricket kan atomisere dansk politik og få Dansk Folkeparti til at fremstå som den eneste sande forsvarer af danske værdier. […] … globaliseringen bringer os ud af vores nationale puppe. Og vi har ikke lært at tackle den udfordring endnu.” Jeg har læst hele Lisbeth Knudsens artikel og jeg undrer mig over at hun vil have at TV-værter skal være neutrale og derfor ikke have tørklæde på. Men som jeg har forstået artiklen, så er det ok med Knudsen at dommere har tørklæde på; altså at de ikke behøver… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x