2
jun
Seneste opdatering: 3/6-08 kl. 1636
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Normalt når man uploader en video hos Google Video, tager deres “godkendelsesprocedure” fra ti minutter til en time. Indtil nu er vores har godkendelsen af vores video med Wilders forelæsning, varet over et døgn , og man mistænker så småt at det er fordi navnet Wilders forekommer. (Man husker de tidligere gik noget på listefødder med dissidenten, kineseren Jennifer Zeng-vidoen. Først slettede de den, så kom den tilbage ved  hjælp af milde trusler  herfra.  Money talks, kinesiske penge,  altså. ) Vi burde have givet videoen et anagram-navn på Wilders, så den ikke var opfanget af deres liste over uartige ord. Nu sidder de  fast i et “Wilders-filter”. Det ville  ikke  være  værst, snart at kunne  afkræfte  nogle  af de  insinuationer der forekommer i dansk presse, ved at lade Wilders selv få ordet.

Under alle omstændigheder – den skal nok komme, tillige med de små korte videoer fra den efterfølgende debat.  I mellemtiden kan man læse Michael Jalvings fine blogpost fra Berlingeren, han er ikke nogen helt gennemsnitlig Berlingske avertissementstidende-dydig-petter. Fra Dukse-Danmark:

Her var han så, kontinentets værste mand, anklaget for at have forstyrret den offentlige ro og orden, og ingen kunne med rimelighed forvente at møde en så rolig og afbalanceret mand. Men sådan virkede han. Som en helt utrolig eksemplarisk politiker – og alt andet, end hvad man netop kunne forvente af en person, der igennem flere år har måttet leve skjult og sågar bag tremmer for ikke at blive overfaldet eller dræbt på gaden, og som pt. bor i et atomsikret beskyttelsesrum under det hollandske parlament. […]

For nu bare at skære det ud i pap, så er vi som klassens flinke pige, holdt i en skruestik af behagesyge og tilpasningsevne, ude af stand til at foretage os andet end at spejle os i omgivelsernes blik og anerkendelse, værst naturligvis i kødranden af levebrødspolitikere, diplomater, businessfolk, lærde naivister, halalhippier, kulturrelativister, men efterhånden udbredt i selv den bedste familie.

Alene af den grund var det forløsende at opleve Geert Wilders i København. Ganske simpelt at se og høre ham tale. Han er ikke et spøgelse; han findes, han ræsonnerer ved hjælp af fornuft og saglige argumenter, han har humor; han er ikke et uhyre og har stamina nok til at ville forsvare Vesten og Vestens ofte kritiserede, skønt ganske efterstræbelsesværdige civilisatoriske dyder, som vi nyder godt af den dag i dag. (foto© Snaphanen, klik f. helbillede)

For kuriositetens skyld skal dette fra Ekstrabladet idag næsten med. Hvilke aviser læser den mand ? Vi skal for alvor tro på, at en halv mio. sædvanligtvis oplyste og frisindede hollændere har stemt personligt på en “højreekstremist”.  Tror Sverre Quist vi  er lige så idiotiske  og uvidende som hans lykkeligvis døende “avis” ?

“Der var politiske amoriner i luften, da Pia Kjærsgaard bød hollandsk højreekstremist på frokost i Tivoli. Hele 12 sikkerhedsvagter var på arbejde, da Pia Kjærsgaard i går hyggede sig med den højreekstremistiske hollandske politiker og filminstruktør Geert Wilders i Tivoli.
“Rigtige venner” Af Sverre Quist , EB”

‘Forbyd al indvandring’ – Information interviewer Wilders


– Deres film lader også den demografiske udvikling med et stigende antal muslimer i Europa indgå som del af det truende mønster. Er det at skelne mellem ideologi og mennesker?

“Demografi er en del af det truende mønster, og det er derfor, jeg vil forbyde al yderligere indvandring fra muslimske lande. Men lad mig understrege: Asylansøgere skal vi beskytte og tage imod, hvis de er ofre for islamisk forfølgelse. Det kan være kristne, det kan være bøsser. Eller irakiske kvinder. Men muslimske indvandrere skal vi ikke have flere af. Muslimer er overrepræsenterede i kriminalstatistikkerne med en faktor fire eller fem og ligger vores sociale bistandssystemer til byrde. De muslimske indvandrere, vi allerede har, må vi leve med og få assimileret med tiden.”

– Hvis det frie åbne samfunds værdier er islams så langt overlegne, som De hævder, kan vi så ikke bare sætte vores lid til, at disse værdier er stærke nok til at vinde kulturkampen?

“Jo, hvis vi holder dem i hævd, men det er ikke det, der sker, for intolerancen breder sig hele tiden. Vi ser, at der er nye lovgivningsinitiativer undervejs, der skal forbyde blasfemi. Vi ser, at den hollandske Muhammedtegner Gregorius Nekschot (der bl.a. har skildret profeten i færd med at modtage oralsex, red.) bliver arresteret af Amsterdams politi. Vi ser, at maleriudstillinger må fjerne billeder af nøgne figurer. Eksemplerne er mange … Så længe vi har politikere, der ikke værner om vores idealer og ikke handler med tilstrækkelig styrke imod dem, der ikke støtter vores idealer, så er vi faktisk ikke den stærke, men den svage part.”  Jaget af islams dæmoner

Gøteborg – åben by

Mängder av irakiska flyktingar smugglas till Göteborg varje dag, men gränspolisen i Västra Götaland har inga resurser att utreda människosmugglingsligorna. Problemet är större än vi trodde. Och vi har inte tillräckligt med resurser att bekämpa människosmugglarna. Bara i Göteborg finns det minst 15 kända ligor som smugglar människor– men mörkertalet är troligtvis stort. Gränspolisen kan inte utreda människosmuggling

“The  End of England” ?

British media are reporting that Arthur Cunningham and Joseph Abraham, American evangelical ministers who’ve been living in Great Britain for years, were told by a police community support officer to “stop handing out gospel leaflets in a predominantly Muslim area of Birmingham.” [..]

As it is, England has become a revolving door of migration, the rotation of which is putting a new face on an old nation. Britons are leaving in large numbers and are being replaced in larger numbers by outsiders. England isn’t the only country where the culture is disappearing. Growing Muslim populations across Europe and a tendency for Europeans to roll over for their invaders rather than insist that they assimilate have raised legitimate fears that we are watching the formation of Eurabia.

All over the Continent, policymakers are giving in to Muslim demands for special protection under the law while trembling in fear they might offend Islamists. Our fear is that if the trend isn’t reversed, the U.S. will yet again have to rescue Europe from itself.  Leder: Investors com.

2.3 Million immigrants come to UK in 16 years

June 2, 2008
New Government figures have confirmed just how large has been the scale of immigration into the UK in recent years and show that that the vast majority who come to stay are from the third world.
An analysis of the latest immigration statistics from the Office of National Statistics by think-tank Migrationwatch shows that in the years 1991 – 2006 there was a net movement of some 2.3 million people to the UK – only 8% of which came from the new East European members of the EU.

‘As public concern has increased supporters of immigration have tried to give the impression that the majority come from the new EU member states and that, in time as their economies improve, they will return home – thus implying that public fears are groundless,’ said Sir Andrew Green, Migrationwatch chairman.

‘But the Government’s own figures show that this is far from the case. They also give the lie to those who claim that there is no point in immigration controls which do not apply to EU citizens,’ he said.

The figures show that over the years 1991 – 2006 there was a small group of countries to which more people emigrated from the UK than the number migrating from those countries to Britain. In total, the net movement of people to those countries was 422,000 of whom half went to Australia. 72,000 went to the 15 countries of the EU and smaller numbers left for the United States, NZ and Canada. (see bar chart below)

All other countries listed, largely from the third world, were the source of more people moving to the UK than vice versa. In total, over the same period, these countries accounted for a net movement of 2.3 million people to the UK. Only 205,000, or 8%, came from the new East European members of the EU.

Said Sir Andrew: ‘The reality is that those who come and stay are almost entirely from countries subject to immigration control. What we need therefore is effective control. Unfortunately, the government’s much vaunted Points Based System is entirely open ended and simply fails to address the deep public concern on this issue.’
Net migration 1991-2006 ‘000’s by source/destination

På grafik kan man se at hovedparten kommer fra Afrika og det indiske subkontinent, mens udvandirngen fra England går til vestlige lande, hovedsageligt Australien og USA.

Et af de tragiske resulater af Englands opløsning, kunne man se i eftermiddags – den 31. teenager stukket ihjel med kniv, bare i dette år. Skolepige på 15 år.

Neddumningen af det nationale til “branding”

I 2008 er det ikke det afgørende hvem vi er, det er hvordan vi tager os ud. Nu også på det nationale plan. Nyt for mig er det, at der også her er (formentlig højtbetalte) brandingseksperter der kan vejlede de post-nationale landområder med hvordan de kan tage sig bedst muligt ud i de forarmede, formørkede huller i jorden som kaldes de muslimske lande. Tankegangen er simpel: 1. Tegninger – uha, dårlig idé. 2. Et modtræk må der til, så vi kan fremstå bedre. 3. Post flere penge ned i disse bundløse huller i jorden, så vil jeres brands værdi på indexet måske bedres, og ikke blive sat i bås med demokratiske pariastater som Israel.

Jeg overdriver desværre ikke. I dette tilfælde er eksperten ikke overraskende fra Storbritannien, landet der er plastret til med overvågningskameraer og nidkært politi der holder den oprindelige befolkning på plads, så det nye herrefolk ikke krænkes. Landet hvor akademikernes sammenslutning overvejer at boykotte Israel. Landet der måske bliver en af de første europæiske failed states i dette århundrede.

Og Nyhedsavisen problematiserer overhovedet ikke de hårrejsende præmisser, men accepterer dem råt.

Det tog under en time at ændre Danmarks image for evigt. I den time tegnede Kurt Westergaard en tegning af Muhammed med en bombe i sin turban. […]

Muhammed-krisen har ændret Danmarks image i verden. Men ikke helt på den måde, mange danskere tror, påpeger en verdens førende eksperter inden for imagepleje blandt lande.

»I danskere tror ofte, at I er kendt for jeres ‘hygge’ og H. C. Andersen. Faktum er, at de fleste i verden ikke kan skelne Danmark fra Norge og ved meget lidt om jeres land. Det har Muhammed-krisen ændret i den muslimske verden. Fra at være et land, de færreste anede noget om, er I nu blevet ‘landet med tegningerne’ i store dele af den muslimske verden,« siger britiske Simon Anholt, der rådgiver Storbritannien og en række andre lande om, hvordan de fremstår bedst udadtil.[…]

Simon Anholt lavede en større undersøgelse af Danmarks image efter den første Muhammed-krise og har siden fulgt Danmarks vej til tops på islamisternes hadelister.[…]

»Tegningerne ligger som ulmende gløder, der af og til blusser op. Religion er et stærkt redskab til at sætte folk i bås, og når først halvdelen af verden har brandet Danmark som muslim-hadende og snævertsynede, så er det svært at ændre, selvom det er forkert. Jeg tror, det vil vare længe, før I slipper for at være ‘landet med tegningerne’ i den muslimske verden,« siger Anholt, der råder Danmarks regering til at lave flere konkrete projekter i Mellemøsten, så danskerne kan blive kendt for andet end de famøse tegninger. […] Danmark er et hadet land

Anholt repræsenterer selvfølgelig den symbolanalyserende klasse, og har således åbenbart indtil nu kunnet undgå personlig konfrontation med virkeligheden. Det regnskab der opstiller en ubalance i vores disfavør for nogle tegninger, i forhold til en religion/ideologi der har hærget verden i 1300 år, med talløse lidelser i sit kølvand – alene Indien skønnes at have 60-80 millioner hinduer som ofre – er et regnskab med konsekvenser. Accepterer man vores disfavør, er konsekvensen dhimmitude, først mentalt, senere håndgribeligt, også for Anholt og hans efterkommere. Man må håbe at han vil blive konfronteret med denne virkelighed selv, og nødvendigheden af at vælge side (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Ræder Clausen
13 years ago

LiveLeak er et godt alternativ til Google Video og YouTube. De har en meget konsekvent “Alt lovligt er tilladt” linje, hvilket sikkert var grunden til at Wilders valgte den til ‘Fitna’.

Janus
Janus
13 years ago

Fornuftigt indlæg i Information om Fitna:

“Demokrati er ikke for tøsedrenge

Dybest set kan man tolke Gert Wilders påmindelse om islamisternes forbrydelser og deres inspiration fra Koranen som grunden til den relative ro, der herskede efter premieren: Mange bøjede nakken i skam. Her blev tænderne i løbet af et lille kvarter trukket ud på alle dem, der stædigt hævder islam som fredens religion”

http://www.information.dk/158978#comment-47932

Janne
Janne
13 years ago

Janus og Steen

Det er da meget nærliggende at se de gentagne udfald af både verbal og voldelig karakter mod Vesten og vestlig ejendom som hellig krig mod vantro.

trackback

[…] Mere om begivenheden her hos Snaphanen 2 juni 2008 – Geert Wilders: »Mens vi venter på Google« […]

Janus
Janus
13 years ago

Check Naser Khaders fine kommentar i dagens Politiken.

Som politiker er han håbløs, men som kommentator er han god.

Janus
Janus
13 years ago

Det med tegningerne er bare snak. Der har været angreb mod vesten lang tid før tegningerne. Det er bare en undskyldning, som skal forklare og i sidste ende legitimere volden. Terroren skyldes ikke tegningerne, Israel eller USA’s udenrigspolitik. Vesten bliver angrebet, fordi islamisterne hader vesten. De hader vesten alene af den grund, at vestens indbyggere ikke er muslimer.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x