6
okt
Seneste opdatering: 11/10-09 kl. 1542
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

video 1 er nedenfor. Der forlyder intet om at der skulle  komme  mere  end disse to fragmenter. Selvsagt er Wilders tale i København i juni i år mere formfuldendt og udtømmende – video 44 min.

Mød SVT´s nye programvært Cherin Awad,  programmmet “Halal”

“Dödsstraff är ett rimligt straff för den som är otrogen”, menar Kaltume Umar Nasir.
Hon får stöd av svenska Cherin Awad, som studerar juridik. Hon ser de stränga straffen i den muslimsk lagen mer som en markering. – “Lagarna visar att otrohet är avskyvärt !”  Enligt henne är beviskraven så höga, att straffen i praktiken aldrig kan utdömas. Men om hon måste välja, så går Guds lag alltid före människornas lag. Och straffet för otrohet är döden.”

Citeret efter SVT, BGF og Integrationsbloggen og Islamist programledare i SVT . SVT´s “Mångfaldskonsulent” er ikke  helt stærk i papirerne. En kender  fortæller mig at den rigtige  straf er ” Hvis kvinden er gift, er det 100 piskeslag, hvis hun er jomfru “kun” 80¨.”  Ikke  dødsstraf.

“Udlandsk af udseende” – ham napper de nok snart

At langt de fleste, også dem med et anstændigt menneskesyn, selv fylder den manglende information i dette groteske signalement ud, siger alt om situationen i Danmark anno 2008. Også de anstændige vil med “udlandsk af udseende” med det samme udelukke japanere, mexicanere eller eskimoer, for hvis det ikke drejede sig om det-som-alle-tror ville signalementet have været deskriptivt (LFPC).

HELSINGØR : En hjælpeløs kørestolsbruger blev forleden overfaldet af en voldsgalning midt på dagen på den travle handelsgade Bramstræde i Helsingørs indre by. Manden i kørestolen kom ved et uheld til at støde ind i den knapt to meter høje voldsmand, som uden varsel smadrede sin knytnæve ind i ansigtet på kørestolsbrugeren. […] Voldsmanden beskrives som cirka 25 år gammel, 190 centimeter høj, kraftig af bygning, udlandsk af udseende, dansktalende, meget aggressiv. Han var iført en rød bluse.[…]Voldsgalning gik amok på åben gade: Bankede hjælpeløs mand i en kørestol . Helsingør Dagblad 29.9.2008, fotokopi af artiklen

Dialog med muslimer ? Hvad skal vi tale om ?

fhv. biskop i Roskilde, Jan Lindhardt i JP søndag – et par pluk:

Der er andre, der er blevet vrede, meget vrede, på Jan Lindhardt. F.eks. forfatteren Carsten Jensen og Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden, der lyste ham i band, da han erklærede sig mere end skeptisk over for dialog med muslimer. Men skeptisk, det er han stadig:
»Hvad skal vi tale om? Præmissen for en dialog er ikke til stede. Hvis vi begynder at diskutere religion, går det helt agurk. Så vi må tale om noget andet.«
Hvad?
»Mad, job, penge, kærester. Kan vi omgås hinanden på den måde, er det et kæmpe fremskridt. Vi behøver ikke at være venner. Hvis enhver indvandrer skal have svigersøn-status, bliver det altså noget anstrengende. Når islam erklærer Vesten krig, er der krig, og vi må indse, at vores forhold til islam er en tikkende bombe. Muslimerne handler ud fra en massiv foragt for vores opdragelse, kvindesyn og gudløshed. Dybest set mener de, at hele vores måde at have kultursamfund på er en misforståelse. I Danmark er det udbredt med et særdeles naivt menneskesyn. Vi mener ikke, at kultur betyder noget, men at det er mennesker, der betyder noget. Og at tro, at muslimske nydanskere tænker ligesom os, det er udtryk for denne kulturelle blåøjethed. Jeg mener, at vi har været for blødsødne i vores imødekommenhed over for vores muslimske medborgere. Det er lidt rystende, at man på et dansk plejehjem ikke kan få en frikadellemad. Grisen er dog danskernes bedste ven, og det er at svigte det kære dyr.«

Det ærgrer mig f.eks., at jeg ikke tog forhammeren frem over for Carsten Jensen. I dag kan jeg se, at jeg var alt for venlig over for ham, da vi sloges i religionskrigen. Hans tåbelige venstrefløjssynspunkter om, at angrebene den 11. september skulle ses som en følge af Vestens undertrykkende fremfærd, skulle jeg have slået hårdere til . Carsten Jensen foreslår, at vi sender flere penge. Han tror åbenbart, at alle problemer ordnes med penge. At rigdom gør folk gode. Dermed tager han, og mange med ham, helt fejl af den verden, de lever i. Carsten Jensen og hans følgesvende vandrer gennem verden som blinde tåber gennem uhyggelige landskaber, mens de naivt gentager: Vi er alle mennesker. Det er en sandhed på et overordnet, men ret betydningsløst plan, for vi er bestemt af kultur og religion i en grad, som Carsten Jensen og hans venner tilsyneladende ikke gør sig nogen anelse om.« [..]

“Det er vigtigt, at kirken ikke slipper samfundet. Kirken skal være kirke i det samfund og den kultur, den lever i. Kirken skal ikke mene noget, men dens medlemmer skal naturligvis mene noget. Se bare, hvordan det er gået i Sverige, hvor stat og kirke blev adskilt for nogle år siden. Her er kirken blevet en institution med en sag, og i dag ligner den svenske kirkes program nærmest et politisk program. Hvem sidder i de svenske kirkeråd? Det gør politikerne. Der, hvor der er magt, der er politikerne også.«

Han er medlem af Venstre, men lover på den anden side ikke, at han vil stemme på partiet:
»I mit grundsyn er jeg borgerlig, også fordi jeg synes, at venstrefløjen er så utrolig primitiv. Der er meget, der støder mig. F.eks. at man kan have to så visionsløse ledere som Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndal. Da jeg var på universitetet, var en afdelingsleder én, der ledte efter en afdeling. I dag er en politiker ofte én, der leder efter en politik. En eventuel lighed mellem Thorning og Søvndal behøver ikke at være tilfældig. Men her i landet er det ikke afgørende, hvad man siger, men hvem der siger det. Søvndal blev utrolig populær på at sige det, højrefløjen har sagt længe: At islamisterne kan gå ad helvede til . Det er personen, der bærer det. Det er ikke budskabet.«

Licens til at glæde sig Af ANNELISE BISTRUP Jyllands-Posten 05.10.2008

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Roskildes fhv. biskop Jan Lindhardt for et år siden. I Malmlø foregår der en “fredsproces”. De skal tale om, hvad de […]

EAM
EAM
15 years ago

Var det ikke også Jan Lindhart der var efter Carsten Jensen, dengang kommunisten kørte sit korstog mod Fogh? Det er vel ved at være 4-5 år siden. Synes jeg kan erindre en artikel der hed noget i retningen af “Carsten Jensen er synd for os alle”. Jeg tror ikke Lindhart og Jensen er bedstevenner.
Men det er fornuftig snak. Dog lidt ærgerligt at han først opruster når han ikke længere er i kirken officielt. En skam det ikke blev Steffen Ravn der fik Roskilde Stift.

Men nok om det!

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
15 years ago

Förresten så har YouTube lagt tillbaka Saudi Britain plus att där är en ny video med Pat. Enjoy! 🙂

http://www.patcondell.net/

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
15 years ago

Usch! Så nu ska ni också få allah-tv, tyvärr har vi inte DR2 i vårt kabel-nät men jag antar att jag får läsa kommentarer här ändå. Vad Halal-skräpet anbelanger så verkar det som om SVT börjat dra öronen åt sig efter en massa klagomål från medborgarna eller så har dom väl sett våra reaktioner på internet.

.
.
15 years ago

Nu står Mickey Mouse også for skud (får det aldrig en ende):

http://jp.dk/kultur/article1477489.ece

Janne
Janne
15 years ago

Imens en stor del af lille Danmark ihærdigt og vedvarende missionerer (bl.a. via medier) for ensrettende uniform, usund og generende indpakning af umyndige piger og kvinder, så er der imamer der mener at kvinder kun skal have lov til at have et øje synligt:

“Imam vil have slør, der dækker det ene øje”

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/299853:Udland–Imam-vil-have-sloer–der-daekker-det-ene-oeje

Janne
Janne
15 years ago

OT

På søndag 19.30 sender DR2 programmet “Med allah i skole” atter tørklæde-Tv. DR kan bare slet ikke lade være. Så licensbetalere hænger på endnu mere missionerende tørklæde-tv. DR tv om mindreårige piger i det klonende, ensrettende og sexistiske tørklæde.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x