22
jul
Seneste opdatering: 23/7-08 kl. 1826
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

»Prøv lige at tænke på,« siger Kennedy, mens han peger på et skilt over værtshusets [Det Hvide Lam] dør – 1807, står der – »at den her bar blev åbnet samme år, som Wellington bombarderede København. Toppen af bygningen blev blæst af, men baren blev liggende. Jeg kan godt lide tanken om, at The Duke of Wellington er død, mens baren stadigvæk ligger her. Så fuck ham,« griner han. Klokken er elleve om formiddagen, og vi havde egentlig aftalt at mødes til kaffe.

Thomas E. Kennedy, Weekendavisen  (foto© Snaphanen, klik f. helskærm)

Jihad Train: “Because  you deserve to know”

Denne kampagne ville svare til hvis man under 2. verdenskrig havde ladet Lord Haw Haw eller Tokyo Rose opsætte plakater på undergrundstogene som reklame for deres radiopropaganda. Vesten slumrer stadig.

A Muslim group, in collaboration with a Brooklyn imam once investigated as a possible co-conspirator in the 1993 World Trade Center bombing, paid $48,000 to run Islamic advertisements on the city’s subway cars this September.The ad campaign — known as the “Subway Project” — was designed to inform people about Islam and dispel common misconceptions about the religion, a representative for the Islamic Circle of North America told. But the effort to plaster 1,000 subway cars with pro-Islamic messages has given new life to the controversy that has surrounded the radical imam, Siraj Wahhaj, who is promoting the campaign.Wahhaj was once listed by prosecutor Andy McCarthy as an unindicted person who may have been an alleged co-conspirator in the deadly 1993 terror bombing of the World Trade Center. Islam subway ads cause stir in New York

Imamen  kaldte FBI og CIA  “Terrorister” -,  Hardlinere  er kede af  at den sammenfalder  med 9/11 højtideligholdelsen, skriver iransk tv. Ja, mon ikke de  er. Man kan se videoen “The Subway Project” her (den kan ikke  embeddes). Fra Jihad Watch (Steen/LFPC):

The ads are being paid for by the Islamic Circle of North America, which, as Marisol noted here, is one of the organizations listed in the infamous 1991 Muslim Brotherhood memo as participating in a “grand Jihad” aimed at “eliminating and destroying the Western civilization from within and sabotaging its miserable house by their hands and the hands of the believers so that it is eliminated and God’s religion is made victorious over all other religions.”

Siraj Wahhaj, meanwhile, has warned that the United States will fall unless it “accepts the Islamic agenda.” He has lamented that “if only Muslims were clever politically, they could take over the United States and replace its constitutional government with a caliphate.” Lawmakers call on NYC to pull Islamic subway ads

Havde  ham her ikke fortjent at vide ?

hvad  siger  Morten Kjærum til denne  efterhånden klassiske situation ? For ikke   ikke  at tale om Gaaaameltaft Hansen ? (Gå ikke glip af, hvordan et fhv. dybt  “a” lyder, fra Gentafte og nordpå). Tag en tur i Ørstedsparken og rund  lige det fuldstændigt  racefragmenterede Nørrebro på vejen! – Nu kommer  jeg tit på Nørrebro, og jeg ser  rigtignok mange “kulturer”. Men de mødes ikke. De bor ikke i  samme ejendomme eller  gader, de kommer ikke på samme cafeer og går nødigt i samme skoler. DET er den  multikultur, der overfladisk betragtet ligner et broget samliv. :

Mand brækkede kæben efter slag med en lægte, da han blev overfaldet i Østedsparken, der er mødested for bøsser, af tre unge mænd med formodet indvandrerbaggrund.
Lidt før midnat tirsdag blev en 38-årig mand overfaldet i Ørstedsparken i det indre København. Manden blev sparket og slået af tre gerningsmænd, der menes at være andengenerationsindvandrere i tyverne. Østedsparken er kendt for om natten at være mødested for homoseksuelle i København. Den 38-årige fik også stjålet penge og bilnøgler.
Formodet bøsse groft overfaldet af indvandrere

Tilvandret HIV i Canada og Sverige

Sverige slører kendsgerningerne i den lyrik, de insisterer på at kalde journalistik, men ikke  Canada:

“Förra året rapporterades 541 fall av hiv i Sverige. Det är den högsta siffran sedan slutet på 1980-talet då man började diagnostisera hiv.” SVT   Dramatisk ökning av hivsmitta

“About 16% of all new HIV cases reported in Canada in 2005 were linked to immigrants from countries where HIV is prevalent, according to a report recently released by the British Columbia Centre for Disease Control.
According to the study, immigrants make up 1.5% of Canada’s population. The figures mean the HIV incidence among immigrants from HIV-endemic countries, or people connected with them, was almost 13 times higher in 2005 than for Canadians.” Medical Newsnet

I England har HIV situationen i flere år været beskrevet som en “national krise”- ,33 % af landets HIV smittede,  er  afrikanere. Hver smittet koster ca. 1 mio d.kr. om året.

Politikens “dumme Dänen”

Jeg har ved flere lejligheder brugt vendingen “rundt om den varme grød” om de retoriske krumspring der forvandler debat om problemer der hovedsageligt har at gøre med det aggressive, uassimilérbare trossystem islam, til ‘fremmedfjendtlighed’ eller endda ‘racisme’ i almindelighed. Politikens interview med professor Per Øhrgaard fra Handelshøjskolen viser for mig at der er mindst to måder at undgå den varme grød på: Interviewet handler egentlig mere om uddannelsessystemernes neddumning og anglificering, og er derfor et indlæg i en helt anden debat som vi kender den fra f. eks. Allan Bloom og Neil Postman, mere end det handler om indvandringsdebatten, men Politiken har alligevel formået at vinkle det i ønsket retning – i hvert fald er professorens stafetspørgsmål vand på det anstændige dagblads mølle:

Per Øhrgaard rækker stafetten videre til forfatter Inge Eriksen med spørgsmålet: Hvordan kan det være, at danskerne er blevet bange for verden? »Jeg synes, asylpolitikken og Dansk Folkepartis position viser, at danskerne er blevet bange for verden. Vi vil godt have globaliseringen som en ensrettet gade, men vi vil helst ikke have, at den kommer til os«, siger Per Øhrgaard. Interviewet med Inge Eriksen bringes på tirsdag [Die dumme Dänen (Politiken 22.7.2008, ikke online)]

Dette at vi skulle være blevet “bange for verden” er blevet en etableret kendsgerning alene i kraft af gentagelsen. Den Erasmus Montanus’ke vrængen af danskerne i almindelighed, som den globaliserede, sofistikerede iagttager naturligvis ikke er en del af, har fået sit eget liv. Men bemærk, at der parallelt hermed trives en ganske uforenelig anden myte, nemlig at vi ikke skal undslå os for at kalde os et multikulturelt samfund, fordi vi jo allerede er multikulturelle – vi køber fremmed mad og lytter til eksotisk musik, osv. To myter der på hver deres måde går udenom træls og farlig debat om ting som ‘jihad’, ‘parallelsamfund’, ‘sharia’ og ‘demografisk skævvridning’ (LFPC).

Ryd forsiden: Muslim opfordrer trosfæller til at standse terrorisme og leve i gensidig respekt med kristne ….. nej, vent ….

Et lille stykke pædagogik der illustrerer mediernes ureflekterede, og farlige, antagelse af at hvis vi bare kan stoppe “terror” og “radikalisering”, så vil vi alle danse ud i solnedgangen sammen, hånd i hånd (omend  muligvis med adskillelse mellem kønnene). Her er et lille debatindlæg på al-Arabiya om den nylige bombning af den danske ambassade i Islamabad, hvor en “Moslem Montasir” råder ‘brødrene’ til at standse de meningsløse bombeangreb (via Gates of Vienna):

The bombing of embassies will lead us to nowhere, we gain nothing at all, the embassy will not close because of one bomb, it will not close even after 10 bombs, they will build a better one and naturally a harder to blow on the same site. You want Jihad, learn Danish, travel to Denmark and teach Danish people about Islam, we suffer in the process, it is ok, that’s a better Jihad than blowing up buildings, believe me.

Med andre ord, målet er det samme, og den fredelige anvisning han giver skulle sikre ham fuld opbakning fra de Radikale og dagbladet Politiken (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

I univerdenen drejer sig om at hyle med de ulve der fastsætter hvad den gode tone består i – hvis man altså enten vil ind i den verden som underviser, beholde sit job eller ikke udsættes for knive i ryggen, udsættes for grov chikane af forskellig art. Helmuth Nyborg er et glimrende eksempel på en professor der tillod sig at formidle det han fandt frem til gennem sin forskning. Da Nyborgs forskningsresultater ikke kunne `tolereres`, da de ikke var sammenfaldende med den gode tone, gik man efter Nyborgs person. Kim Møller har for tid og evighed afskåret sig selv fra… Read more »

steen
Admin
13 years ago

Janne – efter den smule, jeg ved et uheld er kommet til at vide om de teorier, må man meget gerne anvende dem, navnlig på alt det jeg afskyr. Men jeg betragter dem grundlæggende som en universitær fis i en hornlygte. Om 10-15 år er der en ny universitets-fis.

Janne
Janne
13 years ago

steen

Min pointe er at vis danske universiteter skal lave queer analyser på danske digtere og forfattere, så skal de også lave queer analyser på hellige tekster. Hellige tekster skal ikke fredes i den sammenhæng bare fordi de er hellige for nogen.

steen
Admin
13 years ago

wow- tak.Det er jo en lidt anden genre end min. Jeg er nu glad for at man kan klikke fotos op i fuld skræm her. Ikke at alle fortjener det.

Anders Kusk
13 years ago

steen:
Har du set “the big picture” bloggen? En ret flot fotoblog en journalist fra The Boston Globe har startet.

http://www.boston.com/bigpicture/

steen
steen
13 years ago

queer teorier og HC andersen – Herregud ! Skal universiteter opfinde verden på ny hvert semester?

Allerede i 1927 beskæftigede den dengang meget kendte psykiater Hjalmar Helweg (der kunne mere end sin medicinhåndbog) i en klog og indfølende bog, afvise Andersens påståede homoseksualitet – med utallige endnu levende kilder fra Andersens tid

Janne
Janne
13 years ago

romerner = romanerne

Janne
Janne
13 years ago

LFPC I nogle år blev det helt moderne at arbejde med queer teorier på universiteterne. Jeg har selv hørt et foredrag af en forsker der trak H.C.Andersen og Karen Blixen gennem denne afklædnings teori. Det vil sige at der blive kigget grundigt på om der var mere eller mindre skjulte tegn på homoseksualitet både hos figurerne i romerner af forfatterne og i forfatternes privatliv. Det slog mig at der i universitetsverdenen var sneget sig et slags SE & Hør blik og mentalitet ind. Det sagde jeg i plenum efter foredraget til almindelig latter. Se & Hør på uni? Allldrig! For… Read more »

Antifascisten
Antifascisten
13 years ago

Mon Per Øhrgaard selv tager del i multikulturen (nej, det var ikke et spørgsmål).

Per Øhrgaard har efter al sandsynlighed placeret sig så langt fra multikulturen som muligt. Men en dag banker den på døren med sin sharia og jihad, og så er det Per Øhrgaard, der bliver bange og klager sin nød, akkurat som det skete for Peter Myginds søn.

Janne
Janne
13 years ago

Kan I forklare mig hvorfor det netop er danskere der ikke er plads til i den nye multikultur i Danmark?

Janne
Janne
13 years ago

I multikulturideologien er der ikke plads til at være godt gammeldags dansk. Det er i hvert fald altid danskere der omtales som skidt der ikke hører til i den nye verdensorden.

Janne
Janne
13 years ago

Beskæmmende at så mange kulturpersonligheder bliver ved med at messe: Dumme danskere, dumme DF og danskere er bange for verden. Hvorfor skulle vi ‘danskere’, som har rejst rundt i en del lande både her og endda boet på den anden side af dammen og derfor kender Danmark både indefra og udefra, få lyst til at lytte til personer der kalder os dumme og bange? Som allerede på forhånd har dømt os ude. Som omtaler danskere fordomsfuldt? Også socialdemokratiet omtaler danskere negativt. Jeg kan ikke forstå at der kan være sådan en enighed om at påstå at danskere er både dumme… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Trist at se professor Per Øhrgaard citeret for så tåbelig en udtalelse. Jeg kan se kanalen DK4, og der kører de i øjeblikket en række interviews som Per Øhrgaard har lavet med Tyske opinionsdannere, og et par af disse udseendelser har faktisk været ganske interessante. Specielt det interview han havde med den gamle Socialdemokratiske udrigspolitiske tænker Egon Bahr. Det var interessant at høre Egon Bahrs forsvar for nationalstatens fortsatte relevans, samt hans modstand mod Tyrkisk optagelse i EU, (et af hans argumenter imod var faktisk at det var et muslimsk land). Men nu er Per Øhrgaard altså kommet hjem igen,… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x