27
jul
Seneste opdatering: 18/6-09 kl. 2334
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Timen inden solopgang. Fotos © Snaphanen, alle kan klikkes i helsstørrelse, se Det Nordiske Lys 1, 2 og 3 her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det nordiske lys 2006, 2007, 2008. […]

trackback

[…] også at lave “Det nordiske lys” i år. Det bliver  i ugen der  kommer. – Fra Det Nordiske Lys 2008, Skåne i […]

trackback

[…] Midt i juli tog vi vores sædvanlige tur for at dyrke  den københavnske højsommer. “Det Nordiske Lys IV“.  […]

Danskeren
Danskeren
13 years ago

Marmorkirken er vel et af Danmarkshistoriens mest forsinkede byggerier, men jeg forstår ikke at nogen kan kalde den dyster. Tværtimod har jeg allerede som barn i halvtresserne fundet den uhyggelig smuk og himmelstræbende. En knyttet rose i øjet på enhver skønhedselskende. Til jer andre. Se den igen, og husk lige at Peterskirken indtil 30èrne lå gemt bag profant, romersk byggeri. Noget mange idag beklager at facisterne fik revet ned. Åbenbaringen skulle nemlig have været helt fantastisk når man endelig nåede frem til Peterspladsen. Bare for oplysningens skyld bruger jeg nu det pragtfulde billede som baggrund på mit skrivebord. Rigtig mange… Read more »

EAM
EAM
13 years ago

Tak for de altid smukke billeder 🙂

@ Janne
Ja, “Frederikstadens marmorbrud” virker unægteligt noget tung og grå inden i. Derimod kan turen op til vejrs varmt anbefales. Trappen er klaustrofobisk (hvis det er et problem!, og da jeg var deroppe i midt juni måtte et par amerikanske turister stige af undervejs. Dog kan udsigten ikke måle sig med Vor Frelsers.

Mette
13 years ago

Glæder mig over de billeder.

Johansen
Johansen
13 years ago

Man får helt lyst til at flytte tilbage til København 🙂

kenneth
kenneth
13 years ago

Sig mig, sover du nogensinde?

Janne
Janne
13 years ago

Årh, Marmorkirken er noget helt specielt. Så tung og dyster grå indeni og når den ses udefra ligner det at det kun er toppen af kirken vi kan se og resten gemmer sig under jorden. Da jeg besøgte kirken kiggede jeg efter trapper nedad til kirkens virkelige kirkeskib (altså ikke det der hænger i loftet). En eventyrlig kirke der skulle have set helt anderledes ud, men som altså endte med næsten kun at bestå af et bredt og bastant tårn. Pragtfuld kirke.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x