2
okt
Seneste opdatering: 2/10-08 kl. 2049
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Pamela Geller, en ret så flamboyant blogger , jeg selv har haft den ære at være på pubcrawl med. Jeg afslog et interview :-)) Her er så lidt mere for You Tube at fjerne. Vi kan iøvrigt stille i udsigt, at Wilders USA tale, America as the last man standing, kommer til at foreligge på dansk inden alt for længe.)

“Allahu Akhbar-brænd alt ned” – fransk politi beskudt

idet “følsomme kvarter” de la Monnaie i Romans-sur-Isère, ikke langt fra Grenoble. Main stream medier er sporadiske- og det er under danske mediers  sigtelinje:

A French police officer was shot and wounded during clashes with youths that broke out after a teenager was killed in a car crash while fleeing the police, the authorities said Tuesday.The police used tear gas and rubber-coated pellets to push back about 50 people during clashes late Monday and early Tuesday.In an effort to prevent a second night of violence, about 300 riot police officers and gendarmes took up positions around the center of Romans-sur-Isère, 60 miles east of Lyon in the Rhone Valley.Some officers were brought in from neighboring regions. French Police Clash With Youths og Channel Four

visse franske aviser og blogs går mere i detaljer, man er henvist til sit skolefranske idag:

Romans sur Isère : les délinquants (et leurs familles) veulent tout brûler !

Les proches de la famille ressortent furieuses de leur rencontre à huis-clos avec l’équipe municipale. Une jeune femme s’adresse aux dizaines de jeunes, survoltés : “Il voulait qu’on vous calme. Moi, je vous dis : brûlez tout”. – Des acclamations accueillent ces déclarations et les jeunes se dispersent, par petits groupes, en promettant une nuit de feu aux forces de l’ordre. Une poignée d’entre eux partent en criant : “Allah Akbar, Allah Akbar ! ” Le Poste, FR og Fdesouche

Går den så går den: Enhedslistens skamløse hykleri

[…] Enhedslisten i Århus har været udsat for flere hærværksepisoder begået af den højreekstreme gruppering, White Pride.

Nu er også en af partiets kandidater blevet overfaldet. Det drejer sig om gymnasieeleven Sarah Victoria Bruun, der stiller op i Århus Syd-kredsen. […]

»Indtil nu har det det været hærværk, hvilket er irriterende og dyrt, og så har det gået ud over folk, der har været aktivt involveret i det antiracistiske arbejde. Men overfalder man altså en person, der kun har gjort sig ‘skyldig’ i at være folketingskandidat for Enhedslisten,« mener [Enhedslistens folketingsmedlem Per] Clausen Folketingskandidat overfaldet

Jeg kunne vælge at forbigå denne historie, fordi dette utvivlsomt vil blive læst som apologi for White Pride og lign. Men omvendt vil det være helt uacceptabelt at undlade at påpege det hykleri som udgår fra Enhedslisten og ekstremistiske grupperinger i dets omegn, bare fordi man ‘er bange for’ at blive tillagt holdninger man ikke har. Så denne disclaimer er bare en pænt formuleret fuckfinger til hyklerne på venstrefløjen, som får alt for meget logrende goodwill fra mikrofonholdende ‘journalister’. Problemstillingen kan opsummeres yderst kompakt: Folk i det miljø som vi under en kam kan siges at tilhøre, tager som en selvfølge afstand fra overfald på modpartens politikere. Vi stormer og chikanerer ikke modpartens sammenkomster. White Pride og lign. er ikke vores forlængede arm. Hvorimod: Enhedslisten har mildest talt ikke vandtætte skodder mellem dem selv og voldelige, såkaldt ‘antifascistiske’, tæskehold. Deres ungdomsorganisation SUF benytter sig selv af voldstrusler på deres plakater:

[…]- Det er et stort problem, at Enhedslisten kobles sammen med en plakat, hvor folk optræder hætteklædte og med køller. Mig bekendt eksisterer AFA slet ikke i Århus, så jeg må afvise, at vi har et samarbejde med dem, siger Keld Hvalsø Nedergaard, som mener, at ekstremisme på begge fløje skal bekæmpes.

Enhedslistens kommunikationsmedarbejder på Christiansborg, Mikkel Skov Petersen, erkender dog, at partiet har samarbejdet med festarrangørerne.

– Men aftalen var, at vi kun støtter den del, der er ikke-voldelig, siger Mikkel Skov Petersen.

Keld Hvalsø Nedergaard understreger, at Enhedslisten aldrig har fået forelagt plakaten, og at der ikke er blevet givet tilladelse til at bruge partiets logo.

– Det er en rigtig træls sag, for højrefløjen prøver hele tiden at stille dette her op som en kamp mellem to yderligtgående miljøer, og det er det ikke. Vi tager fuldstændig afstand fra vold, og derfor er plakaten uheldig for os, siger han Enhedslisten flirter med vold

“Fuldstændig afstand fra vold”? Tager man så også afstand fra sin egen ungdomsorganisation? Og i øvrigt, hvem afgør om folk er “racister” eller “fascister”? Det er de færreste der vil vedkende sig dette prædikat, så voldsudøvelsen må være koblet sammen med en påtaget ret til at optræde også som dømmende myndighed

Update: Uriasposten oplyser at den overfaldne er medlem af SUF, og har udtrykt flg. uforgribelige syn på den demokratiske proces kontra vold d. 30.8.2007:

Som jeg skrev i mit indlæg, var der flere grunde til at jeg meldte mig ud af SFU til fordel for SUF. Bl.a. pga. EU, udlicitering og ikke mindst spørgsmålet om to-bens strategien vs revolutionær praksis, hvor jeg i dag klart hælder til sidstnævnte metode…

Kammeratlige hilsner

Sarah Bruun – SUF og EL Århus

Stadig ikke noget der retfærdiggør eller formilder vold mod ‘politikere’, men tilføjer yderligere perspektiv til hykleriet hos Enhedslisten – for ikke at tale om manipulationen med virkeligheden – og vores bovlamme mainstreammedier. Man skulle tilføje et borgerligt ‘du skulle skamme dig, skulle du, og se så at blive voksen’ (den eneste vold der er påkrævet her ville være en endefuld fra Bruun Sr. og i seng uden dessert), men den grimme sandhed er jo nok at ELs dagsorden ingen chancer har uden brug af vold, eller ved association med voldsparate grupper i samfundet (LFPC).

Det radikale værn mod ubekvem virkelighed: Nazikortet

I stort set alle samfundsforhold ville man som den største selvfølge sige at viden var et gode. Ligefrem at argumentere for uvidenheden på et område der fylder mere og mere i medierne og i gadebilledet lyder absurd – undtagen altså på lige ét bestemt område. Her er viden farlig, og her gør en anstændig radikal hvad radikale gør når de hører ordet Dansk Folkeparti: Han trækker nazikortet frem (LFPC).

Dansk Folkeparti kræver, at Danmarks Statistik skal fremskrive statistikken på en ny måde, så det mere præcist bliver fastslået, hvem der har, hvad partiet opfatter som en ægte dansk oprindelse, og ikke generationer tilbage har andet blod i årerne. […]

Kravet om den nye statistik undskyldes med behovet for at bekæmpe kriminalitet. Den type statistikker og bestemmelser af, hvilken del af en befolkning, der har den rette oprindelse, kendes fra tidligere tider – dengang kaldte man det racerenhed. […] Johannes Lebech, medlem af Europa-Parlamentet (R): Rigtige danskere?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@Bjovulf Shahada på YouTube. Islamforherligelse vil de muslimske kræfter godt bevare på YouTube.com -det er en dyd for muslimerne. Søgeord: Hamas Bunny, Shahada med talrige eksempler på f.eks. Jøder konverterer, japansk kvinde konverterer i Japan, Amerikanere konverterer-ca.20.000 om året i U.S. ,4000 tyskere konverterer en bloc. Læg mærke til comments – Broder/Søster du er blevet en af vore. Hvilken triumf for araberne at censurere og fortrænge vestlig kultur og retten til at hævde at 2 plus 2 er 4. Særligt fordi de muslimske masser helst skal være uoplyste, Og ikke tænke selv, og end ikke overveje at forlade islam. I… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Ja, det ser sådan ud – jeg har stdig ikke forstået hvorfor ? –
altså YouTube’s begrundelse – jeg fik den samme som Pat.

Er det mon ulovligt at linke til petitions / underskriftinsamlinger ?

Fra den muntre afdeling – det er svært at holde
masken, når man ser sådan noget som dette:

http://politiken.dk/udland/article575652.ece

Sgu ikke lige nogle prostiturede, jeg kunne få lyst til
at rende efter – her kan man sgu da virkelig tale om at
“købe katten i sækken” 🙂

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

OT. Linket nedenfor er måske en del af baggrunden for den vedblivende sletning af Pat Condells video om “Saudi Britain” – min egen udgave er fx. således også lige blevet slettet, og jeg har oveni fået en straf i form af en 6 måneders prøveperiode, hvor min YT-konto uden videre kan blive nedlagt – SNØFT 😉 ( godt man har flere konti 😉 ) Måske er det på snart på tide, at vi starter en boykot af YouTube verden rundt ? – hvis det altså er deres mening, at den form for muslimsk styret censur af helt lovlige udsagn og… Read more »

Limewoody
Limewoody
13 years ago

“Følsomme områder” i La Frawnce – beretningen om forudseelig udvikling…..

ATLAS DES ZONES URBAINES SENSIBLES

Décret n°96-1156 du 26/12/1996

http://i.ville.gouv.fr/divbib/doc/chercherZUS.htm

http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france.html

Janne
Janne
13 years ago

Robin

Jo mere svenske værdier og institutioner og folkhemmet nedgøres, bl.a. af politikere og kulturpersonligheder, jo større risiko vil der vel også være for at institutioner der repræsenterer Sverige og svenske værdier bliver nedbrændt? F.eks. skoler.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Helge D-H Jeg fik aldrig takket dig for linket til artiklen skrevet af Amir Taheri i New York Post om, ” Al Qaeda´s plan B”. Den er virkelig glimrende og den beskriver hvad det er der foregår bl.a. her i landet, som i andre af Europas lande, lige her og nu. Planen er skrevet af en af Al Qaeda topdogs og ummaen i Europa har taget den til sig. Hvem ved, måske under anbefalinger af selveste Det Muslimske Broderskab ? For Broderskabet bruger bl.a. dele af ummaen til at udøve det beskidte arbejde – mens organisationens topdogs tager sig af… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Här i Sverige brinner skolor i stort dagligen. Att bygga upp allt detta igen kostar stora pengar. Snart måste det svenska skolväsendet helt enkelt braka samman. Det är inte möjligt att detta kan fortgå hur länge som helst. Vad hoppas egentligen muslimerna uppnå med detta beteende? Att dom fega svenskarna skall tröttna och flytta utomlands och därmed påskynda islamiseringsprocessen?

Janne
Janne
13 years ago

Apropos den udbredte religiøse pjæk i danske folkeskoler, så hørte jeg netop at værten i DR2 Deadline kl 17.00 rubricerer danske børn som hvide og blege og resten altså som noget andet. Det er en mærkelig måde at diskutere pjæk på, at dele børn op i hvide, blege og det modsatte. Hvis den kvindelige vært på DR2 dog bare kunne holde sig til det der blev diskuteret, nemlig at nogle børn pjækker fra folkeskolen under ramadanen. Vi kan kalde det for ramadanpjæk. At også andre pjækker gør ikke pjækkeriet i folkeskolen under ramadan mindre. Jeg håber at Snaphanen eller Uriasposten… Read more »

M16
M16
13 years ago

På den grønne plakat er det Bruce Lee der er afbilledet, har rødfacisterne fået lov til det af Lee familie.

At sammenkæde et stort og fantastisk menneske som Bruce Lee, med samfundets bund, er en svine streg overfor Lee eftermæle.

Janne
Janne
13 years ago

Skål

Det er en gennem kedelig udvikling (afvikling).

Janne
Janne
13 years ago

De Konservative kalder fraværet i danske folkeskoler for religiøst pjæk og det er da netop det, det er.

Religiøst pjæk.

Der er efterhånden meget der tillades og undskyldes i Danmark, hvis det bare er religiøst funderet. Religionssnobberi og smisken er oppe i tiden. Men hvad med børnenes lærdom og mulighed for at klare sig siden hvis de ikke får lov til at passe skolen?

http://www.berlingske.dk/article/20081002/danmark/810020334/

Få så alt det religionsfims ud af folkeskolen.

Skål
Skål
13 years ago

@Janne

I Gellerup kaldes politifolk med anden etnisk baggrund end dansk “forrædere”, og en politielev har fået sin bil sprængt i luften med en hjemmelavet bombe. Så man ønsker angiveligt at sætte retsstaten ud af funktion. Det er der desværre mange eksempler på for øjeblikket.

Janne
Janne
13 years ago

Ekstremisterne må klappe i deres hænder over hvor underdanig den danske lærerforening er. Tru og foreningens for’mand’ makker straks underdanigt ret. Jo flere trusler, jo mere viger de danske kulturelle dannelsesinstitutioner. Jo mere dansk kultur må vige. Ekstremister ser at det virker at true i Danmark. Det er også det signal Bondo & Co.’s forening sender til utilpassede elever i folkeskolen. Lav ballade og i får jeres vilje. Jo flere Bondo’er m/k i folkeskolen, jo mere eftergivenhed overfor ekstremisme. Hvordan er det gået til at den danske folkeskole og lærerforening er blevet sådan en flok skræmte Bondo’er m/k? For mig… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Man kan også – hvis Bondos holdning vinder indpas i flere folkeskolekredse – kalde Danmarks Lærerforening for en Ulands Lærerforening.

En forening til ulandes (sprog og skikke) fremme i den danske folkeskole og samtidig afvikling af danske kulturelle og sproglige samt dannelsesmæssige standarder.

Er den danske folkeskole ved at blive lavet om til ét stort socialpædagogisk ulandsprojekt, kan man lidt provokerende spørge?

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@Janne m.fl. -Siger titlen : Edarat al-wahash dig/jer noget ? Du spørger til om Balladen i Frankrig (Les Beurs) – og i andre lande encore – igen og igen. Om hvornår balladen ‘bare’ er udtryk for ungdommelig utilfredshed, og hvornår det er egentlig borgerkrig ? (Dar al-Harb). Jeg vil sige grænsen mellem de to tilstande er flydende – som en gråzone. Det er på partisanvis – assymmetrisk krigsførelse. Jeg har fået tilsendt 1½ side om dette fra en afsender med hjertet på rette sted, som respons på et offentliggjort læserbrev. Kender i til Al Qaeda ideolog Sheik Abu-Bakar Naji’s nye… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Sprogligt parallelsamfund i Danmark skal forhindre ekstremisme: “Skolebørnene kan udvikle sig til ekstremister, hvis ikke folkeskolen formår at vise, at den værdsætter indvandreres sprog og kultur, mener Anders Bondo Christensen, der er formand for Danmarks Lærerforening.” http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/299450:Danmark–Modersmaal-skal-hindre-ekstremisme Kræfter i Folkeskolen er som jeg ser det i stor stil med til at skabe parallelsamfund og apartheidkultur – adskillelses politik – i Danmark. Der er masser af sprog i verden som vi kan værdsætte uden at den danske folkeskole skal undervise i sprogene. Der er mange kulturer som vi kan værdsætte uden at den danske folkeskole skal undervise i kulturerne. Bondo gøder… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

PK

Man kan også kalde samtidsforskning for glasurbaseret forskning, når det handler om nogle former for religion.

Hvordan se hvad der reelt sker i vores samtid igennem et lag af glasur?

Janne
Janne
13 years ago

PK

Det synes jeg at du har ret i. Vi har set det med bl.a. forskning i religion – særligt islam – at viden – den hele virkelighed – ikke er det vigtigste, men derimod smukkesering og at fremme et enkelt (og bekvemt og æstetisk) syn på religion og religionsdyrkelse. De forskere, politikere og journalister der formaster sig til at vise grimme, udemokratiske og barbariske sider af religion og religiøs praksis bliver behandlet som f.eks. Geert Wilders og Trykkefrihedsselskabet.

Janne
Janne
13 years ago

Samtidig med at der gås til den i Frankrigs gader, så bliver mange folkeskoleelever hjemme fra skole i Danmark. Der er mange måder at afvise vores kultur og skoleverden på. Det forarger at så mange danske folkeskoleledere er så slappe og eftergivende overfor religiøse forbud og påbud i skoleregi. Den danske folkeskole er ikke dansk og nutidig i de områder hvor det accepteres at skolelever sulter og tørster i en måned og i de områder hvor elever ikke holdes i skole på hverdage. Det er ikke fornuft og sundhedspolitik og lærdom der driver værket på en del folkeskoler efterhånden. Det… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france.html
Hr. Pipes opdaterede liste fra marts i år over No-Go areas i Frankrig.

Pk
Pk
13 years ago

Hvad har vi? Samtidsforskning er ikke videnbaseret, men
angstbaseret.

Janne
Janne
13 years ago

Det er det samme der sker i Frankrig – og i andre lande – igen og igen. En bestemt gruppe angriber et lands politikorps. Accepterer ikke den offentlige instans der er der for at håndhæve landets love og orden.

Hvornår er balladen ‘bare’ udtryk for ungdommelig utilfredshed og hvornår er der talt om egentlig borgerkrig?

Nogen der ved noget om det?

Måske nogen med historisk indsigt.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Hoppas här finns nån som kan översätta. Detta har dessutom tigts ihjäl av svenska medier men det förvånar väl ingen. Samtiden är i sanning deprimerande så jag passar på att, visserligen lite OffT, en sketch omsvensk/dansk språkförbistring.

http://www.youtube.com/watch?v=hMlC_0086lA

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x