7
jun
Seneste opdatering: 10/6-08 kl. 0131
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

en slem, slem pige………lad gå med stoffer og skandaler, men her er et virkeligt engelsk faux pas, hun næppe overlever. Hvem kunne lave en lignende bommert i Skandinavien ? Sanne Salomonsen ? Hun er for dum. Anne Linnet ? Hun er for farveløs og ordinær. Lisa Ekdal ? For poleret og tuttenuttet. Men livet er uretfærdigt – Whinehouse kan synge jazz og R&B .

Whinehouse udstiller (ufrivilligt) hele racisme hykleriet. Min erfaring fra 52 lande, har lært mig at der er “racister” overalt, ikke mindst udenfor Europa, i Mellem – og Fjern Østen. Det er da godt, at det nye EU vil tage håndfast på det. Sverige vil kunne kræve hende udleveret til 20 år på lättöl og gummiost i et multikulturelt fangehul.

Amy Winehouse: Sex, crack og racehad og Amy Winehouse apologises for yet ANOTHER home video which shows drugs, public sex and racist chants

Luttwak om “geniet” Bush

“We will never be the Roman empire,” Luttwak said, summarizing his thesis. “Bush, the genius, if he’s lucky, will create a situation as in Byzantium, where the different enemies fight each other.” Interview i Jewish Daily Forward

Kan EU håndhæve sine ydre grænser ?

– hvis EU altså bestemte sig for det ? En million illegale strømmer ind hvert år. Denne – ivørigt utopiske – artikel tror det ikke:

At least 200 million of the world’s people – between 3% and 5% of its total population – are currently on the move outside their country of origin. Strangely, everyone knows this. I have never met anyone, whether in a government policy meeting or in a casual conversation, who actually believes that present measures of control will work. These measures are being employed because of some sense that “we have to do something”.

Jeg vil også gerne se det først. Sverige har et minimum af 10.000 illegale, men med den hast menneskesmuglerne arbejder, vil landet nærme sig en ny masseamnesti inden længe. Sarkozy vil have en fælles EU politik, med bla. charterfly til masseafviste. Det vil Sverige ikke, da “udvisningerne kunne foregå under uværdige former.” Det er altså “uværdigt ” at håndhæve sit territorium. Men det store spørgsmål er – kan det overhovedet forsvares, når vi ser at ikke engang de engelske øer kan ?

“Den skal være ulæselig”

på torsdag ved vi om EU har lavet et barn på os, som vi ikke forstår. Demokratierne på vej mod et “kratiet” – et styre uden et folk.

“Anybody who has tried to plough through the reform treaty will quickly realise that it has met the test set by Giuliano Amato, the former Italian prime minister, who said it “should be unreadable”. Valéry Giscard d’Estaing, the former French president and architect of the constitution on which the treaty is based, said “public opinion will be led to adopt, without knowing it, the proposals that we dare not present to them directly”. Last month in Ireland we published the treaty in its entirety in order to demonstrate how successful that strategy has been. Nobody should sign up for something they do not understand.” Times Online

“Hvad der mest bekymrer mig er, at Lissabon-traktaten er styret af en multikulturel utopi, hvis formål er at aflive nationalstaterne. Således er en vigtig faktor bag den muslimske folkevandring til Vesteuropa EU’s samarbejde med den arabiske verden. Efter at Frankrig opgav Algeriet i 1962, havde daværende præsident Charles de Gaulle som projekt at skabe en alliance mellem Europa og en række arabiske stater.”

Lone Nørgaard : Derfor må vi ikke stemme om Lissabon-traktaten

Wilders hjemme i Holland igen

og særdeles veloplagt. De heldige tysktalende vil kunne forstå en del af det hollandske. Video fra igår

Min mor er P-vagt – og “en fucking luder!”

Af Henning Engelhardt

For nogle dage siden ringede min 62-årige mor til mig, som hun så ofte gør. Min mor har stort set været på arbejdsmarkedet, siden hun var 16 år, har arbejdet som slagteriarbejder, taxichauffør, omsorgsmedhjælper for handikappede m.m. Nu er hun blevet pensioneret og supplerer den smalle indkomst med at gå lidt P-vagt. Hun fortalte i telefonen, at hun var bange og ked af det. “Jeg er blevet truet”, fortalte min mor med rystende stemme. Truet, tænkte jeg, min mor er 62 år, ligner og er en særdeles fredsommelig bedstemor, der ser matador, stemmer på Martin fra X-faktor, køber ind i Bilka, går i fodformede sko og sender søde fødselsdagskort, hende truer man da ikke?

Fortæl mig hele historien, sagde jeg bekymret men også bestemt. Jo ser du, på min P-vagt-runde i går, meget sent på aftenen i den her midtjyske by, hvor kulturen blomstrer med spirende kraft, og hvor man næsten “fængsles” af stjernestøv, kommer der en yngre, ikke dansk-født mand hen til mig. Jeg har ikke set ham tidligere, han viser mig sin kniv og siger til mig, “om det er mig, der giver ham og vennerne P-bøder, for så skal jeg bare vide, at han ved hvor jeg bor, og hvis jeg senere prøver at flygte ind bilen og forsøger at låse den inde fra, så bliver ruderne smadret og jeg vil blive slagtet”. “Der er en ting, du skal vide”, sagde han til mig med de ondeste øjne, jeg har set, ” vi er Perkere, og os skal du ikke ønske dig at komme i lag med.” Han slutter af med at sige, at jeg er en fucking luder, der bare kan vente mig.

Stop lige tiden et sekund sagde jeg, har du kontaktet politiet? Nej, jeg har kontaktet min chef, sagde min mor, men han vil ikke have, at jeg kontakter politiet for som han siger, så bliver det bare meget værre for mig selv. Det mener du ikke alvorligt, sagde jeg med vred mine? Jow sagde min mor…Resten af samtalen kan enhver bedsteforælder, forælder, voksen, barn m.fl. næsten tænke sig til… Når jeg har valgt at skrive dette læserbrev, så er det fordi jeg af hjertet er yderst bekymret over, at vi som samfund, arbejdsgivere og borgere stiltiende accepterer den form chikane og trusler mod en person, som blot udfører et stykke arbejde for at supplere den smalle førtidspension, og nu er personen tilfældigvis min 62-årige mor, hvilket ikke gør sagen mindre uacceptabel fra min side af.

Kære medborger, politiker og andet godtfolk, din telefon ringer om lidt, og nu er det din mor, som er blevet krænket, truet og opsøgt. Hvad vil du gøre? Jeg valgte at sende min mor en buket blomster, sagde at jeg elskede hende og håbede, at hun ville tage kampen op og trodse arbejdsgiveren, anmelde episoden til politiet, og at hun ville fortsætte med at være en god bedstemor for mine børn, men jeg er stadig frustreret! Henning Engelhardt, Silkeborg Midtjyllands Avis 07.06.08

»Church of England accuses Brown of favouring Islam and minority religions in damning report«

The Government pays ‘lip service’ to Christianity and favours Islam and other minority religions, according to a report commissioned by the Church of England.The damning study criticises the policies of Tony Blair and Gordon Brown for focusing ‘intently’ on minority beliefs whilst neglecting the Anglican faith.It also accuses Labour of ignoring the breakdown in society and failing to recognise the Church’s potential contribution to public affairs……….The Government will find it hard to dismiss its findings as it represents the opinions of 70 Church of England bishops as well as more than 250 MPs, peers and academics. Daily Mail og Church attacks Labour for betraying Christians, Strongest criticism of Government in decades

Holder Norge stand ?

befolkningen gør, men “the top brass” har ikke præcis imponeret de sidste par år:

“We’re all familiar with the Islamic Protection Racket. It’s standard operating procedure for Muslims who live in the West. The process runs something like this:

Step 1: A trivial incident — a cartoon, a video, a book, an interview with a prominent public figure — is inflated into a huge outrage against the world’s 1.3 billion Muslims.
Step 2: During Friday prayers, fire-breathing imams exhort the faithful to “defend the honor of the Prophet”.
Step 3: Muslims in Jordan, Pakistan, and Indonesia take to the streets, burn infidel flags, and kill a few of each other.
Step 4: Muslim countries institute a boycott against products manufactured by the offending Western nations.
Step 5: Moderate spokesmen for Islamic groups appear on television and offer soothing words about peace and understanding, but… the violence of some of their co-religionists, regrettable though it may be, is understandable and hard to prevent, given the offense to their Islamic sensibilities.
Step 6: Muslim ambassadors pay calls on heads of state and government in the Western countries involved, and insist that the host country needs to do more to understand Islam and promote constructive dialogue.
Step 7: Officials in Western countries offer abject apologies and make concessions to Muslims, which usually involve massive “aid” programs to poor Muslim countries, all-halal menus in school lunchrooms, allowing women to wear burkhas on public transport, etc.
Step 8: Muslim leaders proclaim that Islam is mollified (for the moment), and the world returns to a state of multicultural harmony.
Step 9: Repeat steps 1 through 8 as often as necessary.

The other day I posted about a Mohammed-insulting cartoon that was published in a Norwegian newspaper. Now it seems that Norway has reached Step 6 in the good ol’ Islamic Shakedown:

Putting the Screws on Norway by Baron Bodissey og Ambassadør kaller karikatur terror

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
14 years ago

Amy Whinehouse er vor tids Billie Holiday. Og… thanks at lot for that!

Nypuritanismen er uhyggelig intolerant og kvæler kunst og frihed.

Ove
Ove
14 years ago

Winehouse er vist jødisk(?).

Janne
Janne
14 years ago

stjålet

Janne
Janne
14 years ago

At borgere i både offentligt og privat embede forulempes i Danmark er desværre ikke noget nyt. Brandmænd, Falckfolk, politibetjente, socialarbejdere, pædagoger, skolelærere, hjemmeværnet (ved Gellerup), viceværter i ghettoer, kloakarbejdere, vagtfolk ved skolefester, buschauffører og politikere er desværre også udsat for samme primitive behandling hvis ikke værre. Desuden har vi i Danmark i de seneste år haft en masse påsatte brande og hærværk i gader og på f.eks. rådhuse og i børneinstitutioner. Endelig er kæledyr i børneinstitutioner blevet slået ihjel. Desuden har vi de mange overfald på børn og unge, der får stjælet penge, tøj og mobiler og de såkaldt “hjemmerøverier”.… Read more »

Skjoldungen
14 years ago

Glimrende og oprigtigt læserbrev. Blot mange flere ville fatte pennen (tastaturet) og berette personligt om kulturberigelsen. Dog: jeg forstår ikke hvorfor bedstemoderen skulle anmelde noget til politiet ? – Hvad skulle det nytte, ud over at hun evt. selv bliver siget for “racisme”?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x