12
aug
Seneste opdatering: 12/8-08 kl. 2122
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En tysker i London fangede denne demonstration, som de store engelske medier “ikke har set”. Det er sådan et optog man ikke skal byde kinesere i  Peking eller Singapore, og det ved London´s mulismer udmærket.  Man skal holde sig til at trille bæ med europæerne. Det er en simpel cost-benefit analyse, som selv en nybagt imam skulle  kunne  foretage. Først England, Sverige, Norge, Holland, Belgien,  – sidst Frankrig og Italien, hvis jeg skal råde dem. Men det kan EU selvfølgelig nå at lave om på. Se alle fotos her.  (Snaphanens oversættelse)

“Det var et af de almindlig fredag eftermiddage: efter en anstrengende uge, jeg ønskede jeg mig kun en lang en pause og lidt hvile. Derfor begav jeg mig til i retning af Regent’s Park i hjertet af London.  På Park Road  hørte jeg  med  ét råb fra en menneskemængde og derefter  den demonstration, som var årsag til tumulten: omkring 70 tilhængere af  fredens religion™ havde på Olympiadens  åbningsdag benyttet lejligheden til at kræve  sharia i Kina – og et kalifat, naturligvis.”

“Et  særligt  varsel for Europas  fremtid var et skilt  der bar ordene “Én Ummah: Vores land , vores krig , vores  fred er én enhed.” Demonstrationen var ledsaget af  britisk politi. For at vise deres integrationsparathed , viste de muslimske kvinder sig fuldt tilsløret.”

Som fluer om en kokasse: Politiken og de kulturelt selvhadende

Koncentreret selvhad. Eller er det nu også ‘selv-‘? Selv om der benyttes flertal à la ‘vi har nok i os selv’, så er jeg stadig uklar på om disse selvflagellanter bare benytter pluralis majestætis, deroppe i deres ophøjede Elysium. Men logikken er interessant: De opponerer mod usofistikerede kakkelbordsfetichister som os, fordi vi angiveligt generaliserer om en bestemt etnisk gruppe ud fra dårlige eksempler – samtidig er deres (selv)had bygget op på en grotesk generalisering om Dansk Folkepartis tråde, fangarme og metastaser ind i hver lille afkrog af Danmark. Dansk Folkeparti der mønstrer omkring 14% af stemmerne, er ‘the human stain’ der (pars pro toto) pålægger hele samfundet kollektiv skyld.

Igen ønsker jeg kun at holde disse kommentarskrivere ud mellem to fingre, for deres rituelle afstandstagen fra dette parti har nu kørt i den samme monomane skure i adskillige år. Det eneste der kunne være interessant at vide ville være: Og hvad vil I så gøre ved problemet Dansk Folkeparti? Nogle pluk fra den første side med kommentarer (LFPC):

… som er berygtet for ikke at kunne lide muslimer, gøre grin med andre menneskers tro – … i det hele taget stå for alt andet end gæstfrihed og venlighed…. Vi har bare fået et dårligt navn og med god grund, der er ikke meget at være stolt af længere andet end fortiden. Jeg er enig i at DF indflydelse er ved at nedbryde vores land. …  Danmark efterhånden har fået et ry i udlandet for at være fremmedfjendsk. Og hvem bryder sig om at besøge et land, hvor man ikke er velkommen, eller ihvertfald godt behandlet. ….
Fordi DK på mange områder er middelmådigt. …. Jeg har hørt at de taler om:hvordan danske politiet og myndigheder behandler udlændinger, hvordan nogen danskere behandler udlændinge på gade og arbejdspladser og diskoteker..osv ….  småligt lumreland der egentlig ikke vil noget særligt og ikke gider besværet med at opretholde et internationalt format. … Her er dyrt og koldt, og i KBH møgbeskidt…At danskerne tilmed er svære at komme i kontakt med og nogen gange direkte uhøflige, …Stigende intollerance og racisme fra Politisk side samt et stigende antal danskere er årsagen! … Jeg er dødsyg og træt af at høre på Dansk Folkepartis sindssyge, racistiske og landsskadende udtalelser. … jeg skammer mig dybt over at være dansker … Det er vel ikke underligt at omverdenen ser skævt til os, sådan som DF har fået lov til at præge det danske samfund. … Fordi vi har brugt rigtig meget energi på at markedsføre os som et intolerant land. …Danskerne har nok i selv og er ikke imodekommende overfor turister. … vælger Danmark fra paa grund af vores intolerance. … ramponeret af politisk hetz mod udlændinge …. hvem ønsker at holde ferie på noget der ligner en losseplads i forfald. … Fordi Danmark har fået et image som et fremmedhadende og intolerant land. ….vores ekstremt usle behandling af asylansøgere etc. Alt dette maler et højst negativt billede af et racistisk DK. …. Fordi det endelig er gået op for alt og alle – inklusive os selv: at vi er røvkedelige. Hvad har vi egentlig andet at byde på end middelmådighed? Helt ærligt!Vi er bare bønder i bytøj. SKRIV: Hvorfor tror du, turisterne holder sig væk?

»Bøsser får tæsk i København«

Ligesom i de forhenværende liberale byer Stockholm, Oslo og Amsterdam. Endnu gruppes hårdt tilkæmpede frihed kan vise sig at blive en kort, historisk parentes. Nu har de feminint opdragede, bløde, danske drenge fra de nordlige velhaverforstæder igen været været på krigsstien og udlevet deres indre svinehunde:


62 hadeforbrydelser har ramt homoseksuelle i København siden slutningen af juni. Københavns Kommune kalder tallene for toppen af isbjerget. Sagesløse bøsser får tæsk og svines til af tilfældigt forbipasserende i de københavnske gader og natteliv. På halvanden måned har hovedstaden oplevet 62 tilfælde af de såkaldte “hate crimes” mod homoseksuelle.

Det viser tal fra Københavns Kommune, der har taget initiativ til at registrere diskriminationsproblemer og hadeforbrydelser mod mindretal. Borgere kan anonymt fortælle om alt fra chikane og hærværk til verbale overfusninger og grove overfald på hjemmesiden registrerdiskrimination.kk.dk.Siden hjemmesiden gik i luften i slutningen af juni, har kommunen registreret 125 hadeforbrydelser. Knapt halvdelen har ramt homoseksuelle. Ofrene er typisk mænd i 20’erne.- Vi ser kun toppen af isbjerget her. Vi tror, at tallet er meget større, siger René Lyngfeldt Skov, fuldmægtig i Københavns Kommune. Kristeligt Dagblad

Det er interessant at 7 af 10 hatecrimes i Sverige anmeldes af muslimer, hvor halvdelen af danske tilsvarende anmeldes af homoseksuelle. Et markant misforhold. Det fører naturligt videre til denne: Hvide englændere frygter diskrimination

“Holland anerkender muslimsk flerkoneri”

Rigtig interessante  tider europas aldrende rødstrømper har beredt deres døtre:

Although polygamy is banned in the Netherlands, the marriages of Muslims who have several wives are recognised by Dutch authorities.
Registrars in the major cities, in particular, record dozens of bigamous or polygamous marriages per year. These marriages are prohibited and an offence in the Netherlands. However, polygamous marriages that take place in countries where more than one wife is permitted, such as Morocco, are accepted.
If immigrants with several wives settle in the Netherlands, the local authorities register all the marriages. However, the Central Bureau for Statistics (CBS), where all marriages are registered nationally, removes these bigamous or polygamous marriages from its files, on the assumption that administrative errors have occurred. As a result, it is not known how common the phenomenon is in the Netherlands……Amsterdam city council has informed the CBS that the marriages are not a mistake……… “”At present, it is not included in our statistics,” Latten pointed out. “In the same way, we delete marriages involving fourteen-year-olds. A man with two wives just cannot exist by law.” Nisnews (klik tegning)

Seminar om korstogene

Lørdag den 13. september 2008 i Sct. Andreaskirkens festsal, København

MYTER OG DEN HISTORISKE VIRKELIGHED

Der er mangfoldige myter i omløb om middelalderens korstog (1095-1291). Med udspring i oplysningstidens kritik af kristendom og kirke og videreført af det 20. århundredes vestlige selvopgør omkring imperialismen har de to mest populære myter været: 1) Korstogene var uprovokerede og uhørt brutale angreb på en fredelig muslimsk verden. 2) Korsfarernes fromme påskud (religiøse fanatisme) dækkede i virkeligheden kun over almindelig grådighed.

Myterne er blevet formidlet såvel af universitære faghistorikere som af underholdningsindustrien med det formål at pålægge Vesten bodsgang over for en “offergjort” muslimsk verden. Seneste skud på stammen er den aktuelle filmatisering af Ian Guillou’s trilogi om korstogene.
De historiske kilder bevidner en noget anden virkelighed. Korstogene var først og fremmest forsvarskrig mod en ekspanderende islamisk verden, der i 1095 havde erobret 2/3 af de gamle kristne kernelande og nu truede med at rende resterne af det byzantinske storrige over ende og dermed få fri adgang til Europa via Balkan. Muslimerne gik sejrrigt ud af konfrontationen. Men korstogene standsede trods alt midlertidigt islams fremmarch og gav Vesten fred i et par hundrede år til at udvikle sin egen kultur frem mod renaissancens blomstring.
Seminarets tre foredragsholdere vil beskæftige sig med hver sit aspekt af korstogenes koreografi. Jakob Balling vil gennemgå det generelle historiske forløb. Monica Papazu vil se på det kristendomsfremmede teologiske skred i retning af “gerningsret-færdighed”, sammenblanding af heltedåd og fromhed, samt ideen om “hellig krig”, som sammenstødet med den fremadstormende islamiske verden afstedkom. Torben S. Hansen vil beskæftige sig med de sidste 30 års historiske forskning i korstogstidens eget kildegrundlag, som bl.a. har afdækket, at myten om middelalderens konfrontation mellem et eksceptionelt barbarisk og aggressivt kristent Vesteuropa og en fredelig og sagesløs islamisk verden er temmelig grundløs. Datidens muslimer og kristne havde en ganske anden selvopfattelse. Til sidst vil Uffe Østergaard som optakt til den afsluttende debat kort redegøre for sin fastholdelse af mange af oplysningstidens og imperialismekritikkens gængse synspunkter på korstogene, sådan som de er fremført i “Tankens magt – Vestens idehistorie” (L&R 2006).

Sted: Sct. Andreaskirkens Festsal, Gothersgade 148, 1123 Købernhavn K.
Arrangør: Islamkritisk Netværk i Folkekirken
Mødeleder: Dr.theol. Carsten Breengaard
Program:
9.30-10.00: Ankomst og morgenkaffe
10.00- 10.45: Professor, dr. theol. Jakob Balling: Korstogenes historie.
Spørgsmål og debat
11.15 – 12.00: Forfatter, mag. art. Monica Papazu: Korstogene – teologisk belyst.
Spørgsmål og debat
12.30-13.30: Frokostpause
14.00-14.45: Cand.mag. Torben S. Hansen: Korstogene – et vestligt modangreb som svar på permanent islamisk “jihad”.
Spørgsmål og debat
15.15: kaffepause
15.30-16.30: Afslutningsdebat indledt m. kort kommentar v. professor, mag. art./Ph.D. Uffe Østergård.

Oplægsholderne:
Jakob Balling, professor i kirkehistorie, Aarhus Universitet (1964- 1998), udgivelser om Middelalderens kirkehistorie.
Monica Papazu: mag. art. i litteraturvidenskab, Bukarest, har undervist på Syddansk universitet, samt i ortodoks teologi på Præstehøjskolen, udgivelser om idehistoriske, litterære og teologiske emner.
Torben S. Hansen, historiker, har undervist som ekstern lektor, Romansk Institut, Københavns Universitet, udgivelser bl.a.: “Islam – en religion, en historie”, 1989; medforfatter til ” I krigens hus”, 2003.
Uffe Østergård, historiker, professor v. Copenhagen Business School, udgivelser om international og nordisk historie, identitetshistorie, nationalisme, national identitet, EU, holocaust og etnisk udrensning.

Pris: 150,00 kr.(inkluderer mødeafgift, morgenkaffe m. croissant, frokostbolle, eftermiddagskaffe m. kage. Vand og øl kan købes.)
Tilmelding: Reg.nr. 9133 Kontonr. 75 10 175, Frøslev-Mollerup Sparekasse, mærket “inif”, samt navn og adresse.
Evt. Henvendelse: Mikkel Crone Nielsen, tlf. 62 67 10 95. E-mail: mikkelcrone@hotmail.com
Sidste indbetalingsfrist: 1. september 2008
Yderligere oplysninger om mødet: Kirsten Sarauw, tlf. 33 93 15 53, E-mail: ki.sarauw@mail.dk

http://www.inif.dk/ Sct. Andreaskirken ligger her (kort)

De såkaldte æresdrab, som slet, slet ikke har noget at gøre med islam

Dette hører vi jo i tide og utide, og lige lidt hjælper det, når denne ideologi af dens tilhængere alligevel bruges til at legitimere den barbariske praksis, endda med belæg i autoritative tekster (LFPC).

A manual of Islamic law certified by Al-Azhar as a reliable guide to Sunni orthodoxy says that “retaliation is obligatory against anyone who kills a human being purely intentionally and without right.” However, “not subject to retaliation” is “a father or mother (or their fathers or mothers) for killing their offspring, or offspring’s offspring.” (‘Umdat al-Salik o1.1-2).

In other words, someone who kills his child incurs no legal penalty under Islamic law.

Why does this stipulation appear in a manual of Islamic law if this has nothing to do with Islam? CNN Avoids Mentioning Islam in Segment on ‘Honor Killings’

Parliament in Jordan has overwhelmingly rejected a proposed law imposing harsher punishments for men who kill female relatives in what are known as “honour killings”. […]

But Jordanian MPs argue that more lenient punishments will violate religious traditions and damage the fabric of Jordan’s conservative society, where men have the final say. […] [min fremhævelse, LFPC] ‘Honour killings’ law blocked

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] En ummah, et land, en krig, en fred, Snaphanen […]

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til LFPC. Du er altid tør, perspektiverende og klar i hovedet. Derfor er din blog konsistent, god og hvad jeg især godt kan lide – med sikker og provokerende kant. Til mit eget forsvar var mine to kommentarer måske lidt for kunstfærdigt konstrueret som en art flyvende kuffert med flerdobbelt bund og katapult. Det var slet ikke seriøst ment som opfordring til, at nogen skulle sætte sig op i den og fare afsted. Jeg prøvede med billedet at vende op og ned på tingene uden at prisgive sandheden. Billeder er altid risikable – sikkert også dette sidste, for vi ser… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

‘Én ummah: Vores land, vores krig, vores fred er én enhed.’ Hver gang muslimer fyrer den slags af, lykkes det dem at vække til eftertanke. Hvor mange er mennesker er potentialet bag sådanne udsagn? – Et relevant spørgsmål, fordi svaret kan give vægt til både udsagn og eftertanke. Tre forsøg. 1. Geoffrey Caine prøvede for nogen tid siden at ræsonnere sig til et rimeligt tal. Han gjorde det meget godt, for han landede i omegnen af 5-600.000 muslimer. 2. Birthe Rønn Hornbech nævnte tallet 500.000 i Information og mente, at det havde vi rigtig godt af, for det var første… Read more »

LFPC
13 years ago

Emeritus – Der ligger ikke nogen “larmende tavshed” i manglende svar. Os der stikker hovederne sammen her er måske hver især også i gang adskillige andre steder, har email-korrespondance kørende eller andre gøremål. Man læser meget som man ikke umiddelbart kan komme med noget vægtigt gensvar på, uden at dette indikerer ringeagtelse eller uenighed. Men mht. politiske partier vil jeg da gerne pippe med, at dette er det dårligst tænkelige tiltag vores side kunne komme med. Som du selv skriver skulle det omfatte adskillige grupperinger samlet under banneret “vantro”. Men forestil dig at vi lavede et parti, f. eks. med… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til alle. Hvilken larmende tavshed. Jeg fremsatte ellers et enestående godt forslag 10:54, Klokken er nu 14:23 og absolut ingen positive reaktioner. Skal det forstås på den måde, at ingen gider stifte sådan et godt parti? Lad mig være ærlig. Jeg tror, at dette forum er det forkerte. Hvis jeg ser på mig selv – Ikke ti vilde heste fik mig til at starte eller gå ind i sådan et parti. Men virkeligheden venner, se det i øjnene: det er dem mod alle os andre. Så er mit forslag egentligt særlig langt fra sagens kerne? Vi vantro har dog ikke… Read more »

Bananen
Bananen
13 years ago

Politikens fotograf Pelle Rink har beskåret sit foto godt, men vi ved ikke om, der eventuelt er flere personer i båden, og hvis der er det, er fotografiet jo blot en form for manipulation.

De udeblevne turister?

Det virker næppe fremmende på turistinteressen, at en ung italiensk turist bliver myrdet efter at have opholdt sig få timer i København, og at hans mindeplade efterfølgende bliver skamferet og gentagne gange udsat for hærværk.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til dagens post og billedet af demonstranter: Måske det var en god ide at stifte et nyt parti med en ny dagsorden, som globalister, multikultirabiate, relativister, socialister, ateister, radikalister og café-latte aktivister kunne samles om – blot for at vi en gang for alle kunne få dem til at tænke nyt og danne en virkelig moderne, fællesfront. Parolen kunne til en begyndelse være formet som en parafrase. Resten kommer helt naturligt og nærmest af sig selv. Det er meget nemmere, end det lyder, for alle kan i forvejen det hele – næsten udenad: VANTRO I ALLE LANDE – FORENER EDER!… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Angående færre turister i Danmark så havde jeg forleden en oplevelse i en københavnsk Taxa som nok kunne virke frastødende på en del turister og andre i øvrigt. Jeg fik af den indvandrede Taxa chauffør en ordentlig svada om hvor forfærdelig Danmark er og hvor forfærdelig regeringen er. Det kan den kære chauffør nå at fortælle til mange Taxa kunder om dagen. Mærkeligt nok havde han angiveligt boet her i mange år og talte da også et udmærket dansk. Men lide Danmark det kunne han bestemt ikke. Vi har altså Taxa chauffører kørende som kan jage turister ud af landet… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Og det slutter ikke med indførelse af ramadan fester i danske byer. Der vil komme nye religiøse krav om islamisering af vores samfund. Flere forbud og påpud som spolerer fred og fordragelighed og sammenhængskraft. Hvilket er intolerant over for vores egen kultur og intolerant over for vores sekulære samfund.

monse
monse
13 years ago

Angående det faldende antal turister i Danmark: Ud over det dokumenterbare høje prisniveau (som nok er den væsentligste årsag) kan det også hænge sammen med, at vores nationale og kulturelle egenart bliver stadig vanskeligere for udefrakommende, at få øje på. Som jeg læste for nylig i forbindelse med en gruppe modefolks ambitioner om at gøre København til et internationalt modecenter, havde en vistnok amerikansk modeekspert givet følgende gode råd: lad være med at lave for meget Copenhagen, hellere mere København. Den der med billedet af fremmedfjendskhed etc. tror jeg ikke meget på. Den formentlig meget lille procentdel af potentielle turister,… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

OT

Endnu en storbytosse melder sig under de radikale faner:

http://politiken.dk/politik/article551517.ece

JensH
JensH
13 years ago

“kineserne tackler islam. Der er ingen slinger i valsen overhovedet, og derfor er der en slags fredelig sameksistens.”

Hvordan, hvordan?? Foræl, fortæl, vi kunne uden tvivl lære en hel del her i vest-europa, hvor eliten i årtier har forsørget dem og strøget dem med håret, med det resultat at tingene er gået fra dårligt til stor-slemt.

Johansen
Johansen
13 years ago

Det er lige før man får sympati for Kina 🙂
Hvordan er det nu, mine fjenders fjende er min ven.

JensH
JensH
13 years ago

Angående billederne fra Londonistan, så har disse kulturberigere da i det mindste stavet budskaberne på deres skilte korrekt. Det er da tegn på at det ikke står helt så slemt til med integrationen derovre, eller hur??

Johansen
Johansen
13 years ago

Ang. islamdemoen i Londonistan

Man kan ikke påstå, at disse mørkets kræfter fejer noget ind under gulvtæppet.
What you see is what you get!

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

När man tror att dom alltmer bizarra kraven från islam inte kan bli värre, så visar det sig alltid att det kan det visst. Repatriera alla muslimer annars kommer europa gå under och vi kommer att uppleva en ny “dark ages” som kommer vara i många hundra år, inga nya medicinska rön, inga nya vetenskapliga framsteg, kultur i alla former kommer avstanna, i synnerhet musik som är haram enligt dessa raketforskare. Ingenting progressivt överhuvudtaget då allting kommer att dikteras av mullor och det enda som kommer att prioriteras är underkastelse till denna barbariska och psykostiska gud vid namn Allah! Godnatt… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

JensH I Odense har vi gennemført modersmålsbaseret undervisning, foreslået af de røde og bakket op af de borgerlige minus Dansk Folkeparti. Det er bagstræberisk og aldeles ufornuftigt at kaste skatteydernes penge efter offentlig oplæring i arabisk, somalisk, urdu, etc. Eller som Kåre Bluitgen (desværre er han venstrefløjser) siger; modersmålsundervisning gør at man lærer to sprog halvt i stedet for et sprog helt (dansk). Kilde “Til gavn for de sorte”. De skattekroner vi ødsler væk på modersmålsbaseret undervisning, burde komme alle skatteydere til gavn, ikke kun et bestemt befolknings-segment. Men af to onder så hellere Jan Boye end Anker Boye. Principielt… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen “Men hvad ved en provinsiel kvinde om politik.” Betydeligt mere end de fleste. Men det chokerer mig, at Odense Kommune stadig kører med den dødssejler der hedder ‘modermålsundervisning’. Jeg troede stort set alle kommuner afskaffede det da VKO gav dem lejlighed til det, da det ikke hjalp en dyt på ikke-vestlige elevers skoleuddannelse. Snarre tværtimod. Selvfølgelig har de det stadig i Københavns Kommune, men Rådhuset derinde har alle dage været et politisk galehus. Nu er det lige før jeg vil sige det utrolige, at måske havde Odense Kommune været bedre tjent med, at Anker Boye havde fortsat som borgmester.… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Jo, V og K er også pinligt islam-leflende. Det sidste skolepolitiske tiltag, der blev vedtaget i Odense kommune med støtte fra de to “borgerlige” partier, var en indførsel af modersmålsbaseret undervisning i folkeskolen. Gæt engang hvilket parti der som det eneste parti stemte imod… De såkaldt borgerlige partier er ikke en tøddel bedre end centrum-venstre. Det har vi da alle fået bevis for nu efter EF-domstolens underkendelse af vor bredt vedtagne udlændingepolitik. Forsvaret eller mangel på samme for vor helt essentielle udlændngepolitik er beskæmmende og tangerer “landsforræderi”. Det er uden for min forståelsesramme, at så mange vælgere bliver ved med… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen

“men medløberpartierne vender den anden kind til og støtter det islamiske råd”

Som man desværre efterhånden må sige V og K hører til. Mig bekendt fik Odense ved sidste kommunevalg en konservativ borgmester, og alligevel tromler kommunen løs med multikulralisme (læs: islamisering) som ikke adskiller sig for den islam-leflen an finder i røde byer som Århus og København.

Johansen
Johansen
13 years ago

JensH Ja, det er kun os, der kan se det og vil bekendtgøre det åbent! Jeg er igen i oprør, som jeg også var det sidste år ifm. dette propagandaprojekt for islam. Jeg har ikke “psyke” til islamiseringen, og mit blodtryk er igen oppe i det røde felt. Vi saver den gren over, som vi selv sidder på. Vi er til grin for vores egne penge. DF kæmper imod som bare fanden, men medløberpartierne vender den anden kind til og støtter det islamiske råd. For det er jo ikke noget integrationsråd men et islamisk råd. Alle andre minoriteter bliver trynet… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@morlille

“an man så anmelde de to TV-stationer for racisme?”

Nej, det kan du ikke. Paris Hilton er en hvid kvinde, og som sådan kan man hæfte lige hvad man ønsker af nedsætende bemærkninger på hende. Husk, det er kun hvide mennesker der kan være rascister.

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen

“Fejring af ramadanen for offentlige midler”

Det er jo fuldstændig grotesk. Vi skal altså med andre ord selv betale for den islamiske kolonisering af Danmark. Er det virkelig kun DF og os inde i den islam-kritiske blogsfære der kan se hvilken glidebane vi er ude på??

Johansen
Johansen
13 years ago

Polygami er en hån mod kvinder. De reduceres til fødemaskiner.
At man lukker øjnene for dette er forkasteligt. Holland er langt ude på et skråplan – ligesom mange andre europæiske lande.

OT
I flere byer i Danmark føres nu aktiv propaganda for én af de fem søjler i islam. Fejring af ramadanen for offentlige midler – dvs. dine og mine skattekroner går direkte til endnu en salamiskive i islamiseringen af Danmark:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/294328:Danmark–Kulturfest-breder-sig-trods-kritik

morlille
morlille
13 years ago

Hvis man nu som kvinde føler sig diskrimineret, fordi ens medsøstre, der bærer tørklæde feteres af DR og TV2, men modsat omtales en anden medsøster- en frigjort kvinde- som Paris Hilton som en “dum blondine” af de samme to medier, kan man så anmelde de to TV-stationer for racisme?

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x