15
aug
Seneste opdatering: 15/8-08 kl. 1739
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tele 2 er  startet af Kinnevik og har hovedkvarter i Stockholm. Det var Tele2 dk, der efter svensk mønster gav Ramadan-rabat på 50 % i 2007 for samtaler til muslimske lande (man ser at det er billigere  at ringe  fra Danmark til Pakistan, end fra Danmark til Sverige:  til Sverige : fastnet  0,89  og mobil 2,89  mod  til Pakistan: 0,99 og  0,49 øre):

Mobil-selskabet Tele2 støtter gennem annonce-kroner en international muslimsk forening, som drømmer om at indføre islam og sharia i hele verden. Tele2 vil nemlig gerne have fat i muslimske kunder, og derfor har tele-selskabet betalt for store reklamer på invitationer til et muslimsk stormøde i København arrangeret af den kritiserede forening Minhaj ul Quran International.

»Religion samler folk, og vi købt os plads til deres religiøse event, for at ramme dem som målgruppe,« siger Lars Asger Petersen, administrerende direktør og ansvarlig for kampagnen til Nyhedsavisen. Bag stormødet på Nørrebro i København står tre moskeer i Danmark og foreningen Minhaj ul Quran International, der samler troende pakistanske muslimer over hele verden. Ifølge invitationen handler mødet om fred, og i Danmark taler foreningen også mest om fred og åndelige emner.Men på foreningens internationale hjemmesider kan man se, at medlemmerne også går efter islamisk overherredømme og drømmer om, at islam skal stå over politik, kunst, penge og uddannelse. For Tele2 er det nyt, at Minhaj ul Quran er en fundamentalistisk organisation.

»Vi er blevet præsenteret for et møde om fred, arrangeret af tre moskeer, og det overrasker mig, hvis arrangøren er fundamentalistisk. Det ønsker vi ikke at støtte en anden gang,« siger administrerende direktør Lars Asger Petersen. Avisen.dk Mobil-firma støtter kontroversielle muslimer,  Tele 2.dk

“Midlertidigt kunstnerisk asyl på Vestrebro”

Politiserende  præster passer  som hånd i handske til deres mindre  studerede  “kolleger” – imamerne. Evolutionen har givet os empatien, for at vi kunne  overleve  på vores evne til at samarbejde. Den kan næppe lastes for de tragi-komiske  tilfælde,  hvor medfølelsen  er gået  amok i føleri:

“En gruppe danske og udenlandske kunstnere er gået sammen om en festival-aktion til fordel for afviste irakiske asylansøgere. Aktionen finder sted i Apostelkirken mandagog tirsdag i næste uge.Ved en to dages festival-aktion flytter en mindre gruppe flygtninge fra Sandholmlejren ind i Apostelkirken, hvor de af præsten, Niels Nymann Eriksen, har fået midlertidig opholdstilladelse.

Her vil borgerne kunne møde en gruppe afviste asylansøgere samt en bred gruppe danske og internationale kunstnere, der ved hjælp af forskellige kunstneriske aktiviteter vil belyse irakerneshistorier. Aktionen er inspireret af teaterstykket »Hegn«, der fortæller historien om den irakiskedigter Alan Pary, der sidder som afvist asylansøger i Sandholmlejren på 10. år. Apostelkirkens sognepræst, Niels Nymann Eriksen, der også er indvandrerpræst på Vesterbro, blev så rørt af stykket, at han sammen med forfatteren bag, Michael Svennevig, besluttede at lave en happening i kirken.” Irakere får kunstnerisk asyl i Apostelkirken , Vesterbrobladet, pdf  s. 4

Dødelig  familiesammenføring i Norge

Norske medier er  økonomiske  med sandheden. Ikke Verdens Gang:

Politiet mener 44-åringen tok livet av sine to barn og kona, få måneder etter han kom tilbake til Norge. De drepte barna var ett og fem år gamle. Kvinnen ble 34 år gammel. Politiet fant drapsvåpenet på åstedet og betegner det som et stikkvåpen.Hele familien kommer fra Irak, men den drapssiktede mannen søkte visum til Norge fra ambassaden i den iranske hovedstaden Teheran 8. mai.
Da den første politibilen nærmet seg åstedet så de 44-åringen stående utenfor huset sammen med et vitne som bodde på stedet. Denne personen var ikke direkte vitne til drapshandlingen, men hørte skrikene om hjelp og så 44-åringen inne på åstedet etter knivstikkingen. Den drapssiktede mannen kom til Norge i 1999 etter asylsøknad, og skal ha reist ut av landet ved flere tilfeller. Det er ikke mer enn tre måneder siden han kom tilbake til Norge, og bosatte seg sammen med resten av familien.

Perfiditeten fra rygmarven: Lektor spiller racekortet

Det handler ikke om at prøve at forstå virkeligheden. Det handler om at spille sine kort i den igangværende hadefulde kulturkamp der raser herhjemme. Hvis det drejede sig om nysgerrighed og virkelighedsafdækning, ville lektor Brøndal som en selvfølge inddrage de kendsgerninger, at illegal indvandring fra Mexico er et stort, meget stort, problem i USA, og at dette intet har at gøre med hudfarve; han ville også gøre opmærksom på problemerne forbundet med muslimsk indvandring i USA, hvor der flere steder som bl. a. Dearborn, er ved at udvikle sig parallelsamfund som vi også kender dem. Heller ikke dette har noget som helst at gøre med hudfarve, ligesom det heller ikke har herhjemme. Når man tyer til luskede debatklicheer som denne er det fordi man ikke kan imødegå problematikken med argumenter. Bemærk også det ligeledes velkendte trick hvor debattøren associerer og allierer sig med det mere sofistikerede udland mod kakkelbordsbarbarer som os: “… men det er ikke ligesom herhjemme. Man har ikke hele politiske partier, der beskæftiger sig med dette …”.

Om 35 år er den typiske amerikaner ikke hvid – han er derimod sort, mexikaner eller måske kineser.

[…] Hvert år modtager USA op mod en million indvandrere, oplyser lektor Jørn Brøndal, som er leder på Center for Amerikanske Studer på Syddansk Universitet.

»Det er især i kraft af den store indvandring fra Latinamerika, der gør, at USA er ved at blive et så multietnisk samfund,« siger han.

At hvide mænd og kvinder bliver et mindretal, vil dog næppe vække et ramaskrig i USA. »Selvfølgelig er der nogle amerikanere, som er bekymrede over, at den hvide man er ved at komme i undertal, men det er ikke ligesom herhjemme. Man har ikke hele politiske partier, der beskæftiger sig med dette, som man ser i Europa,« siger Jørn Brøndal.

Han forklarer, at det skyldes, at USA er baseret på indvandring, og at det derfor er nemmere at acceptere. Hvide amerikanere bliver en minoritet i 2042

“…at USA er baseret på indvandring, og at det derfor er nemmere at acceptere …”. Dette er ren manipulation. Hvis USA havde været baseret på overvejende muslimsk indvandring ville USA slet ikke være det land det er, og det ved lektor Brøndal udmærket (LFPC).

P..-hoveder: Hovedløse homoseksuelle hylder Morten Kjærum og Per Clausen (EL)

Hvor taknemmelig kan man blive for opbakning? Morten Kjærum, der har haft så umanérligt svært ved at fokusere på vold og trusler der udgår fra den primære gruppe der chikanerer og overfalder bøsserne. Per Clausen der sidder i parti med en kvinde der tilhører en religion/ideologi som foreskriver prygl og dødsstraf til bøsser (LFPC).

[…] Igen jeg synes trusler [fra muslimsk hold] er rædselsfulde, det er med til at forpeste debatklimaet og muligheden for at folk og politikere kan agere som de skal. Men altså jeg tror det er vigtigt, at der bliver en generel fordømmelse, og at man også tager fat når det kommer fra, så og sige, de andre, dem der ligner os […]

Cecilie Frøkjær: Skal vi begrænse ytringsfriheden?

Morten Kjærum: Ja, vi bliver ihvertfald nødt til at tænke os rigtigt godt om, fordi der altså er nogle grupper, vi er blevet flere forskellige i det her samfund. Det er nemmere at have ubegrænset ytringsfrihed i et samfund hvor vi alle sammen kender hinanden.[…] Morten Kjærum om Akkaris bombetanker: “Der er for mange trusler i den offentlige debat”

[…] Morten Kjærum, der er cand. jur., tildeles prisen “Årets Laks” for “en modig indsats for homo-, bi- og transpersoners rettigheder og vilkår i sammenhænge, hvor holdningen ellers generelt er negativ”, fremgår det af en netop udsendt pressemeddelelse.

“Vi er glade for at tildele Morten denne pris og ser frem til, at han fortsætter arbejdet for seksuelle minoriteter i EU,” udtaler Kristoffer Petterson, som er landsformand i LBL, og forsætter. “Der resterer et stor stykke arbejde med at sikre lige rettigheder overalt i EU, og vi vil med denne pris give Morten Kjærum et skulderklap til det fremtidige arbejde.” […]

For et forslag fremsat i Folketinget vinder politikeren Per Clausen fra enhedslisten prisen for “Årets Politiker”. Forslaget gik blandt andet ud på at myndige personer selv skal kunne bestemme, hvilken kønsidentitet deres cpr-nummer, pas og kørekort skal udtrykke. […] Homoer: Morten Kjærum er årets laks

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bananen
Bananen
13 years ago

Vi ser frem til, at Tele2 og Lars Asger Petersen støtter nazisternes årsmøde, så Tele2 kan få fat i de mange mobiltalere fra det nationalsocialistiske segment.

Bananen
Bananen
13 years ago

At Tele2’s administrerende direktør Lars Asger Petersen efter eget udsagn ikke var klar over, at han støttede fundamentalister, gør næsten sagen værre. At man uden videre støtter ting uden at sætte sig ind i baggrunden vidner om en total mangel på dømmekraft.

Janne
Janne
13 years ago

Her er en af grundene til at Tyrkiet skal ses på med stor skepsis:

“TYRKIETS ØNSKE OM at blive optaget i EU har rejst det centrale spørgsmål, om et land i det europæiske værdifællesskab kan fornægte sin fortid. Det gør Tyrkiet, der afviser at anerkende, at Det Osmanniske Rige i perioden 1915-1923 systematisk forfulgte og dræbte kristne armeniere og næsten udslettede den armenske kultur på tyrkisk grund. Folkemordet blev beskrevet i avisen her i går.”

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/294781:Leder–Fortraengt-folkedrab

Janne
Janne
13 years ago

Naive Tele2. Typisk svensk. Det er også i Sverige at man nu kan få børnetøj med hijab på. Tele2 får ikke mig som abonnent. Tele2 skal ikke have lov til at islamisere det danske samfund mere end det allerede sker i forvejen. Jeg har godt set Tele2’s opkoblingspakker hvor det danske flag vises sammen med det pakistanske og tyrkiske som var vi naboer – kulturelt set. Der er helt klart lavet en islamisk forbindelse. Det er vi ikke, altså kulturelle naboer, og det bliver vi aldrig. (dog er jeg begejstret for den tyrkiske side-9 pige, der ser dejlig ud mellem… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Det är märkligt hur huvudlöst dessa individer beter sig när det gäller “kyssa muslimsk röv”. Det har tydligen aldrig fallit dom in att dom kan förlora huvudet bokstavligt talat om vi drabbas av sharialagar.

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Apropos Gellerup

Leder: Ghettoliv

http://jp.dk/meninger/leder/article1410697.ece

Johansen
Johansen
13 years ago

Hvad søren er nu det jeg læser. Støtter mit teleselskab Tele 2 det ekstremistiske Minhaj ul Quran, ad koranens vej. Tak for kaffe, der blev jeg godt nok taget med bukserne nede. Den administrende direktør er et naivt fjols, og vi kunder er til grin. Den danske udgave af denne ekstremistiske bevægelse er organisationen med det selvmodsigende navn, Muslimer i Dialog. Jeg føler mig latterliggjort som Tele 2 kunde ved at være spændt for den islamiske vogn. Uha, der må jeg vist fluks klage til mit leflende teleselsskab. Det er da utroligt så meget man skal være på barrikaderne, når… Read more »

Bananen
Bananen
13 years ago

Jeg har ikke overvejet Tele 2. Men nu ligger det da helt fast, at jeg ikke ønsker at benytte dette firma, der indirekte ansporer sharia og andre dårligdomme.

Bananen
Bananen
13 years ago

@Janne

“Til gengæld ansætter folkekirkepræst i Gellerup beboere med ‘lokalkendskab’ som vagter for at den kristne menighed kan komme trygt og sikkert til gudstjeneste nær Gellerup.”

Ja, til gengæld kan vi “glæde” os over, at det skam ikke er Gellerup Kirke, der betaler gildet. Kirken betaler angiveligt 20 kroner i timen til hver af de to mænd. Resten af deres løn afholdes af Århus Kommune og dermed de århusianske skatteydere (kilde til oplysningen: Jyllands-Posten). Dermed sender Gellerup Kirke den økonomiske sorteper videre til skatteyderne. Kønt.

Janne
Janne
13 years ago

“Igen jeg synes trusler [fra muslimsk hold] er rædselsfulde, det er med til at forpeste debatklimaet og muligheden for at folk og politikere kan agere som de skal. Men…”

Jeg hæfter mig ved Kjærums men.

Jeg græmmes over ham og hans grumhed.

Janne
Janne
13 years ago

Dele af den danske folkekirke er uklædeligt selektivt hellig – og det iøvrigt på statens regning.

Der er ingen folkekirke præster der har lavet nogen form for modstandstilkendegivelse af at grønlændere er jaget ud af Gellerup eller at beboere i Nordvest Kvarterei i København jævnligt udsættes for skyderier i gaderne udført at indvandrerbander. Til gengæld ansætter folkekirkepræst i Gellerup beboere med ‘lokalkendskab’ som vagter for at den kristne menighed kan komme trygt og sikkert til gudstjeneste nær Gellerup.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x