7
jul
Seneste opdatering: 8/7-08 kl. 1514
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

THE family of evil 7/7 London- bomber Shehzad Tanweer held a party at the fanatic’s grave – on the third anniversary of the London terrorist outrage today. The sick celebration has been branded an “insult” to July 7 victims and their relatives.  Tanweer was one of four bombers who killed 52 people in London three years ago. But up to 400 guests will now celebrate Tanweer’s life as a ‘martyr’ in Pakistan.  One villager said: “The party is kept very secret from people outside the village but everyone knows it happens every year.”

Terrorist family party ‘insult’ . Sydsvenskan skriver på sit  særlige mandarinsprog: “Bomberna ökade utanförskapet i Storbritannien” . At tænke sig, masse-terrormord på sagesløse, – samt mange  forpurrede  forsøg –  kan gøre en befolkningsgruppe upopulær. Hvem  havde forudset det ?

»Sleepwalking into islamisation«

Three years after the London Tube and bus bombings, it is alarming beyond measure to record that Britain is even now sleepwalking into Islamisation. Some people will think this is mere hyperbole. However, that’s the problem. Britain still doesn’t grasp that it is facing a pincer attack from both terrorism and cultural infiltration and usurpation.

WE fail to realise that the attempt to take over our culture is even more deadly to this society than terrorism. They are simply blind to the ruthless way in which the Islamists are exploiting our chronic muddle of well-meaning tolerance and political correctness (backed up by the threat of more violence) to put Islam on a special  –  indeed, unique  –  footing within Britain.

Melanie Phillips : This country to so pro-Muslim it is giving succour to the extremists who would destroy us

Portrætkunst og opklaringsprocenter

Vi vil gerne give politiet en hjælpende hånd med at fange ham her: Nordsjællands Politi efterlyser en cirka 25-årig mand for voldtægtsforsøg mod en 18-årig pige på S-toget mellem Hellerup og Allerød. Og til de svenske journalister , der kigger med: Sådan her  forsvarer pressen  kvinder og forhøjer en elendig opklaringsprocent på voldtægter, i 2007 var den 48 % af de  4750  anmeldte   – når man ikke bare  har sin vulgærfeminisme  i munden og til paradebrug. Svensk efterlysninger er en vittighed: “Han er  180 cm høj og vejer 120 kilo“.  Politiet napper ham her hurtigt efter det glimrende  portræt, i færd med  at lyne  bukserne op. UPDATE: som forudset – mindre end  24 timer:Politiet har til formiddag anholdt en kun 17 år gammel asylansøger for forbrydelsen efter flere henvendelser fra offentligheden.

Uddelegering af voldsmonopolet – afhændelse af autoritet – fragmentering af staten og nationen – første skridt mod dhimmitude

Der er flere måder dette kan anskues på. Lad mig lige sige indledningsvis, at dette ikke er for at mistænkeliggøre de to utvivlsomt flinke og velmenende vagter. Den vrede der vælder op i mig ved læsningen af dette er rettet mod det værtssamfund der lader dette finde sted, uden tanke for de samfundsødelæggende konsekvenser det har, set i sammenhæng med lignende tiltag rundt om i landet. Dette er situationen ikke blot i Danmark, men i hele den vestlige verden: Vi graver vores egen grav i høj grad ud fra simpel skamfølelse og blufærdighed for at sige det som det er – at dette er en suicidal, kortsigtet løsning ikke bedre end at pisse i bukserne for at holde varmen.

Jeg er ikke på nogen måde autoritær eller voldsliderlig, men der er kun én rigtig måde at håndtere manglende respekt for danske kuffarmyndigheder, og det er selvsagt ved at sætte den igennem der hvor problemerne er. Ud over pænheden og forlegenheden ved at sige tingene direkte er der selvfølgelig en anden hurdle forbundet med – lad os bare kalde det dette – en dansk magtdemonstration, nemlig at denne vil være langt mere synlig, og derfor genstand for kritik, end det oprydningsarbejde der følger i kølvandet på den nuværende tilgang, i form af hærværk, hospitalsbehandling, og fængsels- og institutionspladser. Og ingen skal fortælle mig, at denne sidste tilgang er billigere end permanent udstationering af danske betjente og vagter ville være.

I stedet for at falde i svime over deres abrahamiske brødre i monoteismen skulle de pæne kirkegængere hellere sende tanker til trosfæller i Tyrkiet, Irak, Egypten, Pakistan, Indonesien eller Gaza. Her ender glidebanen (LFPC).

Ali og Khalid er “bodyguards” for Gellerup kirke i Århus. De holder vagt, så ingen begår hærværk i kirken. De holder øje med, at ingen begår indbrud i bilerne på parkeringspladsen. Ali Kauid og Khalid Omari fra Gellerup ved Århus er muslimer som mange i kvarteret. Men de har ingen problemer med at passe på Gellerup kirke.[…]

De er begge ansat som vagter i kirken – en opgave, de startede med at påtage sig frivilligt for ca. 3 år siden, da utilpassede unge brød ind i gudstjenestedeltagernes biler. Der bor over 90. pct. af anden etnisk herkomst i blokkene tæt ved kirken. Ali og Khalid er muslimer og har palæstinensisk baggrund. De kom begge til Danmark fra Libanon i 1986.
Er det ikke mærkeligt for jer som muslimer at passe på en kirke?
– Nej, det er vi vant til fra vores hjemland. Dér er masser af kirker, som det er vores pligt at beskytte.
Ali og Khalid er medlemmer af fædregruppen i Gellerup-parken tæt ved kirken.  […]- Muslimske unge plejer at få skyld for balladen i området. De holder sig væk, når vi er her, og så får de da ikke skyld for balladen her i hvert fald, siger Khalid og nævner, at det meste hærværk kommer fra byens narkomaner.

Vi får fat i kirkens præst og spørger, hvordan han har det med at have muslimske bodyguards:
– Det synes jeg er helt naturligt, da vi lever i et multietnisk og multikulturelt samfund, siger Niels Hviid.
– Det er en stor tryghed, da de er godt kendte og respekterede i området. De har en god måde at snakke med de unge på.
– Det fremmer også den gode kontakt, vi har til moskeerne, imamerne og de muslimske kulturelle foreninger, slutter han. Muslimer beskytter dansk kirke


Mere Gellerup

Fler havde sikkert ligesom jeg, glemt  at den arabiske racisme sidste år i oktober kostede en grønlænder livet. 2008 Historien kommer  vidt omkring i verden, efter sigende på  Gateway Pundit, Michelle Malkin, Religion of Peace, og her i American Thinker “The multi-cultural one way street:

Søren Kornelius Aron Jørgen Jansen er død

Manden har ligget bevidstløs siden 15. september, hvor han blev stukket ned ved 21-tiden om aftenen på parkeringspladsen ud for Torstilsgårdsvej 88 i Tilst ved Århus. Nu er manden er afgået ved døden. Det skriver B.T. Den 14årige er fra Mellemøsten og var sammen med en anden 14årig araber årsag til, at fritidsklubberne i Gellerup lukkede i flere dage i juni. De var så voldelige, at personalets sikkerhed var truet. Vi er jo ikke jægersoldater, sagde klublederen.

Århus Kommune skulle forestille at have fjernet den 14årige araber. De skulle også forestille at have evakueret grønlænderne, så de ikke længere bliver udsat for racistiske overfald i Gellerup. Det var så ikke andet end tom pressestrategi. Spin. Man føler sig lidt dum. Jeg troede på, at problemerkendelsen var ved at være på plads i Århus. Men nej.

Drengen selv nægter sig skyldig, men politiet har overdraget ham til de sociale myndigheder, som skal behandle sagen videre. På grund af hans unge alder kan politiet ikke fremstille ham på normal vis.

 “Den 42årige grønlænder er død

“So-called “community leaders” from ethnic minorities who bleat about discrimination should be ignored”

Jeg indrømmer gerne at jeg falder pladask for Daily Express-kommentatorens get-tough-retorik. Det stiver altid én af at se en no-nonsense, cut-the-crap tilgang, ikke mindst når det er i det løsslupne vanvids højborg Storbritannien. Men lad os være realistiske – de forslag han kommer med er der slet ikke tilstrækkelig opbakning til, de ville aldrig kunne blive vedtaget, endnu mindre implementeret. McKinstry har da også realitetssans til at se perspektivet forude, når han beklager at “our once gentle nation accelerates its slide towards anarchy”. Man skal nok gå til hans landsmand El Inglés via Gates of Vienna for at se de forskellige fremtidsscenarier udfoldet. Det er synd for ærkebriter som Leo McKinstry, men som det ser ud bliver fremtiden formet af faktorer der ikke længere kan afmonteres eller rulles tilbage. Udviklingen kører nu efter en indre dynamik som vi måske kan prøve at afdække, men kun i begrænset omfang regulere (LFPC).

[…] For too long the legal system has been swayed by deluded, politically correct theories that criminal behaviour is caused by deprivation, inequality or racism and that offenders need support rather than punishment. The result of this sub-Marxist drivel is the lethal chaos we see all around us. Many good citizens are in despair, reduced to believing that nothing can reverse the tide of savagery. Things can change for the better but only if the political class demonstrates an iron will to make it happen.

We need a vigorous counter- revolution against the Left-wing creed of victimhood that has seized the institutions which should be protecting the public. We should make a start with the police, who spend far too much time enmeshed in bureaucracy and not enough time on the streets. […]

The pieties of political correctness must be abandoned. Instead of continuing their obsession with diversity in recruitment, police chiefs should concentrate on hiring large, tough young men, preferably from the services, who might scare the living daylights out of offenders.

They should also drop the absurd sensitivities over stop-and-search. So-called “community leaders” from ethnic minorities who bleat about discrimination should be ignored. Their creation of bogus griev ances has only contributed to the climate of fear.

But greater rigour in policing will be useless without far tougher punishments. Sent ences dished out by courts are a joke, especially the wretched community terms which are barely a slap on the wrist. Across the scale, criminals should be taught to fear the consequences of ending up in court. That means bringing back the birch for young hooligans who sneer at the law and establishing far tougher sentences for all types of offences, including long mandatory terms for possession of weapons.

Life should really mean life and the death penalty should be re-introduced for the most heinous murders. There is nothing compassionate about leniency towards offenders – in fact, it is a form of institutionalised cruelty towards the victims of crime.[…] Leo McKinstry: JOIN THE REVOLUTION THAT WILL RID BRITAIN’S STREETS OF THIS MURDEROUS SCUM

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
13 years ago

Tak for ordene, AO, det er sandelig også mentalhygiejne at skrive her, når nu virkeligheden er at de fleste i vores omgivelser foretrækker illusioner og uargumenterede antagelser.

JensH
JensH
13 years ago

@AO

Tak. Jeg fandt det. Denne 17 årige asylansøger kom enten fra Irak eller Iran, (de er ikke sikre på hvilket af de to lande), og han blev anholdt på asylcentret:

http://ekstrabladet.dk/112/article1030802.ece

Så nu har de Radikale, Politiken, venstrefløjen endnu et ‘offer for den Danske rascisme’ de kan gå i kamp for får evig opholdstilladelse og forsørgelse af velfærdsstaten.

AO
AO
13 years ago

@ JensH

Lige netop ja – Ekstra Bladet skriver om det.

AO

JensH
JensH
13 years ago

@AO

“Han viste sig at være en 17 årig asylansøger fra enten Iran eller Irak.”

ham der igår blev offentliggjort et billede af, (hvor han er i et S-tog)???

AO
AO
13 years ago

Så er den unge voldtægtsforbryder in spe fanget – haps!

Han viste sig at være en 17 årig asylansøger fra enten Iran eller Irak.

Nu har de autonome og diverse andre tosser et nyt “offer” de kan have ondt af når han forhåbenlig bliver udvist.

Jeg vil også benytte lejligheden til at takke for en fantastisk blog som jeg læser med glæde hver dag – den giver mig håb om, at vi trods alt er en del fornuftige mennesker, der stadig kan kende en fjende når vi ser en!

🙂 AO

JensH
JensH
13 years ago

“Jeg tror befolkningen er ligeglad”

Svenskerne har nok mere travlt med at passe på sig selv og deres familie så de undgår at blive udsat for den rå og afstumpede vold det nye herrefolk anvender for at vise dem hvem landet nu tilhører.

Rojas kom da ellers fra Chile eller et andet Syd-amerikansk land, og var dermed selv indvandrer. Men det er måske kun muslimske indvandrere der er omfattet af elitiens sympati.

JensH
JensH
13 years ago

@steen Den Svenske integrationsminister, Nyamko Sabuni, har idag et debatindlæg i DN om den mislykkede “integration” i Sverige frem til 2006, (det år hun selv kom til fadet). Overskriften er “Sahlins integrationspolitik gynnar sverigedemokrater”, og så kan frygt for SD-fremgang atter engang fungere som alibi for at få fortalt nogle højest politiske ukorrekte kendsgerninger i det Svenske samfund anno 2008. Nyamko Sabuni skriver bl.a.: “Resultaten är häpnadsväckande. År 1990 fanns det tre bostadsområden i Sverige som kunde betecknas som utanförskapsområden. År 2002 hade antalet ökat till 128, den senaste kartläggningen visar vi att antalet fortsatte att växa så att det… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Janne

Jeg glemte linket til denne Svenske officers temmelig uhyggelige fremskrivning:

http://www.aftonbladet.se/debatt/article2790189.ab

JensH
JensH
13 years ago

@Janne “Du mener ikke at når der nu sættes ild på mange skoler og kastes med sten efter politi og brandmænd, så er en krudttønde allerede sprængt?” Det er jo et spørgsmål om definition hvad det vil sige, at krudttønden er sprængt. Den systematiske afbrænding af skoler og stening af politi og brandvæsen betrager jeg blot som “prologen”, (det er Tour de France-tider, så tilgiv mig). Slemt nok som det er nu ville jeg mene, at når krudttønden først sprænger vil du opleve borgerkrigslignende tilstande i Libanon i de Svenske byer. Faktisk har en tidligere Svensk officer været inde på… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

JensH “Gad vide hvilken krudttønde der sprænger først. Rosengården, Tensta, Rinkeby eller måske et sted i Gøteborg.” Du mener ikke at når der nu sættes ild på mange skoler og kastes med sten efter politi og brandmænd, så er en krudttønde allerede sprængt? Jeg mener at en krudttønde allerede er sprængt. For de politifolk og brandmænd der oplever at få kastet sten efter sig er jeg sikker på at de oplever det som om en krudttønde er sprængt, og det samme gælder for de elever, lærere, forældre der oplever at skoler i deres nærmiljø brændes af. De oplever en hverdag… Read more »

Anna Lyttiger
13 years ago

“…diverse artikler i Europæiske aviser sætter antallet af muslimer i de enkelte lande højere og højere, næsten fra dag til dag.”

Det får mig til at tænke på scenen fra “1984”, hvor Winston redigerer tidligere nyheder om chokolade-rationerne, så en mindre ration kommer til at fremstå som en større. Double-plus-good!

“times 14.2.84 miniplenty malquoted chocolate rectify”…

mike
mike
13 years ago

Ot, på forsvarskanalen.dk kan i finde klip fra Livgardens 350 fødselsdag, læg den ud på snaphanen med tapperhedsmedaljerne.

Anuslaban
Anuslaban
13 years ago

Århus Stiftstidende:

“Ballademagere uden for rækkevidde

Dette er en personlig beretning. Om afmagt og vrede. Men først og fremmest er det en undren over, hvordan det kan gå så galt.

Af Alice Krøger

Jeg havde aldrig troet, at nogen ville råbe danskersvin efter mig. Eller spytte efter mig, hamre truende på vinduet eller synge smædesange. Slet ikke, når min eneste brøde var, at jeg en eftermiddag tog bus nummer 52 fra Næshøjskolen i Harlev til Århus.

Allerede ved busstoppestedet fik jeg en anelse om, at turen ikke ville blive helt almindelig.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080207/AAS/243045775

Anuslaban
Anuslaban
13 years ago

http://avisen.dk/vagter-paa-vej-til-aarhusianske-busser_4372.aspx

Artiklen fra Århus Stiftstidende om buskørsel fra Gellerupparken er citeret blandt kommentarerne.

Anuslaban
Anuslaban
13 years ago

Der har været noget tilsvarende i Århus, hvor en journalist fra Århus Stiftstidende kører med bussen fra Gellerup.

trackback

[…] Pakistansk landsby fejrer sin 7/7 martyr …but everyone knows it happens every year.” … når man ikke bare  har sin vulgærfeminisme … Life should really mean life and the death… […]

JensH
JensH
13 years ago

@steen Ja, jeg fandt også en blogpost fra I Mitt Sverige hvor ‘situationen på linje 3’ bliver taget op. Men den er også fra april i år. Men at det går hårdt for sig i Tensta kan man ikke være i tvivl om når man ser på de links der er til denne blogpost. Tag lige denne ‘appetitvækker’: “Om vi inte kväver det här i sin linda kan det eskalera till exakt vad som helst, säger Maria Adolfsson, pressekreterare på SL. Hon anser att situationen är ohållbar och att ungdomarna skapar ett “skräckvälde” i området.- Det här är ett samhällsproblem… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Tak, det var lige præcis den historie jeg mente. Jeg prøvede også at google, men kunne heller ikke finde noget nyt. Hvis du kigger på Linje 3 (eller blå linjen) så er de 3 endestationer:

-Rinkeby
-Tensta
-Hjulsta

http://sv.wikipedia.org/wiki/Bl%C3%A5_linjen_(Stockholms_tunnelbana)

Den sidste navn kender jeg ikke, men når det kommer til indvandrer-ghettoer er Rinkeby og Tensta vist lige så berygtede som Rosengården i Malmø.

Tensta var den ghetto, som den Iransk-fødte S-politiker Nalin Pekgul flygtede fra fordi hun frygtede den islamiske fundamentalisme hun mente var stærkt stigende der:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=554&a=486694&previousRenderType=1&ticker=145

JensH
JensH
13 years ago

@steen “slet ikke, men så længe de er en fornærmelse, fortsætter jeg med at pege fingre.” Selvfølgelig. De skal ikke ha’ lov ‘at dø i synden’. Men jeg sad og kiggede lidt på dit link med statestik over muslimsk andel af befolkningen i de Europæiske byer, og det er egentlig utroligt at tænke på, at for bare en-to generationer siden var her stort set ingen. Der var kun ubetydelige små grupper af muslimer i vest-europa, og nu er det blot et spørgsmål om, hvilken Europæisk storby der først får muslimsk flertal. Men ud over Malmø kan jeg se, at også… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Det kan da vel ikke undredig at ‘Asyl-svenskan’ selvfølgelig vinkler ‘jubilæet’ så det sætter tilhængerne af fredens religion i offerrollen. Men jeg lagde mærke til, at der i artiklen står:

“Storbritanniens över två miljoner muslimer har”

De tal jeg har set har ligget mellem 1,5-1,7 mio. Det er selvfølgelig også (for) mange, men jeg synes hele diverse artikler i Europæiske aviser sætter antallet af muslimer i de enkelte lande højere og højere, næsten fra dag til dag.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x