27
maj
Seneste opdatering: 5/5-11 kl. 1927
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En af de glade, positive historier om at noget alligevel bliver bedre. Lige indtil man betænker, at disse etageklippede lømler bliver tidligt gift, med hvad dette medfører af ændret livsstil. Og spørgsmålet om hvorvidt konsekvensen blot er at de store børneflokke så tager over ved lømmelalderen, lader artiklen ubesvaret. Ja, ja, malurt i bægeret, jeg ved det, men jeg vil se dette bekræftet af mine egne øjne, ører, og “mavefornemmelse”. Slet ikke af en tendentiøs ansat i godhedsindustrien som Morten Kjærum (LFPC).

En undersøgelse af domme over unge indvandrere sammenlignet med domme over jævnaldrende danskere viser, at helt unge indvandrere er overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikken, men også at de bliver mere lovlydige med alderen.

Unge indvandrere er mere kriminelle end danskere. Men indvandrerne vokser fra den ekstra kriminalitet, viser ny rapport fra Rockwool Fondens Forskningsenhed. […]

Direktør for Institut for Menneskerettigheder, Morten Kjærum, er yderst tilfreds med den nye statistik. »Alt for mange beslutninger, der træffes i dag, er baseret på overskrifter og mavefornemmelser i stedet for solid viden om den faktiske situation. Derfor er det vigtigt at se, hvilket kriminalitetsbillede der tegner sig, så man kan lave en indsats, der er relevant for involverede grupper,« siger Morten Kjærum. […] Unge indvandrere vokser fra kriminalitet

Grotesker

svensk kriminalreportage bliver mere og mere grotesk at følge:

“Det var i söndags kväll vid 21-tiden som den 16-årige pojken satt på en parkbänk i Utanbyparken i centrala Västerås och lyssnade på musik.
Plötsligt blev han beskjuten med en pistol.”

Ja, mon ikke lige det er en galning, der beskyder vildtfremmede mennesker? Det er sjældent man kan påvise reportagen er direkte løgnagtig, men den er altid sparsom med sandheden, undtagen når de interviewer dømte mordere. En yndlingssport, tabloidernes saligkårelse af samfundets afskum. Samtidigt ser jeg at Dagens Valium Nyheter vil bilde svenskerne ind, at der kun var 100 mord i 2007. Det er løgn. Der var 258 – over fem (5) gange som mange som i Danmark. og det kan enhver med en PC selv læse på Brottsförebyggande Rådet. Statistik kan klargøre og det kan være røgslør. Det er gummibegrebet “vållande till annas död”, der er svenske statistikeres skalkeskjul. “Ups, jeg kom til at slå ham ihjel, det var ikke med vilje”. Man husker Interpols svenske tal for nogle år siden. De var overdrevne, men de illustrerede at det ikke er meningen Sveriges befolkning skal kende antallet af mord. Heller ikke voldtægter, for den sags skyld, og slet ikke hvem der gør det. I Danmark er der ikke noget problem med at blive enige om, hvor mange der bliver myrdet om året. Det ligger stabilt på cirka 50 – knapt én om ugen, det er alt rigeligt. Men Sveriges fem om ugen (4.96) , er noget af en katastofe for så lille en befolkning. Swedish justice: A matter of interpretation og sådanne typer her, bliver ikke udvist, men fængslet i 16 år. på Svenssons regning.

Dagens nakkeskud

det otte forbudte tegninger, Kurt Westergaard er en ren romantiker ved siden af en ægte hollandsk anarkist. De første hollændere jeg mødte, var “Provos” i 1966. Nogle har ikke ændret sig siden, selvom der unægtelig blæser andre vinde i landet.

Koranen: Nu til ‘spot’-pris i Holland

Hvis de hollandske betjente taknemmeligt tager mod dette generøse tilbud, kunne dette skriftsted måske virke motiverende i det daglige arbejde:

Sura 8 (Byttet) vers 39
Bekæmp dem, indtil der ikke længere er nogen fristelse til frafald, og indtil al religion tilhører Gud! Hvis de holder inde, så ser Gud, hvad de gør;

Det fremgår ikke hvilken Muhammedbiografi der er tale om, men hvis det er Ibn Ishaqs tidlige, autoritative værk Sirat Rasul Allah (Biografi over Allahs profet), må denne passage også give den fornødne styrke til at bekæmpe fjenderne af regeringens islamiseringsprojekt:

“Our onslaught will not be a weak faltering affair. We shall fight as long as we live. We will fight until you turn to Islam, humbly seeking refuge. We will fight not caring whom we meet. We will fight whether we destroy ancient holdings or newly gotten gains. We have mutilated every opponent. We have driven them violently before us at the command of Allah and Islam. We will fight until our religion is established. And we will plunder them, for they must suffer disgrace.” (Ishaq:587)

Police in Amsterdam will get half the purchase price back if they buy the Quran to deepen their knowledge of Islam, spokesman said Monday.

A new translation has just appeared in Dutch and officers on the beat are being encouraged to read this and a biography of the Prophet Mohammed, Ebe van der Land said.

“These two books will make for a better understanding and knowledge of the Quran and the life of the prophet,” van der Land said.
“Police bosses have decided that staff who buy these books will be refunded half the price.” Dutch police encouraged to read Quran

Min egen helt uvidenskabelige fornemmelse er, at Holland er en stærk kandidat til at blive det første land i Europa der ‘tipper’ væk fra det fredelige velfærdssamfund der har karakteriseret Europa siden 2. Verdenskrig – og ind i – kaos? Borgerkrig? Underkastelse? Etniske enklaver? EU-gennemtvunget diktatur? Dette vanvid fortsætter ikke århundredet ud. Noget kommer der til at ske (LFPC).

Danmarksbillederne
Jeg kender de forskellige svenske. De dækker hele skalaen, nogle er næsten for venlige. Mest realistiske er de i de gamle Skånelande, men der forstår de jo også sproget. Det norske kender jeg kun gennem Hans Rustad, Nina og Fjordman, som jeg nok tør kalde mine venner efterhånden. Document no, Honest Thinking og Human Rights Service, er stederne at følge Norge.

Hva er vellykket integrering? At unge muslimer under høyere utdannelse i Danmark vurderer å flytte utenlands etter endt utdannelse fordi de ikke føler seg akseptert, vil av mange bli utlagt som at Danmark har mislyktes i integrasjonen. Men kan det være tvert om? Kan det tenkes at Danmark har våget å sette foten ned for en islamifisering av samfunnet, og at det er smerten over dette som får de unge til å dra? […]

Danmark spiller rollen som et fremtidslaboratorium for Norden og man bør ta lærdommene til seg. I Sverige og Norge er danskene karikert og hengt ut som fremmedfiendtlige. Men Danmark har trolig et stort goodwill-potensial, og norske og svenske politikere har grunn til å frykte det danske eksemplet: Danskene kan være i ferd med å vise at det nytter å sette foten ned.

Det danske eksempel – og så var der FN´s Danmarksbillede, hvis nogen husker det. Munden løb over med, hvad hjertet var fuldt af, og de trak det tilbage sofort. Selv FN har en grænse for idioti, tro det eller ej, selv om Menneskerettighedsrådet ikke bestiller andet end at jokke i spinaten. Apropos råd og institutter, blev jeg opmærksom på Svenska Institutet för Sorgbearbetning idag, og det er i al fald en gave til os, der er nødt til at studere svenske samfundsforhold. De skal høre fra mig snarest. Måske har jeg gjort mig fortjent til en friplads.

Anti-islamisk

Af Mogens Camre, EU parl. , DF

Det er udtryk for uvidenhed og naivitet, når nogle vesterlændinge tror på en fredelig sameksistens mellem troende muslimer og sekulariserede vestlige mennesker

Alle anstændige mennesker i dette land er anti-islamiske. Det betyder ikke, at de er imod mennesker, der kommer fra den islamiske verden. Det betyder, at de er modstandere af, at religion og religiøse forestillinger skal øve nogen form for indflydelse på vores liv og samfund.

Hvis kristendommen ville blande sig i vores påklædning, vores opfattelse af kønnenes ligestilling, vores spisevaner, vores holdning til ikke-kristne, hvem vi må gifte os med eller have sex med, hvem vi må bade med i de offentlige svømmehaller og indretningen af strafferetten, ville tænkende mennesker være anti-kristne.

Vores verden er bygget på fornuft, på rationel tænkning, på videnskab, på retten til at tvivle. Religion er bygget på uvidenhed, frygt, irrationalitet og regulær dumhed. Man kan ikke bygge et velfungerende samfund på religiøst betingede forestillinger. Hvis nogen tror det, bør de hurtigst muligt anskaffe sig et fjernsyn og begynde at læse aviser. Der er daglig anskuelsesundervisning i, hvordan det går i lande, der lader religionen styre. I den del af verden, som har kristen kulturbaggrund, har vi i århundreder afvist at lade religionen styre samfundet. Det gør vi klogt i at blive ved med.

Der er daglig anskuelsesundervisning i, hvordan det går, når mennesker med en islamisk overbevisning kommer til udviklede, ikke-islamiske lande. Deres irrationelle forestillinger fra en fjern fortid bringer en meget stor del af dem i konflikt med den moderne verden, som naturligvis ikke vil acceptere, at fremmede kommer og søger at få indflydelse på eller direkte ødelægge de sekulære, fornuftsprægede samfund, vi har bygget op. En adfærd, der så stærkt afviger fra den vesterlandske, som den islamiske gør, bevirker næsten uundgåeligt, at de, som udviser denne adfærd, bliver tabere i det moderne, sekulariserede samfund. Der er ikke tale om et sammenstød mellem kristne og muslimer, men om et sammenstød mellem den moderne verden og en uoplyst fortid. Ingen skal tvinge os til at vise respekt for en forskruet virkelighedsopfattelse eller kvaksalveri, uanset hvor mange, der tror på galskaben.

Derfor må kravet til indvandrere fra andre kulturer og først og fremmest fra den mest problematiske, den islamiske, være, at de opgiver alle de elementer af deres religion, som strider mod de demokratiske forfatninger og konventionen om de europæiske menneskerettigheder. Man kan ikke være troende muslim og dermed sætte koranen og sharialovens regler over de af mennesker givne love og samtidig hævde, at man er integreret i demokratiet. Hvis man gør det, er det bedrageri overfor det demokratiske samfund. Hvis man erklærer, at man respekterer den danske grundlov og de deraf afledte love som de eneste gyldige, er man ikke rettroende muslim. Man er måske ‘kulturmuslim’ som Naser Khader, men det er noget helt andet, og det begreb omfatter desværre kun et mindretal.

Det er udtryk for uvidenhed og naivitet, når nogle vesterlændinge tror på en fredelig sameksistens mellem troende muslimer og sekulariserede vestlige mennesker. Islam er uforenelig med det moderne samfund. Vi kan ikke og vil ikke acceptere, at holdninger og handlinger, som ikke kan begrundes med sund fornuft og videnskabelig hæderlighed, vinder indpas i vores verden. De som ikke vil forstå det, hører ikke hjemme i Europa.

Debatartikel i Information d. 21. maj 2008 (Foto Snaphanen , fuld str. )

Gülay Kocbays ulidelige offerolleretorik

Trods flittig brug af ordet “meget” samt af udråbstegn, har Gülay Kocbay nok et problem med gennemslagskraften af sin retorik, når nu dette indlæg, et svar til Özlem Cekic (SF), emmer af den offerrolle hun mener vi på “den ekstreme højrefløj” uretmæssigt tildeler hende og hendes trosfæller. Når man selv er fedtet ind i offerrolle fra top til tå kan det åbenbart være vanskeligt at erkende det.

[…] og jeg kan også nikke genkende til de krænkelser, […] men når det er krænkelser fra folk der sidder på talerstolen og hetzer og vil trække grænser for folks rettigheder med den magt som de har fået tildelt fra befolkningen […]…!

Dette handler naturligvis ikke om “offerrollen”, som så mange fra højrefløjen forfægter, når muslimerne udtrykker deres utilfredshed med den meget fjendtlige politik der bliver ført ud til livs i øjeblikket i Danmark! […]

Hvad de meget fjendtlige politiker foretager sig på Christiansborg og udgyder deres had mod minoritetsgrupperne i Danmark, bliver stort set fra den ekstreme højrefløj retfærdiggjort ved at vi ikke skal føle os som ofre, […]

Har jeg misforstået noget, eller er der ikke forskel på kriminelle og på folkevalgte, der nogenlunde skal have evne til at styre landet,? […]

[…] For mig set er det en stor og enorm stor forbrydelse, at man ved magt og tvang og med midler der ligner de landes, der ikke overholder menneskerettighederne, vil påtvinge folk noget via. forbud og atter forbud , hetz og diskrimination!

[…] sålænge vi har et parti i Danmark, der trækker Anders Fogh Rasmussen i halen for, at føre et meget fremmedfjendtligt politik, kan selv de meget veltilpasset unge i Danmark føle sig utilpas!

[…] Hvor de unge føler med tiden, at de skubbeslængere og længere væk, fordi man simpelthen ikke vil kendes ved et land, der med forbud og tvang ønsker at gøre nogen til noget de ikke er…! […] I løbet af mine 10 år som dansk statsborger, har jeg oplevet mange krænkelser

Man kunne anbefale Gülay Kocbay at skære “meget” ned på de mange udråbstegn, og skrive lidt mere sammenhængende og konkretiserende. Bedre endnu, så er der et land nede sydpå – engang var det kristent, men så blev det vistnok erobret – hvor hun kan få alle de “rettigheder” hun åbenbart ikke mener at have her i Danmark. Dette land, Tyrkiet, har i dag 99% muslimer, så her kan Gülay være dejligt fri for manglende accept af islamisk apartheidpåklædning i offentlige embeder … jeg kan forstå at Atatürks forbud mod tørklæder i det offentlige er på retur? Hvad var det nu Atatürk sagde om islam: “Islam, this absurd theology of an immoral Bedouin, is a rotten corpse which poisons our lives”. Hvis Erdogan er mere efter Gülays smag var det måske en idé – jeg ved dog ikke om halalskolemaden har samme kvalitet som i Danmark (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Camres artikel er meget præcis og afbalanceret. Den er præcis, fordi han, med få ord får ramt ned i kernen af problemet mellem Islam og Vesten, nemlig det umulige i projekt sameksistens mellem en befolkning, der er opvækstet på et fundament som bl.a. sætter rationaliteten, og videnskaben, i højsæde. Som er oplært til at forholde sig kritisk og med retten til at udtrykke denne – og så mennesker der er vækstet op i et system som den Islamiske, totalitære ideologi, hvis omdrejningsakse er Shariaen. Og artiklen er afbalanceret fordi han skriver nøgternt og uden emotionernes indblanding. Flere af vi Kafir… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“Bedre endnu, så er der et land nede sydpå – engang var det kristent, men så blev det vistnok erobret – hvor hun kan få alle de “rettigheder” hun åbenbart ikke mener at have her i Danmark. Dette land, Tyrkiet…”

God idé. Hvad laver en dame der er så forarget og føler sig så krænket over dansk og vestlig livsstil og frihedsrettigheder i Danmark? Hun burde bruge sin energi i f.eks. Tyrkiet.

RettenTilSelvforsvar
13 years ago

Heller ikke i Danmark går det godt.

1946-1950 210 drab
1951-1955 209 drab
1956-1960 163 drab
1961-1965 149 drab
1966-1970 161 drab
Kilde: http://www.bredalsparken.dk/~drabssageridanmark/html/drabssager_-_1946_-_1955.html

Ja, det ser jo flot ud:
2003-2007 238
Kilde: Danmarks Statistik

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x