20
jun
Seneste opdatering: 8/9-11 kl. 0544
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 The Free Press Society, june  19, 2008

 Etniske “tema-parker” –  mon ikke det går  helt af sig selv ?

– Districts like ‘Morocco Town’ of ‘Little Istanbul’ should be created in Dutch cities. The “stimulation and promotion of ethnic-cultural theme districts or areas” is an explicit recommendation by the expertise centre for urban policy (Nicis).

Nicis presented the research report ‘Economic opportunities of ethnic diversity’ yesterday. This says that in Amsterdam and The Hague, 47 percent of the non-Western immigrants do not belong to the working population. In Rotterdam, this is as much as 52 percent.Nicis notes that 20 percent of the Dutch have an immigrant background. Among residents of the big cities (Amsterdam, Rotterdam, The Hague, Utrecht), this figure is 50 percent – and among the babies now being born in Utrecht, 70 percent.  [..]

Zoetermeer municipality tried for  years to develop a Chinese theme park called Sweet Lake China. Zuid-Holland eventually gave a negative verdict on the building plan. According to Nicis, this was partly because this park “would portray a picture of a tolerant and culturally diverse China contrary to the present human rights situation.” The institute did not say whether it expects any Arabic districts to be rejected for the same reasons.

Advice: ‘Morocco Towns’ in Dutch Cities, Hollands demografiske sammensætning minder en del om Sveriges, blot dobbelt så mange mennesker  på 1/11 af Sveriges landområde.

Malmø-kirke vandaliseret

Det är inte första gången den serbisk-ortodoxa kyrkan i Malmö utsätts för sabotage. Flera gånger har rutor krossats och under 90-talet utsattes kyrkan för brandattentat vid tre tillfällen.
Korset på Serbisk-Ortodoxa kyrkan i Malmö är stulet

Og så er Anna Larssons  mareridt ikke måske begyndt endnu………..

Så här skrev till exempel en lärare till mig:

”Pk-anna larsson är ansvarig för mångkulturen i Sverige. Svenska folket är det INTE. Pk-anna larsson är ANSVARIG för gruppvåldtäkter på svenska kvinnor, våldtäkter på svenska kvinnor, mord på svenska män, kvinnomisshandel, grov misshandel på svenska ynglingar och män, polisbeskydd efter hot från muslimer, rån, elever rånades på sina mopeder, attackerade brandmän, advokatangrepp, häktade för utpressning, sålde sin 12 åriga dotter för äktenskap, gängkrig, beskjutna bussar, stenkastning, mordbrand, svarttaxichaufför häktad för våldtäkt, mordhotad norsk minister, könsstympning, väskryckning, misshandel, personrån, grov stöld, förberedelse till rån, ungdomsbråk, taxirån, man mördad med bajonett, osv, osv, osv, gjort av mångkulturen i landet dvs IMPORTERADE valboskap som kommer till Sverige från efterblivna hemländer på andra sidan jordklotet; IMPORTERADE för livslång försörjning på Svensson bekostnad, av pk-anna larsson. /…/ Nu väntas med spänning på dom alltmer desperata, imbecillt ljugande tex pk-anna larsson om sk rasism- och främlingsfienlighet strukturelltfan och hans mormor, väl medvetna om att pk-anna larssons tid snart är ute och att räkenskapens tid närmar sig med stormsteg. Vad kan man säga utöver att önska, att pk-it anna larsson personligen får uppleva det våld hon har påfört landet Sverige. Då hade pk-anna larsson fått smaka på det samhälle som hon skapat åt VANLIGA svenskar, men som hon INTE själva vill leva i. Pk-anna larsson vill leva rasrent. Givetvis skall pk-anna stå till SVARS inför det svenska folket inom en inte alltför avlägsen framtid när ljuget om massinvandringen blir klar för svenska folket. Lita på det pk-anna larsson. Jag skall själv se till så att pk-anna larsson åker dit.”Ja, så ungefär brukar det låta. Bara så ni vet.

Jag är ansvarig för gruppvåldtäkterna!  (Larsson er certificeret meningsmaskine på Svenska Dagbladet). Larssons  problem er, at en meget stor andel svenskere vil genkende virkeligheden i det , manden har skrevet. Da de ikke kan komme  til orde, hverken i SvD eller andre steder, får det denne  form. Det er  bare at gribe i dagens pose, for at konstatere at det er svensk virkelighed: Två män i 25-årsåldern skadades svårt vid en skottlossning mitt i centrala Göteborg på midsommardagen.”Jag är inte förvånad över det som hänt. Det är ju rena vilda västern här.”  – eller et lignende  skyderi i Malmø. –    Totalt fem skottskadade på et dygn 

“We were quite sure that the Danish judiciary would not be fair to Muslims”

Det går nøjagtigt som ventet. Temmelig grov beskyldning mod et dansk retsvæsen, der følger helt normal praksis og iøvrigt  helt uhørt  pression mod Danmark. Sig det dog som det  er: “Vi hverken accepterer eller respekterer dansk retsvæsen og vi bliver ved til vi får det ændret.” Klar tale, tak! :

Danish Muslims are planning to take Denmark’s Jyllands-Posten daily to Europe’s highest human rights court over the publication of satirical drawings of Prophet Muhammad (peace and blessing be upon him).
“[Danish] Muslim organizations intend to take the case to the European Court of Human Rights,” Muslim leader Mohammed Khalid Samha told IslamOnline.net on Friday, June 20.The move comes a day after a Danish court rejected a suit by seven Muslim groups against newspaper editors for publishing the offensive cartoons.

“We were quite sure that the Danish judiciary would not be fair to Muslims,” said Samha.

The High Court for western Denmark based in Aarhus upheld a court ruling that the Jyllands-Posten editors had not meant to depict Muslims as criminals or terrorists by publishing the cartoons.

It said although one of the cartoons, which depicts a man said to be the Prophet with a bomb in his turban, could have been seen as a representation of the Prophet as a violent man, the cartoon did not break the law.

“It is a known fact that acts of terror have been carried out in the name of Islam and it is not illegal to make satire out of this relationship,” the court said.

Thursday’s ruling was the fourth by Danish courts to reject legal charges against the daily.

In September 2005, Jyllands-Posten commissioned and printed 12 cartoons including portrayals of the Prophet wearing a bomb-shaped turban and another showing him as a knife-wielding nomad flanked by shrouded women.

The drawings, considered blasphemous under Islam, have triggered massive and sometimes violent demonstrations across the Muslim world and strained the Muslim-West ties.Denmark’s main dailies reprinted last February one of the lampooning cartoons.

Disappointing

Danish Muslim leaders described the court ruling as “disappointing”.

“We regret this ruling,” Mohammed Namah, media secretary for the Muslim Scandinavian Endowment, told IOL.

“This verdict reaffirms the feeling of many Danish Muslims that they are being threatened, insulted and targeted,” added Samha, the Muslim leader.

Bilal Assaad, Chairman of the Islamic Faith Society, one of several plaintiffs, also lamented the court ruling.

“I can’t say I’m surprised by the decision, but I’m disappointed,” Assaad told Reuters.

“We had hoped that we could put this unfortunate matter behind us and that the High Court would draw the line that establishes the limits of freedom of expression in religious matters.”

Denmark has a Muslim minority of nearly 200,000 out of its 5.4 million population.

Following the cartoons crisis, Muslims in Denmark and worldwide took many initiatives to remove widely circulated stereotypes about Islam in the West. Danish Muslims established the European Committee for Honoring the Prophet, a grouping of 27 Danish Muslim organizations, to raise awareness about the merits and characteristics of the Prophet.  Islam Online

Uden fornemmelse

Også Vestre Landsret viste sig helt ude af trit med verdens muslimske minoritet, der kun omfatter noget over en milliard mennesker. Landsretten nåede som også Byretten i Århus tidligere frem til den konklusion, at der hverken var tale om ærekrænkelser eller ringeagtsytringer, da Jyllands-Posten noget tilbage i tiden valgte at trykke Muhammed-tegningerne. Som tidligere var det Islamisk Trossamfund i Danmark, som agerede som den krænkede part, og de har nu tilbage kun få muligheder for at få retten på deres side.

Den frikendte, tidligere chefredaktør på Jyllands-Posten, Carsten Juste, har forventningen om, at næste station bliver Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. Dette vil i sagens natur tage sin tid, så mon ikke Islamisk Trossamfund i mellemtiden vil kunne etablere en lille ny krise mellem Danmark og verdens muslimer. Vi har tidligere set at dette er muligt. Og argumenterne herfor er jo ikke blevet færre af, at også Vestre Landsret er helt uden fornemmelse for Muhammeds betydning blandt de rettroende.  Egon Balsby . Groft Sagt , Berlingske

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Muslim organizations intend to take the case to the European Court of Human Rights,” Muslim leader Mohammed Khalid Samha told IslamOnline, […]

trackback

[…] Muslim organizations intend to take the case to the European Court of Human Rights,” Muslim leader Mohammed Khalid Samha told IslamOnline, the […]

trackback

[…] Muslim organizations intend to take the case to the European Court of Human Rights,” Muslim leader Mohammed Khalid Samha told IslamOnline, […]

trackback

[…] Muslim organizations intend to take the case to the European Court of Human Rights,” Muslim leader Mohammed Khalid Samha told IslamOnline, the […]

trackback

[…] Den 19. juni var Daniel Pipes på et lynvisit i Forfatterforeningen og holdt det kun alt for aktuelle  foredrag “The threat towars Israel”. […]

trackback

[…] Muslim organizations intend to take the case to the European Court of Human Rights,” Muslim leader Mohammed Khalid Samha told IslamOnline, […]

JensH
JensH
15 years ago

@Janne

“Det gør ikke hendes sag bedre.”

Nej, naturligvis gør det ikke det. Jeg synes bare at jeg midt i al hendes tilbagelænethed kunne ane en smule frygt. Men jeg tog åbenbart fejl.

Janne
Janne
15 years ago

JensH

Under alle omstændigheder er det uheldigt at Anna Larsson på den måde udstiller en bekymret lærer som en idiot. Det gør ikke hendes sag bedre.

JensH
JensH
15 years ago

@Janne “Men det undrer mig at hun ikke går i dialog med manden der har skrevet til hende” Den menningsdannende elite i Sverige er overhovedet ikke interesseret i en ‘dialog’ med medel-Svensson. Den vanliga Svensker forventes at knalde hælene sammen og holde kæft, og overlade samfundsdebatten til ‘the chattering classes’. Prøv at forstil dig hvilke holdninger der kunne komme til udtryk hvis man tilload hvemsomhelst at deltage i debatten??!! Man kunne risikere at ryge ind i ‘Danske tilstande’, (uha, uha). Iøvrigt ville Anna Larsson i en sådan dialog med denne lærer risikere, at hendes glansbillede af det multikulturelle Sverige fik… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

JensH Jeg kan ikke se at Anna Larsson virker bange. Slet ikke. Hun virker tilbagelænet set med mine øjne. Men det undrer mig at hun ikke går i dialog med manden der har skrevet til hende. Han er lærer og må have mange forskellige erfaringer at dele ud af i sit daglige arbejde med både børn, andre institutioner, forældre, kommune og kolleger. Hun skulle tage at lytte i stedet for blot at vise brevet til andre. Men måske det er hendes måde at lytte på og det er helt godt at vi andre nu kan få at se at der… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
15 years ago

JensH Når man læser Larssons indlæg kan man såmænd godt fornemme en vis ængstelse. For ellers må hun være usædvanlig tungnem, idet Sverige rundt omkring hende har gevaldige problemer med de Berigere hun har været med til at hente ind i landet. At en lærer sender hende et sådant brev fortæller vel også hende, at selv rimeligt veluddannede mennesker er ved at have fået nok. I hendes sjæls inderste vil jeg tro hun selv er klar over det. Og at hun har grund til at nære en vis nedstemthed over egen fremtid er da helt realistisk. Men hun hører måske… Read more »

JensH
JensH
15 years ago

@Janne

“En vis skyld har Anna Larsson mennesker vel………”

Det er vi enige om. Mit spørgsmål gik på om hvorvidt jeg var den eneste der fornemmede en vis underliggende frygt hos hende over hvad hendes Svenske landsmænd kunne finde på at gøre med bl.a. typer som hende såfremt situationen fortsat forværres hinsidan.

Janne
Janne
15 years ago

En vis skyld har Anna Larsson mennesker vel så længe de ikke vil lytte til befolkningens stigende bekymring for massevoldtægter, skolebrande, kulturel og religiøs kvindeundertrykkelse, intolerent kønsapartheid kultur, overfald, tyveri, ildspåsættelser og meget andet “godt” fra de varme lande, som nordiske borgere nu må stå model til.

JensH
JensH
15 years ago

Jeg er ikke i tvivl om, at Anna Larssons hovedmotiv for at offentliggøre dette mail fra en Svensk lærer er at få højnet sin egen status i den Svenske elite, hvor den slags hade-mails fra ‘rascister’ vel nærmest er en hædersbetegnelse. Men alligevel kan jeg ikke lade være med at fornemme, at der mellem linjerne på Anna Larssons artikel er en vis frygt at spore. At hun godt kan fornemme, at Svenskerne er ved at have fået nok, og når det sker kan det godt gå hen og blive ubehageligt for den ansvarlige elite. Eller det bare mig der ser… Read more »

Tobias
Tobias
15 years ago

“Det är inte första gången den serbisk-ortodoxa kyrkan i Malmö utsätts för sabotage. Flera gånger har rutor krossats och under 90-talet utsattes kyrkan för brandattentat vid tre tillfällen. Korset på Serbisk-Ortodoxa kyrkan i Malmö är stulet” Sagen minder om en episode for nogle år siden, hvor Gellerup Kirke blev angrebet af unge muslimer, mens Gellerups assyriske menighed holdt gudstjeneste. Det var vist juleaften. Episoden er beskrevet i Jyllands-Posten. Disse episoder synes at understrege, at islamisterne i første omgang angriber de religiøse (kristne) mindretal. Islamisterne tør endnu ikke udfordre de (folkekirke)kristne majoriteter. Men det kommer sandsynligvis, når de føler sig stærke… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x