14
jul
Seneste opdatering: 15/7-08 kl. 2043
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

” Danes believe that we can agree in the end, we can find common ground and we can just as well put the disagreement on the table and coupe with them. In a global society this is probably naive. “

” A welfare state requires loyalty, without loyalty it falls apart. In my personal view it has its destruction in its own logic, a welfare state creates different people than the people who create a welfare state. ”  Jonsson WordPress

»Hvorfor al den ballade om tørklæder ?«

To midaldrende kvinder på Fanø  diskuterer : Hvorfor al den ballade om tørklædet ? Der hører jo en hovedbeklædning til alle egnsdragter !

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog – også © foto, klik !

“Socialkonstruktivisternes ultimative mareridt”

At skabe sig er ofte et sygdomstegn Der er eksisterer en industri, der lever af, at det er meget vigtigt for nogle usikre mennesker at overskride deres egne grænser i søgen efter oplevelser og et godt liv.Plasticoperationer, stammetatoveringer,anabolske steroider,homoseksuelt forældreskab, kønsskifte osv.Michael Jacson er nok socialkonstruktivisternes ultimative mareridt. De mener ikke mennesket har nogen essens, ikke noget medfødt væsen. Alt formes ( af omgivelserne ),men Jackson byggede eller skal vi sige nedbryder vel sig selv ? Han er personen der aldrig ville være voksen.Negeren der ville være hvid, og  manden der ville ligne en kvinde. Jackson ønskede at nærme sig sit afdøde idol (Elvis Presley) gennem formering med Elvis’ datter.Han ville giftes med sin åndelige bedstemor (Elisabeth Taylor ). Han gemmer både sig selv og sit bevidst moderløse afkom  bag masker og slør,mens han søger eksponeringen, undtagen ved de betænkelige kropslige lege med drenge i det konstruerede paradis ranchen Neverland.Han  må være socialkonstruktivisternes ultimative mareridt.

At skabe sig er ofte et sygdomstegn – Kirsten Damgaard om Michael Jackson, nu i rullestol

»Vi skal lære at elske hinanden«

Hvis Mellemøstens eksploderende befolkninger under Europas “soft underbelly” bliver hjemme i deres mislykkede stater ( minus Israel) , er jeg da parat til at elske dem på behørig afstand. Jeg har været forskellige steder i Mellemøsten, og kærligheden var ikke gensidig, for nu at udtrykke det urbant. Det er nok nemmere at elske Beirut fra Elysee-palæet, end derfra hvor jeg oplevede den.

The new union between Europe and its Mediterranean neighbours will help countries in the region “learn to love each other”, French President Nicolas Sarkozy said.Sarkozy will join 42 leaders to launch the Union for the Mediterranean that brings together almost all of the Arab presidents at the same table with Israeli Prime Minister Ehud Olmert.
Mediterranean region needs love: Sarkozy Two French were arrested in connection with an attack on a Jewish 17-year old, now awake from a coma . Københavns Kommunes Integrationsbarometer  og GoV:  All You Need is Love

Damage control: Stramninger af friskoleloven

Regeringen fortsætter sin damage control S-R regeringens overgreb på landet. Hvordan man ellers skulle karakterisere Jelveds og Nyrups tid, ved jeg ikke. Nu lever de fedt af vor tids mest ufortjente million- pensioner, men der er stadig 26% der stemmer på deres partier (plus en masse SF’ere) . Dødslængsel falder én i tankerne. Længes halvdelen af landet efter at dø, ligesom svenskere, englændere, belgiere og hollændere? Læne sig tilbage, og så er det hele slut og overstået, så hurigt som muligt uden politisk ukorrekte smerter. Hvilken human lyksalighed : “Vel død, er hele sagen” for vores financielt overpolstrede “elite” , Nyrup, Jelved, Dybkjær.

Tilsynet kan føre til stramninger af friskoleloven Muslimske friskoler kan endnu en gang se frem til besøg fra regeringens kontrollanter. Integrationsministeriet og Undervisningsministeriet planlægger en særlig tilsynsrunde på 25 friskoler. Med den vil staten sikre, at skolerne ikke bliver rugekasser for terrorister.

– I denne tid med islamistisk terror er der selvfølgelig særlig grund til at rette opmærksomheden mod skolerne. Vi ved jo, hvordan det er gået på skoler i Pakistan, hvor tingene har fået lov at udvikle sig, siger undervisningsminister Bertel Haarder (V). Tilsynet skal vise, om friskolerne forbereder eleverne til et leve i et samfund med frihed og folkestyre. Gør de ikke det, kan det føre til stramninger af friskoleloven. Skærpet kontrol med muslimske friskoler. Enhver kan jævnføre med egne erfaringer :

– Men problemet er bare, at problemet reduceres til at handle om at “sikre, at skolerne ikke bliver rugekasser for terrorister”

Vil man også sikre, at skolerne lærer ubetinget loyalitet over for demokratiet, også i en fremtid med muslimsk flertal, og respekt for grundlæggende demokratiske ideer om ytringsfrihed, herunder retten til at kritisere Muhammed; respekt for vantro, også jøder og polyteister; respekt for minoriteters rettigheder, bl. a. homoseksuelle; og kvinders fulde rettigheder på linje med mænds? Vil man med andre ord lære eleverne at tolke Koranen på en måde der ikke sætter dem i et modsætningsforhold til os? Mon? Slet ikke hvis de samme vantro stiller sig tilfredse med at undgå “terrorisme”, der er et middel henimod et mål, ikke et mål i sig selv, og målet end ikke bliver omtalt. Poden her er lige kommet tilbage til USA fra et ‘læringsophold’ i Pakistan (LFPC):

“My main goal is to go back and spread Islam all over USA.”

“Not one Jewish person died in the 9/11 attacks.” “Muslim people didn’t do it.”

“You are the terrorists. American people are the terrorists. We are not the terrorists.” “I believe all the stuff I learn”

FRYGT: »Hvordan skal jeg kunne berolige folk«

Som formand for beboerne i 44 lejligheder i Klyngen ved Hundige Storcenter er Edith Gavnholt vant til lidt af hvert. Omkring nytår blev biler med to dages mellemrum sprængt i luften på parkeringspladsen af krysantemumbomber, så glasskår og vragdele blev spredt i en radius af 100 meter.Containere, affald og knallerter er flere gange stukket i brand.Hendes børnebørn kunne tidligere færdes frit i området, når de var på besøg. I dag følger hun dem rundt. Hun har ikke nerver til andet. Og når hun i næste uge får besøg fra Jylland, har hun fundet et andet og mere sikkert sted. Berlingske

Stenkast mod politiet ved masseslagsmål i Århus

To store grupper unge var natten til søndag flere gange i voldsomme konfrontationer på gaderne i det århusianske natteliv. Indvandrere dominerede de flokke på 25-30 i hver lejr provokerede og angreb hinanden foran to at byens diskoteker. Det sidste masseslagsmål endte med at flere fra grupperne i stedet angreb politiet. De kastede sten mod flere patruljevogne. Stiften

Penalizing Incorrect Votes in Sweden

Recent opinion polls in Sweden show Sverigedemokraterna gaining ground, and the party will almost certainly acquire seats in parliament at the next election. Our Swedish correspondent Reinhard sent us the following report on the political situation in Sweden. Baron Bodissey, GoV

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Master Shake
Master Shake
13 years ago

På Fanø var tørklædet nødvendigt, det er et ret ekstremt klima. Dragten har aner fra de Hollandske immigranter.

Janne
Janne
13 years ago

Jutta Starke

Det er rigtigt.

Og det er forfærdeligt at se små piger undgå at bevæge sig for meget af frygt for at der skal komme et hår til syne under hijab’en. Pigerne holdes i fuld kontrol på den måde – så lidt bevægelse som muligt med mindre de har den model på hvor der nærmest er sat et stort elastikklæde stramt om hovedet under tørklædet. Deres opgave er primært ikke at vise et eneste hår frem. Pigerne har det forfærdeligt varmt på en hed sommerdag.

Jutta Starke
Jutta Starke
13 years ago

“Hvorfor al den ballade om toerklaeder”

Jeg har jo bare vaentet for det!
Det er et toerklaede som skal beskytte haaret men ikke skjule det!
Der er heller ikke saadan en turban underneden, og Fanoe-piger/koner kunne tage den af alle steder hvornaar som helst!

Naar jeg moeder “toerklaeder” i Hamborg, saa siger jeg sommetider:” jeg kan se et haar”, Saa fumliger de med angst hved toeklaedet!

Master Shake
Master Shake
13 years ago

Har du et link til den Fanø-artikel? Er det Kirsten D. i fannikedragt?

Janne
Janne
13 years ago

»Hvorfor al den ballade om tørklæder ?«

Islamistiske ‘egnsdragter’ til kvinder hører naturligvis ikke hjemme i et land, Danmark, der går ind for ligestilling mellem kønnene og er et sekulært og demokratisk land.

Janne
Janne
13 years ago

“Stenkast mod politiet ved masseslagsmål i Århus”

Jeg bor i et ellers fredeligt kvarter, men freden blev for nylig spoleret at to grupper af voksne indvandrere (mænd) der råbte og skreg til hinanden. Tæt på slåskamp blev politiet tilkaldt af vidner til råberiet og truslerne og hurtigt stødte flere biler til med indvandrere. Det endte dog med at politiet fik dem snakket fra at gå i flæsket på hinanden. Men det var noget af en kulturberigelse i vores ellers fredelige kvarter. Jeg så ved samme lejlighed at T-shirt med enormt tyrkisk flag er blevet en del af dresset.

Antifascisten
Antifascisten
13 years ago

Ahmed Akkari var vist nok lærer på en muslimsk friskole, og han var i et tilfælde voldelig overfor en elev i forbindelse med sin lærergerning. Abdul Wahid Pedersen var en overgang skoleleder på en muslimsk friskole.

Se i øvrigt opslaget om Ahmed Akkari på Wikipedia. Det er da vist skrevet af en islamist eller Akkari selv!:

http://da.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Akkari

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x