16
jun
Seneste opdatering: 16/6-08 kl. 2312
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er nok ikke sĂ„ vanskeligt at spinne resultatet her positivt, trods alt: At 47% ikke gĂ„r imod at forbyde hate speech afspejler formentlig ikke andet end at ordet hate forstĂ„eligt nok opfattes som negativt, og derfor bĂžr begrĂŠnses af lovens vej. Af denne andel vil formentlig mange under en kvalificeret debat let kunne se begrebets elasticitet, og potentialet for misbrug til at forbyde kontroversiel, men sand, information. De 53% der gĂ„r imod et forbud er selvsagt ikke hadefulde KKK’ere osv. der bare vil have fri udfoldelse for deres bigotteri, men folk der netop indser denne potentielle mulighed for misbrug.

Det vil derfor nok vĂŠre en rimelig antagelse, at en forudgĂ„ende debat forud for indfĂžrelse af hate speech-lovgivning ville forskyde tallene til ‘vores’ – tilhĂŠngerne af de traditionelle borgerlige frihedsrettigheder – fordel yderligere. Men dertil skulle det nĂždigt komme. Kommunismen fik som bekendt dĂždsstĂždet ved bortfaldet af diktaturerne bag JerntĂŠppet, selv for de marginale grupper der ikke havde disse lande som forbilleder. Drivkraften bortfaldt bare. PĂ„ samme mĂ„de ville bortfald af ytringsfriheden i USA sende destruktive chokbĂžlger ud i verden. Mon ikke rigtig mange af antiamerikanismens ureflekterede medlĂžbere ogsĂ„ ville opleve dette som en katastrofe? Via Jihad Watch (LFPC):

The overwhelming majority of Americans strongly guard their right to free speech (88%). But, a new Rasmussen Reports telephone survey found that just over half (53%) say the United States should refrain from banning so-called “hate speech.”

Twenty-eight percent (28%) think it is a good idea to ban hate speech, which is loosely defined as comments intended to put down or incite violence against people on the basis of race, religion, gender, sexual orientation and other legally protected categories. Nearly one in five voters (19%) are undecided on whether such a ban is necessary.[…]

Support for a ban on hate speech declines when voters are reminded that government would define what constitutes “hate speech.” Seventy-four percent (74%) say it is better to allow free speech without government interference than to let the government decide what types of hate speech should be banned. Only 11% disagree and would give government the power to decide what speech should be banned. These answers parallel findings in other recent Rasmussen Reports surveys showing that voters overwhelmingly view the government as a special interest group that looks out primarily for its own interests.[…] 88% Say Free Speech is Good, But Only 53% Oppose Ban on Hate Speech

En svensk stud. med. med mere

Oh, at blive syg i UmeĂ„ , men nu betyder “patient” jo den tĂ„lmodige. Historie der indgiver ordet “Swedistan” helt ny vitalitet.

LÀkarstudenten stod och skrek att han hatade judar. Han ska dessutom gett sig pÄ och misshandlat en utlÀndsk student som han var mentor för. I förhör sÀger lÀkarstudenten att han tvivlar pÄ att Förintelsen har haft den omfattning som mÄnga tror. Mannen Àr Ätalad för hets mot folkgrupp och misshandel.I januari kommer lÀkarstudenten att avsluta sina studier men han vikarierar redan nu som lÀkare. [..]

I samband med detta ska lÀkarstudenten Àven ha uttalat sig negativt till en judisk student.Han skickade ocksÄ under kvÀllen SMS till den person som ansvarade för de internationella studenterna och talade om att han var slÀkt med Osama bin Laden. Enligt den ansvarige har lÀkarstudenten tidigare uttalat sig nedsÀttande om handikappade och flera studenter Àr rÀdda för honom. Mannen har efter den hÀr hÀndelsen stÀngts av som mentor.Vid samma fest anmÀlde en kvinnlig student den lÀkarstuderande mannen. Han ska enligt henne sagt att han hatade judar och att den ende kloke var Hitler som utrotade judar.

Skrek skÀllsord
Under kvÀllen ska lÀkarstudenten fortsatt att skrika skÀllsord mot judar. Enligt vittnen stod mannen utanför kÄrhuset och skrek att han hatar judar och att judar ska dö samtidigt som han hade knytnÀven i luften. Efter festen kom lÀkarstudenten i brÄk med den utbytesstudent som han var mentor för och ska ha slagit till honom med knytnÀven i ansiktet. SjÀlv menar dock lÀkarstudenten att det var han som blev misshandlad.Mannen har medgett att han diskuterat politik under festen men förnekar att han skulle ha hetsat mot judar. LÀkare skrek ut judehat

“Les Jeunes” : Nye optĂžjer i Frankrig

ikke meget dĂŠkket af engelsksprogede (eller danske) medier. I alt brĂŠndte 45. 588 biler i Frankrig i 2007, kun en fjerdedel af dem under novemberuolighederne.

Dozens of French youths clashed with police in a town in northeast France overnight, burning cars during a rampage triggered by the killing of a 22-year-old man, an official said on Sunday. Two police officers, two firefighters and five residents suffered minor injuries during the violence that raged until Sunday morning in Vitry-le-Francois, said Sylvaine Astic from the regional prefect’s office. Armed with baseball bats and firebombs, about 50 youths went on a rampage, torching cars and setting fire to garbage bins in the town of 17 000 people.
French youths clash with police og Islam in Europe : New Riotts

Video : Emeutes à Vitry le François, France 3, jt12h 15 06 08 min 1:16

Globaliseringen krĂŠver 4000 ekstra politifolk

Norway is going to need nearly 4,000 more police officers over the next decade, to keep up with population growth and a rising crime rate. Police Director Ingelin Killengreen was due to deliver a report on staffing needs to the Justice Ministry on Monday. In it, she notes that Norway’s population is expected to grow not least through immigration, and that poses new challenges.

There are now 460,000 immigrants living in Norway, mostly from Sweden and other European countries but also from the Americas, Asia and Africa. The total number of immigrants in Norway is expected to rise to 1,050,000 by 2020.

PolitidirektÞren er sÄ bange for at blive misforstÄet, at hun foretrÊkker at abstrahere fra sandheden. Idet vi tillader os at gÄ ud fra, at norske forhold er nogenlunde som danske:

Vil ikke misforstÄs. Med det sterke innvandrerfokuset i rapporten er politidirektÞren redd for Ä bli misforstÄtt. Hun presiserer at behovet for flere politifolk er knyttet til befolkningsveksten, ikke til hvilken del av befolkningen som vokser.

For henne er det viktig Ä fÄ frem at innvandrerne ikke er mer kriminelle som gruppe enn nordmenn flest, men at ikke-vestlige innvandrere lett havner i en sosial undergruppe med de farer det innebÊrer for Ä bli involvert i kriminalitet.

Aftenposten, og Aftenposten.no, Danmark: Flere udlÊndinge dÞmmes for vold og MÊnd med indvandrerbaggrund begÄr stadig vÊsentlig mere kriminalitet end danskere

Brandmand i RosengĂ„rd: “Ubekvemt”

Kollegan berÀttar om en hÀndelse som intrÀffade nÀr RosengÄrd plÄgades av flera anlagda brÀnder i soprum i april i fjor.

– TĂ€nk dig nĂ€r man kommer till omrĂ„det och ser en rökpelare stiga upp i luften, man ser lĂ„gorna. Och kĂ€nna att ”jag kan inte gĂ„ ut, för dĂ€r stĂ„r femtio sextio stycken och vĂ€ntar”. Det Ă€r rĂ€tt obekvĂ€mt”, sĂ€ger han. BrandmĂ€n i krismöte om vĂ„ld pĂ„ RosengĂ„rd

“Ubekvem” turistreklame

TvÄ amerikanska turister hittades vid halv sex-tiden pÄ mÄndagen rÄnade och allvarligt misshandlade i MÀrsta i Sigtuna kommun. De tvÄ mÀnnen hittades i nÀrheten av Steningebadet av en man som var ute och joggade. De bÄda mÀnnen Àr förda till sjukhus med okÀnda skador. Enligt polisen var mÀnnen mycket förvirrade, och det Àr oklart hur de kommit till platsen.
Turister rÄnade och svÄrt misshandlade

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robban - Malmö
Robban - Malmö
14 years ago

RosengÄrd

Varför inte bara lÄta bli att köra in i RosengÄrd helt och hÄllet? De kanske kan bilda sin egen brandkÄr?? Att försöka skada dem som kommer för att hjÀlpa. Ett rejÀlt kok stryk skulle ungarna ha!! De har ingen som helst skam i kroppen. Men det Àr bra och bekvÀmt att bo i Sverige. Det Àr sÄ man spyr!

Victor
Victor
14 years ago

Klik pĂ„ linket til historien om lĂŠgen i UmeĂ„. Kommentarerne fra denne lokalavis er fantastiske – det ser ud som om, sygehusets ledelse lĂŠnge har vidst, at der er et problem med denne dr. al-mengele. Men at man har valgt ikke at gĂžre noget.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x