17
aug
Seneste opdatering: 30/7-13 kl. 1633
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og øl er også, kan jeg forstå. Stockholm : »44 våldsbrott om dagen i sommar«. (Og det er  kun de  anmeldte – 1320 på kun to måneder ! ) . Man må håbe for Stockholmerne at  Al Gore  får has på “global warming” :

Den heta sommaren ledde till fler våldsbrott.– Väderfaktorn spelar väldigt stor roll, säger Kerstin Johansson, analytiker på Stockholmspolisen. Statistik för de senaste månaderna som Metro tagit del av visar att de anmälda våldsbrotten ökar. Kring Norrmalm har anmälningarna ökat från 496 förra året till 556 i år – en ökning med över 10 procent. En av anledningarna är de heta sommarveckorna som juli bjöd på. Då var fler personer ute och drack öl, vilket ledde till fler bråk. Ännu större är ökningen för stadsdelen Maria-Gamlastan, som hade 17 procent fler anmälda våldsbrott. (klik grafik)

   Stockholm City  s. 4 pdf      (*Shu-bi-dua: Danmark (1978)

Retsstatens  retræte

Mange eksempler efterhånden.  Jeg jeg husker  bedst  den græker, der myrdede den 18 årige Jennifer Andersson . Han blev skudt ihjel under udgang. Nogen har selvfølgelig tippet selvtægtsmanden om tid  og sted.  Mordet på morderen er  aldrig opklaret.

63-åringen upptäckte en inkräktare på tomten, ryckte åt sig sitt hagelgevär och tog upp jakten, skriver Piteå-Tidningen. På cirka 80 meters håll sköt han ned tjuven.Nu hyllas mannen som hjälte i sina hemtrakter.

63-åring sköt båttjuv , Tio poliser i hela Norrland- Ett område lika stort som England och Skottland. I et interview  i 2003 sagde  DN´s  fhv. chefredaktør Hans Bergström : “Ringer man i Stockholm och behöver polis så finns det ingen att skicka.”

Tossegode  eller  klamme ?

Gennem en række år har der været afholdt alternative arrangementer til Copenhagen Pride i København under navne som »klam«, »skam« og »tam«. I år er ingen undtagelse. Mens paraden går gennem de københavnske gader, mødes en række homo-, biseksuelle og transpersoner til en festival på en græsplæne i Ørstedsparken. Temaet for årets alternativ til Priden, der igen går under navnet »klam« er solidaritet med Palæstina og homo-, biseksuelle og transpersoner, der lever der.– En række israelske og palæstinensiske menneskerettighedsorganisationer og homo-aktivister har gang på gang påpeget, at den israelske besættelse af Palæstina er med til at besværliggøre livet for homo-, biseksuelle og transpersoner, siger Lisbeth Hansen, der er aktivist i Klam.  Fra Østedsparken til Nablus

Hvor mange milliarder er det lige, at Gaza og Vestbredden har scoret gennem årene på  “offer ” retorikken ? Hvor længe mon palæstinenserne bliver ved med at fortælle deres børn, at jøder og  homoseksuelle er onde umennesker ? Et godt gæt er, at man bliver ved så længe vesterlændige med skyldfølelse kan vrides for penge til Gaza,Vestbredden og UNWRA. Gad vide hvilke korrupte  lommer de indsamlede penge ligger i næste år  ?Kirsten Damgaard, kulturpsykolog

( Snaphanen – KLAM  er  Enhedslisten Queer-udvalg, men det er  ikke noget  de råber så højt om, som de nok burde. Det ligner  Scientology metoden. Vil du “personlighedstestes” på Kultorvet ? – det står med småt  nede  i hjørnet, hvem vi er.)

“Skabs-DF’ere?”

Dansk Folkeparti går frem i den første Catinét meningsmåling efter sommerens sager om EU-pres på de danske udlændingeregler. Partiet lå i juni til 14,4 procent af stemmerne, men står nu til at få 16,1 procent, svarende til 29 mandater.
Måling:DF markant frem efter udlændingesag (udtrykket  i overskrift – se  nedenfor)

“Fire svenske statsborgere anholdt”

Vi prøver at følge “spill-over” kriminaliteten lidt, for det  er  ikke en Clark Olofsson og nogle få millioner, vi er  ved at blive  påført af det svenske slow-motion selvmord.Vi får utvivlsomt at vide senere, hvad slags svenskere der er  tale om. Indtil videre kan man se i kommentaren her, at en afhørt er “sydamerikaner”:

Fire er svenske statsborgere og en enkelt dansk. Københavns Vestegns Politi som stod bag politiaktionen ønskede lørdag aften ikke at udtale sig om sagen. Fem personer blev lørdag aften anholdt på Hotel Scandic i forbindelse med millionrøveriet i søndags,   Svenskar gripna för dansk miljonkupp

Klynk, klynk, klynk: En vis minoritet ‘offer’ for demokratiet i Indien

Til trods for betragtelige historiske og kulturelle forskelle mellem Indien og Europa er det nok klogt at holde øje med udviklingen i det førstnævnte land. Ifølge befolkningstællingen i 2001 er der 13,4% muslimer i Indien, altså svarende til hvad der vil være i Europa om et eller to årtier, og offerrolledyrkelsen, klynkeriet og utilfredsheden med demokratiet er ikke for aftagende. Skriften på væggen? Nyd Raymond Ibrahims spidse pointe her: “That the latter Muslim’s name means “sword” probably didn’t help his apartment application” (LFPC).

[…] NEW DELHI: Although Muslims are safer in this country than in other parts of the world because they have a stake and space in Indian democracy, Indian democracy is unfair to Muslims, says Shabana Azmi, actor and former MP.

In an interview to a private TV channel, Azmi said, “I think there is not enough understanding of the fact that in a democracy how you treat the security of the minority must be a very important part for the success of a democracy. You can’t only make token gestures and actually let them be in the state that they are as the Rajinder Sachar Committee report shows. So what happened is token gestures are made but real issues are never addressed.”

And I suppose under some sort of Hindu dictatorship or authoritarian government, things would be better for Muslims than under the current democracy?

Shabana Azmi said Indian politics has been unfair to Muslims and despite Indian secularism Muslims are discriminated against.

She said she couldn’t buy a house in Mumbai because she was a Muslim. “I wanted to buy a flat in Bombay and it wasn’t given to me because I was a Muslim and I read the same about Saif (Ali Khan).[…]

That the latter Muslim’s name means “sword” probably didn’t help his apartment application. India: Muslims decry democracy as being “unfair” to them

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
13 years ago

“Misshandel i city” kortet viser to lyse personer – en forbryder og et offer. Har vi set nogen der har kritiseret billedet for at være racistisk, fordi der kun vises lyse personer?

Eller er det kun skilte der viser noget positivt der skal have personer i flere farver?

EH
EH
13 years ago

Retsstatens retræte. Hvad i alverden havde myndighederne forestillet sig. Hvor længe kan ellers lovlydige borgere blive ved med at vende den anden kind til. På et eller andet tidspunkt vil der blive reageret. Politikerne burde være meget urolige. Tåbernes forestillingsverden rækker ved første øjekast åbenbart ikke til at se Europa som slagmark endnu engang. En mulighed er selvfølgelig også at mange af dem rent faktisk netop frygter denne udvikling. Kræfterne samler sig så om at kontrollere den genuine befolkning på en næsten ydmygende måde. Helt Stasiagtigt. Personligt tror jeg ikke det vil lykkes. Ikke så få borgere har et indestængt… Read more »

Anders
Anders
13 years ago

En sydamerikaner, en af anden etnisk oprindelse og en afrikaner. Ifølge nyhedsavisen og tv2.

Kepiblanc
13 years ago

Svenskerne – i hvert fald Norrländingene i Piteå og omegn – er åbenbart ikke alle afrettet tilstækkeligt.
Se blot denne meningsmåling.

Janne
Janne
13 years ago

steen

*gnæk gnæk*

Janne
Janne
13 years ago

Og nej, jeg er ikke selv homoseksuel. Men jeg kan ikke acceptere at mennesker overfaldes og hånes på grund af seksuel orientering. Lige så kan jeg heller ikke acceptere at grønlændere jages ud af Gellerup og jeg kan heller ikke acceptere at politi og brandfolk bliver overfaldet og kastet med sten efter både i ghetto områder og under bøsse paraden. Had mod bøsser, grønlændere og politi og brandmænd hører ikke til i et ellers tolerant land som Danmark.

Janne
Janne
13 years ago

“Dansk Folkeparti går frem i den første Catinét meningsmåling efter sommerens sager om EU-pres på de danske udlændingeregler.” Når Dansk Folkeparti går mere aktivt ind for at sikre homoseksuelles frihedsrettigheder og ligestilling og inddrager mere kultur, teater, musik, billedkunst samtidig med den allerede store respekt for dansk kultur og historie, så er jeg sikker på at mange flere vil stemme på Dansk Folkeparti. DF kan blive det parti der aktivt og progressivt gør noget for at bære dansk historie, traditioner og kultur (også den efter 1950) med ind i det 21. århundrede. Homo parader er f.eks. en ægte dansk tradition… Read more »

Anders
Anders
13 years ago
EH
EH
13 years ago

Overskriften er `tossegode eller klamme?´
Begge dele er jeg bange for. Den nævnte argumentation er ærlig talt `dybt godnat´. Et rimeligt debatniveau er uden for rækkevidde med disse virkelighedsfjerne personer. Kunturpsykolog, my a..
Indrømmet, ikke noget pænt sprog, men min tålmodighed er også ved at være lidt halvslidt

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x